2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

topiğin en güzel kadınını açıklıyorum en alımlı en güzel en havalı en çekici en seksi dünya üzerinde hiçbir ırka benzemeyen üstün yaratı sonraki mesajda......

bu kadar mikrop düşmanı olma kız sakin ol bu kadar titizlenirsen çocuğun çok hasta olur
Benim oğlum terlik altı bile yalıyor sakınamıyorum ki ayrıca sakınmıyorum da çoğu şeyden bilerek ama ağzından çıkarıp vermesi bence çok tehlikeli,bizim bağışıklığımızın olduğu mikroba onların bağışıklığı çok açık.o yüzden yapmayın derim ben yine de.
bulgaristan göçmeniysen benzemen muhtemeldir

ayy düşün yani gözünün rengini bile hatırlamıyorum çok çarpıcı bi güzelliğin yokmuş demekki hahahaha...çatlıyosun dimi?uğraşıcam kızım senle...

Güzel ve adı Yasemin olanlara karşı bir takıntın var zaten, anlamıştım ben, hamile iken de Sinpac la uğraşır dururdun..

175 boyunda 65 kiloda iri kara gözlü olarak en güzeliniz benim,,,,

ayrıca 3 kilo daha evrdiğimde kimse yanıma bile yaklaşamaz güzellikte :):) kocamda aynı şeyi söylüyor en güzel amrt anensi sensin dedi ,,, hıhh :):)

ben 57 kiloya düştüm biliyonmu?
dedimya kocasına göre en güzel kendi hatunudur zati...
of kıslar ben çıkıyom yarın görüşürüz hepinizinnnnnnn taaaaaa
yanaklarından öpüyom.

yok anacım ne boyda ne kiloda seninle yarışmam mümkün değil tebrik ediyorum

Güle güle Dilaaaa, Elvinin totosundan ısır benim için..

Burcu sen niye çıkmadın bugün, döt toplamak uzun mu sürdü..?

Size bir bakayım dedim Malum süt sağma zamanı. Bu arada ben geçen ay adet oldum ve sağdığım süt adetin sürdüğü 4 gün boyunca hergün 20ml azaldı. Feci bir moral bozukluğu oldu. Adet bitince de artmadı. Şimdi yine adet olma zamanı bakalım bu ay ne olacak.

Güzellik sıralamasında sonlara doğru yerimi alabilirim ama iç güzeliğinde 1 numarayım

Aaa hoşgeldin Nurşah. Duru nasıl. Hala emmeleri problemli mi yoksa bıraktınız mı?
Ben de evdeyken senin gibiyim. İşteyken de sadece 20 dk'lık 2 periyodda uğrayabiliyorum foruma. Bazen okumaktan hiçbirşey yazamıyorum.

Meral ben sinüzitim. Saçım ıslanınca kurutma maninesiyle de kurutsam başım öyle ağrır.

Bunu küsmeden önce söylemiştir, bi de şimdi sor bakalım

cadısın işte :) hiç bilem açalımda soralım benden başka güzel görmez gözleri yoksa gözünü oyacağımı bilir

bigün yine böyle küstük biz bu muhterem le ,,, memleketten dönüyoruz yanımda anası babası görümcem ve selin var arabadayız , kayınpeder durumu çaktı bunlar atışmış dedi açtı telefonu bi heves hoparlörde açık oğlum söyle bakalım hangimizi daha çok özledin dedi ,, bizimkindeki cevap net karımı özledim baba : kayınpeder küfretti kapattı :)

Son düzenleme:
Elvin'i uyuttum anca geldim..
Ooooo alçıyı attın spora gitmek istiyorsun haa, dur bakalım hakkaten, tam olarak iyileş önce, Allah korusun tekrar bişey olur falan, dikkat et sen bir süre..
bu şişkolukla nereye kadar tam salonla konuşmaya gideceğim gün burktum ayağımı.. kainat benim şişko kalmamı istiyor.şişkoyken de güzelim de ndan galiba...

topiğin en güzel kadınını açıklıyorum en alımlı en güzel en havalı en çekici en seksi dünya üzerinde hiçbir ırka benzemeyen üstün yaratı sonraki mesajda......

biri bana mı seslendi? :26:

işte budur muhteşem cevaptır teprik ederim yinede en güzeliniz benim

hey egoları tavan yapmış bayanlar topluluğu sizi Sizi mütevazi olmaya daet ediyorum, beni görrmeyenler hariç tabi
Ya walla migren midir sinüzit midir her neyse çok fena bişi, beynim zonkluyor bi garibim. Ama Esrincim senin dediğin gibi durum galiba. saçım ıslandığında başlıyho sanırım ağrı ve hergün duş alıyorum nerdeyse. off niye birden başladı ki şimdi bu sinüzit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…