- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.161
tam odunlukla ne ilgisi var bende hatırlamıyorum dicektim ki son cümleden sonra ancak yuh diebiliyorum
hemde sennnnn ,,,,
ben yazacaktım vazgeçmiştim ama sen yazınca kocaman KATILIYORUM yazasım geldihoşsun yazgı söyleyecek söz bulamıyorum
heeeeeeyyyyy.....
yemek dedim......
fikir verin dedim.....
biri sesimi duysun be yaw
yaa niye öyle diyorsunuz ne yapayım hatırlamıyorum.sadece nişan bir bayram günüydü bunu hatırlıyorum.
ayrıca edebiyat parçalama dedim,çünkü bu sözler klasiktir.ondan sonra ciddi olduğunu anlayınca tabi baktım icabına.ayrıca benim kocam olan şahıs eskiden çok ama çok çapkındı.ben onu tanıdığımda ayrılmaya çalıştığı bir sözlüsü birde manitası vardı
patron izin verdi bu anne kaçar herkese ii senelerrrrrrrr
Bu arada Barışa da maşallah Pınarcım
hepiniz özel günlerinizi yazmışsınız, benim için özel günler
* 12 nisan 2002 Furkanımın
* 20 mart 2010 da Eymenimin doğumları, gerisi boşş
bende heran çıkabilirim bende burcuyla aynı dileklerde bulunuyorum sevgili arkadaşlarımHer an çıkabilirim, bir kazaya kurban gitmeden mesajımı yazayım:
Canım arkadaşlarım,
Bize hayatımızın en güzel hediyesini sunan 2010 yılını, birlikte bitiriyoruz. Yeni yılda da güzel dostluklarımızın sağlamlaşarak devamını diliyorum. Yeni yılın, bal yavrularımıza ve bizlere sağlık, mutluluk, huzur, bereket getirmesini; bebeklerimizin şen kahkahalarının evlerimizinden eksik olmamasını yürekten temenni ediyorum. Sizi ve kuzularınızı kocaman öpüyorum :80:
vay koçum Furkan burçdaşmışız:))ben de 17 nisan doğumluyum:))
ve aslında haklısın sonuna kadar..belki doğru değil biliyorum ama geçen gün eşime de dedim..ne olur alınma ama bundan sonra benim için varsa yoksa kızım hepiniz tüm sevdiklerim bir kenara o apayrı bir kenara işinize gelirse!!!!
bende heran çıkabilirim bende burcuyla aynı dileklerde bulunuyorum sevgili arkadaşlarımçok beleşçi gördüm kendimi
yaw elektrikler gidip geliyor burda herzamanki gibi
yokluğum farkedilmediğine göre cezada almam herhalde
dün mert beni babasından kıskanacakmı acaba diye deneme yapalım dedik babası beni 10kere falan öptü yanaklardanmert baktı beni öperken güldü durdu kikir kikir sonra geldi benim yüzüme eliyle şap şap vurmaya başladı çıldıracam yaw bu çocuk niye babasına bukadar düşkün, beni değil babasını kıskandı
Meral bülten yetiştirme telaşındayım ama senin mesajını gördüm yazmadan geçmeyeyim dedim.
Eymen'i sütten keseyim diyorsun ya. Sütten kestikten sonra da yemeyen bir bebek olabilir. Yine gıdım gıdım yiyebilir. Ankaralı annelerin bir web sitesi var, burada bir anne doktor tavsiyesiyle oğlu yemiyor diye sütten kestiğini yazmış. Kestiğine de pişman olduğunu yazmış. Çünkü hala yemiyormuş. Bilgin olsun.
