2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hakkında hayırlısı olsun cnm benim

nbr bebişlerimmmm
çok yoğunum okuyamıyorum bile ama kalbüm sizinle bugün bir mucize gerçekleşti oğlum 11.30 da uyudu sabah 6 dauyandı mama alıp 9 a kadar yine uyudu uykumu aldım çok dincim ayrıca işyerimdede çok ii gelişmeler oldu bilahare anlatırım raporlarım var önemli bişi varsa bi özet geçiverin gayrı duacınız olurum
bu arada oğlum nurgül yeşilçaya hasta oldu dün tv de filmi vardı kur yaptığı bi sahnede oğlum ağzının salyalarını akıta akıta yerlere yattı gülmekten bizde koptuk tabe

ben kamile ismiyle hiç hitap etmem oda bana etmez,hep aşkım deriz,kamil bana cimcimem diye hitap eder genelde,ve ben uyurken eliyle yanaklarımı yada saçımı okşar bende onun avcunun içini öperim ve mutlu bir şekilde uykuya dalarız... ben kocamı çoook seviyorum ,galiba oda beni çok seviyoooo

yaw ne tembel uyuşuk ev hanımlarısınız siz böyle, bak ben her yere yetişiyorum accık beni örnek alın hergün mü süpürüp siliyosun? haftada 3 kez yetiyo bana. ama her gece yatmadan mutlaka bi gırgırlarım, yerleri de bezle şöyle bi alırım,ortalığı da toparlarım mutlaka, o zaman sabaha ortalık temiz duruyor. hatta bazen yataktan yeni kalkmış olduğum halde gelen komşular ohh sen işini bile yapıp bitirmişsin diyolar:86:

bu arada buluşmayla ilgili yorum yapamadım amaan eksik kalamam ben..
neden anneler bebeler toplu bi fotonuz yok bakeym ev sahibısı merolyn

bizde hep aşkım canım modunda takılırız hiç ismiyle seslenmem kayınvalideler varken falanda aşkım deriz birbirimize yalnız şakacıktan kavgalıysak eser gül derim gerçekten kavgalıysak uyuz mu uyuz bir ses tonuyla eser derim ki oda bana aynı ses tonuyla esin der ama hiç sizin kadar sevgi pıtırcığı deilizdir öpmem öpeni de sevmemsevgiliyken kulağıma şiirler fısıldar balığımı ayıklardı onlarda geçmişte kaldı

şeyma denizde 21 mart doğumlu mert gibi,yeni farkettim

evet canım benim, buralar fokur fokur kaynarken ben sancı çekiyordum, o kadar da dua ettim 18 martta doğsun diye (çanakkaleliyim ya) inadetti babasının söylediği tarihte doğdu
bu arada senin yeni foto kartpostal gibi maşallah

kimler özledi acaba beni
farkettimde uzun süredir size poz vermiyorum.ben KIPIRCAN.

ben herşeyi bu minnak parmağımla inceliyorum

gittikçe daha karizmatik bir delikanlı oluyor bu yaw

kimler özledi acaba beni
farkettimde uzun süredir size poz vermiyorum.ben KIPIRCAN.

ben herşeyi bu minnak parmağımla inceliyorum

alp babasına benziyor değil mi ,,, maşşalah ona alp aklıma gelince kuduruk alp sıfatıyla birlikte anıyorum :)

gel böyle gel,,

vala o sahnede ben bile ağzımın suyunu akıtırım,,, bu arda o çok güzel bir filmdi ama hiç reklamı mı olmadı başarı alamadı ,,,,

aman 41 kere maşallah diyelim, aşkınız daim olsun cnm

çünküm ben ev sahibesiydim ve onlara hizmet etmekle meşguldüm onlar kendileri çekseydi fotolarını di mi ama. walla bu buluşmada tüm bebikler emeklemeye ve sıralamaya geçmiş olduğundan her anne ancak bebeği takiple meşguldü, kimse foto çekecek zaman bulamadı sanırım

