- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.541
merhaba canlar bugün doktordaydık
eymen hala iyileşemedi... ilaçlara devam cumartesi tekrar görelim dedi doktoru
ben de öyleyim gripli...
Yaseminciğim doğum günün kutlu olsun...
Sağlık ve huzurla nice senelere...
yasemin doğum günün kutlu olsun canım ilkimle sana uzun ve güzel bir ömü diliyorum.hande benim facete yokki neolmuş yine hem nerden bildinizki iptal olduğunu
günaydınnnn
dün akşam apartman yöneticisini dövmeme ramak kalmıştıki kociş beni zapdetmeyi başardı,tüm cinlerim tepemdeoyüzden küçük osmanıda izleyemedim iyice sinirlerim tepeme çıkık bugün ama zafer benim gibi görünüyo şimdilik:26:
Günaydııııınnnn, bu sabah erkenciyim..
günaydınnnn
dün akşam apartman yöneticisini dövmeme ramak kalmıştıki kociş beni zapdetmeyi başardı,tüm cinlerim tepemdeoyüzden küçük osmanıda izleyemedim iyice sinirlerim tepeme çıkık bugün ama zafer benim gibi görünüyo şimdilik:26:
günaydın canımm,,,aferim sana :)
Günaydın canlarım,
Gece 1,5 saatte bir uyanıp emmek isteyen bir bebik vardı, sabah da işe geç kalan bir anne oldu tabi... Ama bi tatlı bi tatlı ki anlatamam. Akşam yine iki adım attı, ama o kadar... Sonrasında sürünerek bütün evi dolaştı, yapmadığım maymunluk kalmadı, ayakta bile durmadı anası kılıklı inatçı :)
Anneannem hasta olmuş dün, annem de Doruk'u uyurken babaannesine bırakıp gitmiş. Bizimki uyanmış ve babaanneyle ne halayla ne de dedeyle teselli bulmadan, yarım saat boyunca katılarak ağlamış, en sonunda arayop çağırmışlar annemi. Eve gittiğimde hala içini çekiyordu, çok üzüldüm. Bi de anneme kızdım ne bırakıyorsun çocuğu daha ilk günden diye... Kadın da napsın, hangi birine yetişsin şaşırdı, yazık.
Bugün çok işim olmayacak diye umuyorum, hedefim bütün gün sizlerle takılmak, dün çok özledim valla...
Günaydın canlarım,
Gece 1,5 saatte bir uyanıp emmek isteyen bir bebik vardı, sabah da işe geç kalan bir anne oldu tabi... Ama bi tatlı bi tatlı ki anlatamam. Akşam yine iki adım attı, ama o kadar... Sonrasında sürünerek bütün evi dolaştı, yapmadığım maymunluk kalmadı, ayakta bile durmadı anası kılıklı inatçı :)
Anneannem hasta olmuş dün, annem de Doruk'u uyurken babaannesine bırakıp gitmiş. Bizimki uyanmış ve babaanneyle ne halayla ne de dedeyle teselli bulmadan, yarım saat boyunca katılarak ağlamış, en sonunda arayop çağırmışlar annemi. Eve gittiğimde hala içini çekiyordu, çok üzüldüm. Bi de anneme kızdım ne bırakıyorsun çocuğu daha ilk günden diye... Kadın da napsın, hangi birine yetişsin şaşırdı, yazık.
Bugün çok işim olmayacak diye umuyorum, hedefim bütün gün sizlerle takılmak, dün çok özledim valla...
Günaydın Fatmacan, bu sabah koşa koşa geldim şirkete, hatta o kadar erken gelmişim ki kimse yoktu, bir süre geçmişi okudum, takıldım öyle, sonra baktım Gülşancım gelmiş, bende daldım hemen artık :)))
Fatmacım, çok geçmiş olsun... O minare merdiveni gibi merdivenlerde Allah kolaylık versin sana.
Gülşan, noldu anacım, niye kızdın? Off hiç mi korkmuyor bu insanlar seni kızdırmaktan amirim yawww:)
Yasemin, İklim'in avatar fotosuna bayıldım, maaşallah, ne güzel gülmüş.
"sabah tayfası"nda eksik var, Aylin yok, Kerem mi hasta acaba?
günaydınnnnnnnnn canlarr özledim sizi
canım öncelikle dün doğum gününmüşTeşekkür ederim Pınarcım..
Eymen kuzuma çok üzülüyorum, bir iyileşemediniz gitti analı-kuzulu, en çok biz sevinecez iyiyiz diye yazdığın gün, o günü okuyabilmek için dua ediyorum, inşallah çabuk düzelirsiniz..
Teşekkür ederim canımcım, aminnn..
