- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.641
kocişe bakseni bağırtan nedenleri sorgulamadan,sana kızmış azcıkta çocuğa o baksaymış sen dinlenirdin ve alpe bağırmazdın bencil şey
benim kocişte ben merte bağırınca aynı şeyi söylüyo,çocuğu manyak edecen diyo
Uykusuzluk insanın sinirlerini çok bozuyor, bağırman çok normal, ben geçen gün Doruk'u yatağa fırlattım. Ama eşinin tepkisi de çok normal, benim eşim de çok kızıyor benim sert tepkilerime. Ama senin takip eden tepkin gereksiz, gecenin bi körü kendi derdini bırakıp ne sataşıyorsun adamın anasına :) Sanırım bu yorumdan sonra beni de görmek istemeyeceksin :26:
Heh al benden de o kadar,hepsini koy çuvala salla salla vur duvara,benciller işte huyları batsın, sabah 5te bizde de olay vardı,hem çocuğa bakmadı benimle konuşmadı hem de yatmış yatağa bi de horluyor, bi dürttüm bunu (daha doğrusu cimcikledim), zaten uyumadım adam gibi bi de horlamanla uyandırma çocuğu dedim,kalktı salona gitti uyudu,bi de o sırada kerem ayağımda benim o şekilde uyumaktan belim tutulmuş,insan olan der ki biraz da ben bakayım sen erken kalkacaksın.
.
ben anlamıyorum. bu kişilerini yüzünü bile görmek istemiyoruz. bazı hareketlerini düşmanım bile yapmaz ama aynı yatakta yatmak zorundayım ya. bizim işimiz çokk zor çokk..
yazgıcım naber canım....kızma kızma eşine...benimki de aynı tepkiyi veriyor.burcunun söylediklerine aynen katılıyorum canım
o saatte nasıl yediniz yaw birbirinizi benim kolumu oynatmaya halim olmuyor o sıralar
boşver cnm hiç sıkılmaya değmez,anlamaz o erkekler bizi malesefgelip 2-3 saat görüyolar ancak, onda da tüm sorumluluk bizde. anlayamıyolar stresimizi yorgunluğumuzu Ama tabi bebelere bağırmamakta fayda var, daha hiç anlamıyorlar. Allah hepimize onlara karşı büyük sabır versin
Kaç gecedir anlattığın durumda olduğumu bilmiyorum bile... Tek bir gece bile yardımcı olmadı, hatta horlama yüzünden ayrı odalarda yatıyoruz, bir defa gelip bakmadı napıyor bunlar diye. Ulan belki ben öldüm, çocuk da ağlamaktan katıldı, hiç mi hafiflemiyor uykun, insan bi gelip bakmaz mı, dana :84:
Yine çok güldüm... Doruk da tam bir bağımlı... Meme mi istiyorsun diyorum, gülüyor, ellerini çırpıyor, kıyafetin üstünden memeyi yakalamaya çalışıyor, verince de iki fırt çekip bırakıyor, yüzüme bakıp gülüyor, ağzını şapırtadıp devam ediyor. Çatlak sıpam benim yaa
]
aşkolsunn, ben aldım da noldu verebildim mi sanki o tantanada
yapma yawemin misiniz, ben furkana bi dönem düzenli ermiştim kabızlık problemi nedeniyle. doktor söylemişti düzene sokmak için, 3 yaşlarında falandı. Allah korusun tövbee:18:
şimdi kızlar,canlar,sevgi pıtırcıkları,
gecenin o saati kalkıp hiçbir işe yaramayarak yattığı yerden deli deli konuşuyorsa,çok düşünüyorsan çocuğa bak dediğimde ozaman sende git çalış diyorsa,kendi sataşmış olmasına rağmen acıman yok mu senin susta uyuyayım yarın işe gideceğim diyorsa,bu çocuğa haftasonları da dahil bakmıyorsun,ben hastayım ve şuan kaç uyandım hatırlamıyorum deddiğimde,annesisin bakacaksın,ben haftasonları yatacağım tabi,birton yoruluyorum diyorsa vs.vs. değil anasına dua etsin sülalesine sövmedim:95:.ayrıca düşünce kocamın eceline susadığını farkettim.keşke kalkıp kafasını yarsaymışım karpuz gibi,ozaman bukadar üzülmemiş olur,sorunu kökten halledermişim.
ayrıca bu konuşmalar olurken bende aylin in pozisyonundaydım,belirteyim.
yaa ozaman facede yazsan acik çok merak ettim
öğle arası da bitti.ben yine derse kaçar...
