- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.601
BURCU DORUK TAKİ BU SORUN NASIL ANLAŞILDI ?
İNŞALLAH BEBEĞİNDE SENDE BİR AN ÖNCE İYİLEŞİRSİZNİZ BAKSANA EŞİN İYİLEŞMEYE BAŞLAMIŞ
[AMİNNN
Dün aynı durumu ben de yaşadım,ince penye ve pijama altıyla bıraktım üstünü,çoraplarını çıkardım,calpolü verebilmek ayrı bi eziyetti 1 çay kaşığını zorla yuttu.Sonra sadece penye battaniye örttüm normale dönünce yine yorgan örtmedim.
İştahsızlık var mı?ateş mızmızlık dışında başka ne belirtisi vardı?
Bir de enfeksiyon mikroptan oluyor, 1 gün ev serindi diye olacağını sanmam
Bak ne güzel yapmış kocacın, benim eşim çocuğu bakıcıdan aldık baktım yolu değiştirdi nereye dedim yemek yemeye dedim, sen hasta mısın çocuk kafasını kaldıramıyor biz yemek yemeye mi gidicez dedim,bi ton laf söyleyip son sürat arabayı eve sürdü beni eve bırakıp çekti gitti yemek yemeye,bu onun burnundan fitil fitil gelmezse benim adım da aylin değil.
canım geçmiş olsun,mertin ateşi hiç okadar yükselmedi bende bilmiyodum iyi oldu sorduğun,acil şifalar diliyorum canım
aman nazar deymesin eser beyecem beyde biran önce iyileşir inşallah yaw bu aralar neçok hastamız var
bende inanmıyorum zaten bu söylenene,devamlı takipteyim:18: doruğumun bu durumundan haberim yoktu canım inşallah bi sıkıntı olmaz
canım dr un önerisi evde iki farlı ateş düşürücü olması 6 saate bir vereceksen sırayla vermek daha etkiliymiş:26:
erkekler butür işleri kibarlıkla halletmeye çalışınca olmuyo,ama kadınlar cadılıkla hallediveriyo
güle güle iyi dersler
geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ediyorum handeyle konuştum canı çok sıkılmış üyelik iptaline de çok üzüldüm neyse o nası huzurluysa ööle olsun biz görüşmenin bi yolunu buluruz nası olsa
şimdi susun rapor yazmam lazım öğle arası ağdacım eve gelcek ve öğleden sonra şehir dışına çıkıcam o yüzden sessiz olun çok işim var
kimin kaloriferi yanmıyo söylesin gidip kapısına dayanırım yöneticininBURCU DORUK TAKİ BU SORUN NASIL ANLAŞILDI ?
İNŞALLAH BEBEĞİNDE SENDE BİR AN ÖNCE İYİLEŞİRSİZNİZ BAKSANA EŞİN İYİLEŞMEYE BAŞLAMIŞ
ENERJİSİNE MAŞŞALAH AMA BİRDE AHSTA OLUP SENİ BU KADAR YIPRATMASA İYİ OLACAK ,,, TATLI KUZU MEVLAM SAĞLIK EVRSİN PINARCIM ELİMİZDEN DUADAN BAŞKA BİŞİ GELMİYRO TABİ ,
İLERDE ALERJİ TESTİ İSTERLER VE NEYE ALERJİSİ OLDUĞU TAM OLARAK MEYDANA ÇIKAR ,, MEVLAM BAŞKA DERT VERMESİN ,,
CANIM GEÇMİŞ OLSUNN,,, NE KADAR KORKUYOR İNSAN ONLAR ATEŞLENİNCE DEĞİL Mİ ?
BEN ATEŞİ DÜŞÜNCE ESKİ HALİYLE GİYDİRDİM CANIM ,,
EVİN KALORİFERLERİ İÇİN GÜLŞANI GÖNDERELİM Mİ :)
BUGÜNELRDE HEP BEBEKELR HASTA EHRKESE GEÇMİŞ OLSUN AYZIYORUZ NE KÖTÜ
CANIM DÜN SELİN İDRARINI YAPIP TAHLİL VERECEKTİ AMA SAOLSUN İŞEMEMKTE DİRENDİ AHSTANEDE SAATLERCE BEKLETİP BEKLETİP EVE ÇEVİRDİ ANENMİDE BİZİDE , BAKALIM BU AKŞAM TEKRAR DENEYECEĞİZ SABAHTAN ANNEM KENDİ DOKTORA GİDECEK O YÜZDEN AKŞAMA KALDI ,,, AMA HALA HAFİF ATEŞ VE KOKUMUZ DEVAM EDİYOR(
AMİNNN
Geçmiş olsun canım
Ateşi düşünce eski hali gibi giydir canım
calpol bir tatlı kaşığı kullanılabilir 6 saatte bir...
bizde eve soğuk buhar üfleyen bir makine aldık...
gece belli aralıklarla çalıştırıyorum...
her zaman çalıştırmak da zaralıymış...
