- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.681
şimdi kızlar,canlar,sevgi pıtırcıkları,
gecenin o saati kalkıp hiçbir işe yaramayarak yattığı yerden deli deli konuşuyorsa,çok düşünüyorsan çocuğa bak dediğimde ozaman sende git çalış diyorsa,kendi sataşmış olmasına rağmen acıman yok mu senin susta uyuyayım yarın işe gideceğim diyorsa,bu çocuğa haftasonları da dahil bakmıyorsun,ben hastayım ve şuan kaçkez uyandım hatırlamıyorum deddiğimde,annesisin bakacaksın,ben haftasonları yatacağım tabi,birton yoruluyorum diyorsa vs.vs. değil anasına dua etsin sülalesine sövmedim:95:.ayrıca düşününce kocamın eceline susadığını farkettim.keşke kalkıp kafasını yarsaymışım karpuz gibi,ozaman bukadar üzülmemiş olur,sorunu kökten halledermişim.
ayrıca bu konuşmalar olurken bende aylin in pozisyonundaydım,belirteyim.
bak şimdi sabah uyandığında üstünü giy kociş kalkmadan ,nası yaparsın bilmiyorum ama sanki hastaneden gelmiş gibi yap,yani geceyi hastanede geçirmişsin de yeni gelmişsin gibi, kocişede dersinki seslendim seslendim uyanmadın çocuğun ateşi 39 du gece seni kaldırmaya çalışacağıma hastaneye götürdüm dersin,sana ihtiyacım kalmadığını anladım sen ne işe yararsın zaten boz ayuuu anca yat dersinYazgı çok güldürüyorsun benikafasını karpuz gibi yarmak iyi fikir,denenebilir bak bu saat oldu beni arayıp çocuk nasılmış diye sormadı,bu saatten sonra ararsa da açmam ders vermek adı altında haince planı olan varsa insanlık adına paylaşsın
bazı bebekler gündüz uyumuyo artık en fazla yarım saat uyuyo,mesela mertyazgıcığım bütün kocalar koca kafalılar aynı boşveriver
burun tıkanıklığı için Aylinin dediği gibi serum fizyolojik kullanıyoruz biz sürekli ve cold mix
bayağı rahatlıyor
eymen şimdi uyudu ne kadar uyuyacak muamma artık günde 2 kere 20 şer dakika uyuyor
sabah 7 akşam 10 en erken az di mi gündüz uykusu ?
burnun akması tıkanmasından iyidir yada balgam olarak ciğere inmesinden,bence sevinmelisin, ayrıca yerim ben o sümüklü böceğisağolun canlar.
bir görün halini sokak çocukları gibi oldu.burun kıpkırmızı.bir hapşırıyor,akıyor sümükler.gerçi durmadan akıyor zaten.
çok tatlı oluyor yaa
a.ss.a
şimdilik evdeyim ama son saat için okula dönemem lazım rehberlik dersi var(
bu gel git çok sıkıntılı oluyor ama hamdolsun bir dönemi bitiricez inşallah
geçmişi akşama okurum artık...
Nihan'a krep yedirdim...onu söyleyecektim mutlaka deneyin Nihan çok sevdi çünkühapur hupur yedi zilli az tuzlu yapmıştım üzerine de labne sürdüm...azıcık da çiçoklatalı yedi
pekmezle de güzel olur tahminim:))
iyi hatırlattın canım,sağol,bende yapayım,farklı kahvaltı tariflerine açığım.
afiyet olsun nihantoş a.bende veriyorum bazen çikolata.ekmeğe sürüyorum,yiyor.
bişey olmaz kocaman oldular
:26::26:neden?
aman iyi kokmuyorsa.off şimdi bu ilacın adı söylemek için koca şahsı ile irtibata geçmeliyim:120:.
çağrı atayım o beni arasın.enazından ben aramamış olurum
sağol canımcım.
ne demek canım yesin bol bol...aklımdayken söyliyim değişiklik olur kuzucuklara...
Alp de hasta sanırım çok geçmiş olsun..inşallah hemen atlatır...
karpuz gibi yar anacım kafasını
Allah var benim kocam ben çok yorulduğumda, uyanınca beni kaldır ben salonda bakarım diyoama öyle yaparsam mertin düzeni bozulur huy edinir diye uyandırmıyorum emzirip geri yatıryorum
bak şimdi sabah uyandığında üstünü giy kociş kalkmadan ,nası yaparsın bilmiyorum ama sanki hastaneden gelmiş gibi yap,yani geceyi hastanede geçirmişsin de yeni gelmişsin gibi, kocişede dersinki seslendim seslendim uyanmadın çocuğun ateşi 39 du gece seni kaldırmaya çalışacağıma hastaneye götürdüm dersin,sana ihtiyacım kalmadığını anladım sen ne işe yararsın zaten boz ayuuu anca yat dersinçok komik oldu beee başkada bişey gelmedi aklıma aylincim idare et.
bazı bebekler gündüz uyumuyo artık en fazla yarım saat uyuyo,mesela mertsen akşam uykusunu erkene çekmeye çalış bence
burnun akması tıkanmasından iyidir yada balgam olarak ciğere inmesinden,bence sevinmelisin, ayrıca yerim ben o sümüklü böceği
a.s
krepi çatalla ezerekmi veriyosun yoksa eline veriyosunda kendimi kemiriyo:26:
mert eline verdiğim hiçbişeyi kemirmiyo elinde gezdiriyo saatlerce ben alana kadar:26:salatalık havuç bisküvi ekmek hiçbişeyi kemirmiyo
aman iyi kokmuyorsa.off şimdi bu ilacın adı söylemek için koca şahsı ile irtibata geçmeliyim:120:.
