2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eksik kalmayayım dedim

15kasım 2003 tanışma (aynı gün biz kadıköy sahilinde otururken karşıda sinegogları ve hsbc bankı bombalamışlardı her ikimizin ailesi de telefonla aramışlardı bizi)

31 aralık2003 sevgili olduk(1.5 ay öylesine görüştük yılbaşı günü sevgili olalım artık dedik)

22 şubat 2005 ayrıldık 7 ay sürdü bu ayrılık
18 eylül 2005 (doğum gününün ertesi günü) iş yerime geldi seni seviyorum evlenelim dedi
yine 15 kasım 2005 ailemle tanıştı
15 şubat 2006 isteme söz ve nişan bi arada oldu

1 temmuz 2006 da da evet dedik
22 mart 2010 çekirdek aile olduk

bazen kızarım mızarım ama seviyorum tocamı

hee bu arada ben ilişki özürlüydüm önceden çok çabuk sıkılır hemen kusurlarını bulup soğurdum sevgililerimden bir tek eşimde olmadı bu halada sıkılmadım eşimden

o güzel yol size nitoyu hediye etmiş ,, mevlam daha uzun yolalr el ele gönül gönüle nasp etsin :26:

çok arabeks oldu ama valla çok içten ettim ,,,

canısı ex tocadan bahsetmek değilde birinin eksikliğinden bahsediyorum duygusal bir açlık benimkisi yanlız olmuyor o yüzden (
buarada hamile olduğumu öğrendikten sonra başlamıştı sorunlar
( o çocuk istemiyordu sırf ben istiyorum diye kabul etti eminim o zamanlar olmasın diye dua bile etmiştir ama allaha çok şükür oğluşum oldu sonrada kabullenemedi falan filan .....) ve evet ben hamileyken karar vermiştim ayrılmaya

mevlam sanada uzuun uzuun yıllar nasip etsin ,,,

ayrangönüllü seniii :))

Ayy hepiniz anlattınız, eksik mi kalayım ben şimdi?

25 Kasım 2000 Tanışma
Arada geçen 9 ay kur yapma
10 Ağustos 2001 Senin ne güzel ellerin var dedi, elimi tuttu ve öptü, sonra da bir daha hiç bırakmadı
20 Nisan 2004 İsteme-Söz
1 Mayıs 2004 Nişan
2 Ekim 2004 Nikah-Düğün
2 Mart 2010 Doruk'um doğdu

canım yol arkadaşlarım hepinizin yeni yılını en içten dileklerimizle kutluyoruz anne oğul yeni yılda herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum .. yasemincim hediyeni bi türlü kargoya veremedim ptesi veriyorum inşallah. yıl sonu işler cok yogunlaştı kusura bakma oldumu canımcım

evet haklısın insan alışıyor ya birinin ilgisine ilgisiliğine kavgasına bile doğru söylüyorsun ,,

şebnemcim sen kalbi ruhu tertemiz birisin ve bak sorun olur diye aldırmayı değil pırıl pırıl bir bebek büyütmeyi seçmişsin

ben inanıyorum ve tüm kalbimle dua ediyroum ki bu yeni yıl da sen çok büyük mutluluklar yaşayacak sıkıntılarından kurtulacaksın ,,, meleğin ve senin kıymetini bilen çok iyi biri ile çoookk mutlu olacaksın ,,, :26:

ben eksik kalmayayayım
22 ağustos 2007 tanısma
15 eylül 2007 söz
20 ekim 2007 nişan
26 04 2008 nikah
17.03.2010 canımın içi herşeyim balım en yakısıklım hayatıma giren en karizmatik erkek egem doğdu

o güzel yol size nitoyu hediye etmiş ,, mevlam daha uzun yolalr el ele gönül gönüle nasp etsin :26:

çok arabeks oldu ama valla çok içten ettim ,,,

canım çok sağol...amin inşallah...Rabbim hiçbirimiz evinden huzuru eksike etmesin :))

bu süpermiş:))

Şebnemcim, Fatma'ya sonuna kadar katılıyorum, Allah da herşeyi güzel kalbine göre versin inşallah...

en çok 10 ağustos 2001 i beğendim ,,,
doruk hariç tabi :)

kızlar buarada buakşam saat 12 ye yaklaşırken mümkünsede 12 de
evin giriş kapısında nar patlatın evinizde bereket hiç eksik olmasın

buarada poşete koyup patlatın etraf batmasın

işte budur...aynen katılıyorum:))
o gök gözlü mavi boncuk her şeye değer....

sağol canım arkadaşım tabii sende burcum ...
buarada ağlattın beni kız

ben eksik kalmayayayım
22 ağustos 2007 tanısma
15 eylül 2007 söz
20 ekim 2007 nişan
26 04 2008 nikah
17.03.2010 canımın içi herşeyim balım en yakısıklım hayatıma giren en karizmatik erkek egem doğdu

hakakten yawww,,, babası bi daha bana kara kedi aramıza girdin oğlumun aklını başından aldın birden bire nikah masasına oturttun derse :113::113::113:

Sağol Fatmacım tavsiyelerin için En tazecik foroğrafımız, oğluşum öğle uykusunda mışıl mışıl uyurkenn Bu arada peditus uyku yapar mı, baygın gibi uyuyor oglusum, en ufak sese kalkan cocuk gık demeden 2 saat uyudu

erkekler evlilikten kaçar kaçar doğru insanı buldular mı da kaçmasına fırsat vermemek için ümkün olduğu kadar acele ederler
teşekkür ederiz iyi dileklerin için

9 ay ha... valahi bu erkeklerin hızına yetişilmiyor.

KIZLAAAAAAAR NOHUTLU PİLAVIN YANINA YAPILACAK YEMEK SÖYLEYİN BANA MERAAAAALLL SENDE VARDIR GÜZEL FİKİRLER bıktım artık yemek düşünmekten yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…