2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

puhaha
MERAL 1981, İstanbul
Merve kız sen de haftaiçi girmediğin kadar haftasonu giriyosun topiğe:)) haftasonu herkes çoluk çocuk,koca,temizlik,çamaşır,ütü,alışveriş gibi işlerle uğraşıyo cnm. o nedenle topik bu kadar ıssız

Süper!! işte buuu geç hasretcim sendee sıradaki gelsin bakim hepiniz iisiniz dimi bu arada:)
bn melisa kızın dersleriyle uğraşıyorum soy ağacı yaşlanma ewreleri falan.. uff ya okul bitti, kurtuldum die sewinemedn bide bu kızın ödewleri sardı başımı bu bitecek ceronunkiler gelecek( allahım ceza mı bu bana

hafta sonu takılınca koca kişisi kızıyo, alerji geliştirdi pembe sayfalara :84:

şeymacım hadayelerin bu hafta eline ulaşır inşallah, kaç gün sürüyo oraya gelmesi kargoyla?

kargoya veriş gününe göre değişir çarşambadan önce verdiysen yarın ulaşır, aha geç verdiysen çarşamba perşembe muhtemelen. teşekkür ederim canım benim

kocan ewdeyken tüm waktini ona ayırıyorsun sanırsammm onu işe yollayıp bize geliorusn

şeymacım hadayelerin bu hafta eline ulaşır inşallah, kaç gün sürüyo oraya gelmesi kargoyla?

evet cnm tüm vaktim kocamındır yok yaw ben o demin saydığım işlerle uğraşıyorum:)) temizlik,çamaşır,ütü,alışveriş falan gibi

hafta sonu takılınca koca kişisi kızıyo, alerji geliştirdi pembe sayfalara :84:

hımmm boşver zaten burda muhabbet olmiy haftasonu

Herkese iyi senelerrrrrrrr:118:

iyi seneler güzelim, hadi sen de yırttın:))

bişi sorcam benim kızanın iştahı azaldı ve ara öğünleri istemez oldu yani meyve ve yoğurdu,düşününce o da haklı akşam 8.30 da muhallebi yiyip sabah 8.30a kadar acıkmayan çocuk gündüz 2 saatte bir nasıl acıkıp da habire tıkınsın,var mı bu durumda olan napcaz şimdi?

walla benim bu konuda yorum yapmama gerek yok sanırım( Eymen zaten en iyi yediği günlerde 3 öğün yiyor. Kahvaltı ve çorba fix bizde, yoğurt,meyve ve muhallebi ise dönüşümlü:97:

walla benim bu konuda yorum yapmama gerek yok sanırım( Eymen zaten en iyi yediği günlerde 3 öğün yiyor. Kahvaltı ve çorba fix bizde, yoğurt,meyve ve muhallebi ise dönüşümlü:97:

Haklısın bunu yarın sabah bi daha sorayım,bi de şu balık yağını alayım iştahı artsın diyorum ama onu hangi ara vericem zaten devit,demir,flor alıyo çocuk,oooofff of analık zor zanaat sen niye balık yağı vermion sürmelim

walla niye vermiyorum ben de bilmiyorum doktorumuz vermediği için. ama dediğin gibi ben de devit, vitagil diye bi vitamin ve demir veriyorum. onu ne zaman vericem ki:44: çok zor alıyo zaten onları da

walla niye vermiyorum ben de bilmiyorum doktorumuz vermediği için. ama dediğin gibi ben de devit, vitagil diye bi vitamin ve demir veriyorum. onu ne zaman vericem ki:44: çok zor alıyo zaten onları da

bence vitaminin yerine balık yağını ver seninkinin daha fazla iştahının açılması lazım

kargoya veriş gününe göre değişir çarşambadan önce verdiysen yarın ulaşır, aha geç verdiysen çarşamba perşembe muhtemelen. teşekkür ederim canım benim
denizin resmini görcem ama tam takır ona göre:))) bnde çekcem bi arada fırsat yokooo desnee çarşambadan sonraya kalacak neyse geç olsun güç olmasın

gece acıkmadığından değil alıştığı için sabaha kadar uyuyordur bende öuhallebi weriorum ama gece acıkıyor cery hep böyle oldu.. sadece 1 haftadır falan artık mama istemiyor meme için uyanıyor yada uyanıp 2 saat beni tutuyor
oynayarak yedirsen cerenin keyfine kalsa günde 1 kez yermi acaba diorum.. ama bahçe camının önünde kediyi çağırarak ona baka baka oynaya oynaya yiyo işte..
belki keremcik diş çıkarma ewresine giriyordur yine:26:
hazır eymene bakan warken diosun:))))) bnde hafta sonları topic topic geziorum walla sıkıntıdan:89:

aslında haftaiçide iki dk durup cıkıyorum haftasonu kızım babasıyla oynuo bende daha rahat giriorm bi baba girio nete bi ben. kızım yerde oynarken buraya giremiyorum haftaiçi. ona haksızlık ediomuşum gibi gelio.:)çünkü herkes işyerinden girio zaten bebiklerinin yanında değiller ama ben öle deel:)onlar bebikleriyle oynarken haftasonu girmio bende hafta içi az giriorm alla alla bende temizlik yaptım 2 den 4 bucua kadar sil süpür toz tuvaletler derken epey yoruldum kızım şimdi çorba içti yarım alabalık yedi 9 a dogru yıkayıp hoop uyutmayı üdşünüyorum. meral sen hala emziriosun dimi canım. süt durumun nasıl benim azalıyorda. yani eskisi gibi şişmio artık. gece ben birini sağar dierini emzirirdim şimdi anca doluo:S gerçi benim cadı geçen iki ay hep yoğun süt akar ya o bittimi çekiliodu haliyle salgıyı yawaşlattı şimdi ise emmek istio off.

Son düzenleme:
Herkese iyi senelerrrrrrrr:118:

ii seneler aylinitooo:))

bu arada benim kızım artık resmen oynuo:) bileklerini kıvırtıo alkışlar kafa sallamalar. allah kaç diyorum biir yapıo parmağıyla baban gelsin duur dur söyleyeyim seni biiir bir diyorum sol işaret parmagıyla sağ elinin parmaklarına tek tek dokunuo. kumandayla kanalları değiştirio tv nin kumandasını werdiğim zaman istemio uydununkini istiyo ondan değiştiğini bilio sıpa:) fırçasıyla saçını taramaya çalışıo. gözlerini kısarak gülüo cilve yapıo.. iç içe geçen ve kule olan küplerden aldım onları üstüste diziyorum tek tek devirmeden alıp elime werio.. henüz üst üste dizemio. tam yemelik oldu artık tamm.

Evet Mervecim emziriyorum ben ama benimki uzun zamandır çok sertleşmiyor zaten, Eymen sık sık emiyor ve pek yemek yemiyor(

Cnm ben az evvel bi arkadaşımdan kötü bi haber aldım cnm sıkıldı, kaçayım şimdilik, öptüm herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…