- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.141
evet haklısın insan alışıyor ya birinin ilgisine ilgisiliğine kavgasına bile doğru söylüyorsun ,,
şebnemcim sen kalbi ruhu tertemiz birisin ve bak sorun olur diye aldırmayı değil pırıl pırıl bir bebek büyütmeyi seçmişsin
ben inanıyorum ve tüm kalbimle dua ediyroum ki bu yeni yıl da sen çok büyük mutluluklar yaşayacak sıkıntılarından kurtulacaksın ,,, meleğin ve senin kıymetini bilen çok iyi biri ile çoookk mutlu olacaksın ,,, :26:
Ben de sizin sözünüz için aynı şeyi yazmaya hazırlanıyordum :) Süperdi gerçekten :))
hakakten yawww,,, babası bi daha bana kara kedi aramıza girdin oğlumun aklını başından aldın birden bire nikah masasına oturttun derse :113::113::113:
tam odunlukla ne ilgisi var bende hatırlamıyorum dicektim ki son cümleden sonra ancak yuh diebiliyorumben bir odunum.ben bu tarihleri hatırlamıyorum şuan.nişan,söz,yok hatırlamıyorum.
6 eylül tanışma,16 nisan nikah,23 nisan düğün.e peki gerisi
çok kızdım kendime ve gözlerim doldu,ağlayabilirim
bu arada BURCU eşlerimiz benziyormuş.
benimkide ellerimi tuttu ve "çok güzel gözlerin var,çok anlamlı bakıyor ve etkiliyor,senden çok hoşlanıyorum" demişti.
bende ona ebediyat parçalama demiştim
Sağol Fatmacım tavsiyelerin içinEn tazecik foroğrafımız, oğluşum öğle uykusunda mışıl mışıl uyurkenn Bu arada peditus uyku yapar mı, baygın gibi uyuyor oglusum, en ufak sese kalkan cocuk gık demeden 2 saat uyudu
Sağol Fatmacım tavsiyelerin içinEn tazecik foroğrafımız, oğluşum öğle uykusunda mışıl mışıl uyurkenn Bu arada peditus uyku yapar mı, baygın gibi uyuyor oglusum, en ufak sese kalkan cocuk gık demeden 2 saat uyudu
kızlar buarada buakşam saat 12 ye yaklaşırken mümkünsede 12 de
evin giriş kapısında nar patlatın evinizde bereket hiç eksik olmasın
buarada poşete koyup patlatın etraf batmasın
canım yol arkadaşlarım hepinizin yeni yılını en içten dileklerimizle kutluyoruz anne oğulyeni yılda herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum .. yasemincim hediyeni bi türlü kargoya veremedim ptesi veriyorum inşallah. yıl sonu işler cok yogunlaştı kusura bakma oldumu canımcım
evet haklısın insan alışıyor ya birinin ilgisine ilgisiliğine kavgasına bile doğru söylüyorsun ,,
şebnemcim sen kalbi ruhu tertemiz birisin ve bak sorun olur diye aldırmayı değil pırıl pırıl bir bebek büyütmeyi seçmişsin
ben inanıyorum ve tüm kalbimle dua ediyroum ki bu yeni yıl da sen çok büyük mutluluklar yaşayacak sıkıntılarından kurtulacaksın ,,, meleğin ve senin kıymetini bilen çok iyi biri ile çoookk mutlu olacaksın ,,, :26:
Hakkaten Şebnem, bende soracaktım çekindim, eski eşine neden takıldın bu aralar..?
yasemincim ben densiz sorudm iştebak herkes merak ediyormuş :) hallettik ama mevzuyu
evet canım yapıyor birde vücudu rahtalıyor ya o yüzden de uyuyor baksana sızmış resmençok güzel uyumuş ,, bişey daha soracağım beline onu hep sarıyor musun ve neden ??
ben geldim manikür pedikür kaş kesim fön eve uğra para ve yemek bırak oğluşu babaanneye bırak geldimmm fönüm iğrenç oldu iş çıkışı bi daha çektiricem başka biyerde ama nası yetiştim bilemedim saolsunlar kuaförde herkes biyerimle uğraştı
ben bir odunum.ben bu tarihleri hatırlamıyorum şuan.nişan,söz,yok hatırlamıyorum.
6 eylül tanışma,16 nisan nikah,23 nisan düğün.e peki gerisi
çok kızdım kendime ve gözlerim doldu,ağlayabilirim
bu arada BURCU eşlerimiz benziyormuş.
benimkide ellerimi tuttu ve "çok güzel gözlerin var,çok anlamlı bakıyor ve etkiliyor,senden çok hoşlanıyorum" demişti.
bende ona ebediyat parçalama demiştim
eser bana cemal süreyyanın şu dizeleriyle aşkı ilan etti malum afrikadaydık
Burda senin cesaretinden laf açmanın tam da sırası
Kalanalık caddelerde hürlüğün şarkısına katılırkenki
Padişah gibi cesaretti o, alımlı değme kadında yok
Aklıma kadeh tutuşların geliyor
Çiçek Pasajında akşamüstleri
Asıl yoksulluk ondan sonra başlıyor
Bütün kara parçalarında
Afrika hariç değil.
İnce battaniyeyi mi diyorsun? Nomalde çok dönüyor uykusunda ya da ayaklarıyla örtüyü itip açıyor üstünü, ben yanında olunca örtüyorum tekrar. Ama işim vardı biraz, sıkıstırdım yanlarına ki ben gelene kadar acamasın üstünü ne bileyim kıpırdamadan uyuyacagını
tam odunlukla ne ilgisi var bende hatırlamıyorum dicektim ki son cümleden sonra ancak yuh diebiliyorum
ben yazacaktım vazgeçmiştim ama sen yazınca kocaman KATILIYORUM yazasım geldihoşsun yazgı söyleyecek söz bulamıyorum
heeeeeeyyyyy.....
yemek dedim......
fikir verin dedim.....
biri sesimi duysun be yaw
tamam son bişi yüzündeki kızarıklık neden ??? amma incelemişim resminazarım felan değmesin çok tatlı napalım oalcak o kadar
Meral bülten yetiştirme telaşındayım ama senin mesajını gördüm yazmadan geçmeyeyim dedim.
Eymen'i sütten keseyim diyorsun ya. Sütten kestikten sonra da yemeyen bir bebek olabilir. Yine gıdım gıdım yiyebilir. Ankaralı annelerin bir web sitesi var, burada bir anne doktor tavsiyesiyle oğlu yemiyor diye sütten kestiğini yazmış. Kestiğine de pişman olduğunu yazmış. Çünkü hala yemiyormuş. Bilgin olsun.
yok öyle meral anlar demişsin o duysun
bu arada meralin yemekten anladığını afiyetle test ettimm,,,
şu süt izinelrimden birinde kocam işe giderken peşine takılıp gideceğim merale,,, selinle eymen oynasın bizde dedikodunuzu yaparız sizlerin
maaşallah çok tatlı annesiİnce battaniyeyi mi diyorsun? Nomalde çok dönüyor uykusunda ya da ayaklarıyla örtüyü itip açıyor üstünü, ben yanında olunca örtüyorum tekrar. Ama işim vardı biraz, sıkıstırdım yanlarına ki ben gelene kadar acamasın üstünü ne bileyim kıpırdamadan uyuyacagını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?