- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.112
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.981
Bu arada aklıma gelmişken hiçbir vitamini damlayı vs, aynı anda vermiyorsunuz di mi? mesela d vit ile demir birbirinin etkisini yok ediyormuş, eczacım da bana ne olursa olsun verdiğin şeylerin aralarında en az yarım saat olsun dedi.
(Al Fatma bu da senin kafanı karıştırsın)
ne bu buhran havası yaw,ne oluyor.hadi bakalım silkelenin:94:bakın bana.
kestiğimde sobada yanacak cinste bir kocam var,ohh aman
10 aydır uyumayan,şimdi birde hasta bir kıpırcan ım var,ohh yandan
cadılar bayramında eli öpülecek bir kaynanam var,ohh hadi alttan üstten
bütün özlediklerim,sevdiklerim benden uzak ve yine yanlız bir yılbaşı,aman ohh
daha sayardım ama kafi diye düşünüyorum.
şimdi olumlu yönünden bakalım.
kocam odunsu bir erkek ama beni seviyor,oğlunu seviyor.onun en önemlileri biziz,bizim için çabalıyor.beni bir anlıyor bir anlamıyor ama anlamasada destek olmaya çalışıyor,mutlu etmek istiyor.seviyor,sevdiriyorolumlu yönleri daha ağır basıyor.
kıpırcan ım,oğlum,o benim dünyam.uyumuyor,hasta,sürekli mızıldıyor,evet ama beni tamamlıyor.bunlarda geçecek.herşeyin aşkın,sevginin,fedakarlığın,aile olmanın gerçeğini öğretiyor.her hareketiyle büyülüyor,gülüşüyle ruhumu ısıtıyor.
kaynanam,yok çok düşündüm bunun olumlu bir tarafı yok,at çöpe gitsinbelki kocamı doğurmuş olması bir minnet konusu olabilir
benden uzak evet ailem ama uzakta olsalarda yanımdalar,böyle hissettiriyorlar.güçleriyle,sarıp sarmalamalarıyla benimleler,hep öyle olacaklar.enazından mutlu olduğumu biliyorlar ve bununla avunuyorlar.beni seviyor ve her koşulda arkamda duruyorlar.
hadi bakalım sıyrılın bu kötü ruh hallerinden.sizde olumsuzlukları düşündüğünüz gibi olumlu yönleride bulun ve düşünün.yapmazda bu ruh halinizle davam ederseniz bana uyar.hemen o moda geçer,ağlar zırlar,bütün gün başınızın etini yerim
www.gulevi.net
kayınvalidem cadı avcısı
kayınpeder yumurta follukçucu
küçük görümcek doktor ( hiç alakası yok ilkokulu zor bitirmiş )
büyük görümcek çöpçatan ( bence tam tersi olmalı imiş )
eşim kabzımal
bende gardiyan çıktım
selin ne çıktı peki, ben iklime de baktım, ''turşucu'' çıktı, çok komik yaa :)))
kız ayfer bu site sana kıyak çekmiş sankim, bize niye abuk subuk şeyler çıkıyo??
Bendeniz yosun avcısı, koca kişisi cadı avcısı:44:, furkan rüşvetçi polis, eymenito da sütçü çıktı:44:
bu komedi neymiş böle, ben de bakam ne çıkacaz ailecek:))
Aylin sen de mi nazardan korkmaya başladın, niye kaldırdın keremitonun fotosunu?
kızlar siz yine iyisiniz
ataya baktım diktatör çıktı
eski eşimin soyadıyla baktım fabrikatör
kendiş soyadımla baktım sapık :)))
kızlar bu arada canım tiramisu istedi ...
Burda bulabileceğim hiçbiryer yok kendim yapıcam
kolay bir tarifi olan varmı
iyi akşamlar bacitolar,
elvin bugün çok huysuz.
Ama olsun biz alıştık çünkü...
şu an babannesiyle salata yapıyorlar...
Hepiniz iyisiniz inşallah...
HEHE çok çakalım değilmi
var cnm, hazır kakaolu pastaban alıyosun
kreması için: 1 litre süte 1 subardağı un,1 su bardağı şeker ekle,kısık ateşte kaynayana ve katılaşana dek sürekli karıştır. Katılaşınca 1 Vanilya ve
* ister 2 kaşık margarin
* istersen yarım bardak süt ile çırpılmış kremşanti
* ya da bi paket labne ekle ( yani üçünden birini seç, üÇüyle de denedim benim Favorim krem şanti ile yapılanı ama hepsi güzel oluyo)
sonra biraz mikserle çırp. şekerli nescafe ile ıslattığın pastabanın ilk yarısına kremanın bi kısmını dök ve düzgünce yay,sonra ikinci katı koyup onu da önce nescafe ile ıslatıp geriye kalan kremayı üzerine ve kenarlarına yay. Azıcık soğuduktan sonra da üstüne küçük bi süzgeç yardımı ile kakao serp
afiyet olsunn
biz de iyiyiz cnm hamdolsun. Salatayı yaparken babaannesi kızı senin tutman gerekmiyo mu? Niye bütün işi kaynanaya yüklüyon bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?