- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.521
2 günlüğüne gittim canım yaa ablamın söz merasimi için... şöyle geniş bi zamanda gidersem görüşürüz inşallah ben de çok istiyorum görüşmeyicanımmm yoksun hıc,
madem bakırkoye gelıosun neden aramıorsun, gorusurduk yaaa...
-----jale resimlerde görmüştüm göbek pırtlamış pekte yakışmış maşallah eee ikincide göbek çabuk çıkıyo.ablan adına sevindim ikinci baharı hayırlı ve güzel olur inşallah
yaa kızlar bugün bi durum mu oldu handenin üyeliği iptal olmuş bilgisi olan var mı??
merhaba canlar bugün doktordaydık
eymen hala iyileşemedi... ilaçlara devam cumartesi tekrar görelim dedi doktoru
ben de öyleyim gripli...
Yaseminciğim doğum günün kutlu olsun...
Sağlık ve huzurla nice senelere...
off yine tartışmamıçıktıyoksa bakıyorum hemenface msjlarına bak anlarsın hasret
bu aradaa ceren yürüme işini iyice seriiye bağladı artık hep yürüyor yorulunca emeklemeye geçiyor..
bugün birde zilli ew patiği aldım noel babalı yürüdükçe çın çın çok hoş oldu yaa
şeymacım we denizciminde hediyelerini aldım hele şükür
iyi akşamlar kızlar.
yine neler oluyo forumda. facede bişey görünmüyo bende..
yasemin doğum günün kutlu olsun canım ilkimle sana uzun ve güzel bir ömü diliyorum.hande benim facete yokki neolmuş yine hem nerden bildinizki iptal olduğunu
we hande kendini mi iptal etti bu konular yüzünden! emelin bu konuyu facedede dallandırıp budaklandrması çok yanlış.. biz kapattık o hazmedememiş demekki..kazen abi orayada el atsa:))
Siz bu konuları nerden takip ediyosunuz?? nerden gördün yani üyelik iptalini? Kendisi istemiştir diye düşünüyorum..
günaydın güzell mart anneleri ,,,
ben çok halsizim sanırım hasta olacağım, selin artık iyice ağırlaştı bizim evin merdivenlerini indirip annemlerin 4 katını çıkarmak işkence oluyor , son merdivende nefesim kesiliyor :84: ,,,
dün osmanı bende izledim osman ve mete çok iyi oyuncu , ali kaptan da sağlam rol kesiyor ,,,
Günaydııııınnnn, bu sabah erkenciyim..
bu aradaa ceren yürüme işini iyice seriiye bağladı artık hep yürüyor yorulunca emeklemeye geçiyor..
bugün birde zilli ew patiği aldım noel babalı yürüdükçe çın çın çok hoş oldu yaa
şeymacım we denizciminde hediyelerini aldım hele şükür
merhaba canlar bugün doktordaydık
eymen hala iyileşemedi... ilaçlara devam cumartesi tekrar görelim dedi doktoru
ben de öyleyim gripli...
Yaseminciğim doğum günün kutlu olsun...
Sağlık ve huzurla nice senelere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?