2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

burcucum bişi olduğu yok. yani ortada sorun fln yok şükür ama ne bilim heyecanını kaybetti lafına sinir olurdum ama öle oldu. haluk gibi kocam. herşeye ne gerek war diyen bi tip:)) ya hayatım böle olmuo desem nie çok mutluyuz bi eksiğimiz yok bak çok tatlı bi sıpamız war fln dio:) ama ben ne bilim belki doğup büüdüğüm yerde olsaydım canım sıkılınca kızımı kapıp bi yerlere gidebilseydim arkadaşlarım çevrem olsaydı dağıtsaydım onlarla dagılmazdım bu kadar. burda yapamıorm bişey yok burda bide ew yokuşun tepesinde kızımla inemiyorum insemde cıkamıorm:)) öle bi saçmalık işte. amaan buraya yazıorm rahatlıorm. işte

bizim git gellerimiz yok git gelmelerimiz var toplamda yüz yüze görüşmemiz 3 ay onun dışında hep netten eniştem vefaat etmese daha da hızlıydık ta hızlı koşan atın .....anladın sen onu

ha yok biz evlenme teklifinden sonra taa askerliğe kadar biribirmizi görmeden 24 saat bile geçirmedik ,,

her sabah beni kapıdan alır akşam kapıya bırakırdı hatta nişanlandık bizde kalmaya başaldı babam baktı olacak gibi değil kovdu onu evden oda yine sabah akşam almaya başladı

bizi devlet ayırdı askerlikle :) sonrada hiç eskisi gibi olmadı zaten

Son düzenleme:
en hızlı benim aranızda bikere 5 ayda oldu bittiye geldi herşey
nisan 2008de tanıştık:111:
20 mayısta sevgili olduk:119:
5 temmuzda evlenme teklif etti
9 ağustosta istemeye geldiler sözlendik
27 ağustosta nikah kıyıldı:127:
5 ekimdede düğünümüz oldu:123:
telefondaki o gün çekilen resimlerin tarihinden kopya çektim

Diş fırçası mı şarkı söylüyor?macun koymuyosun di mi?ben öyle bişey alsam kerem onu ısıra ısıra yer amacından şaşar yani fırça :)
Merve gurbette gelin olmak zor,ben hiçbir zorluğunu görmüyorum o da yapı meselesi,ailenle farklı şehirlerde misiniz yoksa farklı ilçelerde mi? komşuların falan yok mu? yokuş demişsin ya inanki Meral in evi de yokuşta ama o zırt pırt eymenle dışarda, bazı şeyleri bahane etmek yerine kabullenirsen daha mutlu olacağına inanıyorum

yok anacım macun koymuyorum ceriyorum eline kemiriyo fırça şarkı söölüyo evet 1 dk söölüyo o sööledikçe benim oğlan daha bi azimle kemiriyo

farklı şehirler canım. ewt haklısın aslında bahanem çok albeni gibiyim:) iki insan görsem iki laf etsem moralim yerine geliverir. komşu war hatta melikeyle aralarında 3 ay olan bebekli biri fln war ama ben girişemem öle o gelsin önce:) oda ewde olduğumu bilio tanşmıştık.

Kızlar slmmm ve imdaaat demek istioorum :))

Kızım uyumadan ne muhallebi ne tahıl karışım ne çorba ne yemek hiç bişi yemiyor 7,5da emdiği yada yediği şeylerle 9da yatıyor.. E hali ile 9da yatıyor 10da kalkıyor emiyor 12de kalkıyor emiyor 1de kalkıyor emiyor 2,5da kalkıyor bu bööyle 7ye kadar sürüyor... Çıldırıcam napmak lazım annem memeden kesmen lazım en azından geceleri diyip duruyor doktorumuz zaten gece emzirmesine karşı...
Napmam gerek bilen ? Tecrübeli anneler özellikle yardım ltf...
Çalışan bir anneyim delirmek üzereyim...

allah çekilin memeden kes dien bi anane gördüm:)) hayır canım yaa ne alaka kesme tabi. benim kızımda 7 bucukta yediğiyle yatıyor emip uyuyor yani. sonra gece iki yada 3 kere kalkar. seninki emme isteğinden bence açlığından değil. 7 bucukta ne yediriyorsun biraz fazla yedir yada kaydır saatini 8 e dogru al bnm ki geçen 8 de yedi gece 1 kere kalktı şok oldum. ya yedirdiğini arrtir yada saatini kaydır. yada gece uyanınca biberon kullanıormusun bilmiorm ama tahıllı mama inek sütü fln wer oda tutar. ama kesme lütfen.. doktorunada bakma tamam gece acıkmazlar keyfine emiorlar ama emiorlar sonuçta.

