- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.081
Tenku canım,bu 11 yıldan darısı sizin de başınıza :82: Kero iyi geçen gün demiştin ya Eser beni öpünce hemen geldi yaladı diye dün akşam bizde denedik onu ama Kero şöööle bi döndü baktı bize sonra tekrar oyuncaklarına döndü devam etti oynamaya, sanırsam bizi sallamıyoreşim de diyoki ne anlar bu yaşta,aaa öyle deme anlayan varmış dedim bakıcısının kocası son günlerde huzursuz diye nazar değmiştir belki deyip nazar boncuğu almış ve takmış Kero ya çok hoşuma gitti,kendi çocukları gibi sahipleniyorlar
Aynı bennn!! Zombie aynenönceden bukadar değildi aceba diyorum tüm gün çalışıyoruzya özlüyorlarmı ben sabah 11de işe geliyorum akşam 7de evde oluyorum hali ile tüm gün oratada yokum kokumuzumu özlüyorlar ..kiyamam bende istiyorum annesütü olduğu kadar alabildiği kadar alsın tabikide ama çok kötü alişkanlık yaptı doktorda zaten alişkanlık olmasın diye gece besleme diyip duruyordu kiyamadım bitane daha doorsam onada kiyamam ama çok zorrr yaaaa....
Aceba daha nekadar emizrsek kızlar emzirenlere soruyorum...Yada nekadar emzirmeyi düşünüyorsunuz...
Aceba daha nekadar emizrsek kızlar emzirenlere soruyorum...Yada nekadar emzirmeyi düşünüyorsunuz...
Yoksa aynı doktora mı gidiyoruz :)
Adam beni çok uyardı ama ben salak gibi yok boğazı kurumuştur, yok acıkmıştır diye emzirdim, o zamanlar gecede iki defa falan kalkıyordu, koymuyordu tabi bana. Resmen ben bozdum yani çocuğu... Ben de özlediğini düşünüyorum, iki akşam üsü üste eve her zamankinden geç gittim, o iki gece her zamankinden daha fazla uyandı çünkü.
unuttum bu canavar kafa bırakmıyor kii fırsatta vermiyor
hastalara şifa diiliyorum
bizde bu gece evdeyiz tocanın bahanesi de şu:
hep hayal edermiş çocuğuyla ilk yıl başını eşi ve oğluyla evde başbaşa kutlamakmış bizde iyi dedik hayallerine engel olmayalım ozaman bareee
ama ben serhandan fırsat bulup bişey yapamam fazla dedim sen bişe yapma ben halledicem dedi benimde canıma minnet bakalım akşama neler var
yalnız serhan yine dün geceki gibi olursa bi duble rakı da ona verecem
evet anlayan var, sizinki takmıyomuş, çocuk ta anası gibi cool takılıyo:82::76: Eymen de fena walla, önceleri babasını yaklaştırmıyodu şimdi abi de yaklaşınca hemen gelip onu da ittiriyor, bağırıyor:))
canım benim bebik te saat başı kalksa yine iyidir diyeceğim cinsten inan. bi gün çetelesini tutucam,her kalkışına bi öentik atayım da bakayım kaç kez kalkıyomuş zira hesabını tutamıyorum. Benim büyük oğlan da böyle meme düşkünüydü ve o da 2 yaşına dek hep bu şekilde uyanırdı. 2 yaşında memeden kestim, daha o gece hiç uyanmadıben bunu 1-5 yaşında kesmeyi düşünüyorum, 6 ay eksik emsin bişi olmaz:97:
1 yaşında keseceksen şurda kalmış 2 ay. yazık azıcık daha emsin be
msjımiki kez gitmiş niden acebaaa
neyse bizimki icraatın içinden programını bitirdi bana sesleniyo temizle diyee
evet anlayan var, sizinki takmıyomuş, çocuk ta anası gibi cool takılıyo:82::76: Eymen de fena walla, önceleri babasını yaklaştırmıyodu şimdi abi de yaklaşınca hemen gelip onu da ittiriyor, bağırıyor:))
heyoooo ,,, akşamki paln belli oldu,,, ona göre hazırlan diye aradı ,,,
nişan merasimi bittikten sonra arkadaşalrla eğlendiğimiz bir mekan vardı çamlıcada
alkolsüz tabi ,,, bu bizim için önemli :) oraya rezervasyon yaptırmışşş ,,, hem bize uygun hemde güzel anıları olan bir eyr dedi
akşam sekizbucukta ordayız ...):))
ay çok mutlu oldumm :) bizim meşeyi kim yonttu acaba
Meral, nasıl kestin anacım, bi anlatsana yaaa...
Ben hafta içi gündüz zaten emzirmiyorum, o da hiç aramıyor, ama ben evdeysem, bıraksam bütün gün ağzında tutacak yaw...
Adam beni çok uyardı ama ben salak gibi yok boğazı kurumuştur, yok acıkmıştır diye emzirdim, o zamanlar gecede iki defa falan kalkıyordu, koymuyordu tabi bana. Resmen ben bozdum yani çocuğu... Ben de özlediğini düşünüyorum, iki akşam üsü üste eve her zamankinden geç gittim, o iki gece her zamankinden daha fazla uyandı çünkü.
Aynen canım benim annemde doktorla aynı fikirdeydi... Hatta abimin eşi yani yengenin 2oğlu var biri 4 diğeri 2yaşında ikiisinide 4-5 aylıktan itibaren gece beslemedi ağladı dayandı ve çocuklar ozamandan beri geceleri deliksiz uyurlar .... Ama gaddarlık gibi gelioyor bana :))
Sütüm gelmeye devam ederse, 1 yaşına kadar emzirmek istiyorum. Sonra dana kadar bir erkek çocuğunu emzirme fikri hoşuma gitmiyor, birkaç kaynakta da özellikle erkek bebeklerde uzun süre emzirmenin psikolojik açıdan sakıncalı olduğunu okudum, kafam iyice karıştı. Ama benim oğlum fena tiryaki (Aylin anlat arkadaşım), nasıl bıraktıracam bilmiyorum...
clrscr-Pınar niye artık hiç konuşmuyosun?? korkuttu di mi seni o olaylarSeval zaten hiç girmez oldu
ben turşu suyu sürmüştüm cnm ucunamidesi pek hassastı furkinin, o an midesi bulandı çekti hemen ağzını. sonra gelip bikaç kez baktı,ıyyy pis istermisin dedim almadı:)) gece başım dertte uyanınca nasıl oyalıcam diye düşünüyodum ki bi baktım daha ilk geceden uyanmadı hiç
canım benim bebik te saat başı kalksa yine iyidir diyeceğim cinsten inan. bi gün çetelesini tutucam,her kalkışına bi öentik atayım da bakayım kaç kez kalkıyomuş zira hesabını tutamıyorum. Benim büyük oğlan da böyle meme düşkünüydü ve o da 2 yaşına dek hep bu şekilde uyanırdı. 2 yaşında memeden kestim, daha o gece hiç uyanmadıben bunu 1-5 yaşında kesmeyi düşünüyorum, 6 ay eksik emsin bişi olmaz:97:
Sütüm gelmeye devam ederse, 1 yaşına kadar emzirmek istiyorum. Sonra dana kadar bir erkek çocuğunu emzirme fikri hoşuma gitmiyor, birkaç kaynakta da özellikle erkek bebeklerde uzun süre emzirmenin psikolojik açıdan sakıncalı olduğunu okudum, kafam iyice karıştı. Ama benim oğlum fena tiryaki (Aylin anlat arkadaşım), nasıl bıraktıracam bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?