2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hala azım yüzüm akıyo ebuşum ama uyudum gece daha dincim şimdi şehir dışına gidiyom özleyin beni emi
BURCU bu asabiyet yakışmıyo sana bebem relaks biraz kocana da yazık anacım adam napsın atsan atılmaz satsan satılmaz katlanılıcek mecbur hade akşam yazabülürüm umarım

hangi olayy,,, ay bügün gene çenem de merakımda fena halde yerlerde :):)

Görümcek ve oğlu yılbaşında bizde daha ne olay olabilir ki,üstelik bizim yarın yıldönümümüz. :84:

hepinize teşekkür ederiz teyzeler

yok meral cim ben sırtlanmadım,zira son 2 sayfayı okuyamadım bile.
sadece lavinia ebru diye birini gördüm.kim o?yeni mi?

Nası da esmer nası da erkek gibi erkek maşallah.
Topice zamanında gelmeyip erken çıkanlara verilen cezadan topicin geçmişini okumayanlara da verilsin

AYLİN HANIM AYLİN HANIMaz çene yapın da yetişelim alla alla yetişemiyoruz okumaya
oğluşa diş fırçası aldım netten şimdi geldi akşama fırçalıyalım

Aman Nurgül Yeşilçy izleyesi gelmiyo bence insanların ondan tutmuyo kadının filmleri. ben de izlemedim,dizilerini de sevmiyorum. asmalı konak hariç
aa söylemeyi unuttum dün trt çocukta gece bahçesi varya akşam merte izlettim bayıldı nasıl mutlu oldu izlerken bugün yine izlettircem bakıyım aynı tepkiyi vercekmi:26:

kayda değer bi durum yok canım bişey kaçırmadın yanii

teşekkürler teyzesi çok fotojenik benim oğluşum

amin canım zaten tek romantizmimiz bu biz ikimizde akrep burcu olduğumuz için duygusallığa pek gelemiyoz

Gülşan kız, koskoca amire "cimcime" denir mi
evde kedi gibiyim ben,beyim ne derse o olur çok narin olurum kolanın kapağını bile açamam gücüm yetmez kadınımya

canım inşallah bu durum uzun sürmez, insan yeri geliyo kendine bile tahammül edemiyo sen o kalabalığa iyi dayanıyon benim başım kaldırmazdı inanki bırak mesafe orda kalsın benim işime gelirdi öyle bir durumda olsam

yazgı fatalardan birinde sol köşeden sana ait bi parçan cıkmışta ondan bahsediodum kem küm
esin dikkat et şehrin havası daha da azdrmasın sümüklü murnunu..özletme sende..

yok hayatım ne tribi?trip falan yapmıyorum,şakasına söyledim.

verilmesin yaaama ama Aylin olmazki,aynı şey değil.ozaman sadece uyarı cezası verilsin.
ayy nekadarda güzel değil mi görümcen geliyor.aaa böyle yapma ne zararı var insancıklarınne güzel eğleneceksiniz:83:.
yldönümünüz şimdiden kutlu olsun.yarın birdaha kutlarız

gülşan bu gece bahcesi figuranları nı yamurda seviyo..hani şu igıl bigıl ve abzi deyzi özelliklede cıkarılan o sesleri ..özellikle sabahları mimocan hopisu var buna bayılıyo jenerik müzügine daha cook[/B]...

Son düzenleme:

beraber pasta keserisniz ,,, biz ilk yıldönümüzüde hep birlikte onların memeleketindeydik,,, eşimle bulabildiğimzi bir restroranda yemek yedik eve geldik bi baktık ki pasta almışlar biz girerken ııklar kapatıldı dans müziği felan kutlama yapıyorlar :):) çok gülmüştüm bizim yıldönümümüzden onlara ne ise :):) sonraki günde hamile OLDUĞUMU ÖĞRENDİĞİMDE AYNI KUTLAMA YAPILDI ,,, AYYY ESKİYE GİTTİM MELEĞİMİ ÖĞRENMİŞTİM O GÜNNN,,,

burcu bu gece bahcesi figuranları nı yamurda seviyo..hani şu igıl bigıl ve abzi deyzi özelliklede cıkarılan o sesleri ..özellikle sabahları mimocan hopisu var buna bayılıyo jenerik müzügine daha cook...

ebru ne diyon, ıgıl bıgıl abzideyzi mimocan hopisu falan nedir? sen uyudun yağmur mu klavye başında

burcu bu gece bahcesi figuranları nı yamurda seviyo..hani şu igıl bigıl ve abzi deyzi özelliklede cıkarılan o sesleri ..özellikle sabahları mimocan hopisu var buna bayılıyo jenerik müzügine daha cook...
hıh onu burcu değil ben söylemiştim bikere mertte abzi deyziye bayıldı

gelinimii gelişini öğrendin yanii

konuya direk atlıyorum canlar :))) bizde aynen jenerik müziklerine resmen dans ediyoruz hopisu favorimiz pepeee ve hızlı nazlıya bayılıyoruz bunların müziklerini nerden bulabilirizki arkadaşlar bilen varmı?

ebru ne diyon, ıgıl bıgıl abzideyzi mimocan hopisu falan nedir? sen uyudun yağmur mu klavye başında

kız aylin Allah canını almasın senin hiç izlememişsin belli gece bahçesindeki kahramanların adı onlar,daha birsürü isim var öyle ama bende hatırlamıyorum:44:

hahhhayyy
hiç güleceyim yoktu kıs ..yaw siz çalışan hatunlar bilemeyiniz tabe bunlar sabah 10 kuşagı figüranları..mamurdan cok bende alışbilerikanlık yaptı allahım yakında teletabiler gibi takılacam

hıh onu burcu değil ben söylemiştim bikere mertte abzi deyziye bayıldı

gelinimii gelişini öğrendin yanii

aşkım düzelttim mesajı farkittim lütfen..mert ve yamurun teletabişleri

konuya direk atlıyorum canlar :))) bizde aynen jenerik müziklerine resmen dans ediyoruz hopisu favorimiz pepeee ve hızlı nazlıya bayılıyoruz bunların müziklerini nerden bulabilirizki arkadaşlar bilen varmı?
bilmiyorum ama bulan olursa bizimlede paylaşsın

neee??? niye??? 1,5 dişini mi fırçalıycan o zaman benim diş macunu bile koymam gerekir .Esintoş nerden çıktı diş fırçası?:44:

bebeklerin dişlerini şimdiden temizlemek lazımmış,fırça olmazsa bile temiz bir tülbentle temizlemeli yada mamadan sonra en az bir yudumcuk su içirilmeliymiş

kız aylin Allah canını almasın senin hiç izlememişsin belli gece bahçesindeki kahramanların adı onlar,daha birsürü isim var öyle ama bende hatırlamıyorum:44:

Heee anladım, e tamam biz çalışan anneyiz bilmiyoruz da sen de çalışan annesin sen nerden biliyosun sabah 10 kuşağını?

bebeklerin dişlerini şimdiden temizlemek lazımmış,fırça olmazsa bile temiz bir tülbentle temizlemeli yada mamadan sonra en az bir yudumcuk su içirilmeliymiş

Ben su içiriyorum arkasından,diş fırçasını bırak parmağımı bile sokamıyorum ben ağzına, yine diş çıkaracak veya çıkardı,biz dişleri 9 veya 10lamış olabiliriz haberim yok

bir yudummu ..versem neredeyse suluğuyla uyuyacak..yani bi sınırı yok su içme anlayışı cok farklı mama verme su ver o derece..kapasitesi sınırsız..cok içmeside iyi degil aslında herşeyin fazlası da zarar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…