- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.101
Valla beni gece yormasa 2yaşına kadar emzirebilirim yada kendi bırakana kadar ama yorulunca emzirmicem diyorum gece çok ağlayınca dayanamıyorum.. hemde korkuyorum uykusu açılır diye...
Ya ben cool değilim ya, o gün o kadar gördün yine aynı şeyi mi düşünüyorsun???
o adamı o hale sen getirdin bence, bırak da eskiye dönsün bari.
ayrıca planınıza fesatlık yapmamak için kendimi zor tutuyorum haberin olsun :84:
Di mi yaaa
Daha girdikleri günün ertesi oldu nerdeyse, rezil olduk...
Doruk turşuya bayılıyor, zannımca suyunu da sevecektir. Sevmediğibişi bulur sürerim ben de zamanı gelince...
Allah nazardan korusun, Furkan tam melek bebekmiş Meralcim yaa, anladığım o ki seni hiç üzmemiş, bundan sonra da hep yüzünü güldürsün inşallah... Eymen ve bizim cücükler de Furki abileri gibi olurlar umarım :)
emzirme konusu kur anda da geçiyor her bebeğin iki yaşına akdar ememye hakkı varmış ,, anne emzirmek sitemezse yada sütü kesilirse,, baba süt anne tutmakla mükellefmiş ,,, ben öyle biliyorum araştırın bakalım,,,
meraaall sana çok kızdım eymen zaten zayıf birde neden sütten eksiyorsun 18 ay dayandın 6 ay daha dayan ve sakın kesme yoksa gelir alırım kuzumu benimki sabaha akdar nasılsa orta malı açık duruyor birini selin emsin birini eymen :9 süt kardeş olurlar , süt oğlumudadaha sana vermem ona göre ,,, ben dedim diyeceğimi,,,
Ooo sitede 2. Merve varmış
Neyse size doyum olmaz bana hiç olmaz ben çıkıyorum.Hepinizi öpüyorum,güzel bir yılbaşı akşamı geçirmenizi diliyorum.P.tesi bol havadis olacak herkeste,herkes tam zamanında yerinde olsun.:82:
günaydın
hayırlı cumalar herkese.
azıcık geçmişe bakayımda birileri ceza kesmesin
burcucum eşimin annesi bebekken çok ağlıyomuş uyumuyomuş bi komşu gelmiş demiş çatlar bu çocuk çok ağlıyo tabii ozaman böle doktor bolluğu nerde
demiş 2 çay kaşığı falan rakı verin uyusun vermişler 6 saat deliksiz uyumuş yinede kendi uyanmamış annesi emzirerek uyandırmış
yanee
heranuyabilirim...
burcucum eşimin annesi bebekken çok ağlıyomuş uyumuyomuş bi komşu gelmiş demiş çatlar bu çocuk çok ağlıyo tabii ozaman böle doktor bolluğu nerde
demiş 2 çay kaşığı falan rakı verin uyusun vermişler 6 saat deliksiz uyumuş yinede kendi uyanmamış annesi emzirerek uyandırmış
yanee
heranUyabilirim...
Aylincim yıldönümünüz kutlu olsun cnm, nice güzel yıllarınız olsun inş. bu geceyi de takmamaya çalış artık napcan
Fatoş cidden nasıl hatırlıyosun tüm tarihleri bee:96:
ay çıldıracam:84: alyansımın içinde 09.08.2008 yazıyor,acaba istemeye geldikleri gün mü yazıyo içinde yoksa nikah tarihimizmi:26: eve gidip evlenme cüzdanımıza bakmam lazım hemenay kamil duymasın 40yıl dilinden düşmem artık ben niye hatırlamıyorum kendimle ilgili bu önemli günleri halla halla ya:26:
Aceba daha nekadar emizrsek kızlar emzirenlere soruyorum...Yada nekadar emzirmeyi düşünüyorsunuz...
