- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.561
İnşallah, o kadar kötü oldum ki dün akşam, onu hiç öyle görmemiştim, normalde eli dursa ayağı durmaz ama dün altını alırken bile kaçmadı,kaçmaya hali yok iki gözü iki çeşme ağladı garibim
Bizdede şans olsa yani site beni dışarı atıyor niyeki
günaydınnnnnn hava süper burda
kızıma kahvaltısını yaptırıp dışarı cıkmayı düşünüyorumm o yüzden uzatamicamm
aylini okudum geçmiş olsun. seyyal adını untutum wala ama bnm kızda aynenn baktı emeklemek daha güvenli ADIMLAYAN sıpa vazgeçti. burcu sanırım ananede bişiler war tam okuyamadım iyidir umarım herkes. görüşürüzz sizin içinde bol bol oksijen çekerizzzzz
günaydın kızlar
aylincim çogeçmiş olsun canım.asya tam 10 gündür öyle işte.inşallah kısa zamanda iyileşirler..
Teşekkürler kızlar, Kerem ilk defa böyle oldu ve çocuğu hastalanan anneleri 1 kerede anladım valla. Sünnetli erkekler İYE olmaz diye biliyorum yaaa, hatta sünnet ettirmemin nedenlerinden biri de buydu.
geçmiş olsun canım asyanın neyi var 10 gündür geçmemiş canım yaa
Teşekkürler kızlar, Kerem ilk defa böyle oldu ve çocuğu hastalanan anneleri 1 kerede anladım valla. Sünnetli erkekler İYE olmaz diye biliyorum yaaa, hatta sünnet ettirmemin nedenlerinden biri de buydu.
İYE neyki arkadaşım ya :26: kendimi saf gibi hissettim şimdi yaaa
aslında grip ama doktor alerjik kökenli dedi o yüzden ağır geçiriyormuş..5 iğne yedi en ağır antibiyotikten üstüne geçmedi tekrar takviye antibiyotik...yavrum harap oldu.şurubu da içmeyi hiç sevmiyo..harp şeklinde içiriyoruz...neyseki bugün fena değil umarım geçiyordur.doktorumuz dikkat etmezsek astıma çevirir dedi
Olcaycım, Asyama çok geçmiş olsun, yazık, çok hırpalanmış yavrum yaaa...
Aylin, Doruk'un burnu aksa benim içim yanıyor, o gün kolum kesilmiş, kanadım kırılmış gibi oluyorum, Allah evladı hasta olan annelerin hepsine sabır versin, Allah dermansız dert vermesin, kimseyi evladı ile sınamasın...
Olcaycım, Asyama çok geçmiş olsun, yazık, çok hırpalanmış yavrum yaaa...
Aylin, Doruk'un burnu aksa benim içim yanıyor, o gün kolum kesilmiş, kanadım kırılmış gibi oluyorum, Allah evladı hasta olan annelerin hepsine sabır versin, Allah dermansız dert vermesin, kimseyi evladı ile sınamasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?