çağrı atayım o beni arasın.enazından ben aramamış olurum
canım krep yaparken yumurtanın beyazını ayırdın mı? hani 1 yaşına kadar yasak ya
cnm benim ne kadar üzülme desek te elde değil biliyorum( e uyku uyumuyor doğru düzgün yemek yemiyor sürekli hareet halinde, kilo almaması çok normal. İnşallah bi an evvel toparlar cnm benim
ben bi kez denemiştim krep, 2-3 ısırık aldı ancaAfiyet olsun Senoşa
dene canım inşallah Doruk da yer severek:))
sağol teyzesi...
Allah var benim kocam ben çok yorulduğumda, uyanınca beni kaldır ben salonda bakarım diyoama öyle yaparsam mertin düzeni bozulur huy edinir diye uyandırmıyorum emzirip geri yatıryorum
bak şimdi sabah uyandığında üstünü giy kociş kalkmadan ,nası yaparsın bilmiyorum ama sanki hastaneden gelmiş gibi yap,yani geceyi hastanede geçirmişsin de yeni gelmişsin gibi, kocişede dersinki seslendim seslendim uyanmadın çocuğun ateşi 39 du gece seni kaldırmaya çalışacağıma hastaneye götürdüm dersin,sana ihtiyacım kalmadığını anladım sen ne işe yararsın zaten boz ayuuu anca yat dersinçok komik oldu beee başkada bişey gelmedi aklıma aylincim idare et.
bazı bebekler gündüz uyumuyo artık en fazla yarım saat uyuyo,mesela mertsen akşam uykusunu erkene çekmeye çalış bence
burnun akması tıkanmasından iyidir yada balgam olarak ciğere inmesinden,bence sevinmelisin, ayrıca yerim ben o sümüklü böceği
a.s
krepi çatalla ezerekmi veriyosun yoksa eline veriyosunda kendimi kemiriyo:26:
mert eline verdiğim hiçbişeyi kemirmiyo elinde gezdiriyo saatlerce ben alana kadar:26:salatalık havuç bisküvi ekmek hiçbişeyi kemirmiyo
sağ olun canlar
üzülmemek elde değil ne zaman topladı ki şimdi toplasın
3.aydan beri hep küçük gidiyor zaten doktoru değiştirsem diyorum bazen
ama bir anlamı yok bu çocuk iştahsız uykusuz doğal olarak hasta oluyor
önceden takmıyordum kilosunu ama şimdi hasta olunca ve bir türlü atamayınca
çok takmaya başladım alim olacak heralde
alimler az yer az uyurmuş yaa öyle avutuyorum kendimi :44:
alemsin Yazgı
ben de arda çikolata ile kandırıyorum bu arada, yani bi çikolata veriyorum öay kaşığının ucuyla bi çorba. ne yapayım yaw, kötü bişi biliyorum ama bikaç kaşık yediriyorum böylece
sabahları da labneyi tek yemeyi seviyor. bi labne bi karışık kahvaltı şeklinde vermeye çalışıyorum bi miktar:26:
sağ olun canlar
burcum işte işin ucu orada kaçıyor hasta olmayaydı kilo vermeyeydi bende dert etmeyeydim...
Nurşahım var bu larda bi şey çözdüm ben onu
Selamlar....
Hasta bebeklere ve annelere cok gecmis olsun... insallah tez zamanda iyilesirler...
Bende ara ara Tugraya cikolata veriyorum ama fazla degil tabi minik minik 2-3 parca.
Seviyor, ona gelince agzini nasil aciyor cok bilmis.
Eline bisey verdigim zaman isine gelirse yiyor Tugra ama bazen cok büyük isiriyor bende korkuyorum hemen elinden aliyorum. Begenmedigi seyleri ya elinde gezdiriyor yada mincik mincik edip atiyor.
Ya kizlar Tugra hala ne sürünüyor ne emekliyor nede dogru düzgün siraliyor ve hala yatar pozisyondan oturur pozisyona gecemiyor...ne yalan söyleyim moralim bozuluyor.
Ama bi kac gündür tek elinden tutunca yan yana evi dolasiyoruz.
Allah var benim kocam ben çok yorulduğumda, uyanınca beni kaldır ben salonda bakarım diyoama öyle yaparsam mertin düzeni bozulur huy edinir diye uyandırmıyorum emzirip geri yatıryorum:59
sağ olun canlar
ne demek canım yesin bol bol...aklımdayken söyliyim değişiklik olur kuzucuklara...
Alp de hasta sanırım çok geçmiş olsun..inşallah hemen atlatır...
alemsin Yazgı
ben de arda çikolata ile kandırıyorum bu arada, yani bi çikolata veriyorum öay kaşığının ucuyla bi çorba. ne yapayım yaw, kötü bişi biliyorum ama bikaç kaşık yediriyorum böylece
sabahları da labneyi tek yemeyi seviyor. bi labne bi karışık kahvaltı şeklinde vermeye çalışıyorum bi miktar:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?