- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.581
günaydınnnnnn hava süper burda
kızıma kahvaltısını yaptırıp dışarı cıkmayı düşünüyorumm o yüzden uzatamicamm
aylini okudum geçmiş olsun. seyyal adını untutum wala ama bnm kızda aynenn baktı emeklemek daha güvenli ADIMLAYAN sıpa vazgeçti. burcu sanırım ananede bişiler war tam okuyamadım iyidir umarım herkes. görüşürüzz sizin içinde bol bol oksijen çekerizzzzz
Günaydın
İşe geldim ama işlerim vardı ancak girebildim.
Kerem e dün içim parçalandı, normalde ben bakıcının kapısını çaldığımda bakıcının kucağında açarlardı kapıyı ve bu elini ayağını oynatıp gülerek mutlu olurdu beni gördüğüne,dün bi gittim kadının kucağında yatıyor beni gördü ağlamaklı ıııhhh dedi sadecekucağıma aldım başını omzuma koydu ve hiç kıpırdamadı,akşam boyunca da kucağımdan inmedi ve gece de sadece ayağımda olduğu zamanlarda uyuduğu için sabaha kadar ayağımdaydı,ateşi 37,6 ya çıktı bi ara üstüne ince bişeyler giydirdim,alnına boynuna ılık sulu bez koydum,en son yatarken de anca 1 çay kaşığı calpol içirebildim, bu sabah ateşi yok ama halsiz ve mızmız Gün içinde duruma bakıcam yine kötü olursa izin alıp giderim,çişi falan kokmuyor,iştahı idare eder,öksürüğü tıksırığı yok,hala diştir diyorum ama başka bişey olabilir mi?:44:
buralardayım arkadaşlar bazen girip takip ediyorum sizi ama yazamıyorum fazla işlerimden dolayı bide odam kalabalık oluyo fırsatım olmuyor pek nasıl bebikler fatmacım oyuncakları aldınmı bizim sıpa dönüpte oyucaklara bakmıyor ya ilk arabamın altını çevirip arkasındaki bağlantı yerlerini kurcalıyor yaramaz toplarında üstüne tüneyip oturmayı seviyor bi alem ya benim oğlum sandalyedeki vidalara tektek parmaklarını sokup bide şaşırıyor araştırmacı gazeteci olucak kesin benim oğluşum artık hızlı kilo almıyo ayda ancak 100 gr falan üç aydırda kontrole gidemedik çok şükür bi sıkıntımız yok :) bizim adam seri bi şekilde sıralıyor keyfi gelirse iki adım anca atıyor yürümeyi keşfedemedik daha gendini garantiye almadan asla ellerini bırakmıyor çok sağlamcı valla emeklemeye bile inerken önce gözlemliyo gideceği yolu şimdilik daha dört dişimiz var ama felaket ısırmalar başladı ve sadece beni ıssırıyor inşallah huy edinmez bunu kızıncada gücenip ağlıyo sonra gelip öpüyo sıpam yaaa oyyyy seri bişekilde anlattım kusura bakmayın canlar amma özlemişim yazmayı beeeeee
günaydın kızlar
aylincim çogeçmiş olsun canım.asya tam 10 gündür öyle işte.inşallah kısa zamanda iyileşirler..
aslında grip ama doktor alerjik kökenli dedi o yüzden ağır geçiriyormuş..5 iğne yedi en ağır antibiyotikten üstüne geçmedi tekrar takviye antibiyotik...yavrum harap oldu.şurubu da içmeyi hiç sevmiyo..harp şeklinde içiriyoruz...neyseki bugün fena değil umarım geçiyordur.doktorumuz dikkat etmezsek astıma çevirir dedi
Günaydınlar...Hasta bebişlere çok geçmişler olsunn. Benim miniğimde hasta ilk defaDün gece ateşi 39,2 ye kadar çıktı, soyduk üstünü, ıslak bezle ovdum her yerini bi de calpol verdim ancak öyle düştü ateşi. Bütün gece inledi uykusunda. Sabah bir uyandım yine ateşler içinde. Doktora götürdük hemen, boğaz enfeksiyonu olmuş Çok halsiz, ama yine de gülüyor oynamaya çalışıyor, mızmızlığı yok şimdilik. Dün apartmanın kaloriferlerinde bozukluk vardı, biraz soguktu ev ondan mı üşüdü acaba, offf.
