- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.701
nE KADARLIK OLDU TUĞRA???Canım Duru'da daha yeni başladı emeklemeye...dişleride çıkmadı daha:)
takma kafana canım yaa her çocuğun bir olmaz demek...genelde erkek çocukları kızlara göre dahada geç gelişirler..benim yeğnim erkek, 12 aylıkken emeklemeye başladı 16 aylıkken yürüdü
9 bucuk aylik... 12 Mart dogumlu...
Dislerimiz 5 tane...sag alttan azi disi patlamis bugün azicik ucunu hissettim...
haftasonu olan Atesi felanda bu yüzdenmis yani
Selamlar....
Hasta bebeklere ve annelere cok gecmis olsun... insallah tez zamanda iyilesirler...
Bende ara ara Tugraya cikolata veriyorum ama fazla degil tabi minik minik 2-3 parca.
Seviyor, ona gelince agzini nasil aciyor cok bilmis.
Eline bisey verdigim zaman isine gelirse yiyor Tugra ama bazen cok büyük isiriyor bende korkuyorum hemen elinden aliyorum. Begenmedigi seyleri ya elinde gezdiriyor yada mincik mincik edip atiyor.
Ya kizlar Tugra hala ne sürünüyor ne emekliyor nede dogru düzgün siraliyor ve hala yatar pozisyondan oturur pozisyona gecemiyor...ne yalan söyleyim moralim bozuluyor.
Ama bi kac gündür tek elinden tutunca yan yana evi dolasiyoruz.
2-3 ısırık Eymen için fena sayılmaz aslında...
Ben hiç çikolata vermedim daha... Akşam bi parça vereyim bakayım, mamasını güzel yerse, ödül olarak :)
Ne okumaya ne gülmeye doyamadım hepiniz süeprsiniz bugün :):)
Yokluğum farke dilmediğine göre geç kağıdım yada cezam felan yok
Merhaba kızlar...
BU gece Duru hiç uyumadı...dün dedim ya çocuğuma nazar değdirdim gece burnu tıkandı ememedi sinir oldu uyumadı da...
Sabaha karşı uyumuştu..Onda da apar topar kaldırıp çocuğu giydirip hep birlikte ailecek iş görüşmesine gittik...
Amma velakin görüşeceğim kişinin acil işi çıkmış kisemye söylemeden çıkıp gitmiş...
Bende biraz bozuk attım ben çocuğumla geldim iş görüşmesine haber verilmesi gerekmiyomuydu bana dedim...Kusura bakma filan dediler bende tek olsam beklerim öneli değil ama bu soğukta arabada bekliyo çocuk dedim...
Adam 2 saat sonra gelicekmiş bende beklemiyim gün içinde geliyim dedim..tamam dediler bugün saat 5,30 ta tekrar görüşmeye gidicem..
Eşimde keşke bozuk atmasaydın kötü izlenim uyandırdı dedi..
ama napıyım bi randevu saati verilmişse ben eğer saatinde gidiyosam ki çoluk çocuk herkes uymalı dimi amaaaa
Selamlar....
Hasta bebeklere ve annelere cok gecmis olsun... insallah tez zamanda iyilesirler...
Bende ara ara Tugraya cikolata veriyorum ama fazla degil tabi minik minik 2-3 parca.
Seviyor, ona gelince agzini nasil aciyor cok bilmis.
Eline bisey verdigim zaman isine gelirse yiyor Tugra ama bazen cok büyük isiriyor bende korkuyorum hemen elinden aliyorum. Begenmedigi seyleri ya elinde gezdiriyor yada mincik mincik edip atiyor.
Ya kizlar Tugra hala ne sürünüyor ne emekliyor nede dogru düzgün siraliyor ve hala yatar pozisyondan oturur pozisyona gecemiyor...ne yalan söyleyim moralim bozuluyor.
Ama bi kac gündür tek elinden tutunca yan yana evi dolasiyoruz.
canım Eymen kuzu öyle yiyorsa öyle yesin, yeterki yesin ama.
serhan dalga geçer gibi 10dk uyudu tırlatıcam yaa izmirde bu saatlerde yatırdığımda 2 saate yakın uyuyan çocuk iki gündür 10 15 dk uyumuyor bile offff
bazı çocuklar emeklemez sıralamaz direk yürür. belki de seninki öyle yapacak. acaba gerekli ortam var mı evde? mesela anakucağı vesaire şeylerde çok mu oturuyor hani özgür hareket etmiyor mu? ona dikkat et. mesela koltuğun ucuna sevdiği bir oyuncağı koy almaya çalışsın. böyle oyunlar deniyor musunuz
?
canım kilolu bi bebek mi tuğra? yatarken doğrulamaması ondaqndır belki? emeklemeyenlerse çok zaten hiç takma
]
Yok aslinda istedigi gibi hareket edebiliyor...ayakta durmayida cok seviyor...
Dedigin gibi yapiyoruz oyuncagi felan koyup yani...ama bir iki gidiyor sonra oldugu yerde tutunarak ziplamaya basliyor...
Aslinda cok hareketli bir bebek ama ne biliyim iste böyle seylerde biraz tembel sanirim...
Ama diyorumya gezmeye gelince iki elinden tutmaya gerek yok tek elinden tutunca tüm evi geziyoruz yan yana
slm canlarım bu saat oldu buraya bakma fırsatım olamadı.Yıl sonu diye sunum yapıcam ve hazırlanmam lazım ama hiç bir dosyamı açamıyorum...Erişimlerimiz engellenmiş.Face de giremiyorum bazı olaylar olmuş ama anlayamadım.
Eymen paşama geçmiş olsun tekrardan hasta olan bebeklerimize geçmiş olsun....
elektrikler gitmeden ben size güle güle diyim,eve geçiyom ben
kızlar denenmiş fırında makarna tarifi arıyorum
Kayınvalidemle görümceme öğle yemeği ayarlamıştım, bugün gideceklerdi. Doruk'u da götürmek istemişler, annem de annesine sorun, ben bişey diyemem demiş. Bunlar da aramaya cesaret edememişler, anneme arattırmışlar, ben de göndermedim. Hava buzz gibi, gidecekleri yer sıcak mı soğuk mu belli değil, Doruk bunlarda evde bile durmuyor zaten, gerek görmedim, onlar da çok bozuldular...
kızlar denenmiş fırında makarna tarifi arıyorum
kolay gelsin Ayfercim
yufkalı mı beşamel soslu mu cnm?
aman bozulmasınlar, ne işi ar bu soğukta dışarda, dediğin gibi bi de onlarda durmuyor ağlıyor
valla ilk defa yapıcam meralim hangisi güzel oluyo
fatma teyzesi tabiki ata yemeden olurmu onsuz birşey yemek ne mümkün yıkar ortalığı valla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?