- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.481
ya hakkaten noolduysa sesini kokusunu gülüşünü özledim hayırdır inşallah sevgi doluyum kendüsüne karşı bugün
AAAA BOMBAmı unuttum biri bana büyü yaptırmış yeni öğrendim gerçi tahmin ediyordum tuttu da büyüsü şimdi bozdurmam gerekiyomuş ama ne yapmam gerektiini bilmiyorum
Anaaaa, 4 tane kalp olmuş bende, çok yazıyom demek ki, heheheheeee, 5 kalp olmak için kaç mesaj lazım ki acaba..?
anladım canım hayırlısı olsun...bende Bağımsız Denetçilik sınavına girecem kısmetse...Daha hazırlanmadım ama olsun elbet günün birinde hazırlanırım inşallah
HImmm..Geçmiş olsun dicem ama kronikleşmişse geçmesi pekte kolay değil...( yüz ifadesini de gördün mü inanılmaz felaket habercisi gibim )
oğluş kalsın yengesinde ben azıcık çarşı yapam ivet ivet havam değişir dışarda yemek yiyem yanıma bide arkidiş bulursam ki zor bu saatten soora yalnız takılcaz artık naapalımSeyhancım merhabalar..Nerelerdesin şekerim??
Nereye tatile gittiniz ki???
Boşver temizliği yaa sende sürekli temizlik yapıyon hamileyken karnın burnundayken bilem temizlik yapıyodun heeee
sende git arkadaşlarınla gez dolaş yılbaşı alışverişi yap..vitrinler şimdi baya süslü püslü için açılır :)
rakibesi mi olurum kapısına dayanır iş mi isterim orası belli olmazkocamın mesleki rakibesi olcak:))
anladım canım hayırlısı olsun...bende Bağımsız Denetçilik sınavına girecem kısmetse...Daha hazırlanmadım ama olsun elbet günün birinde hazırlanırım inşallah
QUOTE]
bendensindaha yüzüne bakmadım onun yerine kk ya takılıyorum
çok severim bana da göndeeeeeselam....
aşure yapayım dedim tüm günümü aldı nerdeyse ev işi ve yanında bi adet aktif baby le beraber..yorgunum...
ne var ne yok güzeller
uykuyu bir şekilde hallettik gece kalkmasına da alıştık da yeme derdimiz aynen duruyor...
havan batsın kezban
ya hakkaten noolduysa sesini kokusunu gülüşünü özledim hayırdır inşallah sevgi doluyum kendüsüne karşı bugün
AAAA BOMBAmı unuttum biri bana büyü yaptırmış yeni öğrendim gerçi tahmin ediyordum tuttu da büyüsü şimdi bozdurmam gerekiyomuş ama ne yapmam gerektiini bilmiyorum
Yasemin sen nası pro üye oldun peki çook merak ettim..Anaaaa, 4 tane kalp olmuş bende, çok yazıyom demek ki, heheheheeee, 5 kalp olmak için kaç mesaj lazım ki acaba..?
aa nası öğrendin ki büyü yapıldığınıya hakkaten noolduysa sesini kokusunu gülüşünü özledim hayırdır inşallah sevgi doluyum kendüsüne karşı bugün
sana en gıcık olduğum esprilerden birini yapayım dedimAbooovv, dikkat et o zaman, doktora git, sinüzit tedavisi ol acil tarafından, migren kadar zıplatır o ağrı var ya..
Nurşahcım, hiç çekinmem, hemen söyleyim, 33 oldu yaşım :))
Ebru Allah kabul etsin..Valla iyi cesaret o afacanla aşure yapıp dağtmak benim gözüm yemiyo vallaselam....
aşure yapayım dedim tüm günümü aldı nerdeyse ev işi ve yanında bi adet aktif baby le beraber..yorgunum...
ne var ne yok güzeller
slm anniş arkadaşlarım.nasılsınız.bebişler nasıl?
asya çok hasta ya...10 gün oldu ateşi ara ara çıkıyo...çok zor geçiriyor bu sefer...
asya çok hasta ya...10 gün oldu ateşi ara ara çıkıyo...çok zor geçiriyor bu sefer...
