2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne yapsın o da seni düşünüyor Hasret, seni ve ulaşı

hasretoo ne bilem bacım hele 1 yaşına gelsin deyip duruyor benim doktor anlayamadım ki (

bu arada cery gibi eymende memeye aynısını yapıyor (
yaw 1 yaşına kadar çocuk 8 kiloyla gelirse 1 yaşından sonra ne yapacak çok merak ediyorum.. tamam zayıf olsun sağlıklı olsun da! bir bebek yemeden nasıl sağlıklı olur onu bilmiyorum..
ne yapsın o da seni düşünüyor Hasret, seni ve ulaşı
bıktım ama meral cerendede böyleydi beni canımdan bezdirdi onun yüüznden 22kilo aldım.. çok sıkıyor beni sürekli patik giy, hırka giy, pekmez yedinmi.. cewiz kırıp ağzıma sıkıştırmalar.. tamam bi yere kadar insanın hoşuna gider ilgi görmek ama bu abartıyo.. beni zorla uyandırıp yemek yediriyo yaaa ufff

evet hasret iki tane resmin var benbde
aman okuma yazması yooki yazayım ama gençler için yazmayı düşünüyorm..
hasret oksürügü yok ama balgamı var ev sıcak dogalgaz yanıyo gece gündüz.
kan testi yapmaya bile gidemiyorum ya korkudan.

daha ne istiyosun be kızım böylee koca herkese nasip olmaz (ben hariçç?=)

ben çok kızarımuykudan uyandırılınca oda pazar günleri benim uyanmamı bekler

Son düzenleme:

Allah kolaylık versin canım ne diyim hem ustaya hem kaynanaya :113:

zıp zıp ceryy laf yok kuzuma topikin en hızlısı maşallah
tocan seni ve ulaş beyi düşünüyo demekki ceryyde de böleydi karışımlar havalarda uçuşuyodu

ay yok cnm bizimki herşeyin abartısını yapar orta karar olduğuna rastlamadım hiç.. buda beni çok boğuyor sürekli tepemde ne yiorum ne giyiyorum die gözetlemesi bezdirdi..
yükle artık şu resimleri nimet!!!!!!!

ayyyy ewet unutmamışsın cerydede böyleydi daha o safhaya fazla geçmedi ama işi başından aşkınya wakit bulamıyo herhalde:87: yakındır başlaması
ben kaçar yaprak dökümü finallllll

yaprak dökümü final.diziyi başta çok seviyordum son 2 sezonunu izlemedim,sıkıldım.
ama bugün izleyeceğim,çünkü ağlamaya ihtiyacım var ve biliyorum,ağlatacak

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar kociş nöbette bi bakıp kaçacam yaprak dökelim son kez topikte çok sessiz zaten

ağlamaktan mahvoldum.hala ağlıyorum.
ali rıza bey i dedeme benzetirdim hep.dedemde darmadağın olmuş,büyük hatalar yapmış,yara almış çocuklarını torunlarını affetti,bir arada tutmaya çalıştı hep.dizi bahane,söylenen bişey vardı fragmanlarda.
"biz bir dizi izlemedik,aynaya baktık"
çok doğru,çok.birgün bir telefon gelecek ve ben uzak olduğum sevdiklerimi kaybedeceğim.
beni mahvetti bu final.

Son düzenleme:
ali rıza beni bahçeye çıkar dedi bende eşime bu adam bu bahcede ölecek sanırım eve gelince ölmüş olarak bulacaklar oğlunu göremeyecek dedim
izlerken birebir aynısı olunca eşimle bi bakıştık
sessiz abartısız bi final olmuş bende ağladım çaktırmadan

sizlere günaydın ,,,

bana daha aymadı bugün tüm günde aymaz sanırım ,,, selin sabaha kadar emmek istedi , göğüsuçları yara olmuş kaşınan ben dayanamadım ,,, emzik verdim sabaha kadar yüzüme bakarak göğsüme sokulum o emziği emdi ,,, aradabirde çıkarıp benim ağzıma sokmaya çalışıyor ne anlama geliyorsa artık ben iyi algılamak istedim

gece eşim mesaideydi bende annemlerde kaldım ,,, 12 de geldi evde çalışacağım dedi ,,, saçma sapan bi şekilde yine tartıştık ,,, neler oluyor bize anlamıyorum ,,, dün hiç görüşmedik böylece ,,, gitti evde çalıştı yattı,,, yine aramız bozuk

fatma günaydın canım
gece mertte uyumadı,ayağımda salladım tekrar uyuttum,sonra gene kalktı pışpışladım,bu sabaha kadar sürdü,işe zor yetiştim uykusuzum,yaprak dökümüne ağladım gözlerim şiş
eşinle bugün barış,böyle uzun küslük olmaz,ortada bi sebep olsa bari:26: eften püften anacım,evlilikte atraksiyon istiyoz galiba biz

günaydın canım ne olacak bu çocukların hali ,,, off sabah öylece bırakıp gelmekte çok zor oluyor ,,, tüm gece sana muhtaç olan çocuğunun koynundan kalk gel

eşimle de önceki akşam barıştık ben rahatsızım ya üzerime battaniye örterken güldü bende güldüm geldi yanıma yattı filmi beraber izledik ,,, sonra dün gece yine tartıştık o yorgunben hasta ve gergin sanırım bundan kaynaklanıyor,,, ama kavga değil böyle laf sokup surat asmalar şeklinde ki bu daha yıpratıcı oluyor ilişki için

Son düzenleme:

hımm ben hala annesinin ağzının payını vermedi diye küssünüz sandım şu sıralar benimde evlilik için bişey yapasım gelmiyo,yazık kocacım uğraşıyo benle,ama yoruldum,uykusuzluk insanın ömrünü yiyo gerçekten,takati kalmıyo insanın
ben dünün asayiş olaylarını yazayım patron gelmeden,o gelince çooook uzuyo 5 dakikalık iş

bi çoğumuzda inceden inceye durumlar aynı ,,, buda bir süreç olsa gerek ,,

Günaydın,

İstanbul buz, Burcu buz... Sadece Doruk için kanım akıyor sanki, başka kimseyle konuşmuyorum, kimseye gülmüyorum, Doruk uyanıkken herşey normal gibi ama uyuduğu an odama çekilip kimseyi görmek istemiyorum. Ev kalabalık depresyonum tuttu sanırım...

Herkes iyi mi, asayiş berkemal mi?

çok çok odalı bir köşk istiyorum içinde hizmetkarları olsun ,,, her odası birimiz için ,, istediğimizde bahçede bebekler ile buluşalım ,,, ve başka hiç kimse giremesin o köşke ama bizi istediğimizde istediğimiz yere gidebilelim yani kocaları görmek istediğimizde görelim ,,, gelen var mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…