Fatmacım, Doruk çok küçükken bi gün karnı şişmişti biraz, ben de kapıp doktora götürmüştüm, doktor büyük ihtimalle gaz ama ultrasonla bi bakalım, bişi atlamayalım dedi ve tüm batın ultrason çekildi, orda saptandı, sonra hemen idrar tahlili yapıldı, enfeksiyon çıksaydı durum fenaydı, çıkmadı çok şükür. O tahlil sonucunu beklerken çektiğimi bir ben bilirim bir Allah...
Vuuu, eceline susamış
Sağol Gülşancım, inşallah...
Oldu canım, sustuk biz, sen işine bak
günaydın kızlar,
hasta bebeklere çokk geçmiş olsun... Allah acil şifalar versin yavrucuklara...
bizim de Elvin'e babaannesi mama yediriyor daha doğrusu savaşıyor. ben gözükmüyorum beni görünce meme aklına geliyor çünkü...
kimin üyeliği iptal olmuş ve neden? bana da söyleyin lütfenn
evet bizde de hem fitil hem calpol var doktorumuz da öyle söylemişti fakat eymen fitili ıhh edip çıkarıyor
yanlışımı düzelttiğin için sağ ol canım
evet bizde de hem fitil hem calpol var doktorumuz da öyle söylemişti fakat eymen fitili ıhh edip çıkarıyor
Dorukun topuyla oynuoruz şu an:)) kendi topundan daha çok sevdi, geri vermicesz onu Burcu söyliyim
Dorukun topuyla oynuoruz şu an:)) kendi topundan daha çok sevdi, geri vermicesz onu Burcu söyliyim
günaydın kızlar,
hasta bebeklere çokk geçmiş olsun... Allah acil şifalar versin yavrucuklara...
bizim de Elvin'e babaannesi mama yediriyor daha doğrusu savaşıyor. ben gözükmüyorum beni görünce meme aklına geliyor çünkü...
Günaydın cnm, ay çok güldüm demek seni görünce meme geliyo aklınahadi inşallah yer babaannesinin elinden bari
Dün aynı durumu ben de yaşadım,ince penye ve pijama altıyla bıraktım üstünü,çoraplarını çıkardım,calpolü verebilmek ayrı bi eziyetti 1 çay kaşığını zorla yuttu.Sonra sadece penye battaniye örttüm normale dönünce yine yorgan örtmedim.
İştahsızlık var mı?ateş mızmızlık dışında başka ne belirtisi vardı?
Bir de enfeksiyon mikroptan oluyor, 1 gün ev serindi diye olacağını sanmam
bir yaşından sonra niye kullanamıyozki fitili:26:
canım benimkide ittiriyodu fitili şöyle öğretti bize hemşire bi arkadağ bi doktor eldiveni bulundur evde küs parmağınla biraz ittir ve taktıktan sonra bacakları birleştir indir dümdüz yatsın fitil hemen kaçıyo içeri bize doktorumuz en az yan etkisi olan ve vücuda en az zarar veren ağrı kesicinin fitil olduğunu söölemişti zaten 1 yaşından sonra kullanamicaz ben en çok onu tercih ediyorum şimdi
banane konuşcam ben,susturamazsınız benigeçmiş olsun dileklerinize teşekkür ediyorum handeyle konuştum canı çok sıkılmış üyelik iptaline de çok üzüldüm neyse o nası huzurluysa ööle olsun biz görüşmenin bi yolunu buluruz nası olsa
şimdi susun rapor yazmam lazım öğle arası ağdacım eve gelcek ve öğleden sonra şehir dışına çıkıcam o yüzden sessiz olun çok işim var
Yerim onu ben, vermeyin tabi, oynasın kuzum :)
Daha da hediye almam
Bak sen yaramaza yaaa
Çok güldüm, bir çift memeden ibaret sanıyorlar bizi bea
Doruk yemiyo babaannesinin elinden :26:
Fatmacım, Doruk çok küçükken bi gün karnı şişmişti biraz, ben de kapıp doktora götürmüştüm, doktor büyük ihtimalle gaz ama ultrasonla bi bakalım, bişi atlamayalım dedi ve tüm batın ultrason çekildi, orda saptandı, sonra hemen idrar tahlili yapıldı, enfeksiyon çıksaydı durum fenaydı, çıkmadı çok şükür. O tahlil sonucunu beklerken çektiğimi bir ben bilirim bir Allah...
günaydın herkese:44:
berbat bir gecenin ardından burdayım.çok kötüydü.
