- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.461
hey egoları tavan yapmış bayanlar topluluğu siziSizi mütevazi olmaya daet ediyorum, beni görrmeyenler hariç tabi
Ya walla migren midir sinüzit midir her neyse çok fena bişi, beynim zonkluyor bi garibim. Ama Esrincim senin dediğin gibi durum galiba. saçım ıslandığında başlıyho sanırım ağrı ve hergün duş alıyorum nerdeyse. off niye birden başladı ki şimdi bu sinüzit
Şeyma güle güle..
Meral, sinüzittende ağrır evet, eğilip doğruldukça zonkluyorsa sinüzit büyük ihtimal..
Canım yazın dikkatımı çekti bende SPK sınavlarına gircem..Bağımsız Denetçi..Sende Denetim için mi gireceksinsevgili arkidişlerim eltim bebeğime istediğim gibi bakmıyor haklısınız ama kendi çocuklarından da ayırmıyor onlara da böyle bakmış yani bu kadar biliyor başka bir bakıcı eve gelsin baksın benimde çok istediğim birşeydi ama kimseyi bulamadım hala arıyorum bu arada yabancı birine nasıl emanet ederim o da ayrı bir sorun daha öncede bahsetmiştim spk sınavlarına girmem gerekiyor eğer kazanırsam home oficce çalışmaya başlicam ki işte oğluşun da benim de ancak o zaman oturur düzenimiz
BURUCUCM B12 almaya başla bence topla anacım kafayı bu ne dağılmışsın bu arada senin mülteciler neden geldi yine ben kaçırmışım o arayı
kesinlikle sarı ve kokuyosa idrar yolu enfeksiyonu büyük ihtimal..Biz Duru da hala çekiyoruz eylül ayından beri bi geçiyo sonra gene başlıyoSarı ve kokan çiş az su içtiğinin göstergesi ama idrar yolu enf. de olabilir doktoruna danış
Canım migren ağrısı ense kökünden başlıyo ve geçici görme kaybı olabiliyo buğulu görüyon dünyayı..Ve inanılmaz bir miğde bulantısı oluyo..Sanırım seninki uykusuzluktandırbaşladı yine başağrısı. yaw bikaç gündür günde iki kez aqğrı kesici içiyorum başağrısı nedeniyle, niye böyle oldu bee, offf. migren ağrısı nası bişi Yasemin? migren mi oldum nedir, gözlerim kan çanağına dönüyor ağrı başlayınca
İyi olmana sevindim Yasemincim...Kendi adıma cevap vereyim, çok iyiyim Nurşahcım, sen nasılsın?
Seni naparım var ya, gözüme görünme sakın, benim gözlerim mavi bir kere, beni hayal kırıklığına uğrattın, nasıl arkadaşsın sen, Armada daki buluşmada Fulya ile sen Fatoşla benim gözlerimizin mavisinden konuşmuştunuz, unuttun heralde..
Meral, Allah korusun Migren falan olma sakın, 3 gün kafamı koparasım geliyor, duvarlara vurasım geliyor, karanlık ve sessiz bir odada ruh gibi yatıyorum, gözlerim kan çanağı olmuyor ama çok fena bir ağrı, çoğu zaman acilde buluyorum kendimi... Seninki başka bişeydir, gittin mi doktora, göz tansiyonu falan olmasın, onlarda baş ağrısı yapar diye biliyorum..
bende hiç müdehale etmiyorum..Biraz mikrop alsın canım ...Okadar annesütü emiyo korur heralde...Benim oğlum terlik altı bile yalıyor sakınamıyorum ki ayrıca sakınmıyorum da çoğu şeyden bilerek ama ağzından çıkarıp vermesi bence çok tehlikeli,bizim bağışıklığımızın olduğu mikroba onların bağışıklığı çok açık.o yüzden yapmayın derim ben yine de.
bulgaristan göçmeniysen benzemen muhtemeldir
İyiyim Esrincim...Duru hala aynı bildiğin gibi emmiyor...Artık uykuda gecekeri emziriyorum onu gündüz emmiyo maalesef..Bİberonda almıyo...Allahtan gece yetecek kadar sütüm var oda kesilirse eğer napçam bilmem çünkü gece emmeye alıştı sıpa illa istiyo...biberonda asla almıyooo...Size bir bakayım dedim Malum süt sağma zamanı. Bu arada ben geçen ay adet oldum ve sağdığım süt adetin sürdüğü 4 gün boyunca hergün 20ml azaldı. Feci bir moral bozukluğu oldu. Adet bitince de artmadı. Şimdi yine adet olma zamanı bakalım bu ay ne olacak.
Güzellik sıralamasında sonlara doğru yerimi alabilirim ama iç güzeliğinde 1 numarayım
Aaa hoşgeldin Nurşah. Duru nasıl. Hala emmeleri problemli mi yoksa bıraktınız mı?
Ben de evdeyken senin gibiyim. İşteyken de sadece 20 dk'lık 2 periyodda uğrayabiliyorum foruma. Bazen okumaktan hiçbirşey yazamıyorum.
