2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

karpuz gibi yar anacım kafasını
Allah var benim kocam ben çok yorulduğumda, uyanınca beni kaldır ben salonda bakarım diyo ama öyle yaparsam mertin düzeni bozulur huy edinir diye uyandırmıyorum emzirip geri yatıryorum

bak şimdi sabah uyandığında üstünü giy kociş kalkmadan ,nası yaparsın bilmiyorum ama sanki hastaneden gelmiş gibi yap,yani geceyi hastanede geçirmişsin de yeni gelmişsin gibi, kocişede dersinki seslendim seslendim uyanmadın çocuğun ateşi 39 du gece seni kaldırmaya çalışacağıma hastaneye götürdüm dersin,sana ihtiyacım kalmadığını anladım sen ne işe yararsın zaten boz ayuuu anca yat dersin çok komik oldu beee başkada bişey gelmedi aklıma aylincim idare et.

bazı bebekler gündüz uyumuyo artık en fazla yarım saat uyuyo,mesela mert sen akşam uykusunu erkene çekmeye çalış bence
sağolun canlar.
bir görün halini sokak çocukları gibi oldu.burun kıpkırmızı.bir hapşırıyor,akıyor sümükler.gerçi durmadan akıyor zaten.
çok tatlı oluyor yaa
burnun akması tıkanmasından iyidir yada balgam olarak ciğere inmesinden,bence sevinmelisin, ayrıca yerim ben o sümüklü böceği

a.s
krepi çatalla ezerekmi veriyosun yoksa eline veriyosunda kendimi kemiriyo:26:
mert eline verdiğim hiçbişeyi kemirmiyo elinde gezdiriyo saatlerce ben alana kadar:26:salatalık havuç bisküvi ekmek hiçbişeyi kemirmiyo

sağ olun canlar
üzülmemek elde değil ne zaman topladı ki şimdi toplasın
3.aydan beri hep küçük gidiyor zaten doktoru değiştirsem diyorum bazen
ama bir anlamı yok bu çocuk iştahsız uykusuz doğal olarak hasta oluyor
önceden takmıyordum kilosunu ama şimdi hasta olunca ve bir türlü atamayınca
çok takmaya başladım alim olacak heralde
alimler az yer az uyurmuş yaa öyle avutuyorum kendimi
:44:

ne demek canım yesin bol bol...aklımdayken söyliyim değişiklik olur kuzucuklara...
Alp de hasta sanırım çok geçmiş olsun..inşallah hemen atlatır...

canım eline verdim biraz yedi ama Nihan da daha çok eliindekiyle oynayıp yere atıyor yemektense ben koydum ağzına minik minik koparıp...ben krepi yumuşak yapmaya çalışırım elimden geldiğince birazda kabartma tozu katınca yumuşak pof pof oluyor azıcık ağzında tutunca yumuşuyor zaten..çatalla ezmek gerkemez sanırım..

aman iyi kokmuyorsa.off şimdi bu ilacın adı söylemek için koca şahsı ile irtibata geçmeliyim:120:.
çağrı atayım o beni arasın.enazından ben aramamış olurum

alemsin Yazgı
ben de arda çikolata ile kandırıyorum bu arada, yani bi çikolata veriyorum öay kaşığının ucuyla bi çorba. ne yapayım yaw, kötü bişi biliyorum ama bikaç kaşık yediriyorum böylece
sabahları da labneyi tek yemeyi seviyor. bi labne bi karışık kahvaltı şeklinde vermeye çalışıyorum bi miktar:26:

artık 1 yaşına geldiler sayılır, bence krep ya da kekin içindeki yumurta akını düşünmeyin artık, sadece sabah yedirirken akından yedirmeyin henüz. diğer türlü yemiş olacağı yumurta akı miktarı en fazla ne kadar olabilir ki zaten

Gülşancım elinle koparıp ver öyle şeyleri

2-3 ısırık Eymen için fena sayılmaz aslında...

dene canım inşallah Doruk da yer severek:))

sağol teyzesi...

