2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dün kabuslarla dolu bi gece geçirdim. Eymenden arta kalan uyku dilimlerini de kabuslar heba etti şimdik en ilgincini anlatayım: sabah erken saatte koca kişisi glip beni ve eymeni uyandırıyo hadi kalkın işimiz var dışarda diye, daha o an erken kalktığım için rüya kabusa dönüyo zaten sonra bi fotoğrafçıya mı ne gidiyoruz,foto çekiyoruz ama neye lazım bilmiyorum. sonra koca kişisi orda bulunan 3 taş hatunla muhabbete başlıyo,ama zaten tanışıyolar muhabbetleri koyu ben buna hadi eymen durmuyor diyorum, şöyle gözucuyla bakıp siz çıkın ben de geliyorum birazdan diyo, hah diyorum tabi çıkar beklerim seni dingill, çıkıyorum sinirle, bakıyorum etrafa hemen taksiye bineyim de gideyim diye. bi adam yaklaşıyo yanıma,özel aracını gösterip buyrun sizi istediğiniz yere götüreyim diyo ben de uzak dur bee diyorum, şimdik rüyaya sabahın köründe başladığımız halde akşam olmuş,heryer karanlık. sonra dönüp pusete bakıyorum, yarabbi puset boşş, Eymeni kaçırmışlar:96::95: Neyse ki o an Eymenito uyanıyo ve uyanmasına seviniyorum ilk kez

Valla beni gece yormasa 2yaşına kadar emzirebilirim yada kendi bırakana kadar ama yorulunca emzirmicem diyorum gece çok ağlayınca dayanamıyorum.. hemde korkuyorum uykusu açılır diye...

çok zor canım yaa anlıyorum snei ama biraz daha sabredin bence

bilmiyorum olabilir ,,, ama bende keyfimden yapamdım hiç bişeyi canım yaa hayatı hızlı ve plansız yaşayabiliyrosun ama maddiyat bu duruma herzaman ayak uydurmuyor ,,, ona kalsa evet çok güzel günler yaaş hergünümüzü kutladık felan ama bu kez beş kuruşsuz askere ordand adoğuma gider ortada kalırdık,,, neyse ben bu günün keyfini çıakrayım

sakın sabote etme kırkyılda bir oluyor yaww :):) senin eşinde eminim çok güzellikler yapıyordurrr,,,, sende onalşrı düşün ve adamı bu gece yatağında boğmaya felan kalkma

sende cadı desek suç cool desek suç ,, köy gacısısın o zaman :):)

Son düzenleme:

evet evet rezil olduk,korktular baksana
Canım sen de salça falan sürersin artık:)) Walla şimdi düşününce daha iyi anlıyorum, Furkan gerçekten beni hiç üzmemiş inşallah tüm yavrucaklar öyle olur

canım kurana göre 2 yılaq kadar emzirilebilir,daha fazlası uygun görülmüyor. yoksa 2 yaşından önce kesince günaha girmiş sayılmıyosun. ama elbette o değerli rızıktan gücümüz yettiğince ermeliyiz çocuklarımıza. burda günah ancak yok memeler sarkmasın falan diye çocuğu ondan mahrum bırakmakla olabilir. Benim kesmek istememdeki temel amaç ta yemek yemesi ama, emdiği için neredeyse hiçbişi emiyo ve gördün işte hala ufacık tefecik bişi. yetmiyo yani süt artık ona

Güle güle cnm, inşallah sen de düşündüğünün aksine iyi bi gece geçirirsin

günaydın
hayırlı cumalar herkese.
azıcık geçmişe bakayımda birileri ceza kesmesin

hayırlı cumalar yazgıcım, bak bak ceza alma:))

burcucum eşimin annesi bebekken çok ağlıyomuş uyumuyomuş bi komşu gelmiş demiş çatlar bu çocuk çok ağlıyo tabii ozaman böle doktor bolluğu nerde
demiş 2 çay kaşığı falan rakı verin uyusun vermişler 6 saat deliksiz uyumuş yinede kendi uyanmamış annesi emzirerek uyandırmış
yanee

heran uyabilirim...

yok artık şaka yapıyosun di mi evet evet bu bi şaka olabilir ancak

okudum işte,ne oldu yani:89:

OLCAY,Asya ya ve eşine acil şifalar diliyorum.

ALPiş im çok öksürüyor,balgamı var atamıyor.burnuda akıyor hala.yeni yıla hasta giriyoruz,bütün yıl böyle geçmez umarımhiçbirşeyde vermiyorum ilaç olarak.bakalım nnezaman geçecek yaa

Son düzenleme:

neee:95:

slm millet
iyi kaynatmışsınız yetişilmiyor hızınıza

olcay çoook geçmiş olsun kızına ve eşine

Aylincim yıldönümünüz kutlu olsun cnm, nice güzel yıllarınız olsun inş. bu geceyi de takmamaya çalış artık napcan

Fatoş cidden nasıl hatırlıyosun tüm tarihleri bee:96:

aylin ben de kutlayayım evllik yıldönümünüzü
meral ben de sayayım mı

3 eylül 2007 tanışma
24 eylül çıkma
27 eylül evlenme teklifi
6 şubat 2008 ailemle tanıştı
20 temmuz isteme, söz, nişan, bohça
28 ağustos nikah
1 ekim çanakkalede düğün
12 ekim 2008 urfada düğün
okulun olması uzattı bizim işi yoksa 2 ayd evlenirdi bu deli benimle

e seninki bayanlık dışı bir durum tebriklerimi sunuyorum :81:

Aceba daha nekadar emizrsek kızlar emzirenlere soruyorum...Yada nekadar emzirmeyi düşünüyorsunuz...

bu ramazan kesmeyi hayal ediyorum belki süt kesilir falan oruçta da bahaneyle kesilir,yaklaşık 1,5 yaşında olacak. olmazsa başka çare düşüneceğiz.

