2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben eve gidiyom hepinizi öptüm

Günaydın cnm, ay çok güldüm demek seni görünce meme geliyo aklına hadi inşallah yer babaannesinin elinden bari

Handenin cnm, kendisi iptal etmiş

hadi ya çok üzüldüm... neden iptal etmiş ki?

psikologlar pek önermiyorlar fitili ben o nedenle kullanmadım hiç.

Yerim onu ben, vermeyin tabi, oynasın kuzum :)
Daha da hediye almam

Bak sen yaramaza yaaa

Çok güldüm, bir çift memeden ibaret sanıyorlar bizi bea

Doruk yemiyo babaannesinin elinden :26:

sormayın kızlar kafayı gömüyor ikisinin arasına bacaklarıma yapışıyor kriz gelince. meme bağımlısı bebeğim benim. amatem'e yatıracağım en sonunda hayır mama yememek için memeye düştü. ek gıdalara geçmeden önce de meme emmiyordu hanımefendi. popişinin oyuncağı oldum ben bu zillinin...

ben anlamıyorum. bu kişilerini yüzünü bile görmek istemiyoruz. bazı hareketlerini düşmanım bile yapmaz ama aynı yatakta yatmak zorundayım ya. bizim işimiz çokk zor çokk..

yazgıcım naber canım....kızma kızma eşine...benimki de aynı tepkiyi veriyor.burcunun söylediklerine aynen katılıyorum canım

o saatte nasıl yediniz yaw birbirinizi benim kolumu oynatmaya halim olmuyor o sıralar
boşver cnm hiç sıkılmaya değmez,anlamaz o erkekler bizi malesef gelip 2-3 saat görüyolar ancak, onda da tüm sorumluluk bizde. anlayamıyolar stresimizi yorgunluğumuzu Ama tabi bebelere bağırmamakta fayda var, daha hiç anlamıyorlar. Allah hepimize onlara karşı büyük sabır versin

yerli kabilesi el koydu mala mülke :)

Bizde de bi kez İYE oldu ve doktorumuz tekrarlarsa böbrekte problem olabilir ultrason çekmemiz gerekir demişti, ama şişkinlik falan yok
yaw sen de boşver be anacım kızma bu kadar adama. bişi sorucam yaa senin adam çok mu ciddidir? dikkat ettim neredeyse hiç bi fotoda gülmüyo da,eğlence ortamlarında bile:26:

GÜNAYDIN GÜZELLER
hasta olan bebiklere çok geçmiş olsun acil şifalar minik kuzulara

yaw meral kesip atıyon hemen burda meraklı tazeler var şimdi anlat bi zahmet datlım hande üyeliğini niye iptal etti neler oldu ben yokkene

evet çok açıkgöz gördüm seni

iyi oldu söylediğiniz abbbooooow

Biliyosun ki topicimiz bilgilendirici bir topic.

Yok ciddi değildir daha doğrusu ortamına göre davranır ama genelde güleryüzlüdür, ama fotoğraf çekilirken o bana kızar sırıtma diye ben ona kızarım biraz gül diye, biz pek anlaşamayan zıt kutupların buluşması olan bi çiftiz de :78:

Kaç gecedir anlattığın durumda olduğumu bilmiyorum bile... Tek bir gece bile yardımcı olmadı, hatta horlama yüzünden ayrı odalarda yatıyoruz, bir defa gelip bakmadı napıyor bunlar diye. Ulan belki ben öldüm, çocuk da ağlamaktan katıldı, hiç mi hafiflemiyor uykun, insan bi gelip bakmaz mı, dana :84:

Hee bi de hangi gerçekler çıktı, onu da mı unuttum yaw :18:

Yine çok güldüm... Doruk da tam bir bağımlı... Meme mi istiyorsun diyorum, gülüyor, ellerini çırpıyor, kıyafetin üstünden memeyi yakalamaya çalışıyor, verince de iki fırt çekip bırakıyor, yüzüme bakıp gülüyor, ağzını şapırtadıp devam ediyor. Çatlak sıpam benim yaa

yazgıcım naber canım....kızma kızma eşine...benimki de aynı tepkiyi veriyor.burcunun söylediklerine aynen katılıyorum canım

Tenku

iyi oldu söylediğiniz abbbooooow

Bunu ben de duydum, Allah korusun yaw...

