- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.441
Benim oğlum terlik altı bile yalıyor sakınamıyorum ki ayrıca sakınmıyorum da çoğu şeyden bilerek ama ağzından çıkarıp vermesi bence çok tehlikeli,bizim bağışıklığımızın olduğu mikroba onların bağışıklığı çok açık.o yüzden yapmayın derim ben yine de.bu kadar mikrop düşmanı olma kız sakin ol bu kadar titizlenirsen çocuğun çok hasta olur
BENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
topiğin en güzel kadınını açıklıyorum en alımlı en güzel en havalı en çekici en seksi dünya üzerinde hiçbir ırka benzemeyen üstün yaratı sonraki mesajda......
ayy düşün yani gözünün rengini bile hatırlamıyorum çok çarpıcı bi güzelliğin yokmuş demekki hahahaha...çatlıyosun dimi?uğraşıcam kızım senle...
BENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
175 boyunda 65 kiloda iri kara gözlü olarak en güzeliniz benim,,,,
ayrıca 3 kilo daha evrdiğimde kimse yanıma bile yaklaşamaz güzellikte :):) kocamda aynı şeyi söylüyor en güzel amrt anensi sensin dedi ,,, hıhh :):)
ayrıca 3 kilo daha evrdiğimde kimse yanıma bile yaklaşamaz güzellikte :):) kocamda aynı şeyi söylüyor en güzel amrt anensi sensin dedi ,,, hıhh :):)
Merhaba kızlar,
Öğleden beri buradayım ama yazamıyorum
hem sizin hızınıza erişemiyorum hemde Duru'nun uykusu, altı, üstü, maması derken bu saat oldu bende okumayı bıraktım yazıyım dedim fırsat bulmuşken
Nasılsınız bu arada???
başladı yine başağrısı. yaw bikaç gündür günde iki kez aqğrı kesici içiyorum başağrısı nedeniyle, niye böyle oldu bee, offf. migren ağrısı nası bişi Yasemin? migren mi oldum nedir, gözlerim kan çanağına dönüyor ağrı başlayınca
Bunu küsmeden önce söylemiştir, bi de şimdi sor bakalım
bu şişkolukla nereye kadar tam salonla konuşmaya gideceğim gün burktum ayağımı.. kainat benim şişko kalmamı istiyor.şişkoyken de güzelim de ndan galiba...Ooooo alçıyı attın spora gitmek istiyorsun haa, dur bakalım hakkaten, tam olarak iyileş önce, Allah korusun tekrar bişey olur falan, dikkat et sen bir süre..
topiğin en güzel kadınını açıklıyorum en alımlı en güzel en havalı en çekici en seksi dünya üzerinde hiçbir ırka benzemeyen üstün yaratı sonraki mesajda......
Elvin'i uyuttum anca geldim..
bu şişkolukla nereye kadar tam salonla konuşmaya gideceğim gün burktum ayağımı.. kainat benim şişko kalmamı istiyor.şişkoyken de güzelim de ndan galiba...
biri bana mı seslendi? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?