Gülşancım, neden sinirlendirdi yönetici bakayım seni, bende izleyemedim Osmanı, İklim üstümden inmiyor, oyun oynamak istiyor sürekli zilli..
canım öncelikle dün doğum gününmüşeşin ve yavrunla nice mutlu ,sağlıklı ve bol paralı yıllar diliyorum,Allah huzurunuzu daim etsin canım
yöneticiyle kalorifer yüzünden tartıştımsadece akşamları 3saat yakıyor bizde donuyoruz,burda 3ay kış yaşanıyo zaten 3ay için 900tl verdik,ve mert üşümesin diye sabahtan akşama kadar klima ve ufo yanıyo,150 tl elektrik faturası geliyo her ay bende ayar çektim adama kapısına dayandım eşşşşşşek gibi yakacaksın yakmazsan paramızı geri ver dedim,tüm apartman duydu dışarı çıktı bana destek oldu adama saydım sövdüm hem sabah hem akşam yakacaksın akşamda 11 den önce sönmeyecek dedim,eğer yakmazsan savcılığa başvurur bilir kişi isterim toplanan paraları pkk ya yatırıyo derim dedim sabah yakmışlardı kaloriferi:82: admda rezil oldfğfyla kaldı,ama kociş bana kızdı ne cırlıyon ben konuşuyodum niye karışıyon dedi:26: bir saat konuştular kapıda bişey olmadı ben gittim 10 dakika sonra kazan dairesine inildi ve iki torba kömür daha atıldı kazana
Günaydın cano;
Anneanne için üzüldüm, çok geçmiş olsun, annen de haklı tabi, hangi birine yetişecek, Doruk kuzum ağlamış demek, diğerleri şaşırmıştır, dua edelim de, uzun süre kalmasınlar, ''bize yabancılık çekiyor çocuk sık sık gelip uzun uzun kalalımda çocuk bize de alışsın'' derlerse yandın, neyse şom ağzımı sabah sabah açmayım, gerçekleşir falan, direk benden bilirsin valla :))
Bugun topikte çok takılabilecek olmana sevindim, benim işlerim yoğun ama nedense bende de bir rahatlık var, sanki o işleri bitirmesi gereken ben değilim :))
bugün her meseja cevap vermekle cezalısın ,,,
geçmiş olsun canım , önemli bişey değildir inşallah ,,
doruk gitmek istediği yere sürünerek ulaşıyorsa daha çok beklersin yürümesini ,,, ellerini bırakıp ayakta durmak için can atan selin emeklemnin daha güvenli olduğunu ve o şekilde de amaçlarına ulaşabildiğini keşfettikten sonra bütün enerjisini bu şekilde yaramazlıklar için ahrcıyor ,, ürümekle ilgili bir planı yok şimdilik
son olarak annenin üstüne çok gitmee,,, gerçekten onlarada yazık,,,
tamam işte böyle ilk işin bu sayfa olsun canım ...
iklime bayıldımmmmmm,,,,
Teşekkürler Burcu teyzesi, İklim çok güleç bir çocuk, gülmek için hep hazır ve de nazır, anası gibi asık suratlı yada suratsız değil :))
Sabah tayfası eksik evet, Keremito hasta olursa beni beklemeyin yarın demişti Aylin, inşallah hasta değildir Kerem de başka sebepten gelmemiştir Aylin..
günaydınnnnnnnnn canlarr özledim sizi
canım öncelikle dün doğum gününmüşeşin ve yavrunla nice mutlu ,sağlıklı ve bol paralı yıllar diliyorum,Allah huzurunuzu daim etsin canım
yöneticiyle kalorifer yüzünden tartıştımsadece akşamları 3saat yakıyor bizde donuyoruz,burda 3ay kış yaşanıyo zaten 3ay için 900tl verdik,ve mert üşümesin diye sabahtan akşama kadar klima ve ufo yanıyo,150 tl elektrik faturası geliyo her ay bende ayar çektim adama kapısına dayandım eşşşşşşek gibi yakacaksın yakmazsan paramızı geri ver dedim,tüm apartman duydu dışarı çıktı bana destek oldu adama saydım sövdüm hem sabah hem akşam yakacaksın akşamda 11 den önce sönmeyecek dedim,eğer yakmazsan savcılığa başvurur bilir kişi isterim toplanan paraları pkk ya yatırıyo derim dedim sabah yakmışlardı kaloriferi:82: admda rezil oldfğfyla kaldı,ama kociş bana kızdı ne cırlıyon ben konuşuyodum niye karışıyon dedi:26: bir saat konuştular kapıda bişey olmadı ben gittim 10 dakika sonra kazan dairesine inildi ve iki torba kömür daha atıldı kazana
Aylincim, Kereme çok geçmiş olsun, bence de diş, inşallah altından başka bişey çıkmaz, kıyamam yavrum yaa, bugün eski neşesine kavuşması dileğiyle..
Günaydın
İşe geldim ama işlerim vardı ancak girebildim.
Kerem e dün içim parçalandı, normalde ben bakıcının kapısını çaldığımda bakıcının kucağında açarlardı kapıyı ve bu elini ayağını oynatıp gülerek mutlu olurdu beni gördüğüne,dün bi gittim kadının kucağında yatıyor beni gördü ağlamaklı ıııhhh dedi sadecekucağıma aldım başını omzuma koydu ve hiç kıpırdamadı,akşam boyunca da kucağımdan inmedi ve gece de sadece ayağımda olduğu zamanlarda uyuduğu için sabaha kadar ayağımdaydı,ateşi 37,6 ya çıktı bi ara üstüne ince bişeyler giydirdim,alnına boynuna ılık sulu bez koydum,en son yatarken de anca 1 çay kaşığı calpol içirebildim, bu sabah ateşi yok ama halsiz ve mızmız Gün içinde duruma bakıcam yine kötü olursa izin alıp giderim,çişi falan kokmuyor,iştahı idare eder,öksürüğü tıksırığı yok,hala diştir diyorum ama başka bişey olabilir mi?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?