- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.621
hedeiyeden yırttım diyosun yane, o halde tavşanı da geri vermem bi top yetmez
Bu arada onca tantana çıkmasına neden olan buluşma aslında bizim Burcu ile hediyeleşecek olmamız nedeniyle ortaya çıkmıştı ama biz hediyeleşemedik
Günaydın cnm, ay çok güldüm demek seni görünce meme geliyo aklınahadi inşallah yer babaannesinin elinden bari
Handenin cnm, kendisi iptal etmiş
canım benimkide ittiriyodu fitili şöyle öğretti bize hemşire bi arkadağ bi doktor eldiveni bulundur evde küs parmağınla biraz ittir ve taktıktan sonra bacakları birleştir indir dümdüz yatsın fitil hemen kaçıyo içeri bize doktorumuz en az yan etkisi olan ve vücuda en az zarar veren ağrı kesicinin fitil olduğunu söölemişti zaten 1 yaşından sonra kullanamicaz ben en çok onu tercih ediyorum şimdi
Yerim onu ben, vermeyin tabi, oynasın kuzum :)
Daha da hediye almam
Bak sen yaramaza yaaa
Çok güldüm, bir çift memeden ibaret sanıyorlar bizi bea
Doruk yemiyo babaannesinin elinden :26:
günaydın herkese:44:
berbat bir gecenin ardından burdayım.çok kötüydü.
Alp sürekli uyandı.ben çıldırdım,zaten hastayım.en son çıldırışımda Alp e bağırdım.koca kişisi de döndü bana bir ton laf söyledi.manyak yapacakmışım ben çocuğu bağırmaktan,kır kafasını rahatla diyor bana.7/24 bağırıyorum sanki.bende ona annen yüzünden manyak olmadıysa olmaz gayrı merak etme,o severken bile bağırıyor dedim.daha neler neler,gece 5,biz birbirimizi yedik.çok kuruluyum ona,görmek istemiyorum şuan.
geçmişe birazdan bakacağım canlar.
Gülşan 1 yaşından sonra fitil verilmiyor erkek çocuklarda çünkü cinsel tercihlerini etkileyebiliyormuş, ama kızlarda verilir mi onu bilmiyorum
günaydın herkese:44:
berbat bir gecenin ardından burdayım.çok kötüydü.
Alp sürekli uyandı.ben çıldırdım,zaten hastayım.en son çıldırışımda Alp e bağırdım.koca kişisi de döndü bana bir ton laf söyledi.manyak yapacakmışım ben çocuğu bağırmaktan,kır kafasını rahatla diyor bana.7/24 bağırıyorum sanki.bende ona annen yüzünden manyak olmadıysa olmaz gayrı merak etme,o severken bile bağırıyor dedim.daha neler neler,gece 5,biz birbirimizi yedik.çok kuruluyum ona,görmek istemiyorum şuan.
geçmişe birazdan bakacağım canlar.
yerli kabilesi el koydu mala mülke :)
Ay şimdi düşüp bayılıcam,Kerem in de karnı çok sert ve şiş bu aralar, ama ben gazdır diye önemsemiyodum,doktora mı götüreyim yaniiii
Evet eceline susadı,Kerem i düşünmekten plan yapmadım ama anasından emdiği süt burnunda gelecek dangalağın
Uykusuzluk insanın sinirlerini çok bozuyor, bağırman çok normal, ben geçen gün Doruk'u yatağa fırlattım. Ama eşinin tepkisi de çok normal, benim eşim de çok kızıyor benim sert tepkilerime. Ama senin takip eden tepkin gereksiz, gecenin bi körü kendi derdini bırakıp ne sataşıyorsun adamın anasına :) Sanırım bu yorumdan sonra beni de görmek istemeyeceksin :26:
Nasıl açıkgözüm di mi, rezalet valla
Tavşan da kalabilir ama bi yıka onu, çünkü Doruk sürekli bıyıklarını ya da kuyruğunu emiyordu
Biz hediyeleşemedik evet, çünkü ben bir türlü hediye alamadım dötümü kaldırıp, vurmasana yüzüme, mahçup etmesene insanı bee
iyi oldu söylediğiniz abbbooooow
Bizde de bi kez İYE oldu ve doktorumuz tekrarlarsa böbrekte problem olabilir ultrason çekmemiz gerekir demişti, ama şişkinlik falan yok
yaw sen de boşver be anacım kızma bu kadar adama. bişi sorucam yaa senin adam çok mu ciddidir? dikkat ettim neredeyse hiç bi fotoda gülmüyo da,eğlence ortamlarında bile:26:
Tamamen çıkmadı tabi hepsi farklı boyda şu an,ama çıkarırken bile böyle olmadı hatta üçü aynı gün çıktı farketmedik bile :44:
Heh al benden de o kadar,hepsini koy çuvala salla salla vur duvara,benciller işte huyları batsın, sabah 5te bizde de olay vardı,hem çocuğa bakmadı benimle konuşmadı hem de yatmış yatağa bi de horluyor, bi dürttüm bunu (daha doğrusu cimcikledim), zaten uyumadım adam gibi bi de horlamanla uyandırma çocuğu dedim,kalktı salona gitti uyudu,bi de o sırada kerem ayağımda benim o şekilde uyumaktan belim tutulmuş,insan olan der ki biraz da ben bakayım sen erken kalkacaksın.
