- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.401
Fatma Hanımcım, ay sonu geldi, abonelerin cepler boşalmış olacak ki, hiç bir mesajı kaçırmıyorsunuz bakıyorum
Meral, tamam, bugünkü cinnetlerimi bitireyim, yarın tam saatinde burdayım. Gece de gelirim diyecem, malum ev evlikten çıktı yine, ama bu akşam sizin küçük Osman var, gelsem de kimseyi bulamam :)
Yaseminim, canım arkadaşımın bugün doğumgünü... Benim güzel kalpli, güzel yüzlü arkadaşım, doğum günün kutlu olsun, kızınla, eşinle ve tüm sevdiklerinle, sağlıklı, huzurlu, mutlu, nice güzel yaşların olsun... Seviyorum seni çok
Ayrıca bugün topikte bi aşk böcüklüğü hakim, düşman çatlatıyoruz zannımca
Beni de rus sanıyolar ama ben gülüp geçiyorum, gördüğüm zaman bunlar kadınsa ben neyim diyorum
Bugün herkesin inadına ilan-ı aşk edesi var, çok dengesiz kadınlarız valla, birgün birbirine giriyor topic,ertesi gün ilan-ı aşklar kalpler havada uçuşuyor, bizim topic rağbet görmesin de hangi topic görsün
Dillendiklerinde de buram ağrıyor deyip karnını gösterecek hadi anla bakalım karnı niye ağrıyor, geçen görümcemin 3 yaşındaki oğlu başım ağrıyor dedi çok şaşırdım,3 yaşındaki çocuğun başı ağrır mı yaaa
Heee bu arada pardon apla, rus demeyelim ukraynalı diyelim o zaman
senin gibi maharetli bir hatunuda böyle işlerle yoruyorlar yaaa :) yemek göndertiyim mi oraya ,, bu arada eşim siizn evin arka sokağıdna çalışıyor desem yeridir :):) bi gün sana misafirliğe gelim onuda denetliyeyim :)
Heee bu arada pardon apla, rus demeyelim ukraynalı diyelim o zaman
Meral, tamam, bugünkü cinnetlerimi bitireyim, yarın tam saatinde burdayım. Gece de gelirim diyecem, malum ev evlikten çıktı yine, ama bu akşam sizin küçük Osman var, gelsem de kimseyi bulamam :)
Yaseminim, canım arkadaşımın bugün doğumgünü... Benim güzel kalpli, güzel yüzlü arkadaşım, doğum günün kutlu olsun, kızınla, eşinle ve tüm sevdiklerinle, sağlıklı, huzurlu, mutlu, nice güzel yaşların olsun... Seviyorum seni çok
Ayrıca bugün topikte bi aşk böcüklüğü hakim, düşman çatlatıyoruz zannımca
herşeyden önce KAZEN gözetliyor zatenay ben onun erkek olacağını hiç düşünmemiştim, bu siteyi kadınlar yönetiyor diye hayal etmişim hep nedense bir garip hissettim kendimi
ayy kazen erkekmiymiş resmen yazdım adama beaaaa...kanım kaynadı falan diye
hadi yaaa o kadar yakın mı sahi:)) gel beklerim anacım. ya bak şimdi mama geldi yine aklıma, ben o mamadan alayım da eşin gelsin alsın benden olur mu Fatma? neydi mamanın adı tam olarak?
delüüü o ülkeye de acayip uyuzumsiz türkiye sınırları dışına çıkmayın iyisi mi, ille de bi yerlere gidecekseniz de Afrikaya falan gidin
ayyy evet Osman var di mi bugünn
Yasemincim güzel arkadaşım nice mutlu huzurlu ve sağlıklı seneler diliyorum cnm eşinle ve şirin kızınla. Herşey hep güzel gönlüne göre olsun cnm benim
daha önce Hasret sülemişti kazenin erkek olduğunu, o nedenle şaşırmadım ben
ay sen bilmiyo muydunwalla o gün sana söylicektim ama haberin vardır sanmıştım. resimdende mi anlamadın be kuzum
inşallah diştendir canım.
ay böyle kendine bakan mart anneleri görünce moralim yerine geliyo,darısı başıma:89:
vuuuvv one özgüven o:94: bi resmini koyda o güzelliği bizde görelim canım, çok merak ediyorum seni
şimdi daha çok göresim geldi :) sapıkmıyım neyim :)
nerelerdesin sennn,,,
tamam tamam anladım pardon :)
bebek taşımaktan değil mi annemde akşamalrı öyle oluyor garibim
bakıcıda söyler canım bunu ben selinin çiş yaptığını anlıorum o derece arkadaşlar ,,,
e kovaladın milleti :)
senin gibi maharetli bir hatunuda böyle işlerle yoruyorlar yaaa :) yemek göndertiyim mi oraya ,, bu arada eşim siizn evin arka sokağıdna çalışıyor desem yeridir :):) bi gün sana misafirliğe gelim onuda denetliyeyim :)
herşeyden önce KAZEN gözetliyor zatenay ben onun erkek olacağını hiç düşünmemiştim, bu siteyi kadınlar yönetiyor diye hayal etmişim hep nedense bir garip hissettim kendimi
bilgilendirici konuşuoruz arkidişler (her konuda olmasa da) ben bu siteyi erkek infertilitesi araştırırken bulmuştum
seni okuyup korkmuşlardır
benim bulunduum yer çok sakin hiç bir şey olmuyo
benim rahatlama konusunda umudum yok canım senin de olmasın bu sefer de herşeyi merak edip karıştıracaklar çekmecelere dolaplara kilit takmalı özellikle mutfağa :18:
vaşşşşş merakettim bak şimdi seni mankenmisin kız :92: :90:
Iyi ki dooooduuuunnn yasemin iyi ki dooooodduuuunnnn yaseminnnnmutlu yıllar mutlu yıllaaarrr saaannnaaaa
meral gele gele mama mı geldi aklına :) hem sen neden alıyorsun sümeyraya aldıracağım ben :) sendende sümeyradan da istemem afiyet bal şeker olsun kuzularıma,,,
face de adın ne eklemek istiyorum bulamıyorummmPastamı kestim ve geldim kızlar, tekrar teşekkür ederim hepinize, sizi seviyorum...
Dila, çok güldüm bugün yine sana, Kazen in ABİ olduğunu bilmiyordun demek, şaşkoloz seni..
ay sen bilmiyo muydunwalla o gün sana söylicektim ama haberin vardır sanmıştım. resimdende mi anlamadın be kuzum
aa bakarım kendimede...görüntü dışardan hoş oluyprda.içerden herkey tıkır bu ara...heryerim çürük...
evet aynen..emirhanı taşımaktan..üzerimden tank geçmiş gibi oluyorum
bu arada gitsinler tabii,ne dinliyorşar bizi ordan gizli gizli...
kocama iş bakıyom bende bu arada...?buldum bişeyler ya bakalım olur inşallah..
Pastamı kestim ve geldim kızlar, tekrar teşekkür ederim hepinize, sizi seviyorum...
Dila, çok güldüm bugün yine sana, Kazen in ABİ olduğunu bilmiyordun demek, şaşkoloz seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?