2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

unuttum bu canavar kafa bırakmıyor kii fırsatta vermiyor
hastalara şifa diiliyorum
bizde bu gece evdeyiz tocanın bahanesi de şu:
hep hayal edermiş çocuğuyla ilk yıl başını eşi ve oğluyla evde başbaşa kutlamakmış bizde iyi dedik hayallerine engel olmayalım ozaman bareee
ama ben serhandan fırsat bulup bişey yapamam fazla dedim sen bişe yapma ben halledicem dedi benimde canıma minnet bakalım akşama neler var
yalnız serhan yine dün geceki gibi olursa bi duble rakı da ona verecem

evet anlayan var, sizinki takmıyomuş, çocuk ta anası gibi cool takılıyo:82::76: Eymen de fena walla, önceleri babasını yaklaştırmıyodu şimdi abi de yaklaşınca hemen gelip onu da ittiriyor, bağırıyor:))

unuttum bu canavar kafa bırakmıyor kii fırsatta vermiyor
hastalara şifa diiliyorum
bizde bu gece evdeyiz tocanın bahanesi de şu:
hep hayal edermiş çocuğuyla ilk yıl başını eşi ve oğluyla evde başbaşa kutlamakmış bizde iyi dedik hayallerine engel olmayalım ozaman bareee
ama ben serhandan fırsat bulup bişey yapamam fazla dedim sen bişe yapma ben halledicem dedi benimde canıma minnet bakalım akşama neler var
yalnız serhan yine dün geceki gibi olursa bi duble rakı da ona verecem

Yoksa aynı doktora mı gidiyoruz :)
Adam beni çok uyardı ama ben salak gibi yok boğazı kurumuştur, yok acıkmıştır diye emzirdim, o zamanlar gecede iki defa falan kalkıyordu, koymuyordu tabi bana. Resmen ben bozdum yani çocuğu... Ben de özlediğini düşünüyorum, iki akşam üsü üste eve her zamankinden geç gittim, o iki gece her zamankinden daha fazla uyandı çünkü.

Aceba daha nekadar emizrsek kızlar emzirenlere soruyorum...Yada nekadar emzirmeyi düşünüyorsunuz...

Sütüm gelmeye devam ederse, 1 yaşına kadar emzirmek istiyorum. Sonra dana kadar bir erkek çocuğunu emzirme fikri hoşuma gitmiyor, birkaç kaynakta da özellikle erkek bebeklerde uzun süre emzirmenin psikolojik açıdan sakıncalı olduğunu okudum, kafam iyice karıştı. Ama benim oğlum fena tiryaki (Aylin anlat arkadaşım), nasıl bıraktıracam bilmiyorum...

Aceba daha nekadar emizrsek kızlar emzirenlere soruyorum...Yada nekadar emzirmeyi düşünüyorsunuz...

canım benim bebik te saat başı kalksa yine iyidir diyeceğim cinsten inan. bi gün çetelesini tutucam,her kalkışına bi öentik atayım da bakayım kaç kez kalkıyomuş zira hesabını tutamıyorum. Benim büyük oğlan da böyle meme düşkünüydü ve o da 2 yaşına dek hep bu şekilde uyanırdı. 2 yaşında memeden kestim, daha o gece hiç uyanmadı ben bunu 1-5 yaşında kesmeyi düşünüyorum, 6 ay eksik emsin bişi olmaz:97:

1 yaşında keseceksen şurda kalmış 2 ay. yazık azıcık daha emsin be

Seyhancım şükret, hiç olmazsa baş başasınız...
Rakı süper fikir, ben de Doruk'a mı versem...

Biz pek mesafeli olduğumuz için bu aralar, Doruk pek böyle bi ana şahit olamadı. Ben de merak ettim, deneyecem...

Meral, nasıl kestin anacım, bi anlatsana yaaa...
Ben hafta içi gündüz zaten emzirmiyorum, o da hiç aramıyor, ama ben evdeysem, bıraksam bütün gün ağzında tutacak yaw...

Ya ben cool değilim ya, o gün o kadar gördün yine aynı şeyi mi düşünüyorsun???

o adamı o hale sen getirdin bence, bırak da eskiye dönsün bari.
ayrıca planınıza fesatlık yapmamak için kendimi zor tutuyorum haberin olsun :84:

Meral, nasıl kestin anacım, bi anlatsana yaaa...
Ben hafta içi gündüz zaten emzirmiyorum, o da hiç aramıyor, ama ben evdeysem, bıraksam bütün gün ağzında tutacak yaw...

ben turşu suyu sürmüştüm cnm ucuna midesi pek hassastı furkinin, o an midesi bulandı çekti hemen ağzını. sonra gelip bikaç kez baktı,ıyyy pis istermisin dedim almadı:)) gece başım dertte uyanınca nasıl oyalıcam diye düşünüyodum ki bi baktım daha ilk geceden uyanmadı hiç

Valla beni gece yormasa 2yaşına kadar emzirebilirim yada kendi bırakana kadar ama yorulunca emzirmicem diyorum gece çok ağlayınca dayanamıyorum.. hemde korkuyorum uykusu açılır diye...

clrscr-Pınar niye artık hiç konuşmuyosun?? korkuttu di mi seni o olaylar Seval zaten hiç girmez oldu

Di mi yaaa
Daha girdikleri günün ertesi oldu nerdeyse, rezil olduk...

Doruk turşuya bayılıyor, zannımca suyunu da sevecektir. Sevmediğibişi bulur sürerim ben de zamanı gelince...
Allah nazardan korusun, Furkan tam melek bebekmiş Meralcim yaa, anladığım o ki seni hiç üzmemiş, bundan sonra da hep yüzünü güldürsün inşallah... Eymen ve bizim cücükler de Furki abileri gibi olurlar umarım :)

emzirme konusu kur anda da geçiyor her bebeğin iki yaşına akdar ememye hakkı varmış ,, anne emzirmek sitemezse yada sütü kesilirse,, baba süt anne tutmakla mükellefmiş ,,, ben öyle biliyorum araştırın bakalım,,,

meraaall sana çok kızdım eymen zaten zayıf birde neden sütten eksiyorsun 18 ay dayandın 6 ay daha dayan ve sakın kesme yoksa gelir alırım kuzumu benimki sabaha akdar nasılsa orta malı açık duruyor birini selin emsin birini eymen :9 süt kardeş olurlar , süt oğlumuda daha sana vermem ona göre ,,, ben dedim diyeceğimi,,,

Ooo sitede 2. Merve varmış
Neyse size doyum olmaz bana hiç olmaz ben çıkıyorum.Hepinizi öpüyorum,güzel bir yılbaşı akşamı geçirmenizi diliyorum.P.tesi bol havadis olacak herkeste,herkes tam zamanında yerinde olsun.:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…