2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben pc başına oturunca ağlayan bir oğlum var...
zaten hasta onu ağlatmak istemiyorum
geçmiş olsun diyenlere çok teşekkür ediyorum...

selin asya ve kerem bebeğe acil şifalar diliyorum

arkadaşlar eymen tam 23 gündür hasta dile kolay
zor bir süreç ve yıpratıcı üstüne ben de hasta oldum...

gece 12'de yattı 3'e kadar ve 4den 7'ye kadar ayağımdaydı...
halimi varın siz düşünün şahtı şahbaz oldu...
iyileşsin sağlığına kavuşşun inşallah...

biz artık mama baba ama abba gibi şeyleri söylüyoruz
ellerini bırakıp denemeler yapıyor sanırım yürümesi de an meselesi
bu kadar hastalığa enerjisinden hiç bir şey kaybetmemesi de ilginç
doktor bunu görünce bir şeyi yok iyileşmiş diyor
bir dinliyor şok oluyor adam full enerji

GÜNAYDINcanlarım
AYLİNCİM seni en ii ben anlıyorum bu ara kuzumun kımıldıyacak hali yok o sürekli gülen yüzü ağlamaklı bide öksürüyo ki kendinden büyük içim gidiyo çok geçmiş olsun bizde bu sabah işe geç kaldık çünkü kuzum 9 a kadar uyudu hiç hali yok teyzeleri allahtan burun tıkanıklığı durdu sadece öksürük ve halsizlik var gelip gelip koynuma sokldu akşam bende gece babasını kovayım diodum ki babası bende sizinle yatayım sıkışırız ama gece bişey isterse ben kalkarım sen hastasın dedi

aylin hiç izin alma imkanın yokmu belliki keremin sana ihtiyacı var ? birde telefonda da olsa ir doktora danış neden böyle olduğuna burdaki tahminlerle çözüm bulamazsın , ay resmen içim acıdı yaa ,,, kuzum benim ,,,

arada bir gir böyel analtıver :) maşşalah keyifler yerinde eşinlede düzeldiniz umarım ? :92:
günaydın kızlar
aylincim çogeçmiş olsun canım.asya tam 10 gündür öyle işte.inşallah kısa zamanda iyileşirler..

ah canım benim çok geçmiş olsun seni çok iyi anlayan bir anneyim bizimkide hala antibiyotk peşindeyiz

Sünnetli ya da sünnetsiz, erkek bebeklerde, İYE görülüyor arkadaşlar...
Ve görüldüğünde, epey tehlikeli olabiliyor, böbreklerdeki işlev bozukluğuna bile işaret edebiliyor.
Bilenleriniz vardır, Doruk'un bir böbreğinin çeperi diğerine göre kalın, bu idrar torbasında kaçak olduğu anlamına gelebilir ve çok riskli bir durum, eğer böyle birşey varsa bebekte İYE görülüyor. Bu nedenle biz 2 ayda bir idrar tahlili, 3-4 ayda bir böbrek ultrasonu çektiriyoruz. Şimdilik bir sorun yok şükürler olsun, doktorumuz yapısal olduğunu düşünüyor ama tedbiri elden bırakmıyoruz.
Bu arada ben k'un durumu ile ilgili çocuk nefrolojisinden bir prof ile de görüştüm, o da söyledi erkek bebekte İYE olmaz diye birşey yok, lütfen sizler de uyanık olun...

canım sanada geçmiş olsun..ateşi düşünca genelde ter basar çocukları...terlemesi bitince ve ateşi tekrar çıkmamışsa herzaman nasıl giyditriyorsan öyle giydir.ama harareti az da olsa varsa ince tut üstünü.inşallah hemen atlatır

Geçmiş olsun canım
Ateşi düşünce eski hali gibi giydir canım
calpol bir tatlı kaşığı kullanılabilir 6 saatte bir...

bizde eve soğuk buhar üfleyen bir makine aldık...
gece belli aralıklarla çalıştırıyorum...
her zaman çalıştırmak da zaralıymış...

Son düzenleme:
fatmacım eşimle aramı hiç sorma hiç affedesim ve konşasım yok beni çok kırdı ama oğlumun hatırına katlanıyorum yapıcak başka bişey yok inşallah büyür kocam ama pek sanmıyorum insan yedisinde neyse yetmişindede odur yani allah bana bol sabır versin

geçimiş olsun canım ben ilk defa duydum iyeyi hiç başımıza gelmedi şükür inşallah gelmezde doruk paşamda inşallah atlatmıştır tekrarlamaz inşallah

sağol canım benim

Çok geçmiş olsun, ateş çok hırpalıyor bebekleri, yeniden ateşlenmez inşallah...
Giyim konusuna arkadaşlar cevap vermiş zaten, iyi olmuş, benim de fikrim yoktu çünkü.

Kıyamam ben o minik adamıma, Pınarcım çok geçmiş olsun, çok üzülüyorum sen böyle dedikçe, Allah şifasını versin kuzumun.
Bak maaşallah bünyesi kuvvetli, hastalığa pabuç bırakmadı, yürüyecek nerdeyse, sana da çook kolay gelsin, Allah kuvvet versin arkadaşım.
En kısa zamanda Eymen iyileşti, turp gibi ve koşuuyoooor yazmanı bekliyor ve diliyorum :)

Offf, hepsi hasta yaw
Size de çok geçmiş olsun, hemen iyileşsin güzel gözlü kuzucuk, hep gülsün.
Kocaman adama da maaşallah diyelim, tebrik edelim

Amin :)

geçimiş olsun canım ben ilk defa duydum iyeyi hiç başımıza gelmedi şükür inşallah gelmezde doruk paşamda inşallah atlatmıştır tekrarlamaz inşallah

Canım Doruk'ta hiç olmadı İYE ve umarım hiç olmaz. Sağolasın...