İnşallah canım...

[

Alemsin Gülşan, acayip güldüm hain planına, ben de deneyecem.
Doruk da Mert gibi, eline verdiğim şeyleri kemirmiyor, mıncıklıyor, ameliyat edecekmiş gibi inceliyor, yere atıyor, sonra da gel gel yaparak geri çağırıyor.

Pınarcım, üzülme demek yersiz olacak, insan çok üzülüyor, haklısın.
Ama sağlığına kavuşunca belki yeni bir yöntem dener doktor ya da sen bir de başka bir doktordan fikir alırsın, toparlar arkadaşım.
Bak benim eşim yıllarca peynir ekmekten başka bişi yememiş çocukken, anne sütü 4 ay almış üstelik de, ama sonra bi açılmış pir açılmış, hem de turp gibidir, hiç hasta olmaz...

Ben hiç çikolata vermedim daha... Akşam bi parça vereyim bakayım, mamasını güzel yerse, ödül olarak :)

Merhaba kızlar...
BU gece Duru hiç uyumadı...dün dedim ya çocuğuma nazar değdirdim gece burnu tıkandı ememedi sinir oldu uyumadı da...
Sabaha karşı uyumuştu..Onda da apar topar kaldırıp çocuğu giydirip hep birlikte ailecek iş görüşmesine gittik...
Amma velakin görüşeceğim kişinin acil işi çıkmış kisemye söylemeden çıkıp gitmiş...
Bende biraz bozuk attım ben çocuğumla geldim iş görüşmesine haber verilmesi gerekmiyomuydu bana dedim...Kusura bakma filan dediler bende tek olsam beklerim öneli değil ama bu soğukta arabada bekliyo çocuk dedim...
Adam 2 saat sonra gelicekmiş bende beklemiyim gün içinde geliyim dedim..tamam dediler bugün saat 5,30 ta tekrar görüşmeye gidicem..
Eşimde keşke bozuk atmasaydın kötü izlenim uyandırdı dedi..
ama napıyım bi randevu saati verilmişse ben eğer saatinde gidiyosam ki çoluk çocuk herkes uymalı dimi amaaaa

uyuttum sıpamı
ya cananın hediyesini netten alıp hiç bana gelmeden direkt ona nasıl yollarım teslimat adresini onun adresini yazsam olur sanırsam dışarı çıkamıyorum çünkü yoksa yılbaşından sonraya kalacak

şimdi seyhan kişisi koca totonu kaldır ve seni bekleyen mutfak, kurumuş toplanmayı bekleyen çamaşırlar, toz alma ve yerleri silme işlerini hallet yoksa çenen düşecek pc başından kalkamayacaksın o zamana kadar da serhan uyanmış olacak işler yine ortada kalacak hadii canım naşş yürü

PInar Duru'da alim olacak heraldeeee :))))
CAnım üzülme yaaa.ama derimki başka bir doktora götür istersen..
Duru 2 gecedir uyumuyo dün toplam 3 saat zor uyudu..gündüz de 1 saat uyudu ve şuan cin gibi nasıl huzurlu görme bu çocuk nasıl dayanıyo buna bilmiyorum

Selamlar....
Hasta bebeklere ve annelere cok gecmis olsun... insallah tez zamanda iyilesirler...

Bende ara ara Tugraya cikolata veriyorum ama fazla degil tabi minik minik 2-3 parca.
Seviyor, ona gelince agzini nasil aciyor cok bilmis.

Eline bisey verdigim zaman isine gelirse yiyor Tugra ama bazen cok büyük isiriyor bende korkuyorum hemen elinden aliyorum. Begenmedigi seyleri ya elinde gezdiriyor yada mincik mincik edip atiyor.

Ya kizlar Tugra hala ne sürünüyor ne emekliyor nede dogru düzgün siraliyor ve hala yatar pozisyondan oturur pozisyona gecemiyor...ne yalan söyleyim moralim bozuluyor.

