2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizim doktor günde 3 defa 8er damla dedi sizinkilere bakınca çok abartmış snki :78: ben hiç vermedim ama son zamanlarda içime dert :26:

Son düzenleme:

sabah uyandığında hiç birşey vermeden 9 damla veriyroum sonra tekrar uyuyor öncesinde ve sonrasıdna yarımsaat geçti,,,

öğlen ben emzirmeye çıkmadan önce annem d3 veriyor 3 damla 12,30 da verdi 13 de ben emziriyorum 13,30 da ben gidince annem meyvesini yedirip uyutuyor ,,, öncesinde ve sonrasıdna tgeçti yarımsaat :):)

akşam yine aynı düzenekle 9 damla kan damlası ,,,

yani kafam zaten öncesinde karışıp bilgilenmişti canım :):)

off ya içi dışı ilaç birde düşün ki sabh akşam antibiyotikelri vardı kuzumun çok şükür o bitti,,,

ya biz hala tahlil yaptıramadık offff,,,, doktorda işemiyor zilliii,,, :84:

bu yazıya bayıldım..aferin yazgı

www.gulevi.net

kayınvalidem cadı avcısı

kayınpeder yumurta follukçucu

küçük görümcek doktor ( hiç alakası yok ilkokulu zor bitirmiş )

büyük görümcek çöpçatan ( bence tam tersi olmalı imiş )

eşim kabzımal

bende gardiyan çıktım

Selin ne çıktı peki, ben İklime de baktım, ''turşucu'' çıktı, çok komik yaa :)))

Dularımn kabul mü oldu ne internet geri geldi arada bir giricem herhalde sizlerden ayrılmamı istemiyorHepinize tekrardan teşekkürler aynı duygular içinde olduğumuz için ....
Buralardayım ama her an gidebilir yine şu denetimi atlatalımda başka bişey istemem
YAZGI Canım ALP PAŞAMI BENİM İÇİN ÖP OLUR MU PARMAKLARINI YERİM BEN ONUN........
KİMSEYİ AYIRT ETMEDEN HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM

bu komedi neymiş böle, ben de bakam ne çıkacaz ailecek:))

Aylin sen de mi nazardan korkmaya başladın, niye kaldırdın keremitonun fotosunu?

kız ayfer bu site sana kıyak çekmiş sankim, bize niye abuk subuk şeyler çıkıyo??

Bendeniz yosun avcısı, koca kişisi cadı avcısı:44:, furkan rüşvetçi polis, eymenito da sütçü çıktı:44:

Son düzenleme:

hahahha alemsin walla bende bilmiyorum walla ad soyad tanmıdır nedir? anlamadım bende tekrar ettim aynıları çıktı

bu komedi neymiş böle, ben de bakam ne çıkacaz ailecek:))

Aylin sen de mi nazardan korkmaya başladın, niye kaldırdın keremitonun fotosunu?

yok nazar değil de,ben facete bu bebekler kim diyenlere mart anneleri grubum deyip saf gibi anlattım,bi tanesi cinlik yapıp neymiş diye baksa hayatımı yazdım,o yüzden zınk diye yakalanmak istemiyorum
Bu arada ben kaldırım mühendisi çıktım

iYİ AKŞAMLAR YASEMİNCİM

AY SORMA AYLİN BİR SAF TA BENİM WALLA, HERKES BİLİYO MART ANNELERİNE TAKILDIĞIMI, İNŞALLAH BENİM KADAR MERAKLI OLAN YOKTUR ARALARINDA

iyi akşamlar bacitolar,
Elvin bugün çok huysuz.
ama olsun biz alıştık çünkü...
şu an babannesiyle salata yapıyorlar...
hepiniz iyisiniz inşallah...

kızlar siz yine iyisiniz

ataya baktım diktatör çıktı

eski eşimin soyadıyla baktım fabrikatör

kendiş soyadımla baktım sapık :)))

kızlar bu arada canım tiramisu istedi ...

Burda bulabileceğim hiçbiryer yok kendim yapıcam

kolay bir tarifi olan varmı

var cnm, hazır kakaolu pastaban alıyosun
kreması için: 1 litre süte 1 subardağı un,1 su bardağı şeker ekle,kısık ateşte kaynayana ve katılaşana dek sürekli karıştır. Katılaşınca 1 Vanilya ve
* ister 2 kaşık margarin
* istersen yarım bardak süt ile çırpılmış kremşanti
* ya da bi paket labne ekle ( yani üçünden birini seç, üÇüyle de denedim benim Favorim krem şanti ile yapılanı ama hepsi güzel oluyo)
sonra biraz mikserle çırp. şekerli nescafe ile ıslattığın pastabanın ilk yarısına kremanın bi kısmını dök ve düzgünce yay,sonra ikinci katı koyup onu da önce nescafe ile ıslatıp geriye kalan kremayı üzerine ve kenarlarına yay. Azıcık soğuduktan sonra da üstüne küçük bi süzgeç yardımı ile kakao serp
afiyet olsunn

iyi akşamlar bacitolar,
elvin bugün çok huysuz.
Ama olsun biz alıştık çünkü...
şu an babannesiyle salata yapıyorlar...
Hepiniz iyisiniz inşallah...

biz de iyiyiz cnm hamdolsun. Salatayı yaparken babaannesi kızı senin tutman gerekmiyo mu? Niye bütün işi kaynanaya yüklüyon bakem

Son düzenleme:
bi de şu aşure olayı var, ben her sene yapar dağıtırım ama bu sene yapmadım doğrusu çünkü çok zaman alıyor. Eymen de mutfakta azıyor resmen. Ama aşureyi çok sevdiğim için hazır paetlerden deneyeyim dedim, seneler önce yapmıştım bi kez ama hiç sevmemiştim. Bu defa dr.oetker aldım,bilmiyorum markalar arasında fark var mı, sonra tamamını su ile değil su ve süt yarı yarıya ekleyerek pişirdim(. Ben iki paket pişirdim, 2 paket için tarifte yazan miktardan 1 bardak fazla ekledim). Bi de kendim ıslatıp doğradığım kayısı,incir ile kuru üzüm de kattım. Walla süper oldu, aşureyi çok sevip yapamayanlara tavsiye ederim. Yarım saatte hazırdı üstelik

HEHE çok çakalım değilmi
örümceği ile tüm evigeziyor napem :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…