- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.221
bn melisa kızın dersleriyle uğraşıyorum soy ağacı yaşlanma ewreleri falan.. uff ya okul bitti, kurtuldum die sewinemedn bide bu kızın ödewleri sardı başımı bu bitecek ceronunkiler gelecekSüper!! işte buuu geç hasretcim sendee sıradaki gelsin bakimhepiniz iisiniz dimi bu arada:)
kocan ewdeyken tüm waktini ona ayırıyorsun sanırsammmnevet ben artık yarın rahatça girebilirim topiğe, sayıma katılmayanlar düşünsün
şeymacım hadayelerin bu hafta eline ulaşır inşallah, kaç gün sürüyo oraya gelmesi kargoyla?şeyma 1983 izmir çanakkale urfa
emret komutanım :79:
puhaha
MERAL 1981, İstanbul
Merve kız sen de haftaiçi girmediğin kadar haftasonu giriyosun topiğe:)) haftasonu herkes çoluk çocuk,koca,temizlik,çamaşır,ütü,alışveriş gibi işlerle uğraşıyo cnm. o nedenle topik bu kadar ıssız
şeymacım hadayelerin bu hafta eline ulaşır inşallah, kaç gün sürüyo oraya gelmesi kargoyla?
kocan ewdeyken tüm waktini ona ayırıyorsun sanırsammmonu işe yollayıp bize geliorusn
şeymacım hadayelerin bu hafta eline ulaşır inşallah, kaç gün sürüyo oraya gelmesi kargoyla?
hafta sonu takılınca koca kişisi kızıyo, alerji geliştirdi pembe sayfalara :84:
Herkese iyi senelerrrrrrrr:118:
bişi sorcam benim kızanın iştahı azaldı ve ara öğünleri istemez oldu yani meyve ve yoğurdu,düşününce o da haklı akşam 8.30 da muhallebi yiyip sabah 8.30a kadar acıkmayan çocuk gündüz 2 saatte bir nasıl acıkıp da habire tıkınsın,var mı bu durumda olan napcaz şimdi?
walla benim bu konuda yorum yapmama gerek yok sanırım( Eymen zaten en iyi yediği günlerde 3 öğün yiyor. Kahvaltı ve çorba fix bizde, yoğurt,meyve ve muhallebi ise dönüşümlü:97:
Haklısın bunu yarın sabah bi daha sorayım,bi de şu balık yağını alayım iştahı artsın diyorum ama onu hangi ara vericem zaten devit,demir,flor alıyo çocuk,oooofff of analık zor zanaatsen niye balık yağı vermion sürmelim
walla niye vermiyorum ben de bilmiyorumdoktorumuz vermediği için. ama dediğin gibi ben de devit, vitagil diye bi vitamin ve demir veriyorum. onu ne zaman vericem ki:44: çok zor alıyo zaten onları da
denizin resmini görcem ama tam takır ona göre:))) bnde çekcem bi arada fırsat yokkargoya veriş gününe göre değişir çarşambadan önce verdiysen yarın ulaşır, aha geç verdiysen çarşamba perşembe muhtemelen. teşekkür ederim canım benim
gece acıkmadığından değil alıştığı için sabaha kadar uyuyordur bende öuhallebi weriorum ama gece acıkıyor cery hep böyle oldu.. sadece 1 haftadır falan artık mama istemiyor meme için uyanıyor yada uyanıp 2 saat beni tutuyorbişi sorcam benim kızanın iştahı azaldı ve ara öğünleri istemez oldu yani meyve ve yoğurdu,düşününce o da haklı akşam 8.30 da muhallebi yiyip sabah 8.30a kadar acıkmayan çocuk gündüz 2 saatte bir nasıl acıkıp da habire tıkınsın,var mı bu durumda olan napcaz şimdi?
hazır eymene bakan warken diosun:))))) bnde hafta sonları topic topic geziorum walla sıkıntıdan:89:evet cnm tüm vaktim kocamındıryok yaw ben o demin saydığım işlerle uğraşıyorum:)) temizlik,çamaşır,ütü,alışveriş falan gibi
hımmm boşver zaten burda muhabbet olmiy haftasonu
iyi seneler güzelim, hadi sen de yırttın:))
puhaha
MERAL 1981, İstanbul
Merve kız sen de haftaiçi girmediğin kadar haftasonu giriyosun topiğe:)) haftasonu herkes çoluk çocuk,koca,temizlik,çamaşır,ütü,alışveriş gibi işlerle uğraşıyo cnm. o nedenle topik bu kadar ıssız
şeyma 1983 izmir çanakkale urfa
emret komutanım :79:
Herkese iyi senelerrrrrrrr:118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?