Aman Nurgül Yeşilçy izleyesi gelmiyo bence insanların ondan tutmuyo kadının filmleri. ben de izlemedim,dizilerini de sevmiyorum. asmalı konak hariç

şöle izah buyurayım sayın on parmak on marifet klavye sultanımm..
sabah 11 itibaryle uyanıyoruz cücüüümle..sonra kahvaltı oyna yuvarla evir cevir altını al pışpışla uyut 1 i buluyor..
1 den sonra mutfaga gecip corbasını evin yemegünü yapmam icap ediyor..2 saat sonra yagmur hanım uyanıverior..hayda başa sar..
pc başında pineklemeye izin yok hanfendiden..illaki yanına arkadaş arıyo..
ee böylelikle saat 5 i buluyor..
5 ten sonrada ne eviv işine nede çamaşır ütüsüne yetişilıorr..
ee yapı olarakta cok hızlı atik haldırıhuppala bi hatun degilim
ama agır yaparım temiz yaparım..
bugün hepsinden muaf bıraktım kendimi ...
ve yagmur hanımlar şu an itibaryle uyanıverdiler

Burcuuu parti başladı galiba????
Aylin hanımcım da uykuya dalmış olmalı
Yasemin işlerinin yoğun olduğunu tebliğ etmişti zaten
Walla bugün topiği Fatma,Gülşah ve Yazgı sırtladı, tebrikler kızlar

Katılıyorum lazım,

Çünkü bir ara ev tımarhaneye dönmüştü, sehpaya tırmanan,ağlayan,uyumayan,kapılara tırmanan,emekleyen,birbirini döven,anasının kucağından inmeyen,1 yürüteci paylaşamayan bebelerin hepsi bir aradaydı.daha fazla delirmemek için tasını toprağını alan evine kaçtı, o bakımdan sadece 4 anne foto çektirebildik, sürmeli de başını kapamadığı için girmedi aramıza fotoda

Bu arada Şeyma kayınvalidemin oğlu kendi oğlu,oğluş da Kerem oliyy.
Son olarak şimdi aldığım habere göre enişte bey ankaraya gittiği için görümcek ve oğluyla birlikte geçiricez yılbaşını :84:

bi yandan iş yap, bi yandan annenden kvalide raporu almaya çalış, o da bişi anlatmasın gıcık ol, bi yandan sizi oku, yetişemiyorum...

O minnak parmaklı, kıpırcan kuduruğu yerim ben, kocaman olmuş, maaşallah...

GÜLŞAN, evlilik için bişi yapasım yok diyordun, sağlam aşıksın anacım sen, daha napıcan... Size ve sizin gibi olan bütün arkadaşlarıma maaşallah diyelim. Benim annesiyle problemlerim başlayana kadar biz de öyleydik, ama artık değiliz, çünkü ben annesinden alamadığım hırsı adamın kendisinden alıyorum, yıpranıyoruz biliyorum ama aşamıyorum.

Bu konuya girince, öbür yazacaklarımı unuttum

hayırdır gülşan noluyorrr :):) ya bizde aslında öyleyiz küs olduğumzuda hayat diye sesleniriz ,, o önceden aşk kelimemizdi ama şimdi aşkımı kullanmadığımzı zamanlarda kullandığımız bir kelime oldu :) hatta bir ara kızımızın adını hayat koymayı bile düşünmüştük :) akşam yatarkende dün akşam hariç mutlaka öpüp seni seviyorumu kullanırız ,,, o apayrı bişeydir biizm için ,, çünki hiç vazgeçmişliğimiz olmadı neticede ,, mevlam korusun ,, karı koca tartışması krıgınlığı ayrı vazgeçmişlikler büyük hatalar ayrıdır yani , eşim annemelrin salonda babamla eniştem dayımlarla oturur bana seslenir aşkıııımmmmm gelriken bana bi su getirir misinnn ,,, babam çok kızar elli kere uyarıdı ama vazgeçmez :):)

kuduruk bebelerin peşinde koşmaktan vakit bulamadı kki hiç bi şeyee,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…