ben turşu suyu sürmüştüm cnm ucunamidesi pek hassastı furkinin, o an midesi bulandı çekti hemen ağzını. sonra gelip bikaç kez baktı,ıyyy pis istermisin dedim almadı:)) gece başım dertte uyanınca nasıl oyalıcam diye düşünüyodum ki bi baktım daha ilk geceden uyanmadı hiç
clrscr-Pınar niye artık hiç konuşmuyosun?? korkuttu di mi seni o olaylarSeval zaten hiç girmez oldu
www.gulevi.net
kayınvalidem cadı avcısı
kayınpeder yumurta follukçucu
küçük görümcek doktor ( hiç alakası yok ilkokulu zor bitirmiş )
büyük görümcek çöpçatan ( bence tam tersi olmalı imiş )
eşim kabzımal
bende gardiyan çıktım
Nitomun saçlarına nasıl kıydın annesiiiii...? Ben o saçların hastasıydım yaa.. Şaka bir yana, iyi yapmışın düzeltmekle, uzarken düzgün uzasın bence, bende İklim in saçlarına aklıma geldikçe ayar çekiyorum :))
Kan damlası konusunda benimde kafam karıştı şimdi ama bebeğin ten rengine bakarak ta verilmezki, ne bileyim yaa, belki beyaz tenli çocuk alla alla..
Devit-3 e bizde devam ediyoruz, 1 yaşında bırakacaz dedi doktor, kan damlası konusunda gereksiz demir yüklemesi yapmak iyi değildir dedi, fazlası zararlıymış..
uyku vaktiii
aylin ben de kutlayayım evllik yıldönümünüzü
meral ben de sayayım mı
3 eylül 2007 tanışma
24 eylül çıkma
27 eylül evlenme teklifi
6 şubat 2008 ailemle tanıştı
20 temmuz isteme, söz, nişan, bohça
28 ağustos nikah
1 ekim çanakkalede düğün
12 ekim 2008 urfada düğün
okulun olması uzattı bizim işi yoksa 2 ayd evlenirdi bu deli benimle
Korkmak değil de, 1 seneden fazladır okuyorum topiği, anam du bende bi yaziyim dedim iki gün sonra olaylar cıktı; dedim bende bi ugursuzluk var heralde
Şaka şaka. Ondan değil de geç kalmışım aranıza katılmakta, yerleşmiş bir düzenin içine girmek zor oluyor, en azından benim için. Oğluşta hasta hala, ateş bitti şükür, öksürüğümüz sürüyor ama, onunla ugrasıyorum mamişte yemiyorSohbetlere pek katılamasam da, bilgim dahilinde soru falan olursa yazmaya çalışıyorum.
kocam psikopat avcısı (beni bulmasından belli zaten)
ben köçek
oğlum büyük inasan olcakmış
bu arada oğluşun eşinci dişi kabarmış
ders aralarında bir görünüp kaçıyorum..geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
Bende nickimi park edip gitmiş gibi oldum, bir baktım sohbet yürümüş gitmiş, işlerimi toparlamaya çalışıyorum, saat 3 te çıkacam bende, müdürüm sağolsun :)))
2010 yılında çok kahrımı çekmiş olması vesilesiyle, müdürümü yemeğe götürdüm. Bilgi veremedim, çok ani gelişti, cezama razıyım...
malum bugün bizde yeni yıla evimizde girenlerdeniz oğluşumla birlikte
o yüzden alışverişe çıktım birde oğluşuma oyuncak tren aldım şimdi deli gibi çığlıklar atarak oynuyor onunla :)))
herkes hikayesini özetlemiş ben eksik kalmayayım benimki hepinizden farklı sonu it,ibari ile :)))
2 mart 2005 te taniıstık
24 haziran 2005 te sevgili olduk
16 aralık 2006 istemeye geldiler
23 aralık 2006 nişan
21 haziran 2008 nikah
25 haziran 2010 boşanma
buarada 23 haziran doğum günüm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?