2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

.

ben anlamıyorum. bu kişilerini yüzünü bile görmek istemiyoruz. bazı hareketlerini düşmanım bile yapmaz ama aynı yatakta yatmak zorundayım ya. bizim işimiz çokk zor çokk..

yazgıcım naber canım....kızma kızma eşine...benimki de aynı tepkiyi veriyor.burcunun söylediklerine aynen katılıyorum canım

şimdi kızlar,canlar,sevgi pıtırcıkları,
gecenin o saati kalkıp hiçbir işe yaramayarak yattığı yerden deli deli konuşuyorsa,çok düşünüyorsan çocuğa bak dediğimde ozaman sende git çalış diyorsa,kendi sataşmış olmasına rağmen acıman yok mu senin susta uyuyayım yarın işe gideceğim diyorsa,bu çocuğa haftasonları da dahil bakmıyorsun,ben hastayım ve şuan kaçkez uyandım hatırlamıyorum deddiğimde,annesisin bakacaksın,ben haftasonları yatacağım tabi,birton yoruluyorum diyorsa vs.vs. değil anasına dua etsin sülalesine sövmedim:95:.ayrıca düşününce kocamın eceline susadığını farkettim.keşke kalkıp kafasını yarsaymışım karpuz gibi,ozaman bukadar üzülmemiş olur,sorunu kökten halledermişim.
ayrıca bu konuşmalar olurken bende aylin in pozisyonundaydım,belirteyim.

Son düzenleme:

Yok anacım yok uyanmıyorlar,bir sabah kalktım duşa giricem eşimi de uyandırdım ben duşa giriyorum kerem uyanırsa bakarsın dedim, o da su istedi verdim duşa girdim,duşta keremin ağlamalarını duyuyorum ama diyorum ki herhalde susturamıyor bi çıktım ki çocuk ağlamaktan helak olmuş eşim elinde su bardağı uyuyor,böyle bir uyku olabilemez yani,aylardır uykusuz olan duasını bitiremeden uykuya dalan benim,1 kere bile onca sesten uyanamayan o.

Bu arada gözümle gördüm,Doruk aynen anlattığı şekilde yapıyor

Valla ben okuduğum çocuk gelişim ve bakım kitaplarının ve duydukalrımın yalancısıyım.

sağolun kızlar annem kulak ameliyatı olacaktı ama nefes darlığı olduğu için doktor yapamayız demiş önce onun tedavisini olman lazım demiş

yasak ok ozaman sustumm:78:

vuuu, koca kişisi kafayı yemiş
Maalesef çalışmayan annelerin sıklıkla işittiği sözleri işitmişsin, şimdi ben de kızdım.
Ama çalışsaydın da başka türlü mazeretleri olurdu emin ol ki, mesela bizimkinin en önemli mazereti napimm ben mi emzireyim? "hee evet çalışıyorsun, bütün gün ben yazıyom di mi o pembe sayfalara" var bir de, bunu sadece bir defa söyleyebildi, baktı ki ecel sandığından daha yakın, bir daha söyleyemedi.
Neyse, sen yine de çok takılma, erkek işte, bi çeşit kör balta, bu anlattıklarımız iyileri bir de, yani şükredilmesi gerekenler, beterin beteri var bacııımmm

yaa ozaman facede yazsan acik çok merak ettim

özeline bak cnm

öğle arası da bitti.ben yine derse kaçar...

iyi dersler Olcaycım

uffff çok sinirlisin sen:18: walla ne diyeyim haklısın da, fazla cvp vermiş koca adam ama belki onun da bi stresi vardır da ondan öyle yapmıştır. bence bugün gönlünü alacaktır cnm

Yazgı çok güldürüyorsun beni kafasını karpuz gibi yarmak iyi fikir,denenebilir bak bu saat oldu beni arayıp çocuk nasılmış diye sormadı,bu saatten sonra ararsa da açmam ders vermek adı altında haince planı olan varsa insanlık adına paylaşsın

ay o ben mi emzireyim sorusu bizde de var. bi de ne yapayım çocuk seni seviyor seni istiyor bende durmuyor ki e o zaman sana ihtiyacımız yok desene diyorum ben de:76:

bazı geceler çıldırınca uyandırıyorum benimkini ayağında sallıyor tabi sonra dayanamayıp tekrar görevi devr alıyorum
geçen gece serhan'ı bizim yatağa yatırdım mama yapmaya gitti giderkende bak düşmesin dedim tamam dedi bi geldim serhan ayakta yatağın başlığından tutunup kalkmış bizimkide totosunu dönmüş uyuyo iyiki aşağıya inmeye kalkmamış çocuk yoksa ne olurdu düşünmek bile istemiyorum tabii bi ton azar işitti benden toca kişisi

Buna da çok güldüm,pembe sayfalar kısmına en çok tabi
Bana da genelde,"heee bütün gün masa başındasın buna çalışmak mı diyorsun" (ki ben demir çelik fabrikasında masa başında olduğum zamanda bile gürültüde,sahaya çıktığımda tozun toprağın içinde çalışıyorum), "face e girmeye vaktin var ama",en çok söylediği sözler çünkü bu ikisi haricinde vuracak zayıf noktam yok,köle gibi çalışıyorum eve gidince anasını satayım.
Neyse ben birazdan Tekirdağ a çıkıyorum iş için tebliğ edeyim.

