- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.901
konuşuyorum ama sadece arkadaş olarak :)
uzakta olunca olmuyor bari arkadaşlığımız bozulmasın dedin böyle karar verdik daha da iyi oldu
bekarlık sultanlık doğru söylüyorsun ama yanlızta çok keyifli değil aslında tamam koca olmasın ama sevgili lazım :)))
sayenizde :) aman yaa ,, boşver ,,
bu arada burcu sen bana diyrosunda sen enden evdekielre anlayış göstermiyro kcoana gülmüyorsun ,,, ???
geçende yazmıştın en son en zaman aşkı mdedim hatırlamıyrou mdiye ??
kim hangi smileyi hakediyosa.....
neyse genede hafızalarda bi yerde bi ısırımlık pay bırakmışım ne mutlu baga:))
ah kızlar sanırım giderek uyku saatleri süreleri azalmaya başlıyor..
iki gıdım vakit ayırabildim..birazdan uyanır..neyseki dünden corbası var..
evin temizliği beklesin bi güncük zarar yok..
biraz bakınayım şöle böle ne var ne yok..
ben kamile ismiyle hiç hitap etmem oda bana etmez,hep aşkım deriz,kamil bana cimcimem diye hitap eder genelde,ve ben uyurken eliyle yanaklarımı yada saçımı okşar bende onun avcunun içini öperim ve mutlu bir şekilde uykuya dalarız... ben kocamı çoook seviyorum ,galiba oda beni çok seviyoooo
şeyma denizde 21 mart doğumlu mert gibi,yeni farkettim
kim hangi smileyi hakediyosa.....
neyse genede hafızalarda bi yerde bi ısırımlık pay bırakmışım ne mutlu baga:))
ah kızlar sanırım giderek uyku saatleri süreleri azalmaya başlıyor..
iki gıdım vakit ayırabildim..birazdan uyanır..neyseki dünden corbası var..
evin temizliği beklesin bi güncük zarar yok..
biraz bakınayım şöle böle ne var ne yok..
nbr bebişlerimmmm
çok yoğunum okuyamıyorum bile ama kalbüm sizinle bugün bir mucize gerçekleşti oğlum 11.30 da uyudu sabah 6 dauyandı mama alıp 9 a kadar yine uyuduuykumu aldım çok dincim ayrıca işyerimdede çok ii gelişmeler oldu bilahare anlatırım raporlarım var önemli bişi varsa bi özet geçiverin gayrı duacınız olurum
bu arada oğlum nurgül yeşilçaya hasta oldu dün tv de filmi vardı kur yaptığı bi sahnede oğlum ağzının salyalarını akıta akıta yerlere yattı gülmekten bizde koptuk tabe
ben kamile ismiyle hiç hitap etmem oda bana etmez,hep aşkım deriz,kamil bana cimcimem diye hitap eder genelde,ve ben uyurken eliyle yanaklarımı yada saçımı okşar bende onun avcunun içini öperim ve mutlu bir şekilde uykuya dalarız... ben kocamı çoook seviyorum ,galiba oda beni çok seviyoooo
bu arada buluşmayla ilgili yorum yapamadım amaan eksik kalamam ben..
neden anneler bebeler toplu bi fotonuz yok bakeym ev sahibısı merolyn
yaw ne tembel uyuşuk ev hanımlarısınız siz böyle, bak ben her yere yetişiyorum accık beni örnek alınhergün mü süpürüp siliyosun? haftada 3 kez yetiyo bana. ama her gece yatmadan mutlaka bi gırgırlarım, yerleri de bezle şöyle bi alırım,ortalığı da toparlarım mutlaka, o zaman sabaha ortalık temiz duruyor. hatta bazen yataktan yeni kalkmış olduğum halde gelen komşular ohh sen işini bile yapıp bitirmişsin diyolar:86:
konuşuyorum ama sadece arkadaş olarak :)
uzakta olunca olmuyor bari arkadaşlığımız bozulmasın dedin böyle karar verdik daha da iyi oldu
bekarlık sultanlık doğru söylüyorsun ama yanlızta çok keyifli değil aslında tamam koca olmasın ama sevgili lazım :)))
bizde hep aşkım canım modunda takılırız hiç ismiyle seslenmem kayınvalideler varken falanda aşkım deriz birbirimize yalnız şakacıktan kavgalıysak eser gül derim gerçekten kavgalıysak uyuz mu uyuz bir ses tonuyla eser derim ki oda bana aynı ses tonuyla esin der ama hiç sizin kadar sevgi pıtırcığı deilizdir öpmem öpeni de sevmemsevgiliyken kulağıma şiirler fısıldar balığımı ayıklardı onlarda geçmişte kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?