çok şanslısın darısı başıma turşu senin için iyi olmuş, kekik ya da nane yağı deneyebilirsiniz bu iş için hem acı hem yoğun kokulu. ben öyle planlıyorum :18:

clrscr-Pınar niye artık hiç konuşmuyosun?? korkuttu di mi seni o olaylar Seval zaten hiç girmez oldu

Korkmak değil de, 1 seneden fazladır okuyorum topiği, anam du bende bi yaziyim dedim iki gün sonra olaylar cıktı; dedim bende bi ugursuzluk var heralde

Şaka şaka. Ondan değil de geç kalmışım aranıza katılmakta, yerleşmiş bir düzenin içine girmek zor oluyor, en azından benim için. Oğluşta hasta hala, ateş bitti şükür, öksürüğümüz sürüyor ama, onunla ugrasıyorum mamişte yemiyor Sohbetlere pek katılamasam da, bilgim dahilinde soru falan olursa yazmaya çalışıyorum.

kocam psikopat avcısı (beni bulmasından belli zaten)
ben köçek
oğlum büyük inasan olcakmış

bu arada oğluşun eşinci dişi kabarmış

Son düzenleme:
ders aralarında bir görünüp kaçıyorum..geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlarıma teşekkür ediyorum

Bende nickimi park edip gitmiş gibi oldum, bir baktım sohbet yürümüş gitmiş, işlerimi toparlamaya çalışıyorum, saat 3 te çıkacam bende, müdürüm sağolsun :)))

2010 yılında çok kahrımı çekmiş olması vesilesiyle, müdürümü yemeğe götürdüm. Bilgi veremedim, çok ani gelişti, cezama razıyım...

malum bugün bizde yeni yıla evimizde girenlerdeniz oğluşumla birlikte
o yüzden alışverişe çıktım birde oğluşuma oyuncak tren aldım şimdi deli gibi çığlıklar atarak oynuyor onunla :)))

herkes hikayesini özetlemiş ben eksik kalmayayım benimki hepinizden farklı sonu it,ibari ile :)))

2 mart 2005 te taniıstık
24 haziran 2005 te sevgili olduk
16 aralık 2006 istemeye geldiler
23 aralık 2006 nişan
21 haziran 2008 nikah
25 haziran 2010 boşanma
buarada 23 haziran doğum günüm :))

selam:))

zor oldu elim titredi resmen ama iyi oldu rahatladı yavrum:))ben de hatıra sakladım saçlarını:))

bugün bizim eşimle çıkmaya başladığımız tarih...daha doğrusu artık önümüzdeki yolları beraber yürümeye başaldığımız gün..o gün öyle demiştik:)) 8 yıl olmuş:))

Son düzenleme:

NAPTIN KIS ÇOCUĞAA :):)

AKŞAM EŞİME DİYECEĞİM BENDE SENİ BANA DELİ AŞIK SANIRDIM BAKSANA SENDEN DELİSİ ÇOOOOKKKMUŞŞ :)

SAYFAYI AÇTIĞINDA İLK MESAJA CEVAP YAZ SONRA KENDİ DURUMUNU YAZ İLGİLENEN OLMAZSA Bİ ŞANS DAHA VER VE Bİ İLETİ DAHA GÖNDER SONRA ZATEN SENDE BAĞIMLI OLURSUN BELLİ MAYANDA VAR SABIRLA OKUDUĞUNA GÖRE CANIMSIN

kocam psikopat avcısı (beni bulmasından belli zaten)
ben köçek
oğlum büyük inasan olcakmış

bu arada oğluşun eşinci dişi kabarmış

OLSUN OSLUN TÜM MART EBBEKELRİ BÜYÜK İNSAN OLACAK ZATİ

MAŞŞALAH BEŞİNCİ DİŞ HAYIRLI OLSUN ,, ÖMRÜ UZUN OLSUN

ders aralarında bir görünüp kaçıyorum..geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlarıma teşekkür ediyorum

İYİ DERSLER HOCAAMMM ...

Bende nickimi park edip gitmiş gibi oldum, bir baktım sohbet yürümüş gitmiş, işlerimi toparlamaya çalışıyorum, saat 3 te çıkacam bende, müdürüm sağolsun :)))

OOOHHHH BEN AKŞAMA AKDAR BURADAYIM HADİ MUTLU YILLAR CANIM ,,, KUZUYU DA KOCAMAN ÖP BENİM İÇİN,,,

2010 yılında çok kahrımı çekmiş olması vesilesiyle, müdürümü yemeğe götürdüm. Bilgi veremedim, çok ani gelişti, cezama razıyım...

CEZA OLARAK HEPİMİZİ YEMEĞE GÖTÜR

SEN BU ARA NEDEN BU KADAR ÇOK EX TOCANDAN BAHSEDER OLDUN ?? HAMİLELİKTE DE KÖTÜMÜYDÜ İLİŞKİNİZ ? O DÖNEM Mİ KARAR VERMİŞTİN ,, BEN HATIRLAMIYORUM ,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…