2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

BURCU DORUK TAKİ BU SORUN NASIL ANLAŞILDI ?

İNŞALLAH BEBEĞİNDE SENDE BİR AN ÖNCE İYİLEŞİRSİZNİZ BAKSANA EŞİN İYİLEŞMEYE BAŞLAMIŞ

[AMİNNN

Fatmacım, Doruk çok küçükken bi gün karnı şişmişti biraz, ben de kapıp doktora götürmüştüm, doktor büyük ihtimalle gaz ama ultrasonla bi bakalım, bişi atlamayalım dedi ve tüm batın ultrason çekildi, orda saptandı, sonra hemen idrar tahlili yapıldı, enfeksiyon çıksaydı durum fenaydı, çıkmadı çok şükür. O tahlil sonucunu beklerken çektiğimi bir ben bilirim bir Allah...

Vuuu, eceline susamış

Sağol Gülşancım, inşallah...

Oldu canım, sustuk biz, sen işine bak

günaydın kızlar,
hasta bebeklere çokk geçmiş olsun... Allah acil şifalar versin yavrucuklara...
bizim de Elvin'e babaannesi mama yediriyor daha doğrusu savaşıyor. ben gözükmüyorum beni görünce meme aklına geliyor çünkü...

kimin kaloriferi yanmıyo söylesin gidip kapısına dayanırım yöneticinin

maaşallah eymen paşaya hem hasta hem yaramazlığa devam
buhar makinesi niye zararlıymışki:44: biz 24 saat çalıştırıyoruz burası çöl iklimi ve çok kuru mecburen yani çalıştırıyoz ama dr bişey demedi bu konuda:26: çalıştırmasak nem oranı %9 ağzımız kuruyo evde otururken

kimin üyeliği iptal olmuş ve neden? bana da söyleyin lütfenn

Günaydın cnm, ay çok güldüm demek seni görünce meme geliyo aklına hadi inşallah yer babaannesinin elinden bari

evet bizde de hem fitil hem calpol var doktorumuz da öyle söylemişti fakat eymen fitili ıhh edip çıkarıyor
yanlışımı düzelttiğin için sağ ol canım

canım benimkide ittiriyodu fitili şöyle öğretti bize hemşire bi arkadağ bi doktor eldiveni bulundur evde küs parmağınla biraz ittir ve taktıktan sonra bacakları birleştir indir dümdüz yatsın fitil hemen kaçıyo içeri bize doktorumuz en az yan etkisi olan ve vücuda en az zarar veren ağrı kesicinin fitil olduğunu söölemişti zaten 1 yaşından sonra kullanamicaz ben en çok onu tercih ediyorum şimdi

evet bizde de hem fitil hem calpol var doktorumuz da öyle söylemişti fakat eymen fitili ıhh edip çıkarıyor

Dorukun topuyla oynuoruz şu an:)) kendi topundan daha çok sevdi, geri vermicesz onu Burcu söyliyim

kısa günün karı derler buna
aylin kocan gerçekten canına susamış ben bile korktum yapacaklarından sahi planın nedir

Dorukun topuyla oynuoruz şu an:)) kendi topundan daha çok sevdi, geri vermicesz onu Burcu söyliyim

Yerim onu ben, vermeyin tabi, oynasın kuzum :)
Daha da hediye almam

Bak sen yaramaza yaaa

Çok güldüm, bir çift memeden ibaret sanıyorlar bizi bea

Günaydın cnm, ay çok güldüm demek seni görünce meme geliyo aklına hadi inşallah yer babaannesinin elinden bari

Doruk yemiyo babaannesinin elinden :26:

Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkürler. Cevaplar için de ayrıca teşekkür ederim.

Aylincim dün öksürükle başladı Barışın hastalığı. Akşam öksürüğü şiddetlendi, böyle balgamlı gibi öksürmeye başladı. Gece de ateşlendi işte. Bir de hep kucakta durmak istedi dün, normalde pek sevmez kucak olayını. İştahsızlığı eh işte, yarısından fazlasını yiyor yemeklerinin. Zorlasam bitirirde belki ama dün hastalanmaya başladıgını fark edince hic zorlamadan yedirdim yemeklerini, birde kusmaya başlamasın diye.

