2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

of kızlar işte bu yüzden seviyorum burayı herşeyi aynı anda yaşıyoruz resmen.
geçen izin dünüşü pazar gün döndük.aslında cmt döncektik. cmt komşumuzun nişanı wardı ona kalalımmı dedim cunku kadın te benim ankarada düğünüme geldi. oda tamam dedi ben plan yapıyorum ona soruyorum oda okeyliyor neden cunku mantıklı plan yapıyorum ben. bu seferde ne oluyor.. hep senin dediğini yapıyoruz! e soruyorum sana madem istemiosun itiraz etsene be adam! yada sen yap plan sana uyalım birinin organize etmesi lazım dimi. zaten istediğim zaman ailemin yanına gidiyormuşum hep benim dediğim oluyormuş tatil konusundada bu kadar ısrarcı ondan oluomuşmuşum zaten falanda falan kızım iyi ki war onu çok seviyorum onunda beni çok sevdiğini biliyorum gidip onla oynayım biraz kuzucum o yerde tek başına oynarken ben burda olduum zaman vicdan yapıp üzülüyorum onunla ilgilenmiyorum diye.
ah kızlar ahh nolcak halimiz bilmiyorum. hepimiz aynı olunca demekki bütün erkekler odun die rahatlatıyoruz birbirimizi.. allahım şu adama inat çalışıyım yaa fırsat yarat bana amiiiinnn

Aynı durum bizde de var,mantıklı plan yapan ben oluyorum, hem sosyal olup hem herşeye yetişmeye çalışan ben oluyorum sonra da hep benim istediğim oluyormuş, e sen de söyle doğru düzgün bişey senin istediğin olsun,eğer sadece evde oturalım hayır gitmeyelim hayır çağırma dersen herhalde benim istediğim olur. :84: sabah sabah aklıma getirip cinlerimi de tepeme çıkardın merve

günaydın kızlar.ebruş ben de aynı durumdayım canım.asya yaklaşık 2 aydır abartısız 4 kez uyanıyo sabaha kadar.perişan oluyorum

sen bugün beni bizim evi anlatıyorsun ,,,

Ebruuuuu, aramıza hoşgeldin, bugün herkes senin gibi, yazdıklarında tıpatıp olmasa da kendimi gördüm, ayyy cidden halimize acıyorum, ağlayasım geldi yine benim..
ya niye herks böyle bugün acaba astrolojiden kaynaklı bişeymi,,yıldızlarmı düşük ne...aman yorgunluktan ve bebişler aynı dönemleri geçiriyorlar aynı anda bizdeona bağlı olarak aynı şeyleri yaşıyoruz..mesela bu günlerde bebişlerin çoğu diş çıkarıyor ve huysuzlar..bizide yoruyorlar...

geçiyor 3_4 yaşlarında ancak geçmeye başlıyor ama..

günaydın kızlar.ebruş ben de aynı durumdayım canım.asya yaklaşık 2 aydır abartısız 4 kez uyanıyo sabaha kadar.perişan oluyorum

olcay benimki gündüzde pek uyumuyor..nasıl duruyor bu kadar uykusuz anlamıyorum..benim ery çok güzel uyurdu küçükken..bu onunkinin yarısını uyumuyor...birde şu ara sürekli bir mızıldanma ağlama var..

GÜNAYDIN KIZLAR..
benim de koca kişisini bir sevesim bir boğasım geliyor bugünlerde haydi kalım hayırlısı...

O gün Eray ı doktora götürecektin noldu ne dedi?

ya terapiye giriyor artık eray içerde ona kitap falan okuttu..tablo yapmaya başlattı bizi bazı davranışlarını düzeltmek için...mesela saat 9 da yatağa girerse bir gülen yüz alıyor girmezse ağlayan yüz alıyor o tabloya yapıştırıyoruz.böyle bir kaç tane daha davranış var mesela yemeğini saatinde yemesi,tabağını bitirmesi ödevini yapması gibi...bu haftalık tablo ,hafta doluncada eğer gülen yüzler çoksa hediye alıyoruz...dün ilk günümüzdü,,hepsini gülen yüzle tamamladık...bende ona söz verdim eğer bu hafta hepsi gülen yüz olursa kol saati alaçağım ona..ne zamandır istiyor..bu cumartesi ve ondan sonraki cumartesi tekrar çağırdı..

GÜNAYDIN KIZLAR..
benim de koca kişisini bir sevesim bir boğasım geliyor bugünlerde haydi kalım hayırlısı...

HERKESE KOCAman günaydınnnnnnnnnnn
YARIN SABAH İSTANBULA GİDİYORUZ:)))))) SAAT 9 UÇAĞIMIZ VAR
YAW KIZIMIN AĞIZ KENARLARINDA KÜÇÜK KÜÇK KIRMIZI ŞEYLER VAR NE YAPSAM ACEP????

hadi bakalım güzel bişi var gibi :)

yedikelrinden oluyor sanırım çünki selinde de oluyordu doktor önemli bişey değil demişti ,,,

canım salyadan oluyordur..yada alerhiden emirhandada vardı..artık ıslak mendil kullamıyorum yüzüne,dr sebamed krem kullan dedi aldım işe yaramadı..sonra az bişiy trosdy sürdüm bir kaç defa geçti hemen ,şimdi olmuyor pek..sebamedle ksrıştırarak sürdüm

arkaslar merhaba ben 2009 kasım annesiyim benimde oğlum küçükken benimde oğlumun yüzünde olmuştu bepanten krem var hem pişik kremi hem cilt için çok güzel bi krem çok faydasını göreceksiniz ben hala kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim.

merhaba , tavsiyelerin için teşekkrüler , merakımı mazur gör ama bizim sayfayı neden okuyordun ,, bu ara pek bi meşuruzda tavsiye üzerine mi buradasın ,,

Sabah tayfası yine eksik, Burcu kaçmış (cezası ayrı kesilecek),Meral gelmedi,Esin de yok

evet evet ceza keselim,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…