- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.761
asayiş berkemal amirimGünaydın,
İstanbul buz, Burcu buz... Sadece Doruk için kanım akıyor sanki, başka kimseyle konuşmuyorum, kimseye gülmüyorum, Doruk uyanıkken herşey normal gibi ama uyuduğu an odama çekilip kimseyi görmek istemiyorum. Ev kalabalık depresyonum tuttu sanırım...
Herkes iyi mi, asayiş berkemal mi?
çok çok odalı bir köşk istiyorum içinde hizmetkarları olsun ,,, her odası birimiz için ,, istediğimizde bahçede bebekler ile buluşalım ,,, ve başka hiç kimse giremesin o köşke ama bizi istediğimizde istediğimiz yere gidebilelim yani kocaları görmek istediğimizde görelim ,,, gelen var mı ??
"Sabah tayfası"ndan Gülşan ve Fatma bacılarımın da benimle aynı hisleri paylaşıyor olması ne garip yawww
Gülşan, tam dediğin gibiyim, evlilik için hiç bir şey yapasım yok, adam uğraşıyor ama ben tın tın... Uykusuzluk mu yapıyor bunu? Ben başka bir nedeni var mı diye çok düşünüyorum.
yaw çok ilginç hem analar hem danalar aynı şeyleri yaşıyoruz aynı anda,dün gece mart bebeklerinin çoğu uyumamış,uyutmamış"Sabah tayfası"ndan Gülşan ve Fatma bacılarımın da benimle aynı hisleri paylaşıyor olması ne garip yawww
Gülşan, tam dediğin gibiyim, evlilik için hiç bir şey yapasım yok, adam uğraşıyor ama ben tın tın... Uykusuzluk mu yapıyor bunu? Ben başka bir nedeni var mı diye çok düşünüyorum.
katılıyorum aylin ödenmez,aaaah anam ahhh,annem gitti kolum kanadım kırık vallaGünaydın diycem ama alışkanlık olduğundan,bana da gün aymadı ayacağa da benzemiyor,evdeki küçük sıçan canımdan bezdirdi valla,dün gece yine yatağına koyduğum gibi sanki çiviye yatırmışım gibi ağlamaya başladı her seferinde, 2 gecedir kolumda ya da ayağımda uyuyor,beni özlediğinden mi yapıyor ki acaba?
Eşim barışmak için 5te ayağına aldı çocuğu,ama bizimki kendini aşağıya atmaya çalışıyor çığlık çığlığa, ben aldım ayağıma koymamla gözlerini kapadı hiç hareket etmedi,onu da anlayamadım .sabah bi uyandım Kero hala ayağımda tabi ayaklarım buz kesmiş, aaaah ah anaların hakkı ödenmez, resmen yarı açık gözlerle bakıyorum ekrana :105:
Günaydın... Çoookk uykum var, İklim hiç uyumadı dün gece, annem ve ben nöbetleşerek uyutmaya çalıştık ama uyumadı zilli, ancak sabah 6 da uyutabildim, saat 7 de geri kalktı, tekrar salladım, uyudu, ben kaçtım işe geldim, zavallı annem uğraşacak artık, birde etinden et koparmışsın gibi ağlıyor, ağlarken annnneeee diye sızlanıyor, hem içim gitti, acaba bir yeri ağrıyor da ben mi anlamıyorum diye hemde uykusuzluktan sinirlerim tavan yaptı..
2-3 gündür ağlama modundaydım sürekli, bahane arıyordum nasıl yapsamda etsem bir ağlasam diye, yaprak dökümü iyi geldi, hüngür hüngür ağlayıp rahatladım bende..
Bugün yine işim yoğun ama ara ara yazarak katılmayı düşünüyorum sizlere..
Günaydın diycem ama alışkanlık olduğundan,bana da gün aymadı ayacağa da benzemiyor,evdeki küçük sıçan canımdan bezdirdi valla,dün gece yine yatağına koyduğum gibi sanki çiviye yatırmışım gibi ağlamaya başladı her seferinde, 2 gecedir kolumda ya da ayağımda uyuyor,beni özlediğinden mi yapıyor ki acaba?
Eşim barışmak için 5te ayağına aldı çocuğu,ama bizimki kendini aşağıya atmaya çalışıyor çığlık çığlığa, ben aldım ayağıma koymamla gözlerini kapadı hiç hareket etmedi,onu da anlayamadım .sabah bi uyandım Kero hala ayağımda tabi ayaklarım buz kesmiş, aaaah ah anaların hakkı ödenmez, resmen yarı açık gözlerle bakıyorum ekrana :105:
Günaydın... Çoookk uykum var, İklim hiç uyumadı dün gece, annem ve ben nöbetleşerek uyutmaya çalıştık ama uyumadı zilli, ancak sabah 6 da uyutabildim, saat 7 de geri kalktı, tekrar salladım, uyudu, ben kaçtım işe geldim, zavallı annem uğraşacak artık, birde etinden et koparmışsın gibi ağlıyor, ağlarken annnneeee diye sızlanıyor, hem içim gitti, acaba bir yeri ağrıyor da ben mi anlamıyorum diye hemde uykusuzluktan sinirlerim tavan yaptı..
