2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:82:
yok şekerim olay üçümüz de sudandayken gerçekleşmiş sudandaydı şirketimiz şirket hala ordada ben burdayım
Hıı anladım canım..Aylin de yazmış nerde yapıldığı önemli değil..sen iyi bir hoca bulman yeterli...
Ya teyzemin oğluna da kız arkadaşı yaptırmıştı bi büyü onu bozmak için bi hocaya gittiler taaa yıllar önce..yaşlı bi amcaydı ama hala yazşıyomu bilmem..ama adam herşeyi bilmişti

:))) Tahmin ettim o yüzden yazdığını ama ben gıcık olmuyorum o soruya, çok teşekkür ederim, Rabbim cümlemize evlerimzide huzur ve sağlık versin, sevdiklerimzile beraber..
aaamiiiinnnn...
sen bu pro üyelik için ayrı bi para ödedin mi??

Nurşahcım sınavından başarılar. Sütün kesilmez Nurşahcım ablam sadece geceleri emziriyormuş 2 yaşına kadar emzirmiş. Sütten kesince de 20 gün daha sütü gelmiş. Artık doyumluk değil tadımlık oluyor sanırsam.

peki cnmcım, ama Eymen saç kurutma makinesinin sesinden çok korkuyor yaw

Hoşgeldin Seyhancım, evet bebelerde bi problem söz konusu. bizimkinin nedeni burun tıkanıklığı, sizinki dişten olabilir mi acaba?

hoşbulduk canımcım serhanın da arada burnu tıkanıyo hep yüzüstü yatıyo dişleride arada kontrol ediyorum ne bilim iki gündür öcü gibiyim

aminnn inşallah ya çok zor oluyo uykusuzluk hoş bizimki gündüz uykusunuda terk etti

ne yapayım canımcım tatil öncesi yapamamıştım hala yapıcam düşün evin halini tatil kısa isim eşimin ailesinin yanına gittik

selam....
aşure yapayım dedim tüm günümü aldı nerdeyse ev işi ve yanında bi adet aktif baby le beraber..yorgunum...
ne var ne yok güzeller
allah kabul etsin iyi yapmışsın ben yemeği zor yaptım valla

uykuyu bir şekilde hallettik gece kalkmasına da alıştık da yeme derdimiz aynen duruyor...

havan batsın kezban

oda düzene girer inşallah canım

Ya bakıyorum da bu arada sürekli yoğun olarak takılanlar genelde çalışan anneler...
Bende çalışmayı özledim valla yaa nerdeyse 1 yıldız evdeyim ve çoook sıkıldım...
Yarın bi iş görüşmesine gidicem..Ön görüşme ama pek fazla ümitli değilim...evime yakın diye başvurdum..ama işin sorumluluğu bana birkaç beden büyük..boyumdan büyük işlere kalkıştım biraz
bakalım hayırlısı nolucak...

Nurşah sen yine iyi durdun bugün, ben evdeyken çok çok nadir girebiliyorum.
Neyse az kaldı bu anne de yavaş yavaş mızmız oğluna kaçar, bu gece de uyumazsak veya Kerem kötüye giderse yarın beni beklemeyin,muhtemelen gelmem

Aaa sahimi canım yaaa bende Bekir'in başının etini yiyorum sütüm gidicek napıcam ne edicem diye diye..oda beni teselli etmekten fenalık geldi içine...
VAlla şimdi rahatladım doğrusu..
Ya Esrin sana bişi sorucam..senin sütünde azdı sen sağarak çoğaltmıştın dimi..Şİmdi bizim inatçı keçi gündüz devam sütüne yaptığım kahvaltı mamasını ve muhallebiyi yemiyo onun yerine anne sütü kullanayım dedim..Gündüz 2 gün sağdım çıkmadı..Nekadar süre denemem lazım sence gündüz de bişiler çıkması için???

HImm iyi olmuştur ufaklık için de değişiklik olmuştur...
Serhan yine seni o gün gördüğümüz gibi yanağını mı emikliyooo

Teşekkürler canımcım..

Nurşahcım, evet KK Pro Kart sahibi olabilmek için bir ücret ödedim ama geçen sene aldığım için kaç lira ödedin diye sorma, hatırlamıyorum :))
yok yaa olmak istedğimden değil çok merak ettiiimmm

BUgün bende kendime inanamıyorum doğrusu
Duru yürüteçinde mutluydu bugün o yüzden bende takıldım uzun süre
İyi de geldi vallahi bana

iki muhabbet edem dedim onada izin yok..yarım saattir uyutmaya calışıorum yavruyu..
valla haklısınız bacılar evin işinimi yapem yemeginimi ütüsünü çamaşırını mı haa bide cocugumlamı ilgileneyim...yok abi artık kendimede vakit ayıramıyorum..
bu arada saolasınız aşureciler..komşulardan ikram edilen aşure kaselerinide boş göndermemiş olucam inşşalah..
esin kız bi büyün eksikti tüm alengirli vakalara ismin karışıyo leyn..

Canım senin vücudun gece süt üretmeye alışmıştır. Bir kere gündüz de süt üretimini artırman için öncelikle düzenli sağman lazım yani hep aynı saatte 20 dk filan. Yalan olmasın çok zaman geçti ama emzirme danışmanı her 3 günde ufak ufak artışlar olduğunu söylemişti. Ben öyle 2 ay sağmıştım. Her emzirme sonrası 20 dk sağıyordum. 2. ayın sonunda Esin az az mamayı azaltmış sonunda da sadece anne sütü içer olmuştu. Ben de ek gıda verdiğim öğünlerde sütüm azalmasın diye sağayım diyorum ama olmuyor ve sütümde azalıyor. Esin sağolsun hep onunla ilgileneyim istiyor, sağdırmıyor. Önceden kımıldayamıyor sadece koltukta ağlıyorlardı şimdi sürünüp gidiyor yada sıralıyor onu takip etek durumunda kalıyorum.

aNLADM CANIM..YAA SÜT OLMASADA ARTTIRMAK İÇİN BOŞA SAĞMMA GEREKTİĞİNİ OKUMUŞTUM KİTAPTA..AMA DURU'DAN HİÇ VAKİT BULAMIYORUM Kİ ...BİRAZ KENDİMİ ZORLIYAYIMDA SAĞIYIM DEDİM 2 GÜN ODA ÇIKMAYINCA MORALİM BOZULDU BIRAKTIM...
DEMEK ETKİSİ 3 GÜNDE BELLİ OLUYO..OZAMAN BEN GENE SAĞMAYA DEVAMM:)
ESİN SIRALIYO DEMEEEKK..MAŞALLAH...DURU EMEKLİYO SADECE ŞUAN :)

slm anniş arkadaşlarım.nasılsınız.bebişler nasıl?
asya çok hasta ya...10 gün oldu ateşi ara ara çıkıyo...çok zor geçiriyor bu sefer...

Canım çok çok geçmiş olsunAsyacığıma bizim Esin'de dün öğleden sonra ateşlendi. Burnu akmaya başladı. Bugün idare eder durumdaymış, ateşi çok yükselmemiş. Olmazsa yarın doktora götüreceğim.

Canım 3 günde bir az az artış ama bunu unutma yani 3 gün sonra hop doyumluk bir öğün çıkmıyor. Yine tabi içtiğin suya içeceklere filan çok dikkat etmen gerekiyor. Ben hala süt yapan çaylardan içiyorum.

Saol canım yaa.ben o çaylardan tiskindim biliyomsun
Hadi ii akşamlar..
Esintoşu öp benim için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…