uffff çok sinirlisin sen:18: walla ne diyeyim haklısın da, fazla cvp vermiş koca adam ama belki onun da bi stresi vardır da ondan öyle yapmıştır. bence bugün gönlünü alacaktır cnm

yok gönlümü almayacakmış,busefer pişman olmazmış yaptıklarından,bunu dün gece tartışma sırasında bildirdi kendisi.
evet biliyorum bunlar birde iyi modeller,şükretmek lazım.ben çok mu aradım acaba bunu?aramışım baksana,koca istanbul da erkek kalmamış gibi kalktım buralardan buldum birde.aklıma .......

bu arada Alp in burnu akıyor,sümükleri var oğlumun
temizlemekten kıpkırmızı oldu burnu,tıkanıyorda.
ne yapılabilir ki bu durumda?

çok ilginç bi tartışmayış bu:)) demek daha tartışma sırasında bildirdi, yok yok tutamaz yine de kendini

geçmiş olsun cnm, burun açıcı damlalardan mı kullanmak lazım acaba

tünaydın
dünün acısını çıkarıp bugün 11 e kadar ana oğul uyuduk
bakayım sabah sabah neler kaynatmışsınız

ohhh ne güzel keyif yapmışsınız, yarasınn cnm

AYLİN gidiyorum diyorsun da böyle olmaz.kaçta gidip kaçta geleceksin?
bildir canım bunları,aa olmuyor ama

anlaşılan geri dönmeye pek niyetli değil bugün

Sümüklü burunla ilgili milyon kere yazdık anacım, serum fizyolojik damlat ama bol bol,sonra ayağa kaldır ki aksın sümükleri,cold mix yoksa vicks gece müdahaleleri.bikaç gün sürer büyük ihtimal senden geçmiştir,dün telefonda senin de sesin sümüklü geliyordu
Birazdan gideceğim kaçta geleceğim muamma.
Bakıcıyı aradım Keremcik daha iyiymiş,emeklemeye başlamış en azından yavru kuşum.

Sanırsam kış uykusuna yatıyor bunlar her gece

sağolun kızlar annem kulak ameliyatı olacaktı ama nefes darlığı olduğu için doktor yapamayız demiş önce onun tedavisini olman lazım demiş

yasak ok ozaman sustumm:78:

Geçmiş olsun çok...

Yazma öyle, yazmaaaa

ay o ben mi emzireyim sorusu bizde de var. bi de ne yapayım çocuk seni seviyor seni istiyor bende durmuyor ki e o zaman sana ihtiyacımız yok desene diyorum ben de:76:

O Doruk bu kadar memeci olmayacaktı, ben onu her gece 3-5 nöbetine dikerdim de, sıpa memesiz uyumuyor ki kocayı kaldırsam da yine benim başıma kalıyor bıdık :2:

Al bir kış uykucusu daha...
Anam iyi ki bebeklerin bakımından bizim gibi sorumlu değiller, bütün bebiklerin kafalarında dikiş, kollarında bacaklarında alçı oludu şimdiye kadar, Allahım esirgesin...

Aman, tek lüksüm pembe sayfalar be, beynini alırım valla onun!
Ben evde tatile çıktım, anası geldi ya, akşam sofrayı toplamadım, mutfağı da toplamadım, Doruk'u uyuturken sızmışım, onlar toplamışlar. Sülalesi varken ben sadece Doruk'un işlerinden sorumlu ilan ediyorum kendimi, onlara hiç hizme etmiyorum.
Tekirdağ'a mı gidecen, ne zaman gelicen? Geç kalma...

tünaydın
dünün acısını çıkarıp bugün 11 e kadar ana oğul uyuduk
bakayım sabah sabah neler kaynatmışsınız

Ohhh, sefanız olsun, maaşallah...

Biz İstanbul'dan bulduk, yine de bi fark yok

Yakaya Cold mix...

Evet, evet, ben de onu diyorum...

ohhh ne güzel keyif yapmışsınız, yarasınn cnm

anlaşılan geri dönmeye pek niyetli değil bugün

Bilgi vermeden giderse, tam gün yok yazılsın...

çok ilginç bi tartışmayış bu:)) demek daha tartışma sırasında bildirdi, yok yok tutamaz yine de kendini

geçmiş olsun cnm, burun açıcı damlalardan mı kullanmak lazım acaba

Ni demek acaba tabisi de ondan kullanacak.
Benim koca kişisi de istersen boşa yine beni,sana iyilik yaramıyor,bundan sonra eski aliyi bulamazsın diye söyleniyordu.bana iyilik dediği şeyde evde yemek varken,çocuk hastayken dışarı yemeğe götürmek,hay senin o laz aklını eşekler kovalasın
Bu arada iş fazla uzun değil ama dönüşte beni sevabına eve bırakın işe dönmeyeyim demeyi düşünüyorum,bakalım ya tutarsa olacak.

yazgıcığım bütün kocalar koca kafalılar aynı boşveriver
burun tıkanıklığı için Aylinin dediği gibi serum fizyolojik kullanıyoruz biz sürekli ve cold mix
bayağı rahatlıyor

eymen şimdi uyudu ne kadar uyuyacak muamma artık günde 2 kere 20 şer dakika uyuyor
sabah 7 akşam 10 en erken az di mi gündüz uykusu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…