BURCU DORUK TAKİ BU SORUN NASIL ANLAŞILDI ?

İNŞALLAH BEBEĞİNDE SENDE BİR AN ÖNCE İYİLEŞİRSİZNİZ BAKSANA EŞİN İYİLEŞMEYE BAŞLAMIŞ

ENERJİSİNE MAŞŞALAH AMA BİRDE AHSTA OLUP SENİ BU KADAR YIPRATMASA İYİ OLACAK ,,, TATLI KUZU MEVLAM SAĞLIK EVRSİN PINARCIM ELİMİZDEN DUADAN BAŞKA BİŞİ GELMİYRO TABİ ,

İLERDE ALERJİ TESTİ İSTERLER VE NEYE ALERJİSİ OLDUĞU TAM OLARAK MEYDANA ÇIKAR ,, MEVLAM BAŞKA DERT VERMESİN ,,

CANIM GEÇMİŞ OLSUNN,,, NE KADAR KORKUYOR İNSAN ONLAR ATEŞLENİNCE DEĞİL Mİ ?

BEN ATEŞİ DÜŞÜNCE ESKİ HALİYLE GİYDİRDİM CANIM ,,

EVİN KALORİFERLERİ İÇİN GÜLŞANI GÖNDERELİM Mİ :)

BUGÜNELRDE HEP BEBEKELR HASTA EHRKESE GEÇMİŞ OLSUN AYZIYORUZ NE KÖTÜ

CANIM DÜN SELİN İDRARINI YAPIP TAHLİL VERECEKTİ AMA SAOLSUN İŞEMEMKTE DİRENDİ AHSTANEDE SAATLERCE BEKLETİP BEKLETİP EVE ÇEVİRDİ ANENMİDE BİZİDE , BAKALIM BU AKŞAM TEKRAR DENEYECEĞİZ SABAHTAN ANNEM KENDİ DOKTORA GİDECEK O YÜZDEN AKŞAMA KALDI ,,, AMA HALA HAFİF ATEŞ VE KOKUMUZ DEVAM EDİYOR (

AMİNNN

Dün aynı durumu ben de yaşadım,ince penye ve pijama altıyla bıraktım üstünü,çoraplarını çıkardım,calpolü verebilmek ayrı bi eziyetti 1 çay kaşığını zorla yuttu.Sonra sadece penye battaniye örttüm normale dönünce yine yorgan örtmedim.
İştahsızlık var mı?ateş mızmızlık dışında başka ne belirtisi vardı?
Bir de enfeksiyon mikroptan oluyor, 1 gün ev serindi diye olacağını sanmam

Karşı komşumun kızı alerjik astımlı halıları kaldırmış evden,sigaranın kapı deliğinden bile girmesi yasak demiş dr.

Bak ne güzel yapmış kocacın, benim eşim çocuğu bakıcıdan aldık baktım yolu değiştirdi nereye dedim yemek yemeye dedim, sen hasta mısın çocuk kafasını kaldıramıyor biz yemek yemeye mi gidicez dedim,bi ton laf söyleyip son sürat arabayı eve sürdü beni eve bırakıp çekti gitti yemek yemeye,bu onun burnundan fitil fitil gelmezse benim adım da aylin değil.

yurdanurcum annem hep der ki

iyiyi kötüye bağladım , geldim bugünlere ,,,

sanırım bizimde biraz öyle olacak kısmet ne yapalım ,,, oğlun kavgasız gürültüsüz babası annesi başında büyümesi en sağlıklı olan ,, adamlarda gün gelecek bi hal yolu bulacaklar inşalalh,,,

kimi zaman çevreme bi bakıyorum şöyle geçmişi hayelelrimi bi düşünüyorum ben ne büyük salaklık ettim diyorum ,,, kimi zamanda geliyor ya şükürler olsun rabbime bak neler var benim eşim pırlanta evim huzurum yerli yerinde rabbim sağlıktan huzuurdan ayırmasın diyorum ,,, :) mevlam ikinciyi bol bol söylemeyi cümlemize nasip etsin ....

canım geçmiş olsun,mertin ateşi hiç okadar yükselmedi bende bilmiyodum iyi oldu sorduğun,acil şifalar diliyorum canım
aman nazar deymesin eser beye cem beyde biran önce iyileşir inşallah yaw bu aralar neçok hastamız var

bende inanmıyorum zaten bu söylenene,devamlı takipteyim:18: doruğumun bu durumundan haberim yoktu canım inşallah bi sıkıntı olmaz
canım dr un önerisi evde iki farlı ateş düşürücü olması 6 saate bir vereceksen sırayla vermek daha etkiliymiş:26:

BURCU aminnn
GÜLŞAN lazım arada devreye girmek eserde çıkışır ama bazen basireti bağlanıyo benim devreye girmem gerekiyo
erkekler butür işleri kibarlıkla halletmeye çalışınca olmuyo,ama kadınlar cadılıkla hallediveriyo

derse girmem gerekiyor.öpüyorum hepinizi
güle güle iyi dersler

geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ediyorum handeyle konuştum canı çok sıkılmış üyelik iptaline de çok üzüldüm neyse o nası huzurluysa ööle olsun biz görüşmenin bi yolunu buluruz nası olsa
şimdi susun rapor yazmam lazım öğle arası ağdacım eve gelcek ve öğleden sonra şehir dışına çıkıcam o yüzden sessiz olun çok işim var

erkekler ne hamilelikte nede sonrasında annenin hissetiği duyguları hissedemiyorlar ,,, ama eşin biraz abartmış hakkaten,,, aç kalır insan yahuu ,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…