2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yarım saatte girdim ama ben burayı özledim şimdiden internetim kesilecek yne şubat ayına kadar böyle olucak artık evde devam ederim ne yapayım....
Beni özleyin anacım
Sizleri çok ama çok seviyorum...İyi ki varsınız hayatımda ve Hilal'inde kardeşleri olduğundan da çok mutluyum....
Bizi üzen durumlar inşallah 2011 yılında devam etmez sağlık en başta tabiii.....
İYİ Kİ VARSINIZZZZZZZZZ

Hepiniz veriyormuşsunuz karabiber, demek ki benim kuzunun totosu pek narin, acı yiyince hemen kızarıyor...

Şirkette çılgın yılbaşı partisi var, 2 saat sonra falan başlayacak, süt iznim genel müdür tarafından iptal edildi, kaça kadar burdayım bilmiyorum.

Ben vermedim ama verenler varmış ben de deneyeyim bari,geçen akşam hiç kucağımdan inmedi tabi çorbasını falan yapamadığımdan ertesi gün kendimize yaptığım yoğurt çorbasından koydum beslenmesine içinde azıcık da olsa pulbiber vardı, yemiş bişey de olmadı.

Burcu o ceza işi bana uyar, sevdim
Aylin geldi mi senin kayınvaliden?

O ceza bana da uyar çünkü ne yazık ki evdeyim yılbaşında:95:
Görümcekin oğlu alışmış kreşe o yüzden gelmiyor,Kerem in doğumgününe gelecekmiş

hepinize tunaydın ....
gece ata yine 1 de yattı sabah geç kaltı artık geceleri geç yatıyo uyku zamanı değişti

bakıyorum hepiniz kocalardan şikayet ediyorsunuz ama bir düşünün ne onlarla oluyo ne onlarsız

emin olun bazen o tartışmaları bile özlüyorum

buarada birşey sorucam kuzucuklara sabah kahvaltısında zeytin veriyormusunuz ...

Bende seni seviyoruuummm Ayfer... Çok özleyecem seni.. Güzel dileğin içinde kocaman bir Aminnn diyorum..

ben arasıra aklıma gelirse bir tane katıyorum kahvaltısına dr ye sor muştum olur demişti..faydalıdır dedi...

Hoşgeldin
Ben daha başlamadım zeytinde 1 yaşında başlanıyor diye biliyorum ama Dilşad veriyormuş

Ben de seni çok seviyorum
Sen de iyi varsın Ayfercim...
Tüm güzel dileklerine katılıyorum

Ne iyi kayınvalide o öyle, gerekmedikçe gelmiyor mu :26:
Ayyynı benimki

yazgı ben çok olmamak kaydı ile yemeklere baharat atıyorum.zaten 2 haftadır ayrı yemek yapmıyorum evde ne varsa ondan yiyo mert,salçalı ve baharatlı oluyo tabi ama dokunmadı iki haftadır bende tam gaz devam ediyorum,dün kuru fasulye yanında kuru soğan yedi iki saat ağzı soğan koktu ama sevdi soğanı
burcu parti yemeklimi bari
fatma bencede kocanla barış zira yarında barışmazsan bütün yıl küs gezeceksiniz
yasemin sana ne yazacaktım unuttum:44: tabi diğer arkadaşlarınkinide:26: unutkanlık bulaşıcımı acaba:26: burcuuuuuuuuu

Ben hiç vermedim zeytin ama artık ara sıra vermeyi düşünüyorum. Zaten beğenmezse bir daha yediremem prensp sahibi çucuuma...

ben biz ne yersek variyorum baharatına bakmadan ama çok acı olmamak koşuluyla, malum urası urfa acı ve baharat her şeyde mevcut

gülşan tamamen sana katılıyorum şımarttık bunları acımicaksın. bende ayyynı senin gibi yaptım hep onuı düşündüm kendimi düşünmedim hiç. bundan sonrada yapabilirmiyim bilmiyorum ama :S sonuçta ikimizin parası biterse ikimizde çekicez o yüzden kıyamıorm işte.
gülşan şah inn paradise ı da öneririm caprice ten daha güzel ama çok pahalı temmuz dönemi 85 euro şu anda.
yazın gitcekmişiz 10 gün onun annesigile 10 gün bizimkilere ohh mis miş bak ya bak giderim bekle sen beklee köye gidermişiz annesigilin kalırmışızz tuvalte yok bişi yok kursun hayaller bakalım!!! annemlerle gitmezsem bende! canım babam bitanecik babam bana kıyamaz ayarlar o tatil..çok özlüyorum onları(

Nane, kekik falan tamam ama karabibere gerek yok bence Yazgıcım...

verenler var demekki bişey olmuyor,bende bir denemek istiyorum.çokaz katacağım zaten.naneyi katıyordum zaten çorbalarına.ama karabiber bir ilk olcaka bizim için.
buarada bakıyorum yılbaşında herkes evinde olacak.güzelll

Ne iyi kayınvalide o öyle, gerekmedikçe gelmiyor mu :26:
Ayyynı benimki

Benim kayınvalidem gerçekten iyidir aslında hem kızı hem oğlu burda yaşıyor, temelli taşınmak istiyor buraya ama kocası istemediğinden mecburen Trabzon da yaşıyor.Şimdi gelirsem oğluşumun doğumgününe gelemem dedi o yüzden Martta gelecek,ama şanslı ki oğlu ve oğluşunun doğumgünü arasında 4 gün var ikisini de görecek.

ayfer kız özlicem seni...seni çok seviyprum..en kısa zamanda dön yine buraya..bu süre içindede kendine bebişe çok iyi bak..yeni yılda sana huzur mutluluk sağlık ve bol para getirsin inşallah...

Oyyy, afiyet olsun, yarasın kuzuya... Akşam için bizde de ayrı yemek pişmiyor, evdeki yemeklerden veriyorum, sadece bazen canım balık istemiyor ama Doruk'a en az haftada bir defa yedirmeye gayret ettiğim için kendisine özel balık yapıyorum. Bu sefer yanında da soğan yedireyim :)))
Parti bol alkollü, ki ben emzirmiyor olsam da pek içmem, yanında mezeli çerezli, müzikli falan... Ama ben oğluma gitmek istiyorum
Ben bişi yapmadım, öptüm mü seni de bulaşsın bea

Ama herkesin kayınvalidesi tepesinde olmayacak, hiç güzel değil, siz de kayınvalidelerinizi çağırın

Maaşallah diyelim Şimdi gelirse iki ay sonra gelemez miymiş yani? Ayyynı benimki ayyyynııı

seni çok özleyeceğim ayfer ve seni ve bızdık kızını çok ama çok seviyorum
2011 yılı dileklerine katılıyorum güzel kızına kendine çok iyi bak ve kocaman öpüyorum

Ben vermiyorum cnm zeytin, hoş versem de almaz zaten
Aman boşver nesini özlüyosun, bekarlık sultanlık walla:)) ne yaptın sen şu İstanbuldaki beyle konuşuyo musunuz hala?

Hee unutkanlık öperek bulaşıyor yani, piki
Benim kayınvalidem keşke gelseydi,bana her zaman yardımı oluyor sağolsun.
Çorlu -Trabzon git gel yarım saat değil herhalde ve otobüsle geliyor hep, ona da eziyet,kocası sorun yapmasa gelir gerçi ama kocası gelmek istemiyor, sıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…