2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

diş fırçasını herkes kullanıyormu arkadaşlar yaa :26:
ben kullanmıyorum sadece su içirip ağzını temizliyorum canım
Maalesef parti zamanı...
Ben gider, sizi öper...
bizde seni öptük iyi eğlen dans dans dans dans
tamam ozaman
ben kaçıyorum kızlaar hepinizi öptüm

ben kullanmıyorum sadece su içirip ağzını temizliyorum canım

bizde seni öptük iyi eğlen dans dans dans dans
tamam ozaman
ben kaçıyorum kızlaar hepinizi öptüm

bende kullanmıyorumda okuyunca burda panik oldum bide arkadaşlar bu ferrumları içirdikten sonrada su içirin dişlerinde siyah leke olmasın diyorlar duydunuzmu hiç gerçekten dişlerde leke yapıyormu demir damlaları :26:

sudan zarar gelmez ver içsin canım bizimki de su içerken boğuluyo su içmeyi beceremiyo hala,ama ayran var bardakla bi bardak içer

akşam 7:30 da tekrarı oluyo canım ama ben yeğenlerimi büyütürken izlerdim mecburiyetten öğrendim yanii zaten yakında patrona diyecem sizinle görüşmeye gelenlerin beklerken canı sıkılıyo şuraya bi tv koyalım diye

beh demiri meyvesine katıp veriyom,hiç dikkat etmedim du bi bakayım bugün:26: aklıma kurt düşürdün şimdi

benim oğlumda baby tv hastası bayılıyo şekilsiz şeylere ... bi tane henry diye meksikalı fare bozuntusu var ona özellikle tv nin içine girecek :)))

Benim de aklıma kurt düşürdün,bakıcıya söyleyeyim de su versin arkasından, onu ben de duymuştum :26:

Demir damlasını neye göre veriyorsunuz, biz daha hiç kullanmadık ondan, doktorumuz 3 ayda bir kan değerlerine baktırıyor ve ''çok iyi, gerek yok'' diyor ama ben yine de tedirginim bu konuda, ben yıllarca demir eksikliği ve kansızlık yaşadığım için, kızımında bu konudan muzdarip olmasını istemiyorum, gerçi doktora her gittiğimizde ısrarla soruyorum, o da ısrarla gerek yok, değerler iyi diyor ama birde size sorayım dedim..
Sağlık ocağına da sormuştum, onlarda gerek yok demişti, hatta oradaki hemşire, ben kendi oğluma hiç vermedim dedi, sende sakın verme falan dedi..
Kan damlası dişlerde leke yapıyor evet, arkadaşımın bebeğinde olmuştu, tüm dişleri kahverengi idi..

benim de aklıma kurt düşürdün,bakıcıya söyleyeyim de su versin arkasından, onu ben de duymuştum :26:

verirken ilacı tam boğazına doğru götürüp öyle dökün diyolar ama mümkün değilki öyle vermek bizimki hemen kaşığı ısırıyor bende size fırçayı soracaktım bugün çünki siyahlık gelen dişleride etkiliyormuş ama mümkün değil bence onu engellemek amannn ne zor işler yaaaa

hıh onu burcu değil ben söylemiştim bikere mertte abzi deyziye bayıldı

gelinimii gelişini öğrendin yanii

hımm en son sende mi kaldı benim kız :) bu gidişle kızın tüm kısmetlerini kaaptacağım yaw :)

oooo öyle mi ? bundan sonra hemen su veriyroummmm,,, yaw doktorlar söylese olmuyor dimi bunuuu ,,,

s.a
nasılsınız arkadaşlar?
ben nitonun biraz saçını kestim (
üzüldüm ama iyi de oldu arkada ve kulaklarının üstünde tüm saçlarından alakasız uzun saçlar vardı...arkadakiler yatarkenbaşını çevirdiği için post gibi olmuştu resmen..taramak da işe yaramıyordu...kestim bir boy yatım o kısımları ama üstüne dokunmadım beceremem diye...zaten o kıyamam o kadar...

bizede daha hiç kan tahlili yapılmadı canım her doktor bi farklı yaa biz devitide hala kullanıyoruz tabi ben unutmazsam

nasıl kolay olsun ki canım bir insan yetiştiriyorsun,,, önceki nesilelrde çoğu saldım çayıra mevlam kayıra bırakmış bak ortalıkta hala bakkaldan ekmek almayı beceremeyen iki kelimeyi bir ayara getiremeyen insanlar dolu ,, bu sebeple biz her açıdan sorumlluk sahibi olmalıyız,,,,

aman ne güzeeel, hergün yeni bişey öğrenip ya da kafamı karıştırıp gidiyorum eve, bize doktor hiç kan sayımı yapmadan daha kapıdan girdiğimizde Kerem in suratına bakarak kansız bu çocuk dedi ve şak diye yazdı damlayı ve günde 10 damla 1 yaşına kadar kullan dedi, geçen gün sağlık ocağına kontrole götürdüm hemşireye dedim ki kan sayımı falan yaptıralım mı demir ilacını kesmek için, o da dedi ki hayır 1 yaşına kadar her bebeğe kullandırıyoruz.

sana herden göğe kadar hak veriyorum canım ama şuda bi gerçekki bizlerde çok evhamlıyız canım yaaa valla herşeyi kafamıza takıyoruz :18:

bizim doktorumuz da ihtiyacı olmasa da he bebeğin önlem olarak kullanması taraftarıyım dedi...ama Nihan müzmin kabız olduğu için bu aya kadar hiç kullanmamıştık..d3 veriyorum sadece...kan damlasını da unutmazsam veriyorum..

bizdemi vermesekki yaaa bize kan testi yapılmadan teni çok beyaz ihmal etmeyin dedi hergün onbir damla veriyoruz

Nitomun saçlarına nasıl kıydın annesiiiii...? Ben o saçların hastasıydım yaa.. Şaka bir yana, iyi yapmışın düzeltmekle, uzarken düzgün uzasın bence, bende İklim in saçlarına aklıma geldikçe ayar çekiyorum :))

Kan damlası konusunda benimde kafam karıştı şimdi ama bebeğin ten rengine bakarak ta verilmezki, ne bileyim yaa, belki beyaz tenli çocuk alla alla..
Devit-3 e bizde devam ediyoruz, 1 yaşında bırakacaz dedi doktor, kan damlası konusunda gereksiz demir yüklemesi yapmak iyi değildir dedi, fazlası zararlıymış..

Biz de günde 8 damla kullanıyoruz kan damlasını, bizim kan değerimiz düşük çıkmıştı ama zaten. yaa kullanmanın bi zararı olmaz sonuçta bence kullanmakta fayda var,eksik kalmasından iyidir. dişler konusuna gelince bazı bebekte yapıyo bazısında yapmıyo. furkana da kullanmıştım hiç kararmadı dişleri ama yeğenimin kararmıştı. tabi o da damladan mıdır bilmem

biz seline düzenli kullanıyorduk ( yani unutmadığımız dönemlerde ) d3 ve kan ilacını ,,, selin hastalandı dokrtora gittik tahlillerde kanı çok düşük çıktı vücut direncide öyle ve doktor iki sefere çıkarttı ,,, günde iki kez 10 damla veriyroum,,,

biraz daha akrışsın kafan dye yazdım :)

Bu arada aklıma gelmişken hiçbir vitamini damlayı vs, aynı anda vermiyorsunuz di mi? mesela d vit ile demir birbirinin etkisini yok ediyormuş, eczacım da bana ne olursa olsun verdiğin şeylerin aralarında en az yarım saat olsun dedi.
(Al Fatma bu da senin kafanı karıştırsın )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…