2-3 gündür ağlama modundaydım sürekli, bahane arıyordum nasıl yapsamda etsem bir ağlasam diye, yaprak dökümü iyi geldi, hüngür hüngür ağlayıp rahatladım bende..
Bugün yine işim yoğun ama ara ara yazarak katılmayı düşünüyorum sizlere..
Bende bende, aynı hisleri paylaşıyorum seninle ve dolayısıyla Gülşancım ve Fatmacımla :))
Benim kocada bugünlerde gözüme çok batıyor, dün akşam ne olduysa süt dökmüş kedi gibiydi kendisi, çok içine kapanıktı, hiç konuşmadı, hatta yaprak dökümünde benimle birlikte ağladı, elimi falan tutmaya çalıştı ama hiç içimden ona sarılmak yada neden içine kapandın bişey mi oldu, neyin var bile demek gelmedi, çaba sarfedesim yok nedense, psikologa gitmek istiyorum ben, buldum birini bakalım, en kısa zamanda bir bütçe ayırıp ruhumu tamir ettirmek istiyorum..
yaw çok ilginç hem analar hem danalar aynı şeyleri yaşıyoruz aynı anda,dün gece mart bebeklerinin çoğu uyumamış,uyutmamışanaları desen evlilkten bezmiş:26: galiba rutin bi durum hepimiz aynı hissettiğimize göre ben yorgunluktan olduğunu düşünüyorum,çünkü kendime vakit ayıramıyorum hiç,misal iki haftadır saçlarımı kestirecem bitürlü kestiremiyorum,ya mert ya evişi, bişey çıkıyo,kendimi çirkin ve dağınık buluyorum bugünlerde, sabah saçımı bile düzeltmek istemiyorum çünkü bişeye benzemeyince sinirleniyorum,yarın öğleden sonra saçlarımı kısacık kestireyim eniyisi:26:
katılıyorum aylin ödenmez,aaaah anam ahhh,annem gitti kolum kanadım kırık valla
bende çok ağladım,kamil 11 de nöbetten geldi gözlerin niye şiş senin dedi,bende diziye ağladım dedim,siz kadınlar çok ilginçsiniz,mert yatıyoken sende yatsaydınya dedi:44:
Anlaşılan dün gece bebeler uyumamış, kaderdaşlarım benim, hakkaten anaların hakkı ödenmez lafı çok doğruymuş yaww, bu durumda cennet anaların ayağı altındadır sözüne göre bizde cennete gidecez değil mi :)))
GÜNAYDIIIINNNN
kızlarr adet oldum sonunda hanfendi iki üç gece az emdi al işte azaldı sütüm pat die oldum adet. süt istiorm beeenn( hanfendi 7 bucukta uyandı şimdi kafaltı yapcak
kocamdan dertlencektim ama herkes aynı durumda:)
bizimki tatil meselesi ben ucuz olsun die rezervasyonlara bakıyorum bi kaç yer buldum araştırdıgım zmnda paylaşıorm beyfendi sıcaa sewmezmiş kumu sewmezmiş gitmek hiç istemiomuş ki daha hiiç gitmedik biz otelde tatile balayına bile! yazın belki iki gün gidermişiz şimdiden neymiş acelem
ikinci meselede çalışma meselesi kpps2 açıklandı biliosunuz 70 almışım kızım saolsun diim ben. sözleşmeli biyerler olabilir mi ki die araştırmaya başladım onuda istemio beyfendi geliomuş çalışma gidiomuş tatil istiyorum diorm istiyorum diyince yererlimi sebepmiş çok üzüldüm yaa. onun bişeyi yürekten istediğini görsem ben neler yaparım ama bunun umuru değil. tatilden vazgeçtim bi daha asla açmicam konusunu annemler giderse onlarla gidicem çalışma konusunda ısrar etmeyi düşünüyorum belkide olmicak nie bu kadar sinir edio ki beni. bnmde içimden ona bişey yapmak gelmio napıyım kızlar haksız diilim dimi bişi demiorm hep yumuşak konuşuruz biribirimizle ama üzdü dün beni..
birinizde güzel şeyler yazarak girseydiniz olmaz mıydı ?
sağ gözümün altında arpacık çıkıyor çok acıyor batıyor resmen ,,
göğüsuçlarım yara bere içinde ve altlara doğru kızarıklık inmiş selin acıkmasın emmek istemesin istiyorum resmen ,,,
suratımda bi ton sivilce çıktı sanki ergenlik çağınde genç kız gibiyim ,, tabi sadece surat olarak ,,, içimde hiç öyle bi coşku yok ,,
ne oluyor bana böyle ,,,
Günaydın canlarım Yaprak dökümünde içim kan ağlaya ağlaya ağladım....Babam canım benim aklıma geldi evimizin direği:2::2:Nur içinde yatsın....
