- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.881
ben daha vermedim ama yeşil zeytin daha az tuzlu oluyo ondan deniyim bakıyım:26:hepinize tunaydın ....
gece ata yine 1 de yattı sabah geç kaltı artık geceleri geç yatıyo uyku zamanı değişti
bakıyorum hepiniz kocalardan şikayet ediyorsunuz ama bir düşünün ne onlarla oluyo ne onlarsız
emin olun bazen o tartışmaları bile özlüyorum
buarada birşey sorucam kuzucuklara sabah kahvaltısında zeytin veriyormusunuz ...
canım ben az önce sebzeli ezogelin yaptım.ayrıntılı tarifini vereyim isteyen deneyebilir....içine kabak(kabağın üçte biri) havuç (bir küçük havuç) soğan(bir küçük boy) kereviz yumruk büyğklüğündeki kerevizin 5 te biri kadar...bir bardak mercimek,yarım bardak ince bulgur,bir tatlı kaşığı kuru ısırgan,biraz kuru nane koydum,bir tatlı kaşığı domates sosu(yazdan evde kendi şişelediklerimizden),ben bu çorbaya evdeki sebzelerden ne varsa katıyorum bir tek patates katmam,çünkü nişastalı olduğu için pek yakışmıyor...yani ben nane katıyorum..ama karabiber falan hiç katmadım...dokunabilir..bazı kişilerin karabibere alerjisi olabiliyor...
canım bizde seni seviyoruz ve iyi dileklerine katılıyoruzyarım saatte girdim ama ben burayı özledim şimdiden internetim kesilecek yne şubat ayına kadar böyle olucak artık evde devam ederim ne yapayım....
Beni özleyin anacım
Sizleri çok ama çok seviyorum...İyi ki varsınız hayatımda ve Hilal'inde kardeşleri olduğundan da çok mutluyum....
Bizi üzen durumlar inşallah 2011 yılında devam etmez sağlık en başta tabiii.....
İYİ Kİ VARSINIZZZZZZZZZ
ben biz ne yersek variyorum baharatına bakmadan ama çok acı olmamak koşuluyla, malum urası urfa acı ve baharat her şeyde mevcut
çok pahalıymış be güzelim,naaptın memur adamı aşar biz iki sene önce geceliği 50 tl ye kaldık:26: yinede bi bakmak lazım,sonuçta yılda birkez gidiyoz tatile dimigülşan tamamen sana katılıyorum şımarttık bunları acımicaksın. bende ayyynı senin gibi yaptım hep onuı düşündüm kendimi düşünmedim hiç. bundan sonrada yapabilirmiyim bilmiyorum ama :S sonuçta ikimizin parası biterse ikimizde çekicez o yüzden kıyamıorm işte.
gülşan şah inn paradise ı da öneririm caprice ten daha güzel ama çok pahalı temmuz dönemi 85 euro şu anda.
yazın gitcekmişiz 10 gün onun annesigile 10 gün bizimkilere ohh mis miş bak ya bak giderim bekle sen beklee köye gidermişiz annesigilin kalırmışızz tuvalte yok bişi yok kursun hayaller bakalım!!! annemlerle gitmezsem bende! canım babam bitanecik babam bana kıyamaz ayarlar o tatil..çok özlüyorum onları(
valla eşim laila ve raina da yer ayırtmışverenler var demekki bişey olmuyor,bende bir denemek istiyorum.çokaz katacağım zaten.naneyi katıyordum zaten çorbalarına.ama karabiber bir ilk olcaka bizim için.
buarada bakıyorum yılbaşında herkes evinde olacak.güzelll
aylin kayınvaldenin oğlu kim,oğluşu kim:44:Benim kayınvalidem gerçekten iyidiraslında hem kızı hem oğlu burda yaşıyor, temelli taşınmak istiyor buraya ama kocası istemediğinden mecburen Trabzon da yaşıyor.Şimdi gelirsem oğluşumun doğumgününe gelemem dedi o yüzden Martta gelecek,ama şanslı ki oğlu ve oğluşunun doğumgünü arasında 4 gün var ikisini de görecek.
verenler var demekki bişey olmuyor,bende bir denemek istiyorum.çokaz katacağım zaten.naneyi katıyordum zaten çorbalarına.ama karabiber bir ilk olcaka bizim için.
buarada bakıyorum yılbaşında herkes evinde olacak.güzelll
selam..
