- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.421
doğum günün kutlu olsun canım....
ööle bi yöntem olduğunu hiç sanmıyorum elimle parçalayıp yedirirsem kaşıkla yediğinden fazla yiyo ama bir iki lokma fazla yani bişi sayılmaz bide bizimki çerez yemeyi seviyo sizde de var mı geçen misafirlikte çiyneyip vermek zorunda kaldım iğrenç bende biliyorum ama ağladı resmen yemek içinben bilmiyordum... iyi oldu öğrendimm...
amanın selkie kocan evde mi
kızlar
,,
benim bebeğim ağzına lokma koymuyordu kaşığı veya önlüğü föünce kendini mama sandalyesinden aşağı atıyordu, sonra bir çözüm buldum şimdi her şeyi yiyor diyeniniz var mı. o çözüme çok ihtiyacım var.
sağol canım alçım çıktı işe başladım. spora yazılmak istiyorum ama biraz daha iyileşmem gerek...Teşekkürler..
Ne zamandır yazacam denk gelemedik seninle bir türlü, nasılsın, herşey yolunda mı, iyileştin mi..?
ööle bi yöntem olduğunu hiç sanmıyorum elimle parçalayıp yedirirsem kaşıkla yediğinden fazla yiyo ama bir iki lokma fazla yani bişi sayılmaz bide bizimki çerez yemeyi seviyo sizde de var mı geçen misafirlikte çiyneyip vermek zorunda kaldım iğrenç bende biliyorum ama ağladı resmen yemek için
face de adın ne eklemek istiyorum bulamıyorummm
face de adın ne eklemek istiyorum bulamıyorummm
ben bilmiyordum... iyi oldu öğrendimm...
amanın selkie kocan evde mi
kızlar
,,
benim bebeğim ağzına lokma koymuyordu kaşığı veya önlüğü föünce kendini mama sandalyesinden aşağı atıyordu, sonra bir çözüm buldum şimdi her şeyi yiyor diyeniniz var mı. o çözüme çok ihtiyacım var.
Ebrucum, eşinin iş durumu bir an evvel düzene girer ve istediğiniz gibi bir iş bulursunuz, maaşı da iyi olsun tabi :))
Bu arada iş demişken, benim eşimde bir iş için görüşme yapacaktı ya hani, başvuru yaptığı yerden ön görüşme için aradılar, ve ön görüşmesi iyi geçti, inşallah olumlu sonuçlanır da bizde rahatlarız..
ay herkes bi merak etmeye başladı Yaseminiçok güzel çooookkk
diyeniniz var mı kısmına kadar heyecanla okudum sonrawalla o çözümden bulursan bana da lazım
hadi hayırlısı cnm,inşallah olur
sağol canım alçım çıktı işe başladım. spora yazılmak istiyorum ama biraz daha iyileşmem gerek...
ndense kocamı özledim hayırdır inşallah
kızlar
,,
Ebrucum, eşinin iş durumu bir an evvel düzene girer ve istediğiniz gibi bir iş bulursunuz, maaşı da iyi olsun tabi :))
Bu arada iş demişken, benim eşimde bir iş için görüşme yapacaktı ya hani, başvuru yaptığı yerden ön görüşme için aradılar, ve ön görüşmesi iyi geçti, inşallah olumlu sonuçlanır da bizde rahatlarız..
ööle bi yöntem olduğunu hiç sanmıyorum elimle parçalayıp yedirirsem kaşıkla yediğinden fazla yiyo ama bir iki lokma fazla yani bişi sayılmaz bide bizimki çerez yemeyi seviyo sizde de var mı geçen misafirlikte çiyneyip vermek zorunda kaldım iğrenç bende biliyorum ama ağladı resmen yemek için
kim yaseminmi güzel hahaaaayyyyyyyyytttttttt
Değil miyim..? Anlatta bilsinler ne kadan mikemmel güzellikte olduğumu :)))
kim yaseminmi güzel hahaaaayyyyyyyyytttttttt
tamam cnm kıskanma sen de fena sayılmazsın
Pişt napıyosun ne çiğneyip vermesibırak ağlasın başka şeylerle kandırsaydın ya da minicik koparıp verseydin ağzına ama ağzından çıkarıp verme bi daha.Senin dişlerindeki mikrop bile onu çok hasta etmeye yeter
ayy onun neyini kıskancam bee bi yeşil gözlü başka bişii yok...
Merhaba kızlar,
Öğleden beri buradayım ama yazamıyorum
hem sizin hızınıza erişemiyorum hemde Duru'nun uykusu, altı, üstü, maması derken bu saat oldu bende okumayı bıraktım yazıyım dedim fırsat bulmuşken
Nasılsınız bu arada???
ayy onun neyini kıskancam bee bi yeşil gözlü başka bişii yok...
başladı yine başağrısı. yaw bikaç gündür günde iki kez aqğrı kesici içiyorum başağrısı nedeniyle, niye böyle oldu bee, offf. migren ağrısı nası bişi Yasemin? migren mi oldum nedir, gözlerim kan çanağına dönüyor ağrı başlayınca
Kendi adıma cevap vereyim, çok iyiyim Nurşahcım, sen nasılsın?
Seni naparım var ya, gözüme görünme sakın, benim gözlerim mavi bir kere, beni hayal kırıklığına uğrattın, nasıl arkadaşsın sen, Armada daki buluşmada Fulya ile sen Fatoşla benim gözlerimizin mavisinden konuşmuştunuz, unuttun heralde..
Meral, Allah korusun Migren falan olma sakın, 3 gün kafamı koparasım geliyor, duvarlara vurasım geliyor, karanlık ve sessiz bir odada ruh gibi yatıyorum, gözlerim kan çanağı olmuyor ama çok fena bir ağrı, çoğu zaman acilde buluyorum kendimi... Seninki başka bişeydir, gittin mi doktora, göz tansiyonu falan olmasın, onlarda baş ağrısı yapar diye biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?