Şimdi birşey soracagım size. Ateşi olunca üstünü inceltiyoruz ya, ateşi düştükten sonra ne kadar kalın giydirmem gerekiyor acaba?altına Kilotlu corap+ince esofman,üstüne iç badi+ince penye+ince penye yelek giydiriyorum normalde, yerde oynuyo diye sıkı tutuyorum normalde üstünü.Sİmdi atesi düşünce de bu şekilde mi giydireyim yoksa kilotlu corap+yelek olmadan daha ince mi tutayım üstünü ateşi tekrar cıkmasın diye, nedersiniz? Off ilk defa ateşlendi, ne yapacagımı hic bilmiyorum. Tecrübesi olan annişler lütfen yardım
Geçmiş olsun canımGünaydınlar...Hasta bebişlere çok geçmişler olsunn. Benim miniğimde hasta ilk defaDün gece ateşi 39,2 ye kadar çıktı, soyduk üstünü, ıslak bezle ovdum her yerini bi de calpol verdim ancak öyle düştü ateşi. Bütün gece inledi uykusunda. Sabah bir uyandım yine ateşler içinde. Doktora götürdük hemen, boğaz enfeksiyonu olmuş Çok halsiz, ama yine de gülüyor oynamaya çalışıyor, mızmızlığı yok şimdilik. Dün apartmanın kaloriferlerinde bozukluk vardı, biraz soguktu ev ondan mı üşüdü acaba, offf.
Şimdi birşey soracagım size. Ateşi olunca üstünü inceltiyoruz ya, ateşi düştükten sonra ne kadar kalın giydirmem gerekiyor acaba?altına Kilotlu corap+ince esofman,üstüne iç badi+ince penye+ince penye yelek giydiriyorum normalde, yerde oynuyo diye sıkı tutuyorum normalde üstünü.Sİmdi atesi düşünce de bu şekilde mi giydireyim yoksa kilotlu corap+yelek olmadan daha ince mi tutayım üstünü ateşi tekrar cıkmasın diye, nedersiniz? Off ilk defa ateşlendi, ne yapacagımı hic bilmiyorum. Tecrübesi olan annişler lütfen yardım
Sünnetli ya da sünnetsiz, erkek bebeklerde, İYE görülüyor arkadaşlar...
Ve görüldüğünde, epey tehlikeli olabiliyor, böbreklerdeki işlev bozukluğuna bile işaret edebiliyor.
Bilenleriniz vardır, Doruk'un bir böbreğinin çeperi diğerine göre kalın, bu idrar torbasında kaçak olduğu anlamına gelebilir ve çok riskli bir durum, eğer böyle birşey varsa bebekte İYE görülüyor. Bu nedenle biz 2 ayda bir idrar tahlili, 3-4 ayda bir böbrek ultrasonu çektiriyoruz. Şimdilik bir sorun yok şükürler olsun, doktorumuz yapısal olduğunu düşünüyor ama tedbiri elden bırakmıyoruz.
Bu arada ben k'un durumu ile ilgili çocuk nefrolojisinden bir prof ile de görüştüm, o da söyledi erkek bebekte İYE olmaz diye birşey yok, lütfen sizler de uyanık olun...
aylin hiç izin alma imkanın yokmu belliki keremin sana ihtiyacı var ? birde telefonda da olsa ir doktora danış neden böyle olduğuna burdaki tahminlerle çözüm bulamazsın , ay resmen içim acıdı yaa ,,, kuzum benim ,,,
arada bir gir böyel analtıver :) maşşalah keyifler yerindeeşinlede düzeldiniz umarım ? :92:
ah canım benim çok geçmiş olsun seni çok iyi anlayan bir anneyim bizimkide hala antibiyotk peşindeyiz
Günaydınlar...Hasta bebişlere çok geçmişler olsunn. Benim miniğimde hasta ilk defaDün gece ateşi 39,2 ye kadar çıktı, soyduk üstünü, ıslak bezle ovdum her yerini bi de calpol verdim ancak öyle düştü ateşi. Bütün gece inledi uykusunda. Sabah bir uyandım yine ateşler içinde. Doktora götürdük hemen, boğaz enfeksiyonu olmuş Çok halsiz, ama yine de gülüyor oynamaya çalışıyor, mızmızlığı yok şimdilik. Dün apartmanın kaloriferlerinde bozukluk vardı, biraz soguktu ev ondan mı üşüdü acaba, offf.
ben pc başına oturunca ağlayan bir oğlum var...
zaten hasta onu ağlatmak istemiyorum
geçmiş olsun diyenlere çok teşekkür ediyorum...
selin asya ve kerem bebeğe acil şifalar diliyorum
arkadaşlar eymen tam 23 gündür hasta dile kolay
zor bir süreç ve yıpratıcı üstüne ben de hasta oldum...
gece 12'de yattı 3'e kadar ve 4den 7'ye kadar ayağımdaydı...
halimi varın siz düşünün şahtı şahbaz oldu...
iyileşsin sağlığına kavuşşun inşallah...
