2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

9 bucuk aylik... 12 Mart dogumlu...
Dislerimiz 5 tane...sag alttan azi disi patlamis bugün azicik ucunu hissettim...
haftasonu olan Atesi felanda bu yüzdenmis yani
takma kafana canım yaa her çocuğun bir olmaz demek...genelde erkek çocukları kızlara göre dahada geç gelişirler..benim yeğnim erkek, 12 aylıkken emeklemeye başladı 16 aylıkken yürüdü

bazı çocuklar emeklemez sıralamaz direk yürür. belki de seninki öyle yapacak. acaba gerekli ortam var mı evde? mesela anakucağı vesaire şeylerde çok mu oturuyor hani özgür hareket etmiyor mu? ona dikkat et. mesela koltuğun ucuna sevdiği bir oyuncağı koy almaya çalışsın. böyle oyunlar deniyor musunuz
?

2-3 ısırık Eymen için fena sayılmaz aslında...

Ben hiç çikolata vermedim daha... Akşam bi parça vereyim bakayım, mamasını güzel yerse, ödül olarak :)

eet fena sayılmaz aslında di mi:))
ver ya çikolata da tatmış olsun yavrucak zaten yiyeceği en fazla ne ki

Ne okumaya ne gülmeye doyamadım hepiniz süeprsiniz bugün :):)

Yokluğum farke dilmediğine göre geç kağıdım yada cezam felan yok

yok cnm gerek yok bugün herkes kaytarıyo, sanırım ders beden eğitimi:))

çok sinir bozucu bi durum olmuş sahiden ama daha ilk günden cırldıysan sanırım bu işi unutman gerekebilir

canım kilolu bi bebek mi tuğra? yatarken doğrulamaması ondaqndır belki? emeklemeyenlerse çok zaten hiç takma

canım Eymen kuzu öyle yiyorsa öyle yesin, yeterki yesin ama.

ben de öyle düşünüyorum ama inşallah hepten soğutmuyorumdur yemeklerden

serhan dalga geçer gibi 10dk uyudu tırlatıcam yaa izmirde bu saatlerde yatırdığımda 2 saate yakın uyuyan çocuk iki gündür 10 15 dk uyumuyor bile offff

bunlar öyle aksidirler işte insanı maymun ederler

Yok aslinda istedigi gibi hareket edebiliyor...ayakta durmayida cok seviyor...
Dedigin gibi yapiyoruz oyuncagi felan koyup yani...ama bir iki gidiyor sonra oldugu yerde tutunarak ziplamaya basliyor...
Aslinda cok hareketli bir bebek ama ne biliyim iste böyle seylerde biraz tembel sanirim...

Ama diyorumya gezmeye gelince iki elinden tutmaya gerek yok tek elinden tutunca tüm evi geziyoruz yan yana

bence gayet normal ayakta durmayı seviyorsa emeklemeyecek demek ki. tutunup zıplıyorsa gayet iyi. bizim ki popişteki kurtlar yüzünden kesinlikle benim söyleiklerimi dinlemiyor ne bir masal ne bir şey... vıngır vıngır.. doktorun tartıyı hacemat etti geçen gün. doktor bu et tutmaz bu hareketle dedi.

slm canlarım bu saat oldu buraya bakma fırsatım olamadı.Yıl sonu diye sunum yapıcam ve hazırlanmam lazım ama hiç bir dosyamı açamıyorum...Erişimlerimiz engellenmiş.Face de giremiyorum bazı olaylar olmuş ama anlayamadım.
Eymen paşama geçmiş olsun tekrardan hasta olan bebeklerimize geçmiş olsun....

Kayınvalidemle görümceme öğle yemeği ayarlamıştım, bugün gideceklerdi. Doruk'u da götürmek istemişler, annem de annesine sorun, ben bişey diyemem demiş. Bunlar da aramaya cesaret edememişler, anneme arattırmışlar, ben de göndermedim. Hava buzz gibi, gidecekleri yer sıcak mı soğuk mu belli değil, Doruk bunlarda evde bile durmuyor zaten, gerek görmedim, onlar da çok bozuldular...

kolay gelsin Ayfercim

elektrikler gitmeden ben size güle güle diyim,eve geçiyom ben

kızlar denenmiş fırında makarna tarifi arıyorum

yufkalı mı beşamel soslu mu cnm?

aman bozulmasınlar, ne işi ar bu soğukta dışarda, dediğin gibi bi de onlarda durmuyor ağlıyor

heryede sistemler berbat benim bilgisayarda öyle,, alıntıalrım felan gitti okudum hepinizi :) çok kaynatmışsınız yawww,, ama bugğnki sohbeti sevdim ,, hep toplanın böyle emi :)

Dün miğdem bulandı felan eşime dedim ki yoksa bende hamileyim,,, ne yaparız ne zor bi durum dedim ,,, cevap aynen şu

ne demek ne yaparız iyi bir doktor bulup aldırırız,,, söz konusu olan senin sağlığınsa başka hiç bişi düşünmem dedi,,, sonra altı ay sonrasında sorun olmayacağını duyunca o zaman iyi bir kadın doğum doktoru bulup daha çok para kazanmak lazım dedi :) ayfer aklıma sen geldin ,, demekki eşler hep aynı şeyi düşünüyorlar ,,,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…