oğluş kalsın yengesinde ben azıcık çarşı yapam ivet ivet havam değişir dışarda yemek yiyem yanıma bide arkidiş bulursam ki zor bu saatten soora yalnız takılcaz artık naapalım
rakibesi mi olurum kapısına dayanır iş mi isterim orası belli olmaz
bazen yalnız takılmak insana daha çok keyif veriyo..ben yalnız başımada seviyom alışveriş yapmayı...rahar rahaaatt kimse beni beklemek zorunda kalmıyooanladım canım hayırlısı olsun...bende Bağımsız Denetçilik sınavına girecem kısmetse...Daha hazırlanmadım ama olsun elbet günün birinde hazırlanırım inşallah
QUOTE]
çok severim bana da göndeeeee
evet bende hiiiç çalışma isteği bulamıyorum kendimde...burası daha cazip geliyo :)
bendensindaha yüzüne bakmadım onun yerine kk ya takılıyorum
Allah Allah kim ne büyüsü yapmış ve tuttuğunu nerden biliyosun, bozdurmak için hocaya gitmen lazım bu işlerden anlayan
valla nasıl yapıldığını yaptıran kişiyi büyüyü yapan adama götüren kadın sööledi araları bozulunca ama ben zaten şüpheleniyodum yani düşünün hayatını güllük gülistanlık asla bozulmaz dediğiniz ilişkileriniz birden sarsılıyo babamla aramın açılması için yapılmış büyü ki asla olmicak nedenlerden açıldı aramız yaptıran benim kovduğum müdürün karısı kocasını kovacağımı anlayınca yaptırmış babamın şirketini yönetiyodum o zaman tabi babamla aram bozulunca beni işten aldı müdürü de geri işe çağırdı çünkü ikimizden başkası bilmiyodu işleri hesapları müşterileriYasemin sen nası pro üye oldun peki çook merak ettim..
aa nası öğrendin ki büyü yapıldığını
sana en gıcık olduğum esprilerden birini yapayım dedim
Allah uzun ömür versin bir ömür kızınla ve eşinle olman dileği ile...
Ebru Allah kabul etsin..Valla iyi cesaret o afacanla aşure yapıp dağtmak benim gözüm yemiyo valla
valla nasıl yapıldığını yaptıran kişiyi büyüyü yapan adama götüren kadın sööledi araları bozulunca ama ben zaten şüpheleniyodum yani düşünün hayatını güllük gülistanlık asla bozulmaz dediğiniz ilişkileriniz birden sarsılıyo babamla aramın açılması için yapılmış büyü ki asla olmicak nedenlerden açıldı aramız yaptıran benim kovduğum müdürün karısı kocasını kovacağımı anlayınca yaptırmış babamın şirketini yönetiyodum o zaman tabi babamla aram bozulunca beni işten aldı müdürü de geri işe çağırdı çünkü ikimizden başkası bilmiyodu işleri hesapları müşterileri
nerden bulucam bozduracak hocayı büyü sudanda ordaki biri tarafından yapılmış
Yasemin sen nası pro üye oldun peki çook merak ettim..
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/300665-kk-pro-uyelik-nedir-avantajlari-nelerdir.html
sana en gıcık olduğum esprilerden birini yapayım dedim
Allah uzun ömür versin bir ömür kızınla ve eşinle olman dileği ile...
yok şekerim olay üçümüz de sudandayken gerçekleşmiş sudandaydı şirketimiz şirket hala ordada ben burdayımofff biraz karışık ama anladım sanırım yani yaptıran kişiyi büyücüye götüren kadını yakından tanıyosun ozaman...o kadın müdürün karısını Sudan'a mı götürmüş yoksa o hocanın burdaki temsilcilikleri vasıtası ile mi yapılmış
valla nasıl yapıldığını yaptıran kişiyi büyüyü yapan adama götüren kadın sööledi araları bozulunca ama ben zaten şüpheleniyodum yani düşünün hayatını güllük gülistanlık asla bozulmaz dediğiniz ilişkileriniz birden sarsılıyo babamla aramın açılması için yapılmış büyü ki asla olmicak nedenlerden açıldı aramız yaptıran benim kovduğum müdürün karısı kocasını kovacağımı anlayınca yaptırmış babamın şirketini yönetiyodum o zaman tabi babamla aram bozulunca beni işten aldı müdürü de geri işe çağırdı çünkü ikimizden başkası bilmiyodu işleri hesapları müşterileri
nerden bulucam bozduracak hocayı büyü sudanda ordaki biri tarafından yapılmış
sağolun kızlar.burada inanılmaz bir grip salgını var.tüm çocuklar hasta..ve geçmiyo bir türlü...hiçbirşey yemiyo 7 gündür.sadece beni emiyo..
sağolun kızlar.burada inanılmaz bir grip salgını var.tüm çocuklar hasta..ve geçmiyo bir türlü...hiçbirşey yemiyo 7 gündür.sadece beni emiyo..
ii de nerden bulucam ööle hocayı ben:26:Büyünün nerde kim tarafından yapıldığının önemi yok, sen büyü bozan ya da yapan bir hocaya gideceksin zaten o sana söyler sende şu şu büyüsü var ve bozmak için şöyle şöyle yapacaksın der.
Grip salgını her yerde, çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?