ya ne demek girişemem karşısı da aynı şeyi düşünüyo sa sıkıl dur evde ooooo yap bi kek koy tabağa al melikeyi buyrun kek yaptım çayda sizden de gir içeri ki ben tüm komşulara yaptım bunu apartmanda her hafta sonu keke kokuları yükselir bizim evden komşular tetikte bekler bugün kurban kim die

valla allah yardımcın olsun demekten başka elimden bişi gelmez maalesef bizde yok ööle bi durum 7. ayda bıraktı emmeyi benim meşe palamudum

yine kaçırıyorum aralarda, idare edin beni...
Canım benim oğlum yatmadan önce normal ev yemeği yiyor, ondan 1 saat kadar sonra tahıllı mama yiyor, suyunu içip yatıyor ve buna rağmen her 2-3 saatte bir uyanıp emiyor. Gerçi emiyor demek hata olur, çünkü meme ağzına girdiği an gözlerini kapatıveriyor. Acıktığı için değil, alışkanlıktan uyanıyor yani. Ben de nasıl vazgeçireceğimi bilmiyorum ama sadece geceleri anne sütü aldığı için memeyi bıraktırmaktan yana da değilim. Bir süre daha zombi modelinde yaşamayı düşünüyorum :)

heyoooo ,,, akşamki paln belli oldu,,, ona göre hazırlan diye aradı ,,,

nişan merasimi bittikten sonra arkadaşalrla eğlendiğimiz bir mekan vardı çamlıcada
alkolsüz tabi ,,, bu bizim için önemli :) oraya rezervasyon yaptırmışşş ,,, hem bize uygun hemde güzel anıları olan bir eyr dedi

akşam sekizbucukta ordayız ...):))

ay çok mutlu oldumm :) bizim meşeyi kim yonttu acaba

Canım sağol denicem ama Ohhh 2-3 kere kalksa öpüp başıma koycam 1,5-2 saatte bir viaaaylayip kalkiyor öpüyorum kokluyorum ama emmeden uyumuuyor çok yorgun geliyorum işeee...

Hadi gözün aydın, iyi eğlenceler :)
Geliim mi baskına

Canım sağol denicem ama Ohhh 2-3 kere kalksa öpüp başıma koycam 1,5-2 saatte bir viaaaylayip kalkiyor öpüyorum kokluyorum ama emmeden uyumuuyor çok yorgun geliyorum işeee...

Aynen aynen... Viyaklamıyor ama söyleniyor ilk etapta, ayağımda sallayıp da vermezsem o zaman ağlamaya başlıyor, bir de tepiniyor resmen, ayağımdan atlayıp memeye doğru emekliyor, tam bir tiryaki

Aynı bennn!! Zombie aynen önceden bukadar değildi aceba diyorum tüm gün çalışıyoruzya özlüyorlarmı ben sabah 11de işe geliyorum akşam 7de evde oluyorum hali ile tüm gün oratada yokum kokumuzumu özlüyorlar ..kiyamam bende istiyorum annesütü olduğu kadar alabildiği kadar alsın tabikide ama çok kötü alişkanlık yaptı doktorda zaten alişkanlık olmasın diye gece besleme diyip duruyordu kiyamadım bitane daha doorsam onada kiyamam ama çok zorrr yaaaa....

AYLÜN hanım önceki mesajlardan birinde yıldönümünüzü kutladık kerem nası dedik bi muhatap alın yaaa

Tenku canım,bu 11 yıldan darısı sizin de başınıza :82: Kero iyi geçen gün demiştin ya Eser beni öpünce hemen geldi yaladı diye dün akşam bizde denedik onu ama Kero şöööle bi döndü baktı bize sonra tekrar oyuncaklarına döndü devam etti oynamaya, sanırsam bizi sallamıyor eşim de diyoki ne anlar bu yaşta,aaa öyle deme anlayan varmış dedim bakıcısının kocası son günlerde huzursuz diye nazar değmiştir belki deyip nazar boncuğu almış ve takmış Kero ya çok hoşuma gitti,kendi çocukları gibi sahipleniyorlar

ayy merveye cevap vermeyi unutmuşum, çoook güldüm merve sana, emzirme konusunda bence sen başı çekmelisin,köylere kentlere bu konuyu daha çok yaymak için eğitimler falan verecek tek kişi bence sensin.

şahanesinnn bende bi pilot ben varım sanıyordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…