biz artık mama baba ama abba gibi şeyleri söylüyoruz
ellerini bırakıp denemeler yapıyor sanırım yürümesi de an meselesi
bu kadar hastalığa enerjisinden hiç bir şey kaybetmemesi de ilginç
doktor bunu görünce bir şeyi yok iyileşmiş diyor
bir dinliyor şok oluyor adam full enerji
GÜNAYDINcanlarım
AYLİNCİM seni en ii ben anlıyorum bu ara kuzumun kımıldıyacak hali yok o sürekli gülen yüzü ağlamaklı bide öksürüyo ki kendinden büyük içim gidiyo çok geçmiş olsun bizde bu sabah işe geç kaldık çünkü kuzum 9 a kadar uyudu hiç hali yok teyzeleri allahtan burun tıkanıklığı durdu sadece öksürük ve halsizlik var gelip gelip koynuma sokldu akşam bende gece babasını kovayım diodum ki babası bende sizinle yatayım sıkışırız ama gece bişey isterse ben kalkarım sen hastasın dedi
fatmacım eşimle aramı hiç sorma hiç affedesim ve konşasım yok beni çok kırdı ama oğlumun hatırına katlanıyorum yapıcak başka bişey yok inşallah büyür kocam ama pek sanmıyorum insan yedisinde neyse yetmişindede odur yani allah bana bol sabır versin
geçimiş olsun canım ben ilk defa duydum iyeyi hiç başımıza gelmedi şükür inşallah gelmezde doruk paşamda inşallah atlatmıştır tekrarlamaz inşallah
Sünnetli ya da sünnetsiz, erkek bebeklerde, İYE görülüyor arkadaşlar...
Ve görüldüğünde, epey tehlikeli olabiliyor, böbreklerdeki işlev bozukluğuna bile işaret edebiliyor.
Bilenleriniz vardır, Doruk'un bir böbreğinin çeperi diğerine göre kalın, bu idrar torbasında kaçak olduğu anlamına gelebilir ve çok riskli bir durum, eğer böyle birşey varsa bebekte İYE görülüyor. Bu nedenle biz 2 ayda bir idrar tahlili, 3-4 ayda bir böbrek ultrasonu çektiriyoruz. Şimdilik bir sorun yok şükürler olsun, doktorumuz yapısal olduğunu düşünüyor ama tedbiri elden bırakmıyoruz.
Bu arada ben k'un durumu ile ilgili çocuk nefrolojisinden bir prof ile de görüştüm, o da söyledi erkek bebekte İYE olmaz diye birşey yok, lütfen sizler de uyanık olun...
GÜNAYDINcanlarım
AYLİNCİM seni en ii ben anlıyorum bu ara kuzumun kımıldıyacak hali yok o sürekli gülen yüzü ağlamaklı bide öksürüyo ki kendinden büyük içim gidiyo çok geçmiş olsun bizde bu sabah işe geç kaldık çünkü kuzum 9 a kadar uyudu hiç hali yok teyzeleri allahtan burun tıkanıklığı durdu sadece öksürük ve halsizlik var gelip gelip koynuma sokldu akşam bende gece babasını kovayım diodum ki babası bende sizinle yatayım sıkışırız ama gece bişey isterse ben kalkarım sen hastasın dedi
ben pc başına oturunca ağlayan bir oğlum var...
zaten hasta onu ağlatmak istemiyorum
geçmiş olsun diyenlere çok teşekkür ediyorum...
selin asya ve kerem bebeğe acil şifalar diliyorum
arkadaşlar eymen tam 23 gündür hasta dile kolay
zor bir süreç ve yıpratıcı üstüne ben de hasta oldum...
gece 12'de yattı 3'e kadar ve 4den 7'ye kadar ayağımdaydı...
halimi varın siz düşünün şahtı şahbaz oldu...
iyileşsin sağlığına kavuşşun inşallah...
biz artık mama baba ama abba gibi şeyleri söylüyoruz
ellerini bırakıp denemeler yapıyor sanırım yürümesi de an meselesi
bu kadar hastalığa enerjisinden hiç bir şey kaybetmemesi de ilginç
doktor bunu görünce bir şeyi yok iyileşmiş diyor
bir dinliyor şok oluyor adam full enerji
sağol gülsan ve meralcim...
zaten doktor herşeyi yasakladı.yün yorgan yastık yok.gittim elyaf aldım..granül sabunla yıkıycam çamaşırları.gittim soğuk buhar makinası aldım..dediğin gibi parfüm sigara yasak..vs ..vs
CANIM GEÇMİŞ OLSUNN,,, NE KADAR KORKUYOR İNSAN ONLAR ATEŞLENİNCE DEĞİL Mİ ?Günaydınlar...Hasta bebişlere çok geçmişler olsunn. Benim miniğimde hasta ilk defaDün gece ateşi 39,2 ye kadar çıktı, soyduk üstünü, ıslak bezle ovdum her yerini bi de calpol verdim ancak öyle düştü ateşi. Bütün gece inledi uykusunda. Sabah bir uyandım yine ateşler içinde. Doktora götürdük hemen, boğaz enfeksiyonu olmuş Çok halsiz, ama yine de gülüyor oynamaya çalışıyor, mızmızlığı yok şimdilik. Dün apartmanın kaloriferlerinde bozukluk vardı, biraz soguktu ev ondan mı üşüdü acaba, offf.