Birde Keremin 8 dişi var diyorsun ya, hepsi tamamen cıktı mı yoksa bazıları sadece patlattı da büyümeye mi çalışıyor? Patlattıktan sonra büyüme aşamasında da huzursuzluk yapabiliyor üst dişler. Barışta öyle olmuştu da ondan söyledim. Ama ateş falan olmamıştı hiç. Fırsat bulursan bir doktora götür istersen, için rahatlasın hem.

günaydın herkese:44:
berbat bir gecenin ardından burdayım.çok kötüydü.
Alp sürekli uyandı.ben çıldırdım,zaten hastayım.en son çıldırışımda Alp e bağırdım.koca kişisi de döndü bana bir ton laf söyledi.manyak yapacakmışım ben çocuğu bağırmaktan,kır kafasını rahatla diyor bana.7/24 bağırıyorum sanki.bende ona annen yüzünden manyak olmadıysa olmaz gayrı merak etme,o severken bile bağırıyor dedim.daha neler neler,gece 5,biz birbirimizi yedik.çok kuruluyum ona,görmek istemiyorum şuan.

geçmişe birazdan bakacağım canlar.

bir yaşından sonra niye kullanamıyozki fitili:26:

banane konuşcam ben,susturamazsınız beni
Yerim onu ben, vermeyin tabi, oynasın kuzum :)
Daha da hediye almam

Bak sen yaramaza yaaa

Çok güldüm, bir çift memeden ibaret sanıyorlar bizi bea

Doruk yemiyo babaannesinin elinden :26:

burcu hediye işini ucuza kapattın

hedeiyeden yırttım diyosun yane, o halde tavşanı da geri vermem bi top yetmez

Bu arada onca tantana çıkmasına neden olan buluşma aslında bizim Burcu ile hediyeleşecek olmamız nedeniyle ortaya çıkmıştı ama biz hediyeleşemedik

anladım canım saol malum selin mimli bu konualrda bende merak ettim hani bizde de varmı bi belirti felan diye ,,, kuzuma emvlam sağlık versin inşallah hiç bişeycik olmaz annesi ,,, gelişim sürecinde hepsi zamanla geçecek bişeydirde geçer gider inşalalh,,,

tahlil bekleme sürecine yorum yapmayacağım,,,

canım yaa :)

yerli kabilesi el koydu mala mülke :)

Ay şimdi düşüp bayılıcam ,Kerem in de karnı çok sert ve şiş bu aralar, ama ben gazdır diye önemsemiyodum,doktora mı götüreyim yaniiii
Evet eceline susadı,Kerem i düşünmekten plan yapmadım ama anasından emdiği süt burnunda gelecek dangalağın

kocişe bak seni bağırtan nedenleri sorgulamadan,sana kızmış azcıkta çocuğa o baksaymış sen dinlenirdin ve alpe bağırmazdın bencil şey
benim kocişte ben merte bağırınca aynı şeyi söylüyo,çocuğu manyak edecen diyo

Uykusuzluk insanın sinirlerini çok bozuyor, bağırman çok normal, ben geçen gün Doruk'u yatağa fırlattım. Ama eşinin tepkisi de çok normal, benim eşim de çok kızıyor benim sert tepkilerime. Ama senin takip eden tepkin gereksiz, gecenin bi körü kendi derdini bırakıp ne sataşıyorsun adamın anasına :) Sanırım bu yorumdan sonra beni de görmek istemeyeceksin :26:

bir yaşından sonra niye kullanamıyozki fitili:26:

banane konuşcam ben,susturamazsınız beni

burcu hediye işini ucuza kapattın

Nasıl açıkgözüm di mi, rezalet valla

Tavşan da kalabilir ama bi yıka onu, çünkü Doruk sürekli bıyıklarını ya da kuyruğunu emiyordu

Biz hediyeleşemedik evet, çünkü ben bir türlü hediye alamadım dötümü kaldırıp, vurmasana yüzüme, mahçup etmesene insanı bee

Tamamen çıkmadı tabi hepsi farklı boyda şu an,ama çıkarırken bile böyle olmadı hatta üçü aynı gün çıktı farketmedik bile :44:

Heh al benden de o kadar,hepsini koy çuvala salla salla vur duvara,benciller işte huyları batsın, sabah 5te bizde de olay vardı,hem çocuğa bakmadı benimle konuşmadı hem de yatmış yatağa bi de horluyor, bi dürttüm bunu (daha doğrusu cimcikledim), zaten uyumadım adam gibi bi de horlamanla uyandırma çocuğu dedim,kalktı salona gitti uyudu,bi de o sırada kerem ayağımda benim o şekilde uyumaktan belim tutulmuş,insan olan der ki biraz da ben bakayım sen erken kalkacaksın.

[

Boşver bu bahaneyle gerçekler ortaya çıktı.

Sağol Fatmacım, inşallah...
Helal olsun, hepsi onların olsun, canları sağolsun

Yok yok, o şişlik gazdanmış zaten, böbrekteki durumla alakası yok, merak etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…