Kuvvetle muhtemel cok öpülmektenbazen biraz fazla öpüyorum galiba. Dizimde uyutuyorum ben. Uyumadan önce gıdıklıyırum falan kucagımda dursun diye, pek sevmiyorda kucak olayını. Gıdıklarken öpüyorum , beyaz olduğu için hemen kızarıyor teni. Geçiyor ama hemen, şimdi baktım yok mesela kızarıklık yüzünde, yeni uyutmuştum resmi çektiğimde haşin öpücüklerimin izleri yani onlar.
canım nohutlu pilavın yanına tavuk güzel olur. fırında soya soslu da yapabilirsin,direk kendi suyuyla kızartadabilirsin,haşlayıp didikleyedebilirsin(sarımsak ve salçayı kavurup tavukları içine at),hepside güzel oluyo valla
Şeyma mantarlı tavuk sote, domatesli biberli et sote, fırın poşetinde sebzeli tavuk veya köfte, bezelye, patates oturtma, patlıcan oturtma......seç hadi birini
maaşallah çok tatlı annesimerti özledim şimdi
yaa niye öyle diyorsunuz ne yapayım hatırlamıyorum.sadece nişan bir bayram günüydü bunu hatırlıyorum.
ayrıca edebiyat parçalama dedim,çünkü bu sözler klasiktir.ondan sonra ciddi olduğunu anlayınca tabi baktım icabına.ayrıca benim kocam olan şahıs eskiden çok ama çok çapkındı.ben onu tanıdığımda ayrılmaya çalıştığı bir sözlüsü birde manitası vardı
yok valla, ben özel olduğu için değil, özetlemek amacıyla yazdım.
benim hayatımın iki özel günü var bir süredir:
30 Haziran 2009 canımda bir can olduğunu öğrendiğim gün
2 Mart 2010 canımın dünyaya geldiği gün
öbürleri ancak çerez olur...
yaw elektrikler gidip geliyor burda herzamanki gibi
yokluğum farkedilmediğine göre cezada almam herhalde
dün mert beni babasından kıskanacakmı acaba diye deneme yapalım dedik babası beni 10kere falan öptü yanaklardanmert baktı beni öperken güldü durdu kikir kikir sonra geldi benim yüzüme eliyle şap şap vurmaya başladı çıldıracam yaw bu çocuk niye babasına bukadar düşkün, beni değil babasını kıskandı
yok öyle meral anlar demişsin o duysun
bu arada meralin yemekten anladığını afiyetle test ettimm,,,
şu süt izinelrimden birinde kocam işe giderken peşine takılıp gideceğim merale,,, selinle eymen oynasın bizde dedikodunuzu yaparız sizlerin
Şeyma mantarlı tavuk sote, domatesli biberli et sote, fırın poşetinde sebzeli tavuk veya köfte, bezelye, patates oturtma, patlıcan oturtma......seç hadi birini
hadi beee, way çapkın wayyy
nicxkinden önce kardan adamı gördüm, olsa olsa Eprunun işidir bu dedim:13:
Her an çıkabilirim, bir kazaya kurban gitmeden mesajımı yazayım:
Canım arkadaşlarım,
Bize hayatımızın en güzel hediyesini sunan 2010 yılını, birlikte bitiriyoruz. Yeni yılda da güzel dostluklarımızın sağlamlaşarak devamını diliyorum. Yeni yılın, bal yavrularımıza ve bizlere sağlık, mutluluk, huzur, bereket getirmesini; bebeklerimizin şen kahkahalarının evlerimizinden eksik olmamasını yürekten temenni ediyorum. Sizi ve kuzularınızı kocaman öpüyorum :80:
iyi de önce KIZLAAAAAAAR yazmıştım ben :26:
yıllar
sen zamanında gel yeterki biz burda oluruzBen kaçıyorum, hepinizi çok öptüm, pzt. tam takım burda olun, sayım yapacam :))
hee kız doğurayım,isterim tabi Allah izin verirse kızım olsun ama kızlar babaya daha da düşkün olurilerde de babasıyla maça balık tutmaya felan giden bi oğlun olacak sen yanlız kaldırsın bi kız doğur bence hemen
ay akşama bende yapayım bunlardan birini belki erken gelirde yemek yiyp çıkarız,,
bende selinimi özledim 1 buçuk saat önce yanındaydım ama doyamıyorum kiii,,, sanada iyi seneler canımm,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?