- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.721
ayyy iştahlı olması ne güzel maaşallah hep yesin böyle :))
ben bunu da kaçırmışım yaaa Ayfer'in nesi var?
Ayferde hamile canım onu soruyordur büyük ihtimal
Yesin Ata kuzum maşaallah ona...
Nurşah bilemiyorum biz bunlarla ne edeceğiziş görüşmen iyi geçer umarım
valla ilk defa yapıcam meralim hangisi güzel oluyo
fatma teyzesi tabiki ata yemeden olurmu onsuz birşey yemek ne mümkün yıkar ortalığı valla :))
ayfer son gelişmelerden haberim yok canım ısıtıp ısıtıp getirio olmayım ama merak ediorm noldu ne dedi doktor.
Dün miğdem bulandı felan eşime dedim ki yoksa bende hamileyim,,, ne yaparız ne zor bi durum dedim ,,, cevap aynen şu
ne demek ne yaparız iyi bir doktor bulup aldırırız,,, söz konusu olan senin sağlığınsa başka hiç bişi düşünmem dedi,,, sonra altı ay sonrasında sorun olmayacağını duyunca o zaman iyi bir kadın doğum doktoru bulup daha çok para kazanmak lazım dedi :)ayfer aklıma sen geldin ,, demekki eşler hep aynı şeyi düşünüyorlar ,,,
ya pınarcım bişey sorucam meralin dru örneğin eymenin iştahıaçılması için witamin we gıda takwiyesi falan wermişti..evet evet o akşamları sekizde yatan bebek yok artık meralım(
işte o yüzden gündüz uykusunu takmıyordum ama artık geç ve berbat uyuduğu halde gündüzde az uyuyor
zaten bu hastalık perişan etti oğlumu
300 grm vermişti geçen hafta ama şimdi bariz belli kilo verdiği çiroz oldu iyice çok üzülüyorum
elimden hiç bir şey gelmiyor
bende yeni geldim anlatsana ne war ne yok ewin tadilatı bittimi, koca kafayla duırumlar naıl, yağız nasıl oldu?ee yuhhh bana 1den buyana forum açık ama 1 kelime dahi yazamadım..:95::95:
sohbet bitmiş iyi akşamlar demek için gelmişim sanırım.
ay bi kere yaptım ben bunu hazır beşamel sosla.. ama hiç iyi olmadı ya yapış yapış oldu we bi dahada beşamel sos olayım orda ilk we son oldu:26: tekrar bu tarifle denesemmi die düşündüm bi anyerim o mavişi, afiyet olsun ona. Muhtemelen artık yapmışındır hatta ymiş bile olabilirsin ama yine de söyliyim bence ikisi de güzel. yufkalı olan daha ziyede su böreği tadında oluyor, beşaml soslu ise nevi şahsına münhasır bi tatta:))
sana bi tarif kopyaladım ben de o şekilde yapıyorum cnm beşamel sosluyu:
Fırında makarna için gerekli malzemeler:
Yarım paket uzun fırın makarnası
2 tepeleme çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı margarin
Yarım lt.süt
1 kase kaşar peyniri rendesi
1 kase istediğiniz çeşitlerde ufalanmış peynir karışımı
Makarnayı yeteri kadar kaynayan su ile tuzunu da ekleyerek haşlanmaya bıraktım.Diğer yanda margarini tencerede eritip unu ekledim ve rengi dönmeyecek kadar kısa kavurdum.Sütü azar azar ekleyerek karışımı açtım ve muhallebi kıvamında sosumu hazırladım.Tuzunu da ekleyip kontrol ettim.Bu arada makarna da pişmişti tabi.Süzüp yağlanmış dikdörtgen fırın kabına yerleştirdim makarnayı.Fırın kabınızda makarna döşendiği zaman ne çok ince ne çok kalın olmalı.Ben peynir karışımında mozarella ve hellim peyniri kullandım bu tamamen isteğinize bağlı.Makarnanın üzerine karışık peyniri yaydım ve içine işlesin diye de çatalla hafifçe karıştırdım.Daha sonra beşamel sosu makarnanın üzerini kapatacak şekilde döktüm ve kaşar rendesini üzerine paylaştırdım.200 derecede üzeri kızarıncaya kadar pişirdim.Tavsiye ediyorum,eşim ve oğlum çok beğendi.Misafirlerinize börek yerine değişik bir alternatif olarak sunabilirsiniz bile.
