- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.041
günaydın kızlar...çok moralim bozuk.dün gece 12 ye kadar fakülte acildeydik.asyanın kullandığı boğaz enfeksiyonu antibiyotikler bağırsak enfeksiyonuna yol açmış ishal ve kusuyo dünden beri.çeridi kalmadı yavrucak..of of şimdide onun tedavisine başladık...dün eşimde acildeydi.o da çok hasta..akşama arkadaşlarla birlikte olacaktık sanırım biz gidemiycez...
aylincim sen 11 yıl yazınca bana çok garip geldi ... ben çok hızlı davranmışım yaa
eşimimle ;
27 ağustos 2007 de doğum günnüde tanıştık aşık olduk ,, ama bir daha hiç görüşemedik
10 aralık 2007 de geldi aşkını ilan etti
29 ocak 2008 de evlenme teklif etti
08 şubat 2008 de nişanlandık
13 temmuz 2008 de evlendik
14 temmuz 2009 da hamile olduğumu öğrendim
08 ağustos 2009 askere gitti
10 mart 2010 kızım doğdu
şuan 1222 gündür tanıdığım bir adamla evliyim ve çocuğum var
aaa çok geçmiş olsun canım,inşallah tez zamanda iyileşir asya ve eşingünaydın kızlar...çok moralim bozuk.dün gece 12 ye kadar fakülte acildeydik.asyanın kullandığı boğaz enfeksiyonu antibiyotikler bağırsak enfeksiyonuna yol açmış ishal ve kusuyo dünden beri.çeridi kalmadı yavrucak..of of şimdide onun tedavisine başladık...dün eşimde acildeydi.o da çok hasta..akşama arkadaşlarla birlikte olacaktık sanırım biz gidemiycez...
fatma bu ne kızaylincim sen 11 yıl yazınca bana çok garip geldi ... ben çok hızlı davranmışım yaa
eşimimle ;
27 ağustos 2007 de doğum günnüde tanıştık aşık olduk ,, ama bir daha hiç görüşemedik
10 mart 2010 kızım doğdu
günaydın kızlarr
herkese şimdiden iyi seneler
ben böle şöle bi yazıyım gibi kutmamam normalde bu şimdilik olsun çünkü çok yorgun ve uykusuzum serhan dün 9 ayın en kötü gecesini geçirtti bana hani arada bi olurdu da bukadar olmazdı resmen perişanım şükür hiç bi sorun yok ama gece ben salladım yatırdım odadan çıkmadan o kalktı hadi bi daha bi daha derken sabah oldu dün gece kesintisiz 15dk uyumamışımdır aynada kendimi tanıyamadım elim yüzüm şekil değiştirdi
şimdi bunu sık yaşayanlar bi gece için bu kadar vır vır etme diyebilirler ama alışık olmayınca çok zor oluyo allah kolaylık versin herkese
şimdi beyimizin kahvaltısını hazırlıyım sonra tekrar gelirim umarım biraz daha dinç olarak
Sonra da pasta savaşı yaparsınız artık..
anacım gün veremem ama kasım 2007 de tanıştık aralık 2007 de çıkmaya başladık aralık 2007 de türkiyeye döndü temmuzda tekrar sudana döndü temmuzda evlenme teklif etti ağustosta nişanlanacaktık fakat eniştem vefaat etti ekimde nişanlandık 12 aralıkta evlendik 2 yıldır evliyim ve bir oğlum caraylincim sen 11 yıl yazınca bana çok garip geldi ... ben çok hızlı davranmışım yaa
eşimimle ;
10 mart 2010 kızım doğdu
günaydın kızlar...çok moralim bozuk.dün gece 12 ye kadar fakülte acildeydik.asyanın kullandığı boğaz enfeksiyonu antibiyotikler bağırsak enfeksiyonuna yol açmış ishal ve kusuyo dünden beri.çeridi kalmadı yavrucak..of of şimdide onun tedavisine başladık...dün eşimde acildeydi.o da çok hasta..akşama arkadaşlarla birlikte olacaktık sanırım biz gidemiycez...
günaydın kızlarr
keyfim yok hiç bişi yapasm yok.. ynie yıla böle girmek istemiyorum:S
bizdeki yemek skandalı ise şööle bana sormadan plan yapmışlar menü hazırlamışlar bu da yetmezmiş gibi kayınpeder esin bişi yapmasın çalışıyo demiş buna bozulmuşlar benim tatlıları yapmama karar vermişler herkes kendi istediği tatlıyı bildirdi bende akşama yaş pastamı alıp gidicem ve renklerini keyifle seeredicem
Eşin sana süpriz mi yapcak ki Fatoş??