Boşver bu bahaneyle gerçekler ortaya çıktı.
hadi ya çok üzüldüm... neden iptal etmiş ki?
psikologlar pek önermiyorlar fitili ben o nedenle kullanmadım hiç.
sormayın kızlar kafayı gömüyor ikisinin arasına bacaklarıma yapışıyor kriz gelince. meme bağımlısı bebeğim benim. amatem'e yatıracağım en sonundahayır mama yememek için memeye düştü. ek gıdalara geçmeden önce de meme emmiyordu hanımefendi. popişinin oyuncağı oldum ben bu zillinin...
ben anlamıyorum. bu kişilerini yüzünü bile görmek istemiyoruz. bazı hareketlerini düşmanım bile yapmaz ama aynı yatakta yatmak zorundayım ya. bizim işimiz çokk zor çokk..
yazgıcım naber canım....kızma kızma eşine...benimki de aynı tepkiyi veriyor.burcunun söylediklerine aynen katılıyorum canım
iyi oldu söylediğiniz abbbooooow
Biz hediyeleşemedik evet, çünkü ben bir türlü hediye alamadım dötümü kaldırıp, vurmasana yüzüme, mahçup etmesene insanı bee
Gülşan 1 yaşından sonra fitil verilmiyor erkek çocuklarda çünkü cinsel tercihlerini etkileyebiliyormuş, ama kızlarda verilir mi onu bilmiyorum
GÜNAYDIN GÜZELLER
hasta olan bebiklere çok geçmiş olsun acil şifalar minik kuzulara
yaw meral kesip atıyon hemen burda meraklı tazeler var şimdi anlat bi zahmet datlım hande üyeliğini niye iptal etti neler oldu ben yokkene
Hee bi de hangi gerçekler çıktı, onu da mı unuttum yaw :18:
o saatte nasıl yediniz yaw birbirinizi benim kolumu oynatmaya halim olmuyor o sıralar
boşver cnm hiç sıkılmaya değmez,anlamaz o erkekler bizi malesefgelip 2-3 saat görüyolar ancak, onda da tüm sorumluluk bizde. anlayamıyolar stresimizi yorgunluğumuzu Ama tabi bebelere bağırmamakta fayda var, daha hiç anlamıyorlar. Allah hepimize onlara karşı büyük sabır versin
Bizde de bi kez İYE oldu ve doktorumuz tekrarlarsa böbrekte problem olabilir ultrason çekmemiz gerekir demişti, ama şişkinlik falan yok
yaw sen de boşver be anacım kızma bu kadar adama. bişi sorucam yaa senin adam çok mu ciddidir? dikkat ettim neredeyse hiç bi fotoda gülmüyo da,eğlence ortamlarında bile:26:
GÜNAYDIN GÜZELLER
hasta olan bebiklere çok geçmiş olsun acil şifalar minik kuzulara
yaw meral kesip atıyon hemen burda meraklı tazeler var şimdi anlat bi zahmet datlım hande üyeliğini niye iptal etti neler oldu ben yokkene
evet çok açıkgöz gördüm seni
Biliyosun ki topicimiz bilgilendirici bir topic.
Yok ciddi değildir daha doğrusu ortamına göre davranır ama genelde güleryüzlüdür, ama fotoğraf çekilirken o bana kızar sırıtma diye ben ona kızarım biraz gül diye, biz pek anlaşamayan zıt kutupların buluşması olan bi çiftiz de :78:
aşkolsunn, ben aldım da noldu verebildim mi sanki o tantanada
yapma yawemin misiniz, ben furkana bi dönem düzenli ermiştim kabızlık problemi nedeniyle. doktor söylemişti düzene sokmak için, 3 yaşlarında falandı. Allah korusun tövbee:18:
Günaydın güzelim. yasak var Seyhanım, bu konuda konuşana yönetici kazen abi uzaklaştırma cezası veriyo
annemin ameliyatı iptal oldu anestezi uzmanı olmaz demiş annem astım hastası once nefes darlığı için tedavi görmen gerekiyo demiş sonraameliyat o yüzden evdeyim gitmedim anneme
dün serhan normal bi şekilde uyudu çok şükür ama alt kattaki bebek gece 3 dü ve hala ağlıyordu yavrum diş çıkarıyormuş kadıncağız arada çileden çıkıyordu günlerdir böyleymiş allah ikisinede kolaylık versin uykusuzluk çok zor gerçekten
Burcuuu kendinde misin anacım bunu sorduğuna inanamıyoruminsanların hakkımızdaki düşüncelerini öğrenmiş olduk yaa unutmuş olabilemezsin:96:
annemin ameliyatı iptal oldu anestezi uzmanı olmaz demiş annem astım hastası once nefes darlığı için tedavi görmen gerekiyo demiş sonraameliyat o yüzden evdeyim gitmedim anneme
dün serhan normal bi şekilde uyudu çok şükür ama alt kattaki bebek gece 3 dü ve hala ağlıyordu yavrum diş çıkarıyormuş kadıncağız arada çileden çıkıyordu günlerdir böyleymiş allah ikisinede kolaylık versin uykusuzluk çok zor gerçekten
aşkolsunn, ben aldım da noldu verebildim mi sanki o tantanada
yapma yawemin misiniz, ben furkana bi dönem düzenli ermiştim kabızlık problemi nedeniyle. doktor söylemişti düzene sokmak için, 3 yaşlarında falandı. Allah korusun tövbee:18:
Günaydın güzelim. yasak var Seyhanım, bu konuda konuşana yönetici kazen abi uzaklaştırma cezası veriyo
Meralcim, doktordan doktora çok farklı yorumlar var, Allah korusun, bizim zamanımızda çok kullanılırmış, %100 gerçekliği olsa bizim jenerasyonda hiç erkek olmaması lazım, Allahım seni koru...
Heee, tamam tamam, anladım... Unutmak demeyelim de, hafızamda tutmaya değer bulmamışım diyebiliriz zannımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?