2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de sizin sözünüz için aynı şeyi yazmaya hazırlanıyordum :) Süperdi gerçekten :))

iyi ki alınmış bu kararlar vaktiyle...kuzularımız bize o anların mirası:))

ben bir odunum.ben bu tarihleri hatırlamıyorum şuan.nişan,söz,yok hatırlamıyorum.
6 eylül tanışma,16 nisan nikah,23 nisan düğün.e peki gerisi
çok kızdım kendime ve gözlerim doldu,ağlayabilirim

bu arada BURCU eşlerimiz benziyormuş.
benimkide ellerimi tuttu ve "çok güzel gözlerin var,çok anlamlı bakıyor ve etkiliyor,senden çok hoşlanıyorum" demişti.
bende ona ebediyat parçalama demiştim

Son düzenleme:
ben geldim manikür pedikür kaş kesim fön eve uğra para ve yemek bırak oğluşu babaanneye bırak geldimmm fönüm iğrenç oldu iş çıkışı bi daha çektiricem başka biyerde ama nası yetiştim bilemedim saolsunlar kuaförde herkes biyerimle uğraştı

tam odunlukla ne ilgisi var bende hatırlamıyorum dicektim ki son cümleden sonra ancak yuh diebiliyorum

yasemincim ben densiz sorudm işte bak herkes merak ediyormuş :) hallettik ama mevzuyu

evet canım yapıyor birde vücudu rahtalıyor ya o yüzden de uyuyor baksana sızmış resmen çok güzel uyumuş ,, bişey daha soracağım beline onu hep sarıyor musun ve neden ??

eser bana cemal süreyyanın şu dizeleriyle aşkı ilan etti malum afrikadaydık
Burda senin cesaretinden laf açmanın tam da sırası
Kalanalık caddelerde hürlüğün şarkısına katılırkenki
Padişah gibi cesaretti o, alımlı değme kadında yok
Aklıma kadeh tutuşların geliyor
Çiçek Pasajında akşamüstleri
Asıl yoksulluk ondan sonra başlıyor
Bütün kara parçalarında
Afrika hariç değil.

BIRAK UYUSUN GARİBİM HASTALIK PERİŞAN EDİyor onları ilaçlar bazen uyutuyor belli olmuyor pek calgel jel de uyutuyor, bu arada fotoğraf süper maşallah kuzuma

kızlar buarada buakşam saat 12 ye yaklaşırken mümkünsede 12 de
evin giriş kapısında nar patlatın evinizde bereket hiç eksik olmasın

buarada poşete koyup patlatın etraf batmasın

bunu deneyelim evde nar vardı

Bende Egeyle senin yeni yılınızı kutluyorum, sahi hediyemiz gelmedi değil mi, pzt. den sonrada gelmezse başının etini yerim ona göre :))) şaka canım yaa, sen bak işlerine, acelemiz yok, buralardayım ben :))

Hakkaten Şebnem, bende soracaktım çekindim, eski eşine neden takıldın bu aralar..?

Şebnemcim, ben sormadan önce cevap vermişsin, Fatma nın yazdıklarına katılıyorum bende, hatta seni tebrik ediyorum, bu cesareti gösteripte güzel gözlü bebişimizi doğurmayı tercih ettiğin için, güzel yüreğin için, ileride Ata sana en güzel arkadaş olacaktır ve annesiyle gurur duyacaktır eminim..
Diğer konuda haklısın, meşe palamudu da olsa bir odun her kadına lazım, ama ben şuna inanıyorum ki, snein gibi güzel yürekli bir bayanın kalbini çalacak biri mutlaka çıkacak ve sen çoookkk mutlu olacaksın..

