2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende çıkıyorum,işlerim var çünkü.

şunu hepimiz biliyoruzki bugünle yarın arasında tek birşey değişecek.yıl hanesinin son rakamı.
ama geride bırakacağımız sene hepimizin yüreğinde şimdikiler içinde en özeli,en güzeli olacak.kötü ne yaşanmışsa yaşansın,en güzel şey ile anılacak 2010.
bize yavrularımızı getiren bu yıl,hepimize birşey kattı.ANNELİK.
2011 YILININ HEPİMİZE SAĞLIK,MUTLULUK,HUZUR ve GÜZELLİKLER GETİRMESİ DİLEĞİYLE.
öpüyorum hepinizi.

kızlaar ben kaçıyorum,hepinize sağlık mutluluk ve bereket dolu bir yıl diliyorum
seneye görüşürüz kızlaaar bu espiriyi yapmazsam ölürdüm

sevgi, sağlık, huzur ve paranın evimizden hiç eksilmediği bir yıl geçirmeniz dileğiyla arkadaşlar yeni yılınız kutlu olsun

ne zaman çıkacağım belli olmaz ben şimdiden yazayım yeniyıl mesajımı

Son düzenleme:

Evet sevgili meleklerim ve melekleri...
bu yıl oğlumun doğması benim için en güzel andı tarif edilemez bu duyguyu yaşamadan önce sizleri tanıdım bu yolda birlikde ilerledik sevindik üzüldük güldük ağladık iyi kötü herşeyi paylaştık ne mutluki bana sizleri tanıdım her birinizi yüz yüze tanımasamda hepinizi en az kardeşim kadar çok seviyorum

bu güzel yılı uğurlarken ve yeni yılı karşılarken dileğim
hep sağlıklı mutlu huzurlu sevdiklerinizle birlikte güzel biryıl ve ömür geçirmeniz...

sizleri çok seviyorum bitanecik doslarım ve onların tatlı kuzuları....
birazdan eşim gelir belki fırsatım olmaz şimdiden yazayım dedim...

Son düzenleme:
selam bağyanlar
dün hiç giremedim ewde koşturdum cery ewi yürüyerek talan ediyor herşey yerlerde sürekli düşüyo ben peşinden koşup kaldır kucakla eğil kalk halim kalmadı wallahi.. neyse ki annem geldi we kurtuuldum ohhh diyeceğim derindennn
bugün yeni yılın son günü biz cafede olacağız, neyzenden yine sazlı program war..
yeni yılın son günün son kötü haberide cengizi işten (gece zabıtalığı) çıkarmışlar:44: zaten ayda 2,3 anca gidiyodu.. 15kişi falan çıkarmışlar daha doğrusu sözleşme bitti we çıktı belki yenilerler sözleşmeyi ama bizimki pek ümitsiz suratından düşen bin parça gitti cafeye hawadan para geliodu ne güzel o paranın 1kuruşunu ben göremesemdeé!!! güya oraya buraya borca taksitlere bişeye weriomuş amaneyse işte..
yeni yıl yeni umutlar getrecek elbet..
zaten nuray sayarı söyledi başaklar için süper yatırımdolu biryıl olacakmış, ew araba para oooooo

geçmişe bakmadan direk daldım konuya yeni yılınızı kutlamadan olmz.
HEPİNİZİN VE SEVDİKLERİNİZİN YENİ YILI MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI VE SEVGİ DOLU GEÇSİN MUTLU YILLAR

hasretcim üüzlmeyin yeni bebek yeni kısmetiyle gelir bak cerenin kısmetiyle ev aldını , pab açtınız ,, cengiz zabıtadan ayrılır daha iyi bir yere başlar belli mi olur ??

ya erken geldim sizi yakalıyım die hemen 3te kimsecikler kalmamış alacağınız olsun(( bnde haziran analarına bakayım biraz.. cinsiyetler öğreniliyor isimler konuşuluyor yine yeniden bu heyecanı yaşamak çok güzel yaw:)))

hasret hayırlısı olsun canım, dükkanının başında durur cengiz başka bir iş olmazsa bile, sıkma hiç canını vardır her iştebir hayır

kızlar hepinz çok sıcak ve güzel şeyler yazmışsınız yaa. hepinizi çok seviyorum rabbim gönlünüzden geçeni haklarınızda hayırlı eylesin sağlık dolu gülücük dolu mutluluk dolu nice beraber senelerimiz olsun inşş

hasreet melikede yürüoo ama kendi başlayamıo yürümeye ben elinden tutarken bırakıyorm en yakın dayanma yerine kadar çok güzel yiriyor 10 15 adım bile atıo sonra hoop yapışıo biyere:) 15 günü daha war sanırım. cery bilio kardeşinin geleceğini o zmna bütün işlerini bitircek

hasretcim üüzlmeyin yeni bebek yeni kısmetiyle gelir bak cerenin kısmetiyle ev aldını , pab açtınız ,, cengiz zabıtadan ayrılır daha iyi bir yere başlar belli mi olur ??
nedense ben üzülmedimn zaten cengiz çok problem ediyor.. ben sözleşmenin yenileceğini we dewamedeceğini düşünüyorum
zaten hiç görmediğim bi paranın kaybı nasıl etkiler .. derken cengiz aradı
halloldu diyo.. dedim ne halloldu:44: belediyeye dewam dedi
bnde aman ben biliodumzaten sana demiştim dedim keyfi yerine gelmişti paragözümün:87:
ohh neyse yaa 1500,1500dür o maaş kartını elinden alıcam bunun şerefine:79:

kızlar bugün sizinle yazışamadık partiydi kutlamaydı işti derken zaman geçti...
hepinizi bebiklerinizle birlikte kocaman kocaman öpüyorum sağlıklı huzurlu mutlu bir yılda yeniden birlikte oluruz inşallah (yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim)
çalışmalarınıza bir süre ara verinde yeni bebek haberleri almayalım...
bi iki yıl ara lütfen öptüm hepicinizi.

Ya bir hafta hastalandık bakamadık.. Bu sefer de Hande'nin üyeliği iptal olmuş.. Nazar mı değiyo Mart annelerine noluyo? Nie die sormaya da korkuyorum.. Bu da mı konuşulması yasaklanan konuyla ilgili???

Canım arkadaşlarım yeni yılınız kutlu olsun..2010 hepimizin ortak sevinci olan bebişlerimizi verdi bize.. 2011 de hepimize sevdikleimizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur getirsin...

canlarım hepinize mutlu bir sene diliyorum..
dilediğimiz tüm güzellikler 2011de hep bizimle olur bebeklerimizle ilk yılbaşımız anlamlı we çok özelllll:128::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…