- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.661
geçmiş olsun cnm, burun açıcı damlalardan mı kullanmak lazım acaba
Sümüklü burunla ilgili milyon kere yazdık anacım, serum fizyolojik damlat ama bol bol,sonra ayağa kaldır ki aksın sümükleri,cold mix yoksa vicks gece müdahaleleri.bikaç gün sürer büyük ihtimal senden geçmiştir,dün telefonda senin de sesin sümüklü geliyordu
Birazdan gideceğim kaçta geleceğim muamma.
Bakıcıyı aradım Keremcik daha iyiymiş,emeklemeye başlamış en azından yavru kuşum.
Biz İstanbul'dan bulduk, yine de bi fark yok
Yakaya Cold mix...
Bilgi vermeden giderse, tam gün yok yazılsın...
yazgıcığım bütün kocalar koca kafalılar aynı boşveriver
burun tıkanıklığı için Aylinin dediği gibi serum fizyolojik kullanıyoruz biz sürekli ve cold mix
bayağı rahatlıyor
eymen şimdi uyudu ne kadar uyuyacak muamma artık günde 2 kere 20 şer dakika uyuyor
sabah 7 akşam 10 en erken az di mi gündüz uykusu ?
Heh kulakları çınladı ya da burayı okuyor aradı,ama açmayacağım
burun tıkanıklığı için Aylinin dediği gibi serum fizyolojik kullanıyoruz biz sürekli ve cold mix
bayağı rahatlıyor
eymen şimdi uyudu ne kadar uyuyacak muamma artık günde 2 kere 20 şer dakika uyuyor
sağolun canlar.
bir görün halini sokak çocukları gibi oldu.burun kıpkırmızı.bir hapşırıyor,akıyor sümükler.gerçi durmadan akıyor zaten.
çok tatlı oluyor yaa
az ama artık büyüdükleri için öğle uykularının azalacağını söylüyor herkes bana, bir de hasta ya ondan az uyuyordur normale dönsün o da düzelir
Ni demek acaba tabisi de ondan kullanacak.
Benim koca kişisi de istersen boşa yine beni,sana iyilik yaramıyor,bundan sonra eski aliyi bulamazsın diye söyleniyordu.bana iyilik dediği şeyde evde yemek varken,çocuk hastayken dışarı yemeğe götürmek,hay senin o laz aklını eşekler kovalasın
Bu arada iş fazla uzun değil ama dönüşte beni sevabına eve bırakın işe dönmeyeyim demeyi düşünüyorum,bakalım ya tutarsa olacak.
Heh kulakları çınladı ya da burayı okuyor aradı,ama açmayacağım
bayağı rahatlıyor
evet evet o akşamları sekizde yatan bebek yok artık meralım(
işte o yüzden gündüz uykusunu takmıyordum ama artık geç ve berbat uyuduğu halde gündüzde az uyuyor
zaten bu hastalık perişan etti oğlumu
300 grm vermişti geçen hafta ama şimdi bariz belli kilo verdiği çiroz oldu iyice çok üzülüyorum
elimden hiç bir şey gelmiyor
Sümüklü burunla ilgili milyon kere yazdık anacım, serum fizyolojik damlat ama bol bol,sonra ayağa kaldır ki aksın sümükleri,cold mix yoksa vicks gece müdahaleleri.bikaç gün sürer büyük ihtimal senden geçmiştir,dün telefonda senin de sesin sümüklü geliyordu
Birazdan gideceğim kaçta geleceğim muamma.
Bakıcıyı aradım Keremcik daha iyiymiş,emeklemeye başlamış en azından yavru kuşum.
bayağı rahatlıyor
sağolun canlar.
bir görün halini sokak çocukları gibi oldu.burun kıpkırmızı.bir hapşırıyor,akıyor sümükler.gerçi durmadan akıyor zaten.
çok tatlı oluyor yaa
valla geçmişi okudum ama atayla zor oldu tabii aklımda kalnalar var ama unuttuklarım varsa kusura bakmasın
burcum anneannene geçmiş olsun annenede kızma o ne yapsın
aylincim keremciğe geçmiş olsun an kısa zamanda eski haline gelir inş.
yazgıcım çok haklısın sinirlenmekte ama yinede sakin olmaya çalış bunların hepsi gelip geçicek şeyler herşey yoluna girer
s.a
şimdilik evdeyim ama son saat için okula dönemem lazım rehberlik dersi var(
bu gel git çok sıkıntılı oluyor ama hamdolsun bir dönemi bitiricez inşallah
geçmişi akşama okurum artık...
Nihan'a krep yedirdim...onu söyleyecektim mutlaka deneyin Nihan çok sevdi çünkühapur hupur yedi zilli az tuzlu yapmıştım üzerine de labne sürdüm...azıcık da çiçoklatalı yedi
pekmezle de güzel olur tahminim:))
evet evet o akşamları sekizde yatan bebek yok artık meralım(
işte o yüzden gündüz uykusunu takmıyordum ama artık geç ve berbat uyuduğu halde gündüzde az uyuyor
zaten bu hastalık perişan etti oğlumu
300 grm vermişti geçen hafta ama şimdi bariz belli kilo verdiği çiroz oldu iyice çok üzülüyorum
elimden hiç bir şey gelmiyor
s.a
Nihan'a krep yedirdim...onu söyleyecektim mutlaka deneyin Nihan çok sevdi çünkühapur hupur yedi zilli az tuzlu yapmıştım üzerine de labne sürdüm...azıcık da çiçoklatalı yedi
aç bence.açta ses tonunu duysun anlasın kızgınlığını.
bizim tartışmalarımızda bir farklı yaa.tartışma sırasında peşin peşin konuşuyoruz sonraki etapları
kocaların iyilik anlayışı niye böyle kıt ki acaba
kerem in nesi var bu arada?çişini kokladın mı?
sizede geçmiş olsun canım.ya evde serum fizyolojik yok.bir isim verinde aldırayım.
Allah bizlerin yardımcısı olsun,ama bu defa çocuklar için demiyorum,kocalar için diyorum
Çok sevindim, hadi gözün aydın...
Çok az gerçekten...
Ama hasta şimdi, belki iyileşince yeni bi düzenlemeye gider kendisi...
Sümüklerini severim onun :)
Sağol Şebnemcim...
Süper fikir, cumrtesi günü yapayım kuzuma... Sağol Hanifecim...
cnm benim ne kadar üzülme desek te elde değil biliyorum( e uyku uyumuyor doğru düzgün yemek yemiyor sürekli hareet halinde, kilo almaması çok normal. İnşallah bi an evvel toparlar cnm benim
ben bi kez denemiştim krep, 2-3 ısırık aldı ancaAfiyet olsun Senoşa
Meralcim, bugün pek keyfim yok açıkçası, okuyorum ben, siz yazın..
Kokladım kokmuyor.
Tonimer de ser.fiz. adı.
Pınar gerçekten üzülüyorum arkadaşım, dr mu anlamıyor acaba çaresini.
s.a
Meralcim, bugün pek keyfim yok açıkçası, okuyorum ben, siz yazın..
Kokladım kokmuyor.
Tonimer de ser.fiz. adı.
Pınar gerçekten üzülüyorum arkadaşım, dr mu anlamıyor acaba çaresini.
pınarcım çok geçmiş olsun eymenime bal küpüm benim iyi olur inşallah biran önce oğluşum benim bal kuzum teyzesi çok seviyo onu
serhanın dandini zamanı geldi şimdilik çok öptüm
yazgıcım alp paşamada çok geçmiş olsun toca kafalınıda takma inan hepsi aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?