Hilal kuzumla biz gayet iyiyiz....Babamız geçen akşamdan kalma olduğu için işten erken gelip yatmış birtek yemek yemeğe kalktı sonra yattı bende kızımla oynadım bol bol....
Şen şakrak oldu kızım face işten giremiyorum fırsat olsada evde size videosunu paylaşsam CISS demesi var görseniz içime sokasım geliyor.....
Uyku problemimiz yok çok şükür yeme de de ama alerjik bişey var sanırım boynunun altını kaşıyor ve kabarıyor maaş alınca artık doktora götüreceğim neden oldu acaba ?
Burcu canm benim bozma moralini elbet bu ev istilasından kurtulacağın günlerde olucak...
Yasemin canım İklim kuzum seni yormuş zamanla oturur herhalde
GÜNAYDIIIINNNN
kızlarr adet oldum sonunda hanfendi iki üç gece az emdi al işte azaldı sütüm pat die oldum adet. süt istiorm beeenn( hanfendi 7 bucukta uyandı şimdi kafaltı yapcak
bizimki tatil meselesi ben ucuz olsun die rezervasyonlara bakıyorum bi kaç yer buldum araştırdıgım zmnda paylaşıorm beyfendi sıcaa sewmezmiş kumu sewmezmiş gitmek hiç istemiomuş ki daha hiiç gitmedik biz otelde tatile balayına bile! yazın belki iki gün gidermişiz şimdiden neymiş acelem
ikinci meselede çalışma meselesi kpps2 açıklandı biliosunuz 70 almışım kızım saolsun diim ben. sözleşmeli biyerler olabilir mi ki die araştırmaya başladım onuda istemio beyfendi geliomuş çalışma gidiomuş tatil istiyorum diorm istiyorum diyince yererlimi sebepmiş çok üzüldüm yaa. onun bişeyi yürekten istediğini görsem ben neler yaparım ama bunun umuru değil. tatilden vazgeçtim bi daha asla açmicam konusunu annemler giderse onlarla gidicem çalışma konusunda ısrar etmeyi düşünüyorum belkide olmicak nie bu kadar sinir edio ki beni. bnmde içimden ona bişey yapmak gelmio napıyım kızlar haksız diilim dimi bişi demiorm hep yumuşak konuşuruz biribirimizle ama üzdü dün beni..
Ben ruhen iyiyim ama bedenen kötüyüm,bişey yazmaya mecalim yok,sanırım yarın 12 yi bile göremeyeceğim ya da yeni yıla Kero yu ayağımda sallayarak gireceğim :95:
Günaydın canlarım Yaprak dökümünde içim kan ağlaya ağlaya ağladım....Babam canım benim aklıma geldi evimizin direği:2::2:Nur içinde yatsın....
Hilal kuzumla biz gayet iyiyiz....Babamız geçen akşamdan kalma olduğu için işten erken gelip yatmış birtek yemek yemeğe kalktı sonra yattı bende kızımla oynadım bol bol....
Şen şakrak oldu kızım face işten giremiyorum fırsat olsada evde size videosunu paylaşsam CISS demesi var görseniz içime sokasım geliyor.....
Uyku problemimiz yok çok şükür yeme de de ama alerjik bişey var sanırım boynunun altını kaşıyor ve kabarıyor maaş alınca artık doktora götüreceğim neden oldu acaba ?
Burcu canm benim bozma moralini elbet bu ev istilasından kurtulacağın günlerde olucak...
Yasemin canım İklim kuzum seni yormuş zamanla oturur herhalde
GÜNAYDIIIINNNN
kızlar nasılsınız?
benmi????
sabah 5;30 da kalk,emirhana mamasını ver,uyut,saat olsun 6;30 erayı kaldır okula gönder saat 07;00'de,sonra ardından hemen erolu kaldır...hazırlansın gitsin işe,,o çıkar aradan 15 dakika geçmeden emirhan geri uyanır..ve ben sabah 5;30 da uyandığımla kalırım..sonra tüm gün geçsin..gece saat 12 olsun ben hala mutfakta ki son bulaşıkları toplayıp mama için su kaynatırken buluyorum kendimi,saat 12,30 de yatağa girersem ne mutlu bna..hele saat 5 e kadar deliksiz uyumak nasip olursa,tabi oda artık rüyalarda kaldı...saat 1 den 5 e kadar emirhan en az 2 kez uyanıyor mırıldanarak...velhasıl çoook yorgun ve uykusuzum...hergün aynı oluyor bu durum...yani aynen böyleyim..
evde de otursak işede gelsek durumlar berbat yanii,,, biz mi abartıyoruz diyeceğim ama eminim anlattığın kareye senin yerine erolu oturtsak durum kim bilir ne olur ,, biz kadınlar yinede çok sabırlıyız ,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?