2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tam odunlukla ne ilgisi var bende hatırlamıyorum dicektim ki son cümleden sonra ancak yuh diebiliyorum

hemde sennnnn ,,,,

ben yazacaktım vazgeçmiştim ama sen yazınca kocaman KATILIYORUM yazasım geldi hoşsun yazgı söyleyecek söz bulamıyorum

heeeeeeyyyyy.....
yemek dedim......
fikir verin dedim.....
biri sesimi duysun be yaw

yaa niye öyle diyorsunuz ne yapayım hatırlamıyorum.sadece nişan bir bayram günüydü bunu hatırlıyorum.
ayrıca edebiyat parçalama dedim,çünkü bu sözler klasiktir.ondan sonra ciddi olduğunu anlayınca tabi baktım icabına.ayrıca benim kocam olan şahıs eskiden çok ama çok çapkındı.ben onu tanıdığımda ayrılmaya çalıştığı bir sözlüsü birde manitası vardı

Son düzenleme:
Bu arada Barışa da maşallah Pınarcım

hepiniz özel günlerinizi yazmışsınız, benim için özel günler
* 12 nisan 2002 Furkanımın
* 20 mart 2010 da Eymenimin doğumları, gerisi boşş

hadi beee, way çapkın wayyy

nicxkinden önce kardan adamı gördüm, olsa olsa Eprunun işidir bu dedim:13:

Her an çıkabilirim, bir kazaya kurban gitmeden mesajımı yazayım:
Canım arkadaşlarım,
Bize hayatımızın en güzel hediyesini sunan 2010 yılını, birlikte bitiriyoruz. Yeni yılda da güzel dostluklarımızın sağlamlaşarak devamını diliyorum. Yeni yılın, bal yavrularımıza ve bizlere sağlık, mutluluk, huzur, bereket getirmesini; bebeklerimizin şen kahkahalarının evlerimizinden eksik olmamasını yürekten temenni ediyorum. Sizi ve kuzularınızı kocaman öpüyorum :80:

vay koçum Furkan burçdaşmışız:))ben de 17 nisan doğumluyum:))
ve aslında haklısın sonuna kadar..belki doğru değil biliyorum ama geçen gün eşime de dedim..ne olur alınma ama bundan sonra benim için varsa yoksa kızım hepiniz tüm sevdiklerim bir kenara o apayrı bir kenara işinize gelirse!!!!

bende heran çıkabilirim bende burcuyla aynı dileklerde bulunuyorum sevgili arkadaşlarım çok beleşçi gördüm kendimi

aynen öyle, hayatın anlamı onlar şimdi Rabbim onlara sağlık sıhhat,huzur versin, onların derdini sıkıntısını göstermesin bize inş.

yok valla, ben özel olduğu için değil, özetlemek amacıyla yazdım.

benim hayatımın iki özel günü var bir süredir:
30 Haziran 2009 canımda bir can olduğunu öğrendiğim gün
2 Mart 2010 canımın dünyaya geldiği gün

öbürleri ancak çerez olur...

ilerde de babasıyla maça balık tutmaya felan giden bi oğlun olacak sen yanlız kaldırsın bi kız doğur bence hemen

ankaralı annelerin internet sitesi mi var ,,, ben ankaralıyım , nkarada çok anne tanıdığım var bi baksam mı acep ,, bi daha buraya uğramaz mışım

bi tane daha kuduruk mart annesi :76:

Şeyma mantarlı tavuk sote, domatesli biberli et sote, fırın poşetinde sebzeli tavuk veya köfte, bezelye, patates oturtma, patlıcan oturtma......seç hadi birini

ay akşama bende yapayım bunlardan birini belki erken gelirde yemek yiyp çıkarız,,

maaşallah çok tatlı annesi merti özledim şimdi

bende selinimi özledim 1 buçuk saat önce yanındaydım ama doyamıyorum kiii,,,

wwaaayy hakkaten baya çapkınmış :82: tamam canım sen haklıymışın ,,, ama genede senden şöyle daha duygusal bi geri tepeleme beklerdim

sanada :)

eşine neden haksızlık ediyrosun bari onunda doğum günün yazsaydın o olmasa eymenle furki nasıl olacaktı ,,, bir değil iki tane prens vermiş adam sana ,,,

patron izin verdi bu anne kaçar herkese ii senelerrrrrrrr

sanada iyi seneler canımm,,,

ben hatırlamıyorum bile telefondaki resimlerden kopya çekerek yazdım
benim için birinci sırada mertimin doğumu var
ikinci sıradada ikinci yavrumun doğumu olacak inşallah
üçüncü sırada karar veremiyorum ama annemle kocişim var:78:
farkettiyseniz kendimi koymadım sıralamaya kendimi düşünmeye vaktim yok hiç

deniz hangimiz yakındaysak ona vuruyor, sarılıp oturmuşsak aramıza oturmaya çalışıyor çok fenalar çooook

iyi de önce KIZLAAAAAAAR yazmıştım ben :26:

Şeyma mantarlı tavuk sote, domatesli biberli et sote, fırın poşetinde sebzeli tavuk veya köfte, bezelye, patates oturtma, patlıcan oturtma......seç hadi birini

tavuğu dün yapmıştım bezelye yapayım bari

fikeri veren herkese defalarca teşekkür ederim

sen bu adamın ciddiyetine inanmakla inanılmaz bir cesaret örneği göstermişsin tebrik ediyorum bi ne bilelim güzelim kocanın böyle çapkın olduğunu . aman ya tarihler hikaye hepsini hatırlıyorum da ne oluyor hafızada yer işgali sadece,

bizimki yapmış gene jestini

hadi beee, way çapkın wayyy

nicxkinden önce kardan adamı gördüm, olsa olsa Eprunun işidir bu dedim:13:

bede bende :90:

aynı güzel dilekler izden de sana güzelim iyi yıllar

Ben kaçıyorum, hepinizi çok öptüm, pzt. tam takım burda olun, sayım yapacam :))
sen zamanında gel yeterki biz burda oluruz

hee kız doğurayım,isterim tabi Allah izin verirse kızım olsun ama kızlar babaya daha da düşkün olur
meral bencede eşine biraz şans ver canım haksızlık etme bencede
akşam ne yapsam acaba yemek,en iyisi dışarda yemek du bakayım yer kalmışmı restoranlarda:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…