Biz de coşkuyla zap yapıcaz..
..
wwwuuuwww çileden çıkarmışlar senine güzel işte kaynana yapsın yemekleri sende afiyetle ye menemen yapmayı bilmeyen kadın akşama sizi aç bırakmasa bari
günaydın kızlarr
herkese şimdiden iyi seneler
ben böle şöle bi yazıyım gibi kutmamam normalde bu şimdilik olsun çünkü çok yorgun ve uykusuzum serhan dün 9 ayın en kötü gecesini geçirtti bana hani arada bi olurdu da bukadar olmazdı resmen perişanım şükür hiç bi sorun yok ama gece ben salladım yatırdım odadan çıkmadan o kalktı hadi bi daha bi daha derken sabah oldu dün gece kesintisiz 15dk uyumamışımdır aynada kendimi tanıyamadım elim yüzüm şekil değiştirdi
şimdi bunu sık yaşayanlar bi gece için bu kadar vır vır etme diyebilirler ama alışık olmayınca çok zor oluyo allah kolaylık versin herkese
şimdi beyimizin kahvaltısını hazırlıyım sonra tekrar gelirim umarım biraz daha dinç olarak
Ah aaah Kıymet nerde başbaşa gitmek, tabisi de ablası ve oğlu da gelecek, her sene seneye şöyle yaparız seneye böyle eğleniriz diyerek geçiyor zaten,bu sene "oğlumuzla ilk yılbaşımız onsuz geçirmeyelim ne yapacaksak o da yanımızda olsun" diyerek kandırdı beni:84:
Burcu ben büyük ihtimalle açarım zaten laptopu bari 2-3 sevdiğim insanla konuşurum diye,gel anacım beklerim
Yasemin iyi dileklerin için çoook teşekkürler,Allah hepimizin mutluluğunu daim eylesin amin
fatma bu ne kızhepsini kutlamıyonuzdur inşallah ben evlilik yıldönümü dışında bişey hatırlamıyorum
Günaydın canlar
Sadece son sayfay baktım henüz. Olcaycım çok geçmiş olsun cnm Asyama
Herkes bu akşamı konuşuyo sanırım ama imse de memnun değil gibi
Hayırdır canikom, senin neyin var, neden keyifsizsin..?
İİ FİKİR BEN ONLARI PASTAYLA ÖLDÜREBÜLÜRÜM ÇOK SERİ KATİL GÖRDÜM KENDİMİ
anacım gün veremem ama kasım 2007 de tanıştık aralık 2007 de çıkmaya başladık aralık 2007 de türkiyeye döndü temmuzda tekrar sudana döndü temmuzda evlenme teklif etti ağustosta nişanlanacaktık fakat eniştem vefaat etti ekimde nişanlandık 12 aralıkta evlendik 2 yıldır evliyim ve bir oğlum car
çok geçmiş olsun canım ya antibiyotikler yaparmıymış bööle bişi ilk kez duydum veren doktor bilmiyomuymuş bööle bi risk olduğunu
siz bizden 3 ay daha hızlısınız :):)e maşşalah ben arada bir askerlik geçirdim işte o var ama sizinde sudan türkiye git gelleriniz oldu tabi :)
ay çıldıracam:84: alyansımın içinde 09.08.2008 yazıyor,acaba istemeye geldikleri gün mü yazıyo içinde yoksa nikah tarihimizmi:26: eve gidip evlenme cüzdanımıza bakmam lazım hemenay kamil duymasın 40yıl dilinden düşmem artık ben niye hatırlamıyorum kendimle ilgili bu önemli günleri halla halla ya:26:
ay çıldıracam:84: alyansımın içinde 09.08.2008 yazıyor,acaba istemeye geldikleri gün mü yazıyo içinde yoksa nikah tarihimizmi:26: eve gidip evlenme cüzdanımıza bakmam lazım hemenay kamil duymasın 40yıl dilinden düşmem artık ben niye hatırlamıyorum kendimle ilgili bu önemli günleri halla halla ya:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?