2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

birde şu yönden bakın ozaman.
onlarda çok sevdiğiniz yavrularınızın babası.beraber yaptınız onları.küçücük kuzularınızın her zerresinde ondan birşey var.evet belki onlar olmasada anne olurdunuz ama şuanki bebeklerinizin annesi değil.

dahada bende yön kalmadı

bu arada bakın ne güzel söz:
Seni seviyorum aşkım, sensin hayatın anlamı, senin için ölür müyüm, yok anasının damı

Yazgı eşin hani adım atmayacaktı sana dedim di mi dayanamaz diye:))

Burcu noldu yaw hayırdır? kanımca sen de burayı her aksattığında birilerine çamur atıyosun, işe geç kalanlar trafiğe laf atar ya sen de ona buna atıyosun, ama yok kaçmaz çok ihmal ediyosun kaç gündür cezadan yırtamazsın

eet Fatma ben geçen de yazdım görmedin. sanırım hep ilk adım eşinden geliyor, bu kez senden gelsin onu şaşırt ve mutlu et arkadaşım

cqaprice'e gitmiştim o kadar da ahım şahım olduğunu düşünmüyorum. benim için tek avantajı bayan havuzu ayrı olduğundan yüzebilmek. yoksa tercih edilmesi için diğer 5 yıldızlı otellerden ayrı bi güzelliği yok. üstelik bizim bu ihtiyacımızı suistimal ederek neredeyse 2 kat fiyat veriyolar

yok meralcim hep ilk adım gelme meselesi değil ama onun yumuşadığını görmeden ben gitmem o önce bişielr yapacak ki öyle yoksa suçlu olduğu için yaklaşıyor diye düşünüyor ,,,, akşamki tartışmada benim kaprisimden doğdu diye aradı myoksa gitmem çok yoruyor yaa,,,

neyse boşver,,

burcu hakkında ne yapsak bende fark ettim bu durumu :) ,, şimdide yemeğe çıktı sanırım ,,, artık neden yok oluyor böyle aylinde yok farkındaysan sadece asayfada açık duruyor o kadar ,, :) ne yapsak tüm mesajalrı okuyup teke tek yorum mu yaptırsak :)):)

Fatma, küslüğün bu kadar uzamasını ben de doğru bulmuyorum, senin adım atman konusunda kızlara katılıyorum, hadi bakem...

Meral, ama valla öyle değil yaa, şimdi anlatsam uzun hikaye ama kısaca bir banka şubesi beni dolandırmaya kalktı, ben de onların analarından emdiklerini burunlarından getirdim, kanımca bugün şubeyi tatil etmişlerdir, başlarına gelen doğal afet nedeniyle... Kendimi salak yerine koydurtmakla daha fazla para ödemek arasında kararsız kaldım, sonuç olarak cebimden daha fazla para çıkacak ama o pisliklere de hadlerini bildirdim.

Carrefour'daki problem şirket işiyle ilgili, ama bankadan sonra karşıma çıktıkları için onlar da günün bahtsızları arasındaki yerlerini aldılar.

Yine de çok aksattım, haklısın, cezama razıyım, yılbaşı gecesi boyunca online kalayım mı ceza olarak

Fatma sana diyoooooooooooom

canımmm ben sana cevap yazdımmm ,,, bende yılbaşında sonra ya kalsın toparlanalım bi dedim,,, seline oyuncak almaya gittiğimde seçeceğim eymenin hediyesini ,, ama senden ne istesem inan bişi bilmiyorum teyzesi içinden geçeni alabilrisin ,, kıyafetten takıya , oyuncaktan ammaya kadar seçenein çok çocukalrın herşeye ihtiyadcı oluyro zaten :):) geçen yıl kıymet 3 tane örgü gödnermişti bir ay öncesine akdar giydirdim :) çok ta beğendik yani biz öyle ehrşeyden mutlu olur kullanırız :9 ayırımıız yok :) ayrıntılı ve yardımcı oldum mu bilemyiroum canım :)

bu ceza değil mükafat olur kayınvalidenlerle geçrimektense yanımzıda kalmak istiyorsun dimiii :))

kocamla önceki gün akşam barışmıştık dün sabah konuşmaalrımız çok iiyidi dün gece geldiğinde kırdı beni üst üste geldi az öncede aradı mama çok soğuk konuştu var bi uğursuzluk üstümzüde anzarmıdır endir bilmem ,, abuk sabuk knoualrdan tartışıyoruz komedi resmen ,,, belkide dediğim gibi o çok yoğun yorgun ben uykusuz patlama noktası oluyor ,, ararsa düzgün konuşurum ama tekrar tekrar ne diyeceğim ki şimdi ??? hadi birde ben öğle yemeğine gidiyorum diye arayacağım ,,, ama bunu her seferinde yaparız zaten ,,, işe yarar mı bilmem,,,

