2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bilirim çok kötüdür ağrısı geçmiş olsun annem gibi yapıyım ıslak saçla yezme boynunu üşütme atlet giy

slm kızlar nasılsınız

geçmişe bakmak bi yana nasıl yazıyorum tahmin edemezsiniz güyaa ben bugün temizlik yapacaktım bir saniye vaktim yok desem serhan coşmuş durumda ve gece boyu kaç kez uyandı sayamadım sanırım tatil sonrası henüz uyum sağlayamadı yatağına ve hiç ağlayarak uyanmazdı iki gündür gece ve gündüz ağlayarak uyanıyor

sizler nasılsınız sanırım birçok bebiş gece uykusuz neden böyle oldu acaba umarım biran önce normale dönerler

Canım yazın dikkatımı çekti bende SPK sınavlarına gircem..Bağımsız Denetçi..Sende Denetim için mi gireceksin
Sarı ve kokan çiş az su içtiğinin göstergesi ama idrar yolu enf. de olabilir doktoruna danış
kesinlikle sarı ve kokuyosa idrar yolu enfeksiyonu büyük ihtimal..Biz Duru da hala çekiyoruz eylül ayından beri bi geçiyo sonra gene başlıyo

Canım migren ağrısı ense kökünden başlıyo ve geçici görme kaybı olabiliyo buğulu görüyon dünyayı..Ve inanılmaz bir miğde bulantısı oluyo..Sanırım seninki uykusuzluktandır

İyi olmana sevindim Yasemincim...
Bu arada Doğum günün kutlu olsun canım...Kaç yaşına girdin??Çekinme söyle söylee

bende hiç müdehale etmiyorum..Biraz mikrop alsın canım ...Okadar annesütü emiyo korur heralde...
Dilimi ısırıyım aman nazar değmesin..Duru doğduğundan beri idrar yolu enfeksiyonu hariç hiç hasta olmadı..öle öksürüp hapşırması filan olmadı çok şükür...

İyiyim Esrincim...Duru hala aynı bildiğin gibi emmiyor...Artık uykuda gecekeri emziriyorum onu gündüz emmiyo maalesef..Bİberonda almıyo...Allahtan gece yetecek kadar sütüm var oda kesilirse eğer napçam bilmem çünkü gece emmeye alıştı sıpa illa istiyo...biberonda asla almıyooo...
Sen nasılsın Esin nasıl görmeyeli baya büyümüştür...

kocaman adam aradı arkadaşlarıyla buluşacakmış akşam gideyim mi dedi bu günlerde keyfi yoktu gitsin kafası dağılsın biraz ben napsam napsam hastayım gezesim yok eve gidesim yok nedeyim acep:26:

canım bilirim çok kötüdür ağrısı geçmiş olsun annem gibi yapıyım ıslak saçla yezme boynunu üşütme atlet giy

peki cnmcım, ama Eymen saç kurutma makinesinin sesinden çok korkuyor yaw

Hoşgeldin Seyhancım, evet bebelerde bi problem söz konusu. bizimkinin nedeni burun tıkanıklığı, sizinki dişten olabilir mi acaba?

Selam, bebeklerin gece uyumaması sorunu dışında herkes iyi, yaramaz bir durum yok, benim kızım ağlayarak uyuyup ağlayarak uyanır hep, umarım Serhan ve diğer bebiklerimizde bir an evvel düzene girer.. Sen nasılsın..?

kocaman adam aradı arkadaşlarıyla buluşacakmış akşam gideyim mi dedi bu günlerde keyfi yoktu gitsin kafası dağılsın biraz ben napsam napsam hastayım gezesim yok eve gidesim yok nedeyim acep:26:

e o zaman işyerinde sabahla git işte oğluşunla vakit geçir cnm. Bu arada kocaman adamın da tam sen onu özlediğin gün gezesi tutmuşş

canım ben gayrimenkul değerleme uzmanlığı sınavına giriyorum yani kısmetse girecem

Seyhancım merhabalar..Nerelerdesin şekerim??
Nereye tatile gittiniz ki???
Boşver temizliği yaa sende sürekli temizlik yapıyon hamileyken karnın burnundayken bilem temizlik yapıyodun heeee

sende git arkadaşlarınla gez dolaş yılbaşı alışverişi yap..vitrinler şimdi baya süslü püslü için açılır :)

e o zaman işyerinde sabahla git işte oğluşunla vakit geçir cnm. Bu arada kocaman adamın da tam sen onu özlediğin gün gezesi tutmuşş

ya hakkaten noolduysa sesini kokusunu gülüşünü özledim hayırdır inşallah sevgi doluyum kendüsüne karşı bugün
AAAA BOMBAmı unuttum biri bana büyü yaptırmış yeni öğrendim gerçi tahmin ediyordum tuttu da büyüsü şimdi bozdurmam gerekiyomuş ama ne yapmam gerektiini bilmiyorum

canım ben gayrimenkul değerleme uzmanlığı sınavına giriyorum yani kısmetse girecem
anladım canım hayırlısı olsun...bende Bağımsız Denetçilik sınavına girecem kısmetse...Daha hazırlanmadım ama olsun elbet günün birinde hazırlanırım inşallah

Evet Nurşahcım sinüzit olduğuma karar verdim zaten:))
HImmm..Geçmiş olsun dicem ama kronikleşmişse geçmesi pekte kolay değil... ( yüz ifadesini de gördün mü inanılmaz felaket habercisi gibim)

selam....
aşure yapayım dedim tüm günümü aldı nerdeyse ev işi ve yanında bi adet aktif baby le beraber..yorgunum...
ne var ne yok güzeller

Kerem hala mızmızmış ve kakası da ishale yakın suluymuş :44: hala diştir diyorum inşallah başka bişey çıkmaz altından

canım ya geçmiş olsun umarım bişeyi çıkmaz bizde her diş öncesi grip ve isal oldu son ikisi ateşle geldi dişten değil biliyorum sadece diş bünyeyi zayıflatıyor ve çabuk hastalanıyorlar e sizin zor dişler de başlıyor kolaycacık çıkarır umarım biz 4'te 4 hastalandık dişlerde ve daha 24 tane var allam ağlamak istiyorum

uykuyu bir şekilde hallettik gece kalkmasına da alıştık da yeme derdimiz aynen duruyor...

işte budur muhteşem cevaptır teprik ederim yinede en güzeliniz benim

havan batsın kezban

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…