2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ööle bi yöntem olduğunu hiç sanmıyorum elimle parçalayıp yedirirsem kaşıkla yediğinden fazla yiyo ama bir iki lokma fazla yani bişi sayılmaz bide bizimki çerez yemeyi seviyo sizde de var mı geçen misafirlikte çiyneyip vermek zorunda kaldım iğrenç bende biliyorum ama ağladı resmen yemek için

Teşekkürler..
Ne zamandır yazacam denk gelemedik seninle bir türlü, nasılsın, herşey yolunda mı, iyileştin mi..?
sağol canım alçım çıktı işe başladım. spora yazılmak istiyorum ama biraz daha iyileşmem gerek...

yok canm yok elimden yese ona da razıyım elma kemiriyor sadece bizimki bir de ekmek...

QUOTE=hepkaravana;16857142]ööle bi yöntem olduğunu hiç sanmıyorum elimle parçalayıp yedirirsem kaşıkla yediğinden fazla yiyo ama bir iki lokma fazla yani bişi sayılmaz bide bizimki çerez yemeyi seviyo sizde de var mı geçen misafirlikte çiyneyip vermek zorunda kaldım iğrenç bende biliyorum ama ağladı resmen yemek için[/QUOTE]

Pişt napıyosun ne çiğneyip vermesi bırak ağlasın başka şeylerle kandırsaydın ya da minicik koparıp verseydin ağzına ama ağzından çıkarıp verme bi daha.Senin dişlerindeki mikrop bile onu çok hasta etmeye yeter

face de adın ne eklemek istiyorum bulamıyorummm

Esincim bana bu aralar face demeyin lütfen, cinlerim tepeme çıkıyor..
Buradan da açıklayayım ki kimse alınıp darılmasın, o tartışmaların olduğu gün ben bir hışımla hepinizi sildim face den, ekleyecem tekrar zaman verin bana biraz, bu aralar face e takılmıyorum pek..

face de adın ne eklemek istiyorum bulamıyorummm

ay herkes bi merak etmeye başladı Yasemini çok güzel çooookkk

diyeniniz var mı kısmına kadar heyecanla okudum sonra walla o çözümden bulursan bana da lazım

hadi hayırlısı cnm,inşallah olur

ndense kocamı özledim hayırdır inşallah

var mı bir formülü ben de özleyebilsem hoş bir sürpriz olurdu kocişime

yok anacım bulursan bize de söyle :26:

hayırlısı olsun umarım gönlüne göre olur her şey
u arada doğum günün kutlu olsun

keşke öyle de olsa yese çiğnerim ben unun yerine yeğenime yapardık. oğlumun hiç arası yok yiyeceklerle

Merhaba kızlar,
Öğleden beri buradayım ama yazamıyorum
hem sizin hızınıza erişemiyorum hemde Duru'nun uykusu, altı, üstü, maması derken bu saat oldu bende okumayı bıraktım yazıyım dedim fırsat bulmuşken
Nasılsınız bu arada???

Son düzenleme:
başladı yine başağrısı. yaw bikaç gündür günde iki kez aqğrı kesici içiyorum başağrısı nedeniyle, niye böyle oldu bee, offf. migren ağrısı nası bişi Yasemin? migren mi oldum nedir, gözlerim kan çanağına dönüyor ağrı başlayınca

bu kadar mikrop düşmanı olma kız sakin ol bu kadar titizlenirsen çocuğun çok hasta olur

ayy onun neyini kıskancam bee bi yeşil gözlü başka bişii yok...

ben de yeşil gözlüyüm hatta bulgaristan göçmeniyim ben de beziyormuyumdur acaba adı anılması yasak olan ırka

Kendi adıma cevap vereyim, çok iyiyim Nurşahcım, sen nasılsın?

ayy onun neyini kıskancam bee bi yeşil gözlü başka bişii yok...

Seni naparım var ya, gözüme görünme sakın, benim gözlerim mavi bir kere, beni hayal kırıklığına uğrattın, nasıl arkadaşsın sen, Armada daki buluşmada Fulya ile sen Fatoşla benim gözlerimizin mavisinden konuşmuştunuz, unuttun heralde..

Meral, Allah korusun Migren falan olma sakın, 3 gün kafamı koparasım geliyor, duvarlara vurasım geliyor, karanlık ve sessiz bir odada ruh gibi yatıyorum, gözlerim kan çanağı olmuyor ama çok fena bir ağrı, çoğu zaman acilde buluyorum kendimi... Seninki başka bişeydir, gittin mi doktora, göz tansiyonu falan olmasın, onlarda baş ağrısı yapar diye biliyorum..

ayy düşün yani gözünün rengini bile hatırlamıyorum çok çarpıcı bi güzelliğin yokmuş demekki hahahaha...çatlıyosun dimi?uğraşıcam kızım senle...

ya AYLİN kızma napiyim çok istedi bi tarafı şişecekti oğluşun ama önce gargara yaptım biraz olsun ölmüştür mikroplar dimi:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…