- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.861
kızlar bebeklere baharatlı gıdalar veriyormusunuz?yani şöyle ki,Alp e mercimek çorbası yapacağım.içine azıcık karabiber,nane falan koysam mıki?ben artık herşeyi vermeye çalışıyorum aslında,ama karabiberli hiçbişey denemedim henüz.
Burcu o ceza işi bana uyar, sevdim
Aylin geldi mi senin kayınvaliden?
yarım saatte girdim ama ben burayı özledim şimdiden internetim kesilecek yne şubat ayına kadar böyle olucak artık evde devam ederim ne yapayım....
Beni özleyin anacım
Sizleri çok ama çok seviyorum...İyi ki varsınız hayatımda ve Hilal'inde kardeşleri olduğundan da çok mutluyum....
Bizi üzen durumlar inşallah 2011 yılında devam etmez sağlık en başta tabiii.....
İYİ Kİ VARSINIZZZZZZZZZ
hepinize tunaydın ....
gece ata yine 1 de yattı sabah geç kaltı artık geceleri geç yatıyo uyku zamanı değişti
bakıyorum hepiniz kocalardan şikayet ediyorsunuz ama bir düşünün ne onlarla oluyo ne onlarsız
emin olun bazen o tartışmaları bile özlüyorum
buarada birşey sorucam kuzucuklara sabah kahvaltısında zeytin veriyormusunuz ...
hepinize tunaydın ....
gece ata yine 1 de yattı sabah geç kaltı artık geceleri geç yatıyo uyku zamanı değişti
bakıyorum hepiniz kocalardan şikayet ediyorsunuz ama bir düşünün ne onlarla oluyo ne onlarsız
buarada birşey sorucam kuzucuklara sabah kahvaltısında zeytin veriyormusunuz ...
yarım saatte girdim ama ben burayı özledim şimdiden internetim kesilecek yne şubat ayına kadar böyle olucak artık evde devam ederim ne yapayım....
Beni özleyin anacım
Sizleri çok ama çok seviyorum...İyi ki varsınız hayatımda ve Hilal'inde kardeşleri olduğundan da çok mutluyum....
Bizi üzen durumlar inşallah 2011 yılında devam etmez sağlık en başta tabiii.....
İYİ Kİ VARSINIZZZZZZZZZ
Ben vermedim ama verenler varmış ben de deneyeyim bari,geçen akşam hiç kucağımdan inmedi tabi çorbasını falan yapamadığımdan ertesi gün kendimize yaptığım yoğurt çorbasından koydum beslenmesineiçinde azıcık da olsa pulbiber vardı, yemiş bişey de olmadı.
O ceza bana da uyar çünkü ne yazık ki evdeyim yılbaşında:95:
Görümcekin oğlu alışmış kreşe o yüzden gelmiyor,Kerem in doğumgününe gelecekmiş
kızlar bebeklere baharatlı gıdalar veriyormusunuz?yani şöyle ki,Alp e mercimek çorbası yapacağım.içine azıcık karabiber,nane falan koysam mıki?ben artık herşeyi vermeye çalışıyorum aslında,ama karabiberli hiçbişey denemedim henüz.
Nane, kekik falan tamam ama karabibere gerek yok bence Yazgıcım...
Birazcık karabiberden bişey olmaz, İklim zillisi dün acılı mercimekli köfte yedi, şaştım kaldım, ben yiyemedim çok acıydı, azıcık tadına baksın dedik, ağladı yere yatıp daha verin diye, bizde acıdan ağzı yanar yiyemez nasıl olsa diye verdik, hepsini yedi valla.. Ama o acıyı çıkarırken ne yapacak onu bilmiyom işte, o zaman kesin ağlar :))
Yazgıcım Alpe özel yapıyosan karabibere gerek yok, nane güzel olur ama. Ben mercimek çorbasını bizimkinden veriyorum ama ona ayrı yapmıyorum, dolayısıyla içinde az da olsa karabiber oluyor, bi zararını görmedim
canım ben az önce sebzeli ezogelin yaptım.ayrıntılı tarifini vereyim isteyen deneyebilir....içine kabak(kabağın üçte biri) havuç (bir küçük havuç) soğan(bir küçük boy) kereviz yumruk büyğklüğündeki kerevizin 5 te biri kadar...bir bardak mercimek,yarım bardak ince bulgur,bir tatlı kaşığı kuru ısırgan,biraz kuru nane koydum,bir tatlı kaşığı domates sosu(yazdan evde kendi şişelediklerimizden),ben bu çorbaya evdeki sebzelerden ne varsa katıyorum bir tek patates katmam,çünkü nişastalı olduğu için pek yakışmıyor...yani ben nane katıyorum..ama karabiber falan hiç katmadım...dokunabilir..bazı kişilerin karabibere alerjisi olabiliyor...
bencede azıcık karabiberden bişey olmaz gripy zıcıkta liman sık of of çok güzel olur valla ben doğana veriyorum hiç bişey olmuyo bi dene ama çorbanın tamamına değil pişirdikten sonra bir kasede dene olmazsa yemezse yani tenceredekinden verirsin
Ben vermedim ama verenler varmış ben de deneyeyim bari,geçen akşam hiç kucağımdan inmedi tabi çorbasını falan yapamadığımdan ertesi gün kendimize yaptığım yoğurt çorbasından koydum beslenmesineiçinde azıcık da olsa pulbiber vardı, yemiş bişey de olmadı.
Ne iyi kayınvalide o öyle, gerekmedikçe gelmiyor mu :26:
Ayyynı benimki
yazgı ben çok olmamak kaydı ile yemeklere baharat atıyorum.zaten 2 haftadır ayrı yemek yapmıyorum evde ne varsa ondan yiyo mert,salçalı ve baharatlı oluyo tabi ama dokunmadı iki haftadır bende tam gaz devam ediyorum,dün kuru fasulye yanında kuru soğan yediiki saat ağzı soğan koktu ama sevdi soğanı
burcu parti yemeklimi bari
fatma bencede kocanla barışzira yarında barışmazsan bütün yıl küs gezeceksiniz
yasemin sana ne yazacaktım unuttum:44: tabi diğer arkadaşlarınkinide:26: unutkanlık bulaşıcımı acaba:26: burcuuuuuuuuu
verenler var demekki bişey olmuyor,bende bir denemek istiyorum.çokaz katacağım zaten.naneyi katıyordum zaten çorbalarına.ama karabiber bir ilk olcaka bizim için.
buarada bakıyorum yılbaşında herkes evinde olacak.güzelll
Benim kayınvalidem gerçekten iyidiraslında hem kızı hem oğlu burda yaşıyor, temelli taşınmak istiyor buraya ama kocası istemediğinden mecburen Trabzon da yaşıyor.Şimdi gelirsem oğluşumun doğumgününe gelemem dedi o yüzden Martta gelecek,ama şanslı ki oğlu ve oğluşunun doğumgünü arasında 4 gün var ikisini de görecek.
Beni özleyin anacım
İYİ Kİ VARSINIZZZZZZZZZ
hepinize tunaydın ....
Ben bişi yapmadım, öptüm mü seni de bulaşsın bea[/COLOR]
Ama herkesin kayınvalidesi tepesinde olmayacak, hiç güzel değil, siz de kayınvalidelerinizi çağırın
Maaşallah diyelimŞimdi gelirse iki ay sonra gelemez miymiş yani? Ayyynı benimki ayyyynııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?