2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrrrrrrrr
yeni yıl geldi ama bi değişiklik yok:)
dün eşimin arkadaşlarıyla beraberdik 11de geldik ewe kızımın uyku saati duman oldu tabi ozr uyuttum her akşam oturmasından sonra bidaha gitmicem diyorum ama dayanamıyorum. geç yatınca geç kalktı tabi 9 falandı uyandık biraz sonra kahvaltısını edicez.babasıda uyuyoo 9 a kadar bende uyuduğum için izin werdik. görüşürüz kızlarrr 1 1 11 :) bugün millet sezeryan kuyruğuna girmiş:))

yeni bir senenin ışıl ışıl güneşli ilk sabahından hepinize günaydın canlarım..

ben yeni gözümü açtım koca beyin 'gelll bilgisayar sistemi çalışmıyor' narasıyla, dükkanda onu yapmaya çalışıyorum ewle dükkanın altlıu üstlü olmasının dez awantajı diyeyim
uğraşıyorum olmuyor deli etti beni..

sabah 6da geldik ewe önce cafemizde eğlendik çok güzeldi herşey, sonra başka mekana gittik, ordan en son gece 4-5,30 arası başka sakin bi mekana(zaten o saatte artık her yerler sakindi) bir büfeden atıştırmalık bişeyler v.s.. we 6da ewdeydik, geldim tabi beşiğe baktım bizimki gözlerini dikmiş bana bakıyo o karanlıkta biraz öpüş kloklaş meme derken uyumuşuz aşk meleğimle...
küs olduğum bi arkadalşım wardı cengiz onu we eşinide dawet etmiş onlada barışmış oldum bu wesileyle..
o da haziran annesi olacak, bir kız getrecek bjk camiasına:))))
bnden böyle işte detaya girdim sewiyeyi düşürdüm ama ben paylaşımcı ruhlu bir şahsiyetim:90:

ayy ewet bizimde bi arkadaşın düğünü warrrr gidermiyiz acep:26:
kızı uyutup kocişle muhabbete dalsaydın biraz konuşsaydın olandan bitenden hissettklerinden?

ayy ewet bizimde bi arkadaşın düğünü warrrr gidermiyiz acep:26:
kızı uyutup kocişle muhabbete dalsaydın biraz konuşsaydın olandan bitenden hissettklerinden?

işe başlicak gibiyim canım. daha belli değil ama o yüzden bütün şirinliğimle dolaşıyorum ortalıkta. beyfendinin pek gönlü yokta. o yüzden bu konuları pek açmadım. ztn iş olursa otomatikman hallour inş. iş olmasada bunun heyecanı bana epey gider. konuştum hep.. bişi deişmio erkekleri bilirsin.. bnm ruh halim çok değişio ama o yüzden iyim yani tşk ederim canım

bu ne yaaa bundan sonra haftasonu yoklama alıcam. her gelen burdayım iyiyim yazıp gidecek yoksa haftaiçi alınmicak topiee cık cık insan iki laf eder gider töbe töbeeeeee!!

bu ne yaaa bundan sonra haftasonu yoklama alıcam. her gelen burdayım iyiyim yazıp gidecek yoksa haftaiçi alınmicak topiee cık cık insan iki laf eder gider töbe töbeeeeee!!

Kıymet, 1980, Kayseri... emir ve görüşlerinize hazırım komutanım!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…