şu an için beklemedeler cnm ama sanırım doğuracak, o zaten istiyor da eşi de ikna oldu galiba
Alla alla:26: hiç öyle diyeceğini düşünmezdim nedense, yanlış tanımışım kendisini. nerden tanıyosam artık:82:
aşkım yat kalk serhana dua et yanağını ısırıyor die ceren benim mememi emerken ısırıyor we uzatıyor bide dişlerinin arasında sıkıpyeniden selam kıslar
serhan çok fena ısırıyor teyzeleri neremi yakalarsa ısırıyor yanağımı bi ısırdı aklım başımdan gitti valla saçlarımı tel tel ayırıp koparıyor sonrada suratıma bakıp gülüyo ve uyanıkken illaki elinde bişey olacak asla eli boş durmuyor elinde bişey yoksa üstünü başını yakalıyo çoraplarına sarıyo emeklerken bile elinde bişey var şu sıra sarı plastik bi kaşığımız var ona sarmış durumda
yerim o mavişi, afiyet olsun ona. Muhtemelen artık yapmışındır hatta ymiş bile olabilirsin ama yine de söyliyim bence ikisi de güzel. yufkalı olan daha ziyede su böreği tadında oluyor, beşaml soslu ise nevi şahsına münhasır bi tatta:))
sana bi tarif kopyaladım ben de o şekilde yapıyorum cnm beşamel sosluyu:
Fırında makarna için gerekli malzemeler:
Yarım paket uzun fırın makarnası
2 tepeleme çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı margarin
Yarım lt.süt
1 kase kaşar peyniri rendesi
1 kase istediğiniz çeşitlerde ufalanmış peynir karışımı
Makarnayı yeteri kadar kaynayan su ile tuzunu da ekleyerek haşlanmaya bıraktım.Diğer yanda margarini tencerede eritip unu ekledim ve rengi dönmeyecek kadar kısa kavurdum.Sütü azar azar ekleyerek karışımı açtım ve muhallebi kıvamında sosumu hazırladım.Tuzunu da ekleyip kontrol ettim.Bu arada makarna da pişmişti tabi.Süzüp yağlanmış dikdörtgen fırın kabına yerleştirdim makarnayı.Fırın kabınızda makarna döşendiği zaman ne çok ince ne çok kalın olmalı.Ben peynir karışımında mozarella ve hellim peyniri kullandım bu tamamen isteğinize bağlı.Makarnanın üzerine karışık peyniri yaydım ve içine işlesin diye de çatalla hafifçe karıştırdım.Daha sonra beşamel sosu makarnanın üzerini kapatacak şekilde döktüm ve kaşar rendesini üzerine paylaştırdım.200 derecede üzeri kızarıncaya kadar pişirdim.Tavsiye ediyorum,eşim ve oğlum çok beğendi.Misafirlerinize börek yerine değişik bir alternatif olarak sunabilirsiniz bile.
şu an için beklemedeler cnm ama sanırım doğuracak, o zaten istiyor da eşi de ikna oldu galiba
Alla alla:26: hiç öyle diyeceğini düşünmezdim nedense, yanlış tanımışım kendisini. nerden tanıyosam artık:82:
aşkım yat kalk serhana dua et yanağını ısırıyor die ceren benim mememi emerken ısırıyor we uzatıyor bide dişlerinin arasında sıkıpdüşün o acıyı artık sen karar wer:)))
herkesler gayet iyi canım cery uykuda sorun yaşıyor geceleri dün gece 3e kadar uyumadı yastığa herkoyduğumuzda etini kesiolarmış gibi ağlıyordu çığlık çığlığa.. bunu sürekli yapıyor neden böyle oldu acaba bilmiyorum?hasret kuzum nasılsın kuzuların nasılll :92:
herkesler gayet iyi canım cery uykuda sorun yaşıyor geceleri dün gece 3e kadar uyumadı yastığa herkoyduğumuzda etini kesiolarmış gibi ağlıyordu çığlık çığlığa.. bunu sürekli yapıyor neden böyle oldu acaba bilmiyorum?
uyumak istemiyor
cery fena wallahi ama dün gecenin tek iyi yönü gece 3te yatıp 9a kadar uyanmamasıydı 9da mama werdim yattı cengiz bey tepeme dikldi kalk bişeyler ye yat bişeyler ye yat offff zaten gece 3,30da uyumuşum ne yemesi yaa her sabah gelip bunu yapıyor , kalkmazsam zorla kaldırıyor cereni uyandırmakla tehdit ediyor bir de!bu ara bebişleri uyku sorunu sardı yaa nedense serhanda gündüz uyumuyor gece ağlayarak uyanıyor hiç huyu değil yastıkla asla yatmıyor inşallah buda bi dönemdir ve çabuk geçer
herkeslerin iyi olmasına çok sevindim balım
zaten benim resmim bi sende war herhalderesişmlerinizi atıcam faceye kısmet olursa tabe
bnce sen ne yap biliyomusun kapıya yazı as! çok ciddiyimhasret inşaaat bitmedi ne yazııkki usta gelmedi rabbim dua ediyorum.
onundA İŞLERİ YARIDA KALSIN İNŞALLAH.GERİZEKALI ADAM.
KOCAKAFALI ADAMDA İŞE GİDİP GELİYO.İYİYİZ ŞÜKÜR.
YAGIZI SORMA BENİ DELİ EDİYO AKŞAMA KADAR.
UYKU DÜZENİ İYİCE ŞAŞTI.GÜNDÜZ TAM UYTUYORUM KAYNANA TAK TAK TAK.
anne yavaş vur diyorum olsun uyansın diyo ya sinirlerim hopluyo.
SANKİ ALICAKLI GİBİ KAPIYA VURUYO HEMEN UYANIYO GECEDE 9.30 D tam yatırıcam.
yinbe geliyo kaynana işte kim denk gelirse uykusu dagılıyo tabi
gece 1 bekliyoruyz yagız uyusundüzen felan kalmadı yane .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?