Günaydınlarr
Keremitoya çok geçmiş olsun Aylin, inşallah önemli bi problem değildir
Olcaycım hoşgeldin cnm, Asya ya da geçmişler olsun
Burcu senin de anneanneye geçmiş olsun, ne çok hasta var yaw
Gülşan iyi cırlamışsınn
Fatma ne oldu sizin sonuçlar, dün mü çıkacaktı?
Olcaycım, Asyama çok geçmiş olsun, yazık, çok hırpalanmış yavrum yaaa...
Aylin, Doruk'un burnu aksa benim içim yanıyor, o gün kolum kesilmiş, kanadım kırılmış gibi oluyorum, Allah evladı hasta olan annelerin hepsine sabır versin, Allah dermansız dert vermesin, kimseyi evladı ile sınamasın...
sağol gülsan ve meralcim...
zaten doktor herşeyi yasakladı.yün yorgan yastık yok.gittim elyaf aldım..granül sabunla yıkıycam çamaşırları.gittim soğuk buhar makinası aldım..dediğin gibi parfüm sigara yasak..vs ..vs
GÜNAYDINcanlarım
fatmacım eşimle aramı hiç sorma hiç affedesim ve konşasım yok beni çok kırdı ama oğlumun hatırına katlanıyorum yapıcak başka bişey yok inşallah büyür kocam ama pek sanmıyorum insan yedisinde neyse yetmişindede odur yani allah bana bol sabır versin
canım geçmiş olsun,mertin ateşi hiç okadar yükselmedi bende bilmiyodum iyi oldu sorduğun,acil şifalar diliyorum canımGünaydınlar...Hasta bebişlere çok geçmişler olsunn. Benim miniğimde hasta ilk defaDün gece ateşi 39,2 ye kadar çıktı, soyduk üstünü, ıslak bezle ovdum her yerini bi de calpol verdim ancak öyle düştü ateşi. Bütün gece inledi uykusunda. Sabah bir uyandım yine ateşler içinde. Doktora götürdük hemen, boğaz enfeksiyonu olmuş Çok halsiz, ama yine de gülüyor oynamaya çalışıyor, mızmızlığı yok şimdilik. Dün apartmanın kaloriferlerinde bozukluk vardı, biraz soguktu ev ondan mı üşüdü acaba, offf.
aman nazar deymesin eser beyeGÜNAYDINcanlarım
bende inanmıyorum zaten bu söylenene,devamlı takipteyim:18: doruğumun bu durumundan haberim yoktu canım inşallah bi sıkıntı olmazSünnetli ya da sünnetsiz, erkek bebeklerde, İYE görülüyor arkadaşlar...
canım dr un önerisi evde iki farlı ateş düşürücü olması 6 saate bir vereceksen sırayla vermek daha etkiliymiş:26:Geçmiş olsun canım
Ateşi düşünce eski hali gibi giydir canım
calpol bir tatlı kaşığı kullanılabilir 6 saatte bir...
bizde eve soğuk buhar üfleyen bir makine aldık...
gece belli aralıklarla çalıştırıyorum...
her zaman çalıştırmak da zaralıymış...
BURCU aminnn
GÜLŞAN lazım arada devreye girmek eserde çıkışır ama bazen basireti bağlanıyo benim devreye girmem gerekiyo
güle güle iyi derslerderse girmem gerekiyor.öpüyorum hepinizi
erkekler ne hamilelikte nede sonrasında annenin hissetiği duyguları hissedemiyorlar ,,, ama eşin biraz abartmış hakkaten,,, aç kalır insan yahuu ,,,Dün
Bak ne güzel yapmış kocacın, benim eşim çocuğu bakıcıdan aldık baktım yolu değiştirdi nereye dedim yemek yemeye dedim, sen hasta mısın çocuk kafasını kaldıramıyor biz yemek yemeye mi gidicez dedim,bi ton laf söyleyip son sürat arabayı eve sürdü beni eve bırakıp çekti gitti yemek yemeye,bu onun burnundan fitil fitil gelmezse benim adım da aylin değil.
canım dr un önerisi evde iki farlı ateş düşürücü olması 6 saate bir vereceksen sırayla vermek daha etkiliymiş:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?