Meralcim, benim adam geçen hafta sonu full çalıştı, onun yerine bugun ve yarın tatil vermişler kendisine, döne döne yatıyor evde şimdi..

Aylincim FTY rumuzlu arkadaşımız var Fatma Toga diye, buradan kendisi yabancı değil, Ankaralı..

Ben burdayım sizi okuyorum da yeminle yazmaya takatim yok uyku beni çağırıyor,şimdi de yemek vakti yedikten sonra kesin sızıp kalıcam masanın üstünde, bu sabah çaycıyı aradım ıhlamur söylemiştim dedim getirdim ya dedi bi baktım masanın üstünde, ama ne geldiğini gördüm ne gittiğini ne ıhlamuru,sanırım ayakta uyumuşum o sıralarda

slm millet
yılbaşı madurları olmuşsunuz sanki tatil hayalleri sohbetleri zirve yapmış.
yazgı barışmış sevindim, erkeklerin özür dilemesine ayılıyorum
bende u gün vukaat yok allaha şükür, sadece denizin burnu hala akıyor yara olmaya başladı kenarları

kızlar bebeklere baharatlı gıdalar veriyormusunuz?yani şöyle ki,Alp e mercimek çorbası yapacağım.içine azıcık karabiber,nane falan koysam mıki?ben artık herşeyi vermeye çalışıyorum aslında,ama karabiberli hiçbişey denemedim henüz.

Sus kız, çaktırma

Fatma Toga sanırsam Fatoş'un annesi...

Geçen gün herşeyi unutuyorum diye benimle çok dalga geçmemiş miydin sen

Oyyy geçmiş olsun, kıyamam o düğme burna...

Nane, kekik falan tamam ama karabibere gerek yok bence Yazgıcım...

Birazcık karabiberden bişey olmaz, İklim zillisi dün acılı mercimekli köfte yedi, şaştım kaldım, ben yiyemedim çok acıydı, azıcık tadına baksın dedik, ağladı yere yatıp daha verin diye, bizde acıdan ağzı yanar yiyemez nasıl olsa diye verdik, hepsini yedi valla.. Ama o acıyı çıkarırken ne yapacak onu bilmiyom işte, o zaman kesin ağlar :))

Yazgıcım Alpe özel yapıyosan karabibere gerek yok, nane güzel olur ama. Ben mercimek çorbasını bizimkinden veriyorum ama ona ayrı yapmıyorum, dolayısıyla içinde az da olsa karabiber oluyor, bi zararını görmedim

canım ben az önce sebzeli ezogelin yaptım.ayrıntılı tarifini vereyim isteyen deneyebilir....içine kabak(kabağın üçte biri) havuç (bir küçük havuç) soğan(bir küçük boy) kereviz yumruk büyğklüğündeki kerevizin 5 te biri kadar...bir bardak mercimek,yarım bardak ince bulgur,bir tatlı kaşığı kuru ısırgan,biraz kuru nane koydum,bir tatlı kaşığı domates sosu(yazdan evde kendi şişelediklerimizden),ben bu çorbaya evdeki sebzelerden ne varsa katıyorum bir tek patates katmam,çünkü nişastalı olduğu için pek yakışmıyor...yani ben nane katıyorum..ama karabiber falan hiç katmadım...dokunabilir..bazı kişilerin karabibere alerjisi olabiliyor...

bencede azıcık karabiberden bişey olmaz gripy zıcıkta liman sık of of çok güzel olur valla ben doğana veriyorum hiç bişey olmuyo bi dene ama çorbanın tamamına değil pişirdikten sonra bir kasede dene olmazsa yemezse yani tenceredekinden verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…