- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.781
of kızlar işte bu yüzden seviyorum burayı herşeyi aynı anda yaşıyoruz resmen.
geçen izin dünüşü pazar gün döndük.aslında cmt döncektik. cmt komşumuzun nişanı wardı ona kalalımmı dedim cunku kadın te benim ankarada düğünüme geldi. oda tamam dedi ben plan yapıyorum ona soruyorum oda okeyliyor neden cunku mantıklı plan yapıyorum ben. bu seferde ne oluyor.. hep senin dediğini yapıyoruz! e soruyorum sana madem istemiosun itiraz etsene be adam! yada sen yap plan sana uyalım birinin organize etmesi lazım dimi. zaten istediğim zaman ailemin yanına gidiyormuşum hep benim dediğim oluyormuş tatil konusundada bu kadar ısrarcı ondan oluomuşmuşum zaten falanda falan kızım iyi ki war onu çok seviyorum onunda beni çok sevdiğini biliyorum gidip onla oynayım biraz kuzucum o yerde tek başına oynarken ben burda olduum zaman vicdan yapıp üzülüyorum onunla ilgilenmiyorum diye.
ah kızlar ahh nolcak halimiz bilmiyorum. hepimiz aynı olunca demekki bütün erkekler odun die rahatlatıyoruz birbirimizi.. allahım şu adama inat çalışıyım yaa fırsat yarat bana amiiiinnn
ya niye herks böyle bugün acaba astrolojiden kaynaklı bişeymi,,yıldızlarmı düşük ne...aman yorgunluktan ve bebişler aynı dönemleri geçiriyorlar aynı anda bizdeona bağlı olarak aynı şeyleri yaşıyoruz..mesela bu günlerde bebişlerin çoğu diş çıkarıyor ve huysuzlar..bizide yoruyorlar...Ebruuuuu, aramıza hoşgeldin, bugün herkes senin gibi, yazdıklarında tıpatıp olmasa da kendimi gördüm, ayyy cidden halimize acıyorum, ağlayasım geldi yine benim..
Offff ebru sen bizden de kötüymüşsün,burdaki abla diyor ki bunlar da geçecek ve unutacaksın hiç hatırlamayacaksın,inşallah dediği gibi olur, uykusuzluk çok kötü yaaa
Yarın işten erkenden çıkıp alışveriş yapıp sonra Kero yu almadan eve gidip uyuma planları yapıyorum,yoksa hakikaten değil 12 saat 10 u bile göremeyeceğim
günaydın kızlar.ebruş ben de aynı durumdayım canım.asya yaklaşık 2 aydır abartısız 4 kez uyanıyo sabaha kadar.perişan oluyorum
O gün Eray ı doktora götürecektin noldu ne dedi?
GÜNAYDIN KIZLAR..
benim de koca kişisini bir sevesim bir boğasım geliyor bugünlerde haydi kalım hayırlısı...
HERKESE KOCAman günaydınnnnnnnnnnn
YARIN SABAH İSTANBULA GİDİYORUZ:)))))) SAAT 9 UÇAĞIMIZ VAR
YAW KIZIMIN AĞIZ KENARLARINDA KÜÇÜK KÜÇK KIRMIZI ŞEYLER VAR NE YAPSAM ACEP????
arkaslar merhaba ben 2009 kasım annesiyim benimde oğlum küçükken benimde oğlumun yüzünde olmuştu bepanten krem var hem pişik kremi hem cilt için çok güzel bi krem çok faydasını göreceksiniz ben hala kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim.
arkaslar merhaba ben 2009 kasım annesiyim benimde oğlum küçükken benimde oğlumun yüzünde olmuştu bepanten krem var hem pişik kremi hem cilt için çok güzel bi krem çok faydasını göreceksiniz ben hala kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim.
Sabah tayfası yine eksik, Burcu kaçmış (cezası ayrı kesilecek),Meral gelmedi,Esin de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?