2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağolasın meralim sende olmasan ben bu tarifleri nerden bulacam valla yemeğede çok meraklı gibi görünmüyorsun (incesin o anlamda söyledim ) yanlış anlaşılmasın :))

ayy biraz bakayım dedim eşim aradı hazırlan diye normalde eşim mesaideydi bugün 12'de gelecekti o zaman gidecektik görümcemlere ama erken çıkıyomuş hemen hazırlanmam lazım
orda kalacağız ve sabah da erkenden hastaneye gideceğim miniğin kontrolü için Arda'ya da görümcem bakacak
kızlar dua edin bişey çıkmasın 3'lü test yapılacak 2'li temiz çıkmıştı
hepinizi öpüyorum

HEHE çok çakalım değilmi
örümceği ile tüm evigeziyor napem :90:

evet biraz çakal gördüm seni, ama boşer öyle olmak lazım bazen

sağolasın meralim sende olmasan ben bu tarifleri nerden bulacam valla yemeğede çok meraklı gibi görünmüyorsun (incesin o anlamda söyledim ) yanlış anlaşılmasın :))

rica ederim ne demek hele bu güzel söz sonrası dile benden ne dilersen çok meraklıyım walla Şebocum, pek bi seerim hele tatlıları

cnm hayırlı haberlerle gel inş.

herkese günaydın
mert bey gece yine uyanma rekoru kırdı,mal gibi hissediyorum kendimi,başım ağrıyo
sabah ben çıkarken hala uyuyordu beyfendi,gece uyumadıya hiç anasını düşünmüyo bu çocuk
bugün gece 12 yi göremem diye tahmin ediyorum,dün akşam saat 8 de yattım

Günaydınnnn..
Ben bugün uykumu aldığım için bomba gibiyim, dün çok başım ağrıdığı için süründüm resmen, eli-ayağı-heryeri öpülesi annem bana üzülüp dün gece ''ben illgilenirim kızla, sen uyu da başının ağrısı geçsin'' dedi, sırtımda dünyanın etrafını tur attırsam hakkını yine ödeyemem heralde..
Bu arada dün gece İklim 2 kere falan uyanmış sadece, annemle yeni yöntemler deniyoruz, tutarsa size de anlatırım, bu gece uykusuzluğu mahvediyor insanı yaaa..

Günaydın
Oğlum da bana artık acıyıp akşam uyumaya karar verdi, ben de bugün daha iyi uyandım.
Bugün bizim eşimle yıldönümümüz 11 seneyi geride bıraktık acı tatlı ayrı barışık geçirdiğimiz tam 11 sene ve bu yıldönümüzde o artık sadece sevdiğim değil çocuğumun babası...

günaydın canım , anne gibi yar olmaz ,,,,

bu gece uyumuş olman ne güzel,,, inşallah yöntemleriniz tutar canım ve bizde faydalanırız,,,

günaydın canım , estağfirullah o his bana ait ya en son eşimden su istediğimde saat 5,45 demişti ve ben hala selini ayağımda sallıyordum :84:
ayrıca gece 12 yi görmem ve yüm yılıda uyuyarak geçiririm diye hayal kurma bizde bu bebekler varken çok zor,,,

Sahip olduklarımızla yaşamayı öğrenmek bir süreç, bir katılım, yani yaşamımızın yoğrulmasıdır. Gelecek yıllar varlığımızı zenginleştirecek. Yeni yıl ilk adım.. Dostluğumuzun, arkadaşlığımızın daha da pekişmesi, sağlık, mutluluk, huzur ve şansın evlerimizden eksik olmaması dileğiyle...Nice yıllar, mutlu yıllar..

maşşalah

mevlam daha güzel daha uzuuunnn yıllar nasip etsin

Günaydın,

Dün akşamki yılbaşı partisinden kurtulup eve gidebildiğimde saat 8'di ve Doruk bütün gece bunun intikamını aldı, sürünüyorum. Bugün mesaiyi erken bitireceklermiş, umarım epeyce erken bitirirler de affettiririm kendimi kuzuya.

Aylin ve Yasemin, sizin gecenizin iyi geçmiş olmasına sevindim.
Aylincim, ayrıca yıldönümünüz kutlu olsun, sağlıklı, mutlu, huzurlu nice yıllar dilerim.
Fatoş ve Gülşan, siz bu tarafa gelin, mesai saatleri boyunca birbirimize sarılıp uyuyalım...COLOR]

senin mesai saatin bugün az canım beni kesmez ,,,

elektrikler gitti tüm alıntılar uçtuuuuu
aylin bütün güzellikler senin ve ailenin yanında olsun canım,nice mutlu,huzurlu,sağlıklı ve paralı yıllar diliyorum
burcu geliyorum anacım patronu yolladım köyleri geziyo şuan,bende yanınıza kıvrılıvereyim:86:
yasemin uykusuzluğu ortadan kaldıracak tüm önlemleri ümitle bekliyorum canım
fatma sende gel burcunun orda kestirelim biraz

Günaydın arkadaşlar...
Ben br haftadır çok fena hastaydım. Bugün yeni yeni toparlanıyorum. Sizler nasılsınız? Akşama napıyosunuz???

yaw benmi yanlış hatırlıyorum acaba,eskiden yılbaşı günü yarım gün mesai olurdu,ertesi gün tam gün tatil olurdu bugün biz niye tam gün çalışıyozki yarın zaten cumartesi tüh beee şansa bak

Hatuuuun, uyuyacak fırsatı buldun da süresini beğenmiyorsun bea

burcu daha beni kabul etmez :)

yaseminnnn canım yeni yıl dileğin boşa gitmesin ,,, teşekkür bende senin yeni yılını kutluyorum ve yazdığın güzel dilekelrin hepsini senin içinde diliyorum ,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…