2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şımartmayın ama beni..
Teşekkür ederim hepinize, şirkette kutlama var şimdi pasta kesecem, az sonra gelirim, öpüyorum hepinizi..
Resmimi de koyacam bi ara tamam, gözünüz güzellik görsün :)))

senin gibi hem elim hem ayağım hemde beynim fazla çalışmayı öğrendim hepisine yetişiyorum :)

ağrımaz mıı ???

hadi yaaa o kadar yakın mı sahi:)) gel beklerim anacım. ya bak şimdi mama geldi yine aklıma, ben o mamadan alayım da eşin gelsin alsın benden olur mu Fatma? neydi mamanın adı tam olarak?

Heee bu arada pardon apla, rus demeyelim ukraynalı diyelim o zaman

delüüü o ülkeye de acayip uyuzum siz türkiye sınırları dışına çıkmayın iyisi mi, ille de bi yerlere gidecekseniz de Afrikaya falan gidin

ayyy evet Osman var di mi bugünn
Yasemincim güzel arkadaşım nice mutlu huzurlu ve sağlıklı seneler diliyorum cnm eşinle ve şirin kızınla. Herşey hep güzel gönlüne göre olsun cnm benim

herşeyden önce KAZEN gözetliyor zaten ay ben onun erkek olacağını hiç düşünmemiştim, bu siteyi kadınlar yönetiyor diye hayal etmişim hep nedense bir garip hissettim kendimi

daha önce Hasret sülemişti kazenin erkek olduğunu, o nedenle şaşırmadım ben

meral gele gele mama mı geldi aklına :) hem sen neden alıyorsun sümeyraya aldıracağım ben :) sendende sümeyradan da istemem afiyet bal şeker olsun kuzularıma,,,

ay sen bilmiyo muydun walla o gün sana söylicektim ama haberin vardır sanmıştım. resimdende mi anlamadın be kuzum

anladıysaam noliiimmm...
aman canım çoluklu çocuklu kadınım anlamıştır anlamadığımı :))
tüh lan biriniz deseydi bari rezil oldum...
ay ne komik yaa yazık ona oturup karıların dırdırınımı okuyo burda :))
bekarsa hiç evlenmeyecek kanımca.evliysede akşama konuşcak hali kalmıyodur.yinede bana onu tanıyomuşum gibi geldi ne hikmetse bilemedim.

aa bakarım kendimede...görüntü dışardan hoş oluyprda.içerden herkey tıkır bu ara...heryerim çürük...

evet aynen..emirhanı taşımaktan..üzerimden tank geçmiş gibi oluyorum

bu arada gitsinler tabii,ne dinliyorşar bizi ordan gizli gizli...

ayy kazen erkekmiymiş resmen yazdım adama beaaaa...kanım kaynadı falan diye

kocama iş bakıyom bende bu arada...?buldum bişeyler ya bakalım olur inşallah..

Iyi ki dooooduuuunnn YASEMİN iyi ki dooooodduuuunnnn yaseminnnnmutlu yıllar mutlu yıllaaarrr saaannnaaaa

Son düzenleme:
deminden beri sana başka başka özel knoulara dahil edipduruyorum yasemincim ama sonunda sadece sana özel kutlama mesajımı atabildim :):) baakrsın özeline )::)

aha bu kadar akıl var bende de ,, anca bu kadar beceerebilyiroum bi kaç işi bir arada yapmayı

bu işede varmı bi vitamin tavsiyesi :)

meral gele gele mama mı geldi aklına :) hem sen neden alıyorsun sümeyraya aldıracağım ben :) sendende sümeyradan da istemem afiyet bal şeker olsun kuzularıma,,,

:)) walla yaa ikimiz de bilemedik geri alınabileceğini, tarih meselesinden dolayı. Neticede benim evimde kalmıştı ya o açıdan ben alayım dedim. Afiyet olsun tabi kuzuya da

Pastamı kestim ve geldim kızlar, tekrar teşekkür ederim hepinize, sizi seviyorum...

Dila, çok güldüm bugün yine sana, Kazen in ABİ olduğunu bilmiyordun demek, şaşkoloz seni..

ay sen bilmiyo muydun walla o gün sana söylicektim ama haberin vardır sanmıştım. resimdende mi anlamadın be kuzum

ben bilmiyordum... iyi oldu öğrendimm...

amanın selkie kocan evde mi

kızlar
,,

benim bebeğim ağzına lokma koymuyordu kaşığı veya önlüğü föünce kendini mama sandalyesinden aşağı atıyordu, sonra bir çözüm buldum şimdi her şeyi yiyor diyeniniz var mı. o çözüme çok ihtiyacım var.

Ebrucum, eşinin iş durumu bir an evvel düzene girer ve istediğiniz gibi bir iş bulursunuz, maaşı da iyi olsun tabi :))

Bu arada iş demişken, benim eşimde bir iş için görüşme yapacaktı ya hani, başvuru yaptığı yerden ön görüşme için aradılar, ve ön görüşmesi iyi geçti, inşallah olumlu sonuçlanır da bizde rahatlarız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…