Biz hediyeleşemedik evet, çünkü ben bir türlü hediye alamadım dötümü kaldırıp, vurmasana yüzüme, mahçup etmesene insanı bee

aşkolsunn, ben aldım da noldu verebildim mi sanki o tantanada

Gülşan 1 yaşından sonra fitil verilmiyor erkek çocuklarda çünkü cinsel tercihlerini etkileyebiliyormuş, ama kızlarda verilir mi onu bilmiyorum

yapma yaw emin misiniz, ben furkana bi dönem düzenli ermiştim kabızlık problemi nedeniyle. doktor söylemişti düzene sokmak için, 3 yaşlarında falandı. Allah korusun tövbee:18:

Günaydın güzelim. yasak var Seyhanım, bu konuda konuşana yönetici kazen abi uzaklaştırma cezası veriyo

kızlar hediyeleşme dendi de aklıma geldi...
ben bu sene hediyeleşmeyi kaçırdım neyse ki filiz de kaçırmış ikimiz eşleşdik. hediyelerimizi gönderdik karşılıklı.
bir dahakine böyle bir şey yapacak olursak bir sms veya mail zinciğri oluşturalım haberi olmayan kalmasın.

annemin ameliyatı iptal oldu anestezi uzmanı olmaz demiş annem astım hastası once nefes darlığı için tedavi görmen gerekiyo demiş sonraameliyat o yüzden evdeyim gitmedim anneme

dün serhan normal bi şekilde uyudu çok şükür ama alt kattaki bebek gece 3 dü ve hala ağlıyordu yavrum diş çıkarıyormuş kadıncağız arada çileden çıkıyordu günlerdir böyleymiş allah ikisinede kolaylık versin uykusuzluk çok zor gerçekten

Hee benim de... Hatta anasına sataşmadığım yegane zaman dilimi o, diyebilirim

Şişkinlik gazdanmış zati diyorum beee

Seyhancım, yasak yasak...
Zaten yasak olmasa da, konu çok karışık, muammalı bi konu, boşver, sen güncel muhabbete gel

evet çok açıkgöz gördüm seni

(ilk paragraf için tabe)

Meralcim, doktordan doktora çok farklı yorumlar var, Allah korusun, bizim zamanımızda çok kullanılırmış, %100 gerçekliği olsa bizim jenerasyonda hiç erkek olmaması lazım, Allahım seni koru...

Benim haberim yok, ne ameliyatı olacaktı annen Seyhancım? Geçmiş olsun şimdiden...

Burcuuu kendinde misin anacım bunu sorduğuna inanamıyorum insanların hakkımızdaki düşüncelerini öğrenmiş olduk yaa unutmuş olabilemezsin:96:

Heee, tamam tamam, anladım... Unutmak demeyelim de, hafızamda tutmaya değer bulmamışım diyebiliriz zannımca

geçmiş olsun cnm, ne ameliyatı olacaktı annen?
oyyy bizim komşular da senin gibi diyo mudur acaba arada kadıncağız çileden çıkıyor diye:78:

yaa ozaman facede yazsan acik çok merak ettim

Meralcim, doktordan doktora çok farklı yorumlar var, Allah korusun, bizim zamanımızda çok kullanılırmış, %100 gerçekliği olsa bizim jenerasyonda hiç erkek olmaması lazım, Allahım seni koru...

Di mi yaw eskiden hep kullanılırdı, evet bişi olmaz Allahın izniyle. ama tabe Eymene kullanmam artık

Heee, tamam tamam, anladım... Unutmak demeyelim de, hafızamda tutmaya değer bulmamışım diyebiliriz zannımca

hee tamam güzel oldu bu, iyi çark ettin

geçmiş olsun seyhancım....
ay aval aval bakıyorum ekrana.çok uzak kaldım çok...konulara tamamen fransızım yaaaaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…