İnce battaniyeyi mi diyorsun? Nomalde çok dönüyor uykusunda ya da ayaklarıyla örtüyü itip açıyor üstünü, ben yanında olunca örtüyorum tekrar. Ama işim vardı biraz, sıkıstırdım yanlarına ki ben gelene kadar acamasın üstünü ne bileyim kıpırdamadan uyuyacagını

hey maşşalah her bi işini halelttin bakıyorum da :) benimde kaç bıyık ağda yaptırmam gerek malum akşam eğlence var ,,, dünde söyeldiğim gibi gözümde arpacık herbiyanı da kızarık dolu ansıl güzelleşeceksem artık bulacağız bi yolnu :):)

hemde sennnnn ,,,,

güzelmiş be yawww

tamam son bişi yüzündeki kızarıklık neden ??? amma incelemişim resmi nazarım felan değmesin çok tatlı napalım oalcak o kadar

tam odunlukla ne ilgisi var bende hatırlamıyorum dicektim ki son cümleden sonra ancak yuh diebiliyorum

ben yazacaktım vazgeçmiştim ama sen yazınca kocaman KATILIYORUM yazasım geldi hoşsun yazgı söyleyecek söz bulamıyorum

heeeeeeyyyyy.....
yemek dedim......
fikir verin dedim.....
biri sesimi duysun be yaw

yaw elektrikler gidip geliyor burda herzamanki gibi
yokluğum farkedilmediğine göre cezada almam herhalde
dün mert beni babasından kıskanacakmı acaba diye deneme yapalım dedik babası beni 10kere falan öptü yanaklardan mert baktı beni öperken güldü durdu kikir kikir sonra geldi benim yüzüme eliyle şap şap vurmaya başladı çıldıracam yaw bu çocuk niye babasına bukadar düşkün, beni değil babasını kıskandı

Meral bülten yetiştirme telaşındayım ama senin mesajını gördüm yazmadan geçmeyeyim dedim.
Eymen'i sütten keseyim diyorsun ya. Sütten kestikten sonra da yemeyen bir bebek olabilir. Yine gıdım gıdım yiyebilir. Ankaralı annelerin bir web sitesi var, burada bir anne doktor tavsiyesiyle oğlu yemiyor diye sütten kestiğini yazmış. Kestiğine de pişman olduğunu yazmış. Çünkü hala yemiyormuş. Bilgin olsun.

ben yazacaktım vazgeçmiştim ama sen yazınca kocaman KATILIYORUM yazasım geldi hoşsun yazgı söyleyecek söz bulamıyorum

heeeeeeyyyyy.....
yemek dedim......
fikir verin dedim.....
biri sesimi duysun be yaw

yok öyle meral anlar demişsin o duysun

bu arada meralin yemekten anladığını afiyetle test ettimm,,,
şu süt izinelrimden birinde kocam işe giderken peşine takılıp gideceğim merale,,, selinle eymen oynasın bizde dedikodunuzu yaparız sizlerin

Son düzenleme:
Şeyma mantarlı tavuk sote, domatesli biberli et sote, fırın poşetinde sebzeli tavuk veya köfte, bezelye, patates oturtma, patlıcan oturtma......seç hadi birini

canım nohutlu pilavın yanına tavuk güzel olur. fırında soya soslu da yapabilirsin,direk kendi suyuyla kızartadabilirsin,haşlayıp didikleyedebilirsin(sarımsak ve salçayı kavurup tavukları içine at),hepside güzel oluyo valla

tamam son bişi yüzündeki kızarıklık neden ??? amma incelemişim resmi nazarım felan değmesin çok tatlı napalım oalcak o kadar

Kuvvetle muhtemel cok öpülmekten bazen biraz fazla öpüyorum galiba. Dizimde uyutuyorum ben. Uyumadan önce gıdıklıyırum falan kucagımda dursun diye, pek sevmiyorda kucak olayını. Gıdıklarken öpüyorum , beyaz olduğu için hemen kızarıyor teni. Geçiyor ama hemen, şimdi baktım yok mesela kızarıklık yüzünde, yeni uyutmuştum resmi çektiğimde haşin öpücüklerimin izleri yani onlar.

Sağol cnm, walla bilmiyorum ben de ikilemdeyim. o da bi ihtimal elbette:44: siz bana bunu d 2 yaşına dek emzirteceksiniz anlaşıldı

duydum işte cevap ta erdim kıskanma
beklerim kuzum, güzel olur

maaşallah çok tatlı annesi merti özledim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…