Ama bi kac gündür tek elinden tutunca yan yana evi dolasiyoruz.

slm millet

berbat bir geceydi deniz12 de yattı 4.30 da kalktı ve 6.00 ya kadar uyumadı, bir babası bir ben turladık durduk sonra da ben okula gittim zaten, felç oldum :95: bu ara uyku saatleri tepetaklak oldu 10 da yatardı en geç şimdi 12den önce yatmıyor cici beyim

YAZGI patlat kafasını anacım çok şımarıyo bunlar bazen; allaha şükür ben bu konuda bu ara şanslıyım pek bi anlayışlı oldu benim son sinir krizinden sonra sağ olsun sizinkilerin teşebbüsü gibi pembe sayfalara laf etti ben de dellendim :84: ama artık onun evde olduğu zamanlarda uzak duruyorum bilgisayardan o da laf etmiyor. gece nöbetlerini ağırlıklı o tutuyor artık ben emziriyorum uyumazsa gürültüye ve denizin yumruklarına maruzkaldığı için mecburi kalkıyor o gezdirip uyutuyor öğlenci olduğu için geç kalkabiliyor deniz uyuyor onunla.

MERAAAAAAAALLLLL herkesi çağırdın mutfağa sorunu anlatmak için birine yazdıklarını bana da kopyalayıp gönderiver çatladım meraktan face de kimse yazmamış bir şey. hadi be kuzum

FİTİL meselesinin aslı şudur arkidişler: 4,5 yaş bebeklerde cinsel kimliğin oturmaya başladığı yaştır ve bu yaştan sonra fitil ve makattan ateş alma erkek bebeklere uygulanmaz

AYLİN senin durum hakkında bilgiye ulaşamadım daha o yüzden yorum yapamıcam kusura bakma ama sen gittn sanırım zaten

Son düzenleme:
burcum işte işin ucu orada kaçıyor hasta olmayaydı kilo vermeyeydi bende dert etmeyeydim...

nurşahım var bu larda bi şey çözdüm ben onu

burcum işte işin ucu orada kaçıyor hasta olmayaydı kilo vermeyeydi bende dert etmeyeydim...

Nurşahım var bu larda bi şey çözdüm ben onu

bende rahatladım şimdi Diyodum ki bunun derdi ne kii..demek derdi alim olmakmışş :))))
ya işin şakası da pınar napçez biz bunları ((

nE KADARLIK OLDU TUĞRA???Canım Duru'da daha yeni başladı emeklemeye...dişleride çıkmadı daha:)

bak polis ablacım görüyorsun ki ağır tahrik var,hatta nefsi müdafa sayılır.
ceza verilmez yani bu durumda.
bu arada plan süper,süper ötesi ama benimkine sökmez.zira dağın başında oturduğumuzdan ve ulaşım olmadığından,araba kullanma konusundada muammalarım olduğundan onu uyandırmadan gidemeyeceğimi bilir.

canım hak veriyorum sana.gerçekten zor ve üzücü bir durum.ama bence yinede bir başka doktora görünmesinde fayda var gibime geliyor.
aslında kilosu mühim değil sağlığı yerinde olsun yeterki.fakat belkide bünyesi bitkin düşüyor,yemediği için kolay hastalanıyor olabilir.Allah şifasını versin.

ne demek canım yesin bol bol...aklımdayken söyliyim değişiklik olur kuzucuklara...
Alp de hasta sanırım çok geçmiş olsun..inşallah hemen atlatır...

sağol canım

canım Eymen kuzu öyle yiyorsa öyle yesin, yeterki yesin ama.

serhan dalga geçer gibi 10dk uyudu tırlatıcam yaa izmirde bu saatlerde yatırdığımda 2 saate yakın uyuyan çocuk iki gündür 10 15 dk uyumuyor bile offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…