Ben de mart annesiyim..adım ebru laviniaebru...kızım var adı yağmur irem..sizleri de tanımak isterim..
Aranıza hoşgeldim inşallah..
Merve sen de niye babanlarla gidicen tatile, kararlı ol biraz şimdiye kadar götürmemiş madem bu sene götürsün, hemen niye geri adım atıyosun? ama dur şimdiden başlama tabi ona söylemeye daha çoookk var yaza
bende hep laf atim diom alttaki yabancı nicklere bende epey durmuştum orda çekinmiştim yazmaya:)lal_34sen de katıl dilersen aramıza?? sanırım mart annesi değilsin ama merak ettim burda olma sebebini
selam..
ben de mart annesiyim..adım EBRU laviniaebru...kızım var adı yağmur irem..sizleri de tanımak isterim..
aranıza hoşgeldim inşallah..
selam..
ben de mart annesiyim..adım EBRU laviniaebru...kızım var adı yağmur irem..sizleri de tanımak isterim..
selam..
bunu yazanı tanıyan var mıııııı
gülşan tamamen sana katılıyorum şımarttık bunları acımicaksın. Bende ayyynı senin gibi yaptım hep onuı düşündüm kendimi düşünmedim hiç. Bundan sonrada yapabilirmiyim bilmiyorum ama :s sonuçta ikimizin parası biterse ikimizde çekicez o yüzden kıyamıorm işte.
Gülşan şah inn paradise ı da öneririm caprice ten daha güzel ama çok pahalı temmuz dönemi 85 euro şu anda.
Yazın gitcekmişiz 10 gün onun annesigile 10 gün bizimkilere ohh mis miş bak ya bak giderim bekle sen beklee köye gidermişiz annesigilin kalırmışızz tuvalte yok bişi yok kursun hayaller bakalım!!! Annemlerle gitmezsem bende! Canım babam bitanecik babam bana kıyamaz ayarlar o tatil..çok özlüyorum onları(
ben hiç vermedim zeytin ama artık ara sıra vermeyi düşünüyorum. Zaten beğenmezse bir daha yediremem prensp sahibi çucuuma...
yazgı ben çok olmamak kaydı ile yemeklere baharat atıyorum.zaten 2 haftadır ayrı yemek yapmıyorum evde ne varsa ondan yiyo mert,salçalı ve baharatlı oluyo tabi ama dokunmadı iki haftadır bende tam gaz devam ediyorum,dün kuru fasulye yanında kuru soğan yediIki saat ağzı soğan koktu ama sevdi soğanı
Burcu parti yemeklimi bari
Fatma bencede kocanla barışZira yarında barışmazsan bütün yıl küs gezeceksiniz
Yasemin sana ne yazacaktım unuttum:44: Tabi diğer arkadaşlarınkinide:26: Unutkanlık bulaşıcımı acaba:26: Burcuuuuuuuuu
hepinize tunaydın ....
Gece ata yine 1 de yattı sabah geç kaltı artık geceleri geç yatıyo uyku zamanı değişti
bakıyorum hepiniz kocalardan şikayet ediyorsunuz ama bir düşünün ne onlarla oluyo ne onlarsız
emin olun bazen o tartışmaları bile özlüyorum
buarada birşey sorucam kuzucuklara sabah kahvaltısında zeytin veriyormusunuz ...
selam..
ben de mart annesiyim..adım ebru laviniaebru...kızım var adı yağmur irem..sizleri de tanımak isterim..
hee unutkanlık öperek bulaşıyor yani, piki
Benim kayınvalidem keşke gelseydi,bana her zaman yardımı oluyor sağolsun.
