- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.961
ben kullanmıyorum sadece su içirip ağzını temizliyorum canımdiş fırçasını herkes kullanıyormu arkadaşlar yaa :26:
bizde seni öptük iyi eğlen dans dans dans dansMaalesef parti zamanı...
Ben gider, sizi öper...
tamam ozamanhahhhayyy
hiç güleceyim yoktu kıs ..yaw siz çalışan hatunlar bilemeyiniz tabe bunlar sabah 10 kuşagı figüranları..mamurdan cok bende alışbilerikanlık yaptı allahım yakında teletabiler gibi takılacam
aşkım düzelttim mesajı farkittim lütfen..mert ve yamurun teletabişleri
ben kullanmıyorum sadece su içirip ağzını temizliyorum canım
bizde seni öptük iyi eğlen dans dans dans dans
tamam ozaman
ben kaçıyorum kızlaar hepinizi öptüm
sudan zarar gelmez ver içsin canımbir yudummu ..versem neredeyse suluğuyla uyuyacak..yani bi sınırı yok su içme anlayışı cok farklı mama verme su ver o derece..kapasitesi sınırsız..cok içmeside iyi degil aslında herşeyin fazlası da zarar..
akşam 7:30 da tekrarı oluyo canımHeee anladım, e tamam biz çalışan anneyiz bilmiyoruz da sen de çalışan annesin sen nerden biliyosun sabah 10 kuşağını?
Ben su içiriyorum arkasından,diş fırçasını bırak parmağımı bile sokamıyorum ben ağzına, yine diş çıkaracak veya çıkardı,biz dişleri 9 veya 10lamış olabiliriz haberim yok
bende kullanmıyorumda okuyunca burda panik oldum bide arkadaşlar bu ferrumları içirdikten sonrada su içirin dişlerinde siyah leke olmasın diyorlar duydunuzmu hiç gerçekten dişlerde leke yapıyormu demir damlaları :26:
gülşan bu gece bahcesi figuranları nı yamurda seviyo..hani şu igıl bigıl ve abzi deyziözelliklede cıkarılan o sesleri ..özellikle sabahları mimocan hopisu var buna bayılıyo jenerik müzügine daha cook[/B]...
bende kullanmıyorumda okuyunca burda panik oldum bide arkadaşlar bu ferrumları içirdikten sonrada su içirin dişlerinde siyah leke olmasın diyorlar duydunuzmu hiç gerçekten dişlerde leke yapıyormu demir damlaları :26:
benim de aklıma kurt düşürdün,bakıcıya söyleyeyim de su versin arkasından, onu ben de duymuştum :26:
hıh onu burcu değil ben söylemiştim bikeremertte abzi deyziye bayıldı
gelinimii gelişini öğrendin yanii
demir damlasını neye göre veriyorsunuz, biz daha hiç kullanmadık ondan, doktorumuz 3 ayda bir kan değerlerine baktırıyor ve ''çok iyi, gerek yok'' diyor ama ben yine de tedirginim bu konuda, ben yıllarca demir eksikliği ve kansızlık yaşadığım için, kızımında bu konudan muzdarip olmasını istemiyorum, gerçi doktora her gittiğimizde ısrarla soruyorum, o da ısrarla gerek yok, değerler iyi diyor ama birde size sorayım dedim..
Sağlık ocağına da sormuştum, onlarda gerek yok demişti, hatta oradaki hemşire, ben kendi oğluma hiç vermedim dedi, sende sakın verme falan dedi..
Kan damlası dişlerde leke yapıyor evet, arkadaşımın bebeğinde olmuştu, tüm dişleri kahverengi idi..
verirken ilacı tam boğazına doğru götürüp öyle dökün diyolar ama mümkün değilki öyle vermek bizimki hemen kaşığı ısırıyor bende size fırçayı soracaktım bugün çünki siyahlık gelen dişleride etkiliyormuş ama mümkün değil bence onu engellemek amannn ne zor işler yaaaa
Demir damlasını neye göre veriyorsunuz, biz daha hiç kullanmadık ondan, doktorumuz 3 ayda bir kan değerlerine baktırıyor ve ''çok iyi, gerek yok'' diyor ama ben yine de tedirginim bu konuda, ben yıllarca demir eksikliği ve kansızlık yaşadığım için, kızımında bu konudan muzdarip olmasını istemiyorum, gerçi doktora her gittiğimizde ısrarla soruyorum, o da ısrarla gerek yok, değerler iyi diyor ama birde size sorayım dedim..
Sağlık ocağına da sormuştum, onlarda gerek yok demişti, hatta oradaki hemşire, ben kendi oğluma hiç vermedim dedi, sende sakın verme falan dedi..
Kan damlası dişlerde leke yapıyor evet, arkadaşımın bebeğinde olmuştu, tüm dişleri kahverengi idi..
nasıl kolay olsun ki canım bir insan yetiştiriyorsun,,, önceki nesilelrde çoğu saldım çayıra mevlam kayıra bırakmış bak ortalıkta hala bakkaldan ekmek almayı beceremeyen iki kelimeyi bir ayara getiremeyen insanlar dolu ,, bu sebeple biz her açıdan sorumlluk sahibi olmalıyız,,,,
Demir damlasını neye göre veriyorsunuz, biz daha hiç kullanmadık ondan, doktorumuz 3 ayda bir kan değerlerine baktırıyor ve ''çok iyi, gerek yok'' diyor ama ben yine de tedirginim bu konuda, ben yıllarca demir eksikliği ve kansızlık yaşadığım için, kızımında bu konudan muzdarip olmasını istemiyorum, gerçi doktora her gittiğimizde ısrarla soruyorum, o da ısrarla gerek yok, değerler iyi diyor ama birde size sorayım dedim..
aman ne güzeeel, hergün yeni bişey öğrenip ya da kafamı karıştırıp gidiyorum eve, bize doktor hiç kan sayımı yapmadan daha kapıdan girdiğimizde Kerem in suratına bakarak kansız bu çocuk dedi ve şak diye yazdı damlayı ve günde 10 damla 1 yaşına kadar kullan dedi, geçen gün sağlık ocağına kontrole götürdüm hemşireye dedim ki kan sayımı falan yaptıralım mı demir ilacını kesmek için, o da dedi ki hayır 1 yaşına kadar her bebeğe kullandırıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?