şimdi kızlar,canlar,sevgi pıtırcıkları,
gecenin o saati kalkıp hiçbir işe yaramayarak yattığı yerden deli deli konuşuyorsa,çok düşünüyorsan çocuğa bak dediğimde ozaman sende git çalış diyorsa,kendi sataşmış olmasına rağmen acıman yok mu senin susta uyuyayım yarın işe gideceğim diyorsa,bu çocuğa haftasonları da dahil bakmıyorsun,ben hastayım ve şuan kaçkez uyandım hatırlamıyorum deddiğimde,annesisin bakacaksın,ben haftasonları yatacağım tabi,birton yoruluyorum diyorsa vs.vs. değil anasına dua etsin sülalesine sövmedim:95:.ayrıca düşünce kocamın eceline susadığını farkettim.keşke kalkıp kafasını yarsaymışım karpuz gibi,ozaman bukadar üzülmemiş olur,sorunu kökten halledermişim.
ayrıca bu konuşmalar olurken bende aylin in pozisyonundaydım,belirteyim.
vuuu, koca kişisi kafayı yemiş
Maalesef çalışmayan annelerin sıklıkla işittiği sözleri işitmişsin, şimdi ben de kızdım.
Ama çalışsaydın da başka türlü mazeretleri olurdu emin ol ki, mesela bizimkinin en önemli mazereti napimm ben mi emzireyim? "hee evet çalışıyorsun, bütün gün ben yazıyom di mi o pembe sayfalara" var bir de, bunu sadece bir defa söyleyebildi, baktı ki ecel sandığından daha yakın, bir daha söyleyemedi.
Neyse, sen yine de çok takılma, erkek işte, bi çeşit kör balta, bu anlattıklarımız iyileri bir de, yani şükredilmesi gerekenler, beterin beteri var bacııımmm
Maalesef çalışmayan annelerin sıklıkla işittiği sözleri işitmişsin, şimdi ben de kızdım.
Ama çalışsaydın da başka türlü mazeretleri olurdu emin ol ki, mesela bizimkinin en önemli mazereti napimm ben mi emzireyim? "hee evet çalışıyorsun, bütün gün ben yazıyom di mi o pembe sayfalara" var bir de, bunu sadece bir defa söyleyebildi, baktı ki ecel sandığından daha yakın, bir daha söyleyemedi.
Neyse, sen yine de çok takılma, erkek işte, bi çeşit kör balta, bu anlattıklarımız iyileri bir de, yani şükredilmesi gerekenler, beterin beteri var bacııımmm
uffff çok sinirlisin sen:18: walla ne diyeyim haklısın da, fazla cvp vermiş koca adam ama belki onun da bi stresi vardır da ondan öyle yapmıştır. bence bugün gönlünü alacaktır cnm
Yazgı çok güldürüyorsun benikafasını karpuz gibi yarmak iyi fikir,denenebilir bak bu saat oldu beni arayıp çocuk nasılmış diye sormadı,bu saatten sonra ararsa da açmam ders vermek adı altında haince planı olan varsa insanlık adına paylaşsın
yok gönlümü almayacakmış,busefer pişman olmazmış yaptıklarından,bunu dün gece tartışma sırasında bildirdi kendisi.
evet biliyorum bunlar birde iyi modeller,şükretmek lazım.ben çok mu aradım acaba bunu?aramışım baksana,koca istanbul da erkek kalmamış gibi kalktım buralardan buldum birde.aklıma .......
bu arada Alp in burnu akıyor,sümükleri var oğlumun
temizlemekten kıpkırmızı oldu burnu,tıkanıyorda.
ne yapılabilir ki bu durumda?