çorlu -trabzon git gel yarım saat değil herhaldeVe otobüsle geliyor hep, ona da eziyet,kocası sorun yapmasa gelir gerçi ama kocası gelmek istemiyor, sıkılıyor
urfalı bir arkadaşla urfa kebapçısına gittik kebaplar geldi ben üzerindeki acıları temizliyorum pul biberleri falan,arkadaşta daha tadına bakmadan pul biberi boca etti düşünün artık nekadar acı yediklerini,denizime kıyma annesi yazık ağzı uff olur
lal_34sen de katıl dilersen aramıza?? sanırım mart annesi değilsin ama merak ettim burda olma sebebini
ben daha vermedim ama yeşil zeytin daha az tuzlu oluyo ondan deniyim bakıyım:26:
Ağzım sulandı Sağol canım tarif için
Canım bizde seni seviyoruz ve iyi dileklerine katılıyoruz
Urfalı bir arkadaşla urfa kebapçısına gittik kebaplar geldi ben üzerindeki acıları temizliyorum pul biberleri falan,arkadaşta daha tadına bakmadan pul biberi boca etti Düşünün artık nekadar acı yediklerini,denizime kıyma annesi yazık ağzı uff olur
çok pahalıymış be güzelim,naaptın memur adamı aşar biz iki sene önce geceliği 50 tl ye kaldık:26: Yinede bi bakmak lazım,sonuçta yılda birkez gidiyoz tatile dimi
Valla eşim laila ve raina da yer ayırtmış(doğrumu yazdım bilmiyom ) gece yarısından önce ve sonra ayrı mekanlarda olalım canımız sıkılmasın diyo Allahın dağında tabi evde olacaz biz,sizi bilmem ama
Aylin kayınvaldenin oğlu kim,oğluşu kim:44:
Ben vermiyorum cnm zeytin, hoş versem de almaz zaten
Aman boşver nesini özlüyosun, bekarlık sultanlık walla:)) ne yaptın sen şu İstanbuldaki beyle konuşuyo musunuz hala?
canım öğle arasına çıkmadn aradım canım aşkım şeklinde konuştu ikinci arama kar mı etti yoksa burayı mı okudu bilemeyeceğim :)Ama o beni araamdı bak öğle arası için belkide çıkmmıştır çok yoğunum diyordu ,,, teşekkürelr sayenizde barıştık galiba şimdi, birde yeniyılsüprizi ile gönlümü alırsa çok iyi oalcak,,,
evet arkadaşlar görevi devraldık isimleri aşağı parkedip kalabalık yapmayalım
meral görmüyordur belkide, eski sayfaları okuyorsa benim gibi aylarca haberi olmaz kendisine laf atıldıından
ohh çok iyi olmuş, ne güzel barışmışsınız işte
olabilir belki:)) baktım da bebeği yok henüz sanırım belki hamiledir ve ilk sayfaları okuyodur
söyleye söyleye kaçırdınız kadınıohh çok iyi olmuş, ne güzel barışmışsınız işte
olabilir belki:)) baktım da bebeği yok henüz sanırım belki hamiledir ve ilk sayfaları okuyodur
güle güleafiyet olsun canım...:))
ben kaçar şimdilik wsxxxxxxxxxxxxxxxxgidip bişeyler alıp gelcem..öptüm şimdilik..zzzzzzzzzzzzzzzzzz bukaralamalarda emirhanda..tuşlarını söktü laptopun yaaa
canım hoşgeldin aramıza ama üzgünüm kontenjanımız doldu seneye inşallah
meral, geliomuş tatil gidiomuş tatilmiş. benim amacım şimdiden rezerve edersek çok ucuz oluo daha çok war ama ekonomik olcaktı gene onu yani bizi düşündüğümden. yaz sezonunda gidemeyiz geceliği 200 lere kadar çıkıo her otelde bize olmaz biliyosun ayrı havuzlu olması lazım nolarda az olunca haliyle pahalı. uğraşamicam wala.
bende hep laf atim diom alttaki yabancı nicklere bende epey durmuştum orda çekinmiştim yazmaya:)
aa hoşgeldin laviniaebru tabi tabi tanışalımmmPP
Gözüm bi yerlerden ısırıyor dicem ama çıkaramadım:44:
epeeeey uzun zaman önce buralarda vardı bi Epru ama hiç uğramaz,yazmaz olmuştu. o olabülür mü ki
sen ankarada mı yaşıyordun canım yada eşin mi oralıydı ?
annem sürekli veriyor ama ben vermiyorum , tabi suda beklemiş yınamış zeytin veriyor ,,,
canım öğle arasına çıkmadn aradım canım aşkım şeklinde konuştu ikinci arama kar mı etti yoksa burayı mı okudu bilemeyeceğim :)Ama o beni araamdı bak öğle arası için belkide çıkmmıştır çok yoğunum diyordu ,,, teşekkürelr sayenizde barıştık galiba şimdi, birde yeniyılsüprizi ile gönlümü alırsa çok iyi oalcak,,,
özleme gerek yokkk ,,, sen sıkıldıkça oğlunu ndeniz gözlerine dal bence ,,, bun usna dha öncede çok söyledimm,,,
aaa ben seni tanıyro ve seviyrodum galiba :9
kayınpederini daha çok sevdim
bunu yazanı tanıyan var mıııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?