Alp sürekli uyandı.ben çıldırdım,zaten hastayım.en son çıldırışımda Alp e bağırdım.koca kişisi de döndü bana bir ton laf söyledi.manyak yapacakmışım ben çocuğu bağırmaktan,kır kafasını rahatla diyor bana.7/24 bağırıyorum sanki.bende ona annen yüzünden manyak olmadıysa olmaz gayrı merak etme,o severken bile bağırıyor dedim.daha neler neler,gece 5,biz birbirimizi yedik.çok kuruluyum ona,görmek istemiyorum şuan.
geçmişe birazdan bakacağım canlar.
Alp sürekli uyandı.ben çıldırdım,zaten hastayım.en son çıldırışımda Alp e bağırdım.koca kişisi de döndü bana bir ton laf söyledi.manyak yapacakmışım ben çocuğu bağırmaktan,kır kafasını rahatla diyor bana.7/24 bağırıyorum sanki.bende ona annen yüzünden manyak olmadıysa olmaz gayrı merak etme,o severken bile bağırıyor dedim.daha neler neler,gece 5,biz birbirimizi yedik.çok kuruluyum ona,görmek istemiyorum şuan.
bir yaşından sonra niye kullanamıyozki fitili:26:
banane konuşcam ben,susturamazsınız beni
burcu hediye işini ucuza kapattın
hedeiyeden yırttım diyosun yane, o halde tavşanı da geri vermem bi top yetmez
Bu arada onca tantana çıkmasına neden olan buluşma aslında bizim Burcu ile hediyeleşecek olmamız nedeniyle ortaya çıkmıştı ama biz hediyeleşemedik
Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkürler. Cevaplar için de ayrıca teşekkür ederim.
Aylincim dün öksürükle başladı Barışın hastalığı. Akşam öksürüğü şiddetlendi, böyle balgamlı gibi öksürmeye başladı. Gece de ateşlendi işte. Bir de hep kucakta durmak istedi dün, normalde pek sevmez kucak olayını. İştahsızlığı eh işte, yarısından fazlasını yiyor yemeklerinin. Zorlasam bitirirde belki ama dün hastalanmaya başladıgını fark edince hic zorlamadan yedirdim yemeklerini, birde kusmaya başlamasın diye.
Birde Keremin 8 dişi var diyorsun ya, hepsi tamamen cıktı mı yoksa bazıları sadece patlattı da büyümeye mi çalışıyor? Patlattıktan sonra büyüme aşamasında da huzursuzluk yapabiliyor üst dişler. Barışta öyle olmuştu da ondan söyledim. Ama ateş falan olmamıştı hiç. Fırsat bulursan bir doktora götür istersen, için rahatlasın hem.
hedeiyeden yırttım diyosun yane, o halde tavşanı da geri vermem bi top yetmez
Bu arada onca tantana çıkmasına neden olan buluşma aslında bizim Burcu ile hediyeleşecek olmamız nedeniyle ortaya çıkmıştı ama biz hediyeleşemedik
anladım canım saol malum selin mimli bu konualrda bende merak ettim hani bizde de varmı bi belirti felan diye ,,, kuzuma emvlam sağlık versin inşallah hiç bişeycik olmaz annesi ,,, gelişim sürecinde hepsi zamanla geçecek bişeydirde geçer gider inşalalh,,,
tahlil bekleme sürecine yorum yapmayacağım,,,
canım yaa :)
yerli kabilesi el koydu mala mülke :)
Ay şimdi düşüp bayılıcam,Kerem in de karnı çok sert ve şiş bu aralar, ama ben gazdır diye önemsemiyodum,doktora mı götüreyim yaniiii
Evet eceline susadı,Kerem i düşünmekten plan yapmadım ama anasından emdiği süt burnunda gelecek dangalağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?