2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnnnn hava süper burda
kızıma kahvaltısını yaptırıp dışarı cıkmayı düşünüyorumm o yüzden uzatamicamm
aylini okudum geçmiş olsun. seyyal adını untutum wala ama bnm kızda aynenn baktı emeklemek daha güvenli ADIMLAYAN sıpa vazgeçti. burcu sanırım ananede bişiler war tam okuyamadım iyidir umarım herkes. görüşürüzz sizin içinde bol bol oksijen çekerizzzzz

aylin geçmiş olsun,içim parçalandı resmen yazık keremciğe
evet kızlar söz konusu oğlum olunca cadılaşıyorum içime şeytan kaçıyo hele bi yakma dedim hergün kapına gelirim
burcu anneannene geçmiş olsun canım

Bizdede şans olsa yani site beni dışarı atıyor niyeki

geçen günde burcuyu atıyodu dışarı, neye göre atıyolar acaba
senin kuzuda çok komikmiş gerçekten araştırmacı olcak belli gerçi mertte yaramaz topların altındaki pil yerlerini sökmeye çalışıyo,oynamaktan daha eğlenceli geliyo galiba:26:

günaydın kızlar
aylincim çogeçmiş olsun canım.asya tam 10 gündür öyle işte.inşallah kısa zamanda iyileşirler..

gülü güle canım bizim yerimizede nefes alın

Teşekkürler kızlar, Kerem ilk defa böyle oldu ve çocuğu hastalanan anneleri 1 kerede anladım valla. Sünnetli erkekler İYE olmaz diye biliyorum yaaa, hatta sünnet ettirmemin nedenlerinden biri de buydu.

Teşekkürler kızlar, Kerem ilk defa böyle oldu ve çocuğu hastalanan anneleri 1 kerede anladım valla. Sünnetli erkekler İYE olmaz diye biliyorum yaaa, hatta sünnet ettirmemin nedenlerinden biri de buydu.

kadir tuğcuya göre erkek çocukları iye olmazmış,sünnet ettirsende ettirmesende:26:

geçmiş olsun canım asyanın neyi var 10 gündür geçmemiş canım yaa

aslında grip ama doktor alerjik kökenli dedi o yüzden ağır geçiriyormuş..5 iğne yedi en ağır antibiyotikten üstüne geçmedi tekrar takviye antibiyotik...yavrum harap oldu.şurubu da içmeyi hiç sevmiyo..harp şeklinde içiriyoruz...neyseki bugün fena değil umarım geçiyordur.doktorumuz dikkat etmezsek astıma çevirir dedi

Olcaycım, Asyama çok geçmiş olsun, yazık, çok hırpalanmış yavrum yaaa...

Aylin, Doruk'un burnu aksa benim içim yanıyor, o gün kolum kesilmiş, kanadım kırılmış gibi oluyorum, Allah evladı hasta olan annelerin hepsine sabır versin, Allah dermansız dert vermesin, kimseyi evladı ile sınamasın...

çok üzüldüm,inşallah astıma çevirmeden iyileşir,toz ve sigara çok etkiliyo dikkat et canım,halıları her gün süpür odasını sabahları havalandır,çamaşır suyu parfüm kokusu çok rahatsız ediyo alerjisi varsa, aklıma başma bişey gelmiyor canım inşallah bian önce iyileşir

Günaydınlarr
Keremitoya çok geçmiş olsun Aylin, inşallah önemli bi problem değildir
Olcaycım hoşgeldin cnm, Asya ya da geçmişler olsun
Burcu senin de anneanneye geçmiş olsun, ne çok hasta var yaw
Gülşan iyi cırlamışsınn
Fatma ne oldu sizin sonuçlar, dün mü çıkacaktı?

sağol burcucum..söylediklerine kocaman AMİN diyorum...

amiiiiiiiiiin

Günaydınlar...Hasta bebişlere çok geçmişler olsunn. Benim miniğimde hasta ilk defa Dün gece ateşi 39,2 ye kadar çıktı, soyduk üstünü, ıslak bezle ovdum her yerini bi de calpol verdim ancak öyle düştü ateşi. Bütün gece inledi uykusunda. Sabah bir uyandım yine ateşler içinde. Doktora götürdük hemen, boğaz enfeksiyonu olmuş Çok halsiz, ama yine de gülüyor oynamaya çalışıyor, mızmızlığı yok şimdilik. Dün apartmanın kaloriferlerinde bozukluk vardı, biraz soguktu ev ondan mı üşüdü acaba, offf.

Şimdi birşey soracagım size. Ateşi olunca üstünü inceltiyoruz ya, ateşi düştükten sonra ne kadar kalın giydirmem gerekiyor acaba?altına Kilotlu corap+ince esofman,üstüne iç badi+ince penye+ince penye yelek giydiriyorum normalde, yerde oynuyo diye sıkı tutuyorum normalde üstünü.Sİmdi atesi düşünce de bu şekilde mi giydireyim yoksa kilotlu corap+yelek olmadan daha ince mi tutayım üstünü ateşi tekrar cıkmasın diye, nedersiniz? Off ilk defa ateşlendi, ne yapacagımı hic bilmiyorum. Tecrübesi olan annişler lütfen yardım

sağol gülsan ve meralcim...

zaten doktor herşeyi yasakladı.yün yorgan yastık yok.gittim elyaf aldım..granül sabunla yıkıycam çamaşırları.gittim soğuk buhar makinası aldım..dediğin gibi parfüm sigara yasak..vs ..vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…