tünaydın
dünün acısını çıkarıp bugün 11 e kadar ana oğul uyuduk
bakayım sabah sabah neler kaynatmışsınız
AYLİN gidiyorum diyorsun da böyle olmaz.kaçta gidip kaçta geleceksin?
bildir canım bunları,aa olmuyor ama
Yok anacım yok uyanmıyorlar,bir sabah kalktım duşa giricem eşimi de uyandırdım ben duşa giriyorum kerem uyanırsa bakarsın dedim, o da su istedi verdim duşa girdim,duşta keremin ağlamalarını duyuyorum ama diyorum ki herhalde susturamıyor bi çıktım ki çocuk ağlamaktan helak olmuş eşim elinde su bardağı uyuyor,böyle bir uyku olabilemez yani,aylardır uykusuz olan duasını bitiremeden uykuya dalan benim,1 kere bile onca sesten uyanamayan o.
Bu arada gözümle gördüm,Doruk aynen anlattığı şekilde yapıyor
Valla ben okuduğum çocuk gelişim ve bakım kitaplarının ve duydukalrımın yalancısıyım.
sağolun kızlar annem kulak ameliyatı olacaktı ama nefes darlığı olduğu için doktor yapamayız demiş önce onun tedavisini olman lazım demiş
yasak ok ozaman sustumm:78:
özeline bak cnm
iyi dersler Olcaycım
uffff çok sinirlisin sen:18: walla ne diyeyim haklısın da, fazla cvp vermiş koca adam ama belki onun da bi stresi vardır da ondan öyle yapmıştır. bence bugün gönlünü alacaktır cnm
ay o ben mi emzireyim sorusu bizde de var. bi de ne yapayım çocuk seni seviyor seni istiyor bende durmuyor kie o zaman sana ihtiyacımız yok desene diyorum ben de:76:
bazı geceler çıldırınca uyandırıyorum benimkini ayağında sallıyor tabi sonra dayanamayıp tekrar görevi devr alıyorum
geçen gece serhan'ı bizim yatağa yatırdım mama yapmaya gitti giderkende bak düşmesin dedim tamam dedi bi geldim serhan ayakta yatağın başlığından tutunup kalkmış bizimkide totosunu dönmüş uyuyo iyiki aşağıya inmeye kalkmamış çocuk yoksa ne olurdu düşünmek bile istemiyorum tabii bi ton azar işitti benden toca kişisi
Buna da çok güldüm,pembe sayfalar kısmına en çok tabi
Bana da genelde,"heee bütün gün masa başındasın buna çalışmak mı diyorsun" (ki ben demir çelik fabrikasında masa başında olduğum zamanda bile gürültüde,sahaya çıktığımda tozun toprağın içinde çalışıyorum), "face e girmeye vaktin var ama",en çok söylediği sözler çünkü bu ikisi haricinde vuracak zayıf noktam yok,köle gibi çalışıyorum eve gidince anasını satayım.
Neyse ben birazdan Tekirdağ a çıkıyorum iş için tebliğ edeyim.
tünaydın
dünün acısını çıkarıp bugün 11 e kadar ana oğul uyuduk
bakayım sabah sabah neler kaynatmışsınız
yok gönlümü almayacakmış,busefer pişman olmazmış yaptıklarından,bunu dün gece tartışma sırasında bildirdi kendisi.
evet biliyorum bunlar birde iyi modeller,şükretmek lazım.ben çok mu aradım acaba bunu?aramışım baksana,koca istanbul da erkek kalmamış gibi kalktım buralardan buldum birde.aklıma .......
bu arada Alp in burnu akıyor,sümükleri var oğlumun
temizlemekten kıpkırmızı oldu burnu,tıkanıyorda.
ne yapılabilir ki bu durumda?
ohhh ne güzel keyif yapmışsınız, yarasınn cnm
anlaşılan geri dönmeye pek niyetli değil bugün
çok ilginç bi tartışmayış bu:)) demek daha tartışma sırasında bildirdi, yok yok tutamaz yine de kendini
geçmiş olsun cnm, burun açıcı damlalardan mı kullanmak lazım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?