2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Üffff çok geçmiş olsun, olcay belki sevmiyorsundur ama yine de bence Kadir Tuğcu ya yazıp fikir alsana.

Biz 4015 gün önce başladık 6 sene sonra anca evlendik,evlendikten 4 sene sonra ancak çocuk yapabildik bizimki sizinkinin yanında kaplumbağa tavşan yarışına benzedi

sağol,dün akşam yazdım aylincim kadir tuğcuya..cevap bekliyorum...bakalım o diyecek...

aaa çok geçmiş olsun canım,inşallah tez zamanda iyileşir asya ve eşin

fatma bu ne kız hepsini kutlamıyonuzdur inşallah ben evlilik yıldönümü dışında bişey hatırlamıyorum

uykusuzlar kervanına hoşgeldin canım

Günaydın canlar
Sadece son sayfay baktım henüz. Olcaycım çok geçmiş olsun cnm Asyama
Herkes bu akşamı konuşuyo sanırım ama imse de memnun değil gibi

Sonra da pasta savaşı yaparsınız artık..
İİ FİKİR BEN ONLARI PASTAYLA ÖLDÜREBÜLÜRÜM ÇOK SERİ KATİL GÖRDÜM KENDİMİ
anacım gün veremem ama kasım 2007 de tanıştık aralık 2007 de çıkmaya başladık aralık 2007 de türkiyeye döndü temmuzda tekrar sudana döndü temmuzda evlenme teklif etti ağustosta nişanlanacaktık fakat eniştem vefaat etti ekimde nişanlandık 12 aralıkta evlendik 2 yıldır evliyim ve bir oğlum car

çok geçmiş olsun canım ya antibiyotikler yaparmıymış bööle bişi ilk kez duydum veren doktor bilmiyomuymuş bööle bi risk olduğunu

Aylincim yıldönümünüz kutlu olsun cnm, nice güzel yıllarınız olsun inş. bu geceyi de takmamaya çalış artık napcan

Fatoş cidden nasıl hatırlıyosun tüm tarihleri bee:96:

Olcay, Asya ya ve eşine çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum..

Kujucum, aramıza hoşgeldin, nasıl zor değil mi, uyumayan sıpayla uğraşmak, hadi kahvaltını yap bakalım, bir enerji topla..

süper plan

Eşin sana süpriz mi yapcak ki Fatoş??
Biz de coşkuyla zap yapıcaz..

..

eşim süpriz yapacağını bir kaç hafta önceden bildirdi bakalım bekliyorum ama bana umduğum gibi olmayacak gibi geliyor

ayrıca sizi elektrik süpürgesinden sonra atmadıalrsa şimdi hiç atmazlar korkma canım

canım çok geçmiş olsun eşinede bebeğinede ,, çok üzüldüm :26:

wwwuuuwww çileden çıkarmışlar seni ne güzel işte kaynana yapsın yemekleri sende afiyetle ye menemen yapmayı bilmeyen kadın akşama sizi aç bırakmasa bari

dün gece bizim ev

anlattığına göre görümcek aslıdna o kadar cahil birid değil ne işi var sizin yıldönümünüzde ???

fatma bu ne kız hepsini kutlamıyonuzdur inşallah ben evlilik yıldönümü dışında bişey hatırlamıyorum

canım tabiki ehrgünümüz ayrı bi kutlama ile geçmiyor ,,, aklımıza eseni yapıyoruz diyelim ,, yılbaşında da eğlence gibi bi alışkanlığımız yok normalde ama bu yıl yaapsı tutu bende destekledim ,,

Günaydın canlar
Sadece son sayfay baktım henüz. Olcaycım çok geçmiş olsun cnm Asyama
Herkes bu akşamı konuşuyo sanırım ama imse de memnun değil gibi

Hayırdır canikom, senin neyin var, neden keyifsizsin..?

sela werilio umarım kızım uyanmazz. cumanız mübarek olsun bu arada kızlarr. ezanla sela arası bol bol dua edin. dönmezz o dualar..

neyim mi war . bişeyim yok. sorunda o zaten. kızım hariç hiç bi heyecan hiç bi action bişi yok. yinede allahıma sonsuz şükürler...

geçen yeni yılda evdeki meşeyle kavgalıydık tüm sene ööle geçti bu sene de kavga edicez gibi yine bi sene kavgalı mı geçicek :26:

siz bizden 3 ay daha hızlısınız :):) e maşşalah ben arada bir askerlik geçirdim işte o var ama sizinde sudan türkiye git gelleriniz oldu tabi :)

AYLÜN neden diş fırçası aldın demişsin bi kere hakkını yeme olumun 4 dişivar yada 3,5 bakış açısına göre deişiyo 4-24 ay arası bebeler için fırça vardı unnado da aldım öğrensin şimdiden şarkı föölüyo benim ğlışta çiğniyo hoşuna bile gitti 1 dk sonra da alamıyorum elinden

ay çıldıracam:84: alyansımın içinde 09.08.2008 yazıyor,acaba istemeye geldikleri gün mü yazıyo içinde yoksa nikah tarihimizmi:26: eve gidip evlenme cüzdanımıza bakmam lazım hemen ay kamil duymasın 40yıl dilinden düşmem artık ben niye hatırlamıyorum kendimle ilgili bu önemli günleri halla halla ya:26:

siz bizden 3 ay daha hızlısınız :):) e maşşalah ben arada bir askerlik geçirdim işte o var ama sizinde sudan türkiye git gelleriniz oldu tabi :)

bizim git gellerimiz yok git gelmelerimiz var toplamda yüz yüze görüşmemiz 3 ay onun dışında hep netten eniştem vefaat etmese daha da hızlıydık ta hızlı koşan atın .....anladın sen onu

bende hiçbi tarihi hatırlamam sadece evlilik yıldönümü o da 12.12 olduu için:78:

Hiç boş bırakmaya gelmiyorsunuz, destan yazmışsınız yine...
Olcaycım, Asyama ve eşine çok geçmiş olsun, ikisine de acil şifalar dilerim.
Merve ben de tam dediğin gibiyim, hiç bir heyecanım yok, ama ben 10 yıldır bu adamlayım, üstelik de kuyrukları başımdan hiç eksşk olmuyor, siz daha yeni evli sayılırsınız, noluyu?
Gerisini unuttum...

ya bende öyle herbişeyi aklımda tutamıyorum aslında ama tarihlerin hep bi anısı var,, aynı tarihlerde rastlantılar var ,, tanışma eşimin doğum gününde oldu arkadaşımın da doğum günü vardı aynı gün kutladılar aslında ilk gördüğüm gün mezuniyeti idi ama hatırlamıyorum mesela o yüzden ikinci karşılaşma olan aşık olma tarihinden başladım biz düğünden 2 ay önce nikah işlemini yaptık ve inan o tarihi de hatırlamıyorum ya mayıstı ya nisan sonu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…