Meral ben sinüzitim. Saçım ıslanınca kurutma maninesiyle de kurutsam başım öyle ağrır.
canım bilirim çok kötüdür ağrısı geçmiş olsun annem gibi yapıyım ıslak saçla yezme boynunu üşütme atlet giy
slm kızlar nasılsınız
geçmişe bakmak bi yana nasıl yazıyorum tahmin edemezsiniz güyaa ben bugün temizlik yapacaktım bir saniye vaktim yok desem serhan coşmuş durumda ve gece boyu kaç kez uyandı sayamadım sanırım tatil sonrası henüz uyum sağlayamadı yatağına ve hiç ağlayarak uyanmazdı iki gündür gece ve gündüz ağlayarak uyanıyor
sizler nasılsınız sanırım birçok bebiş gece uykusuz neden böyle oldu acaba umarım biran önce normale dönerler
slm kızlar nasılsınız
geçmişe bakmak bi yana nasıl yazıyorum tahmin edemezsiniz güyaa ben bugün temizlik yapacaktım bir saniye vaktim yok desem serhan coşmuş durumda ve gece boyu kaç kez uyandı sayamadım sanırım tatil sonrası henüz uyum sağlayamadı yatağına ve hiç ağlayarak uyanmazdı iki gündür gece ve gündüz ağlayarak uyanıyor
sizler nasılsınız sanırım birçok bebiş gece uykusuz neden böyle oldu acaba umarım biran önce normale dönerler
kocaman adam aradı arkadaşlarıyla buluşacakmış akşam gideyim mi dedi bu günlerde keyfi yoktu gitsin kafası dağılsın biraz ben napsam napsam hastayım gezesim yok eve gidesim yok nedeyim acep:26:
canım ben gayrimenkul değerleme uzmanlığı sınavına giriyorum yani kısmetse girecemCanım yazın dikkatımı çekti bende SPK sınavlarına gircem..Bağımsız Denetçi..Sende Denetim için mi gireceksin
kesinlikle sarı ve kokuyosa idrar yolu enfeksiyonu büyük ihtimal..Biz Duru da hala çekiyoruz eylül ayından beri bi geçiyo sonra gene başlıyo
Canım migren ağrısı ense kökünden başlıyo ve geçici görme kaybı olabiliyo buğulu görüyon dünyayı..Ve inanılmaz bir miğde bulantısı oluyo..Sanırım seninki uykusuzluktandır
İyi olmana sevindim Yasemincim...
Bu arada Doğum günün kutlu olsun canım...Kaç yaşına girdin??Çekinme söyle söylee
bende hiç müdehale etmiyorum..Biraz mikrop alsın canım ...Okadar annesütü emiyo korur heralde...
Dilimi ısırıyım aman nazar değmesin..Duru doğduğundan beri idrar yolu enfeksiyonu hariç hiç hasta olmadı..öle öksürüp hapşırması filan olmadı çok şükür...
İyiyim Esrincim...Duru hala aynı bildiğin gibi emmiyor...Artık uykuda gecekeri emziriyorum onu gündüz emmiyo maalesef..Bİberonda almıyo...Allahtan gece yetecek kadar sütüm var oda kesilirse eğer napçam bilmem çünkü gece emmeye alıştı sıpa illa istiyo...biberonda asla almıyooo...
Sen nasılsın Esin nasıl görmeyeli baya büyümüştür...
Seyhancım merhabalar..Nerelerdesin şekerim??slm kızlar nasılsınız
kocaman adam aradı arkadaşlarıyla buluşacakmış akşam gideyim mi dedi bu günlerde keyfi yoktu gitsin kafası dağılsın biraz ben napsam napsam hastayım gezesim yok eve gidesim yok nedeyim acep:26:
hımmm evet zonkluyor, zor kıldım namazı. sinüzit olmuşumm
e o zaman işyerinde sabahlagit işte oğluşunla vakit geçir cnm. Bu arada kocaman adamın da tam sen onu özlediğin gün gezesi tutmuşş
canım ben gayrimenkul değerleme uzmanlığı sınavına giriyorum yani kısmetse girecem
anladım canım hayırlısı olsun...bende Bağımsız Denetçilik sınavına girecem kısmetse...Daha hazırlanmadım ama olsun elbet günün birinde hazırlanırım inşallahcanım ben gayrimenkul değerleme uzmanlığı sınavına giriyorum yani kısmetse girecem
HImmm..Geçmiş olsun dicem ama kronikleşmişse geçmesi pekte kolay değil...Evet Nurşahcım sinüzit olduğuma karar verdim zaten:))
Kerem hala mızmızmış ve kakası da ishale yakın suluymuş :44: hala diştir diyorum inşallah başka bişey çıkmaz altından
uykuyu bir şekilde hallettik gece kalkmasına da alıştık da yeme derdimiz aynen duruyor...slm kızlar nasılsınız
işte budur muhteşem cevaptır teprik ederim yinede en güzeliniz benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?