2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah diyeyim o şirineye de öyle çıkayım

hadi yaa. üzülme.. umarım çok kötü bişey diildir. görüşürüz canım..

Mervecim, ben sabah tayfasındanım, bu akşam bir bakayım dedim topiğe sana tekmil verildiğini gördüm, bende vereyim bari eksik kalmayım :))) Bu arada senin zillinin o biiirrr bir yapan parmaklarını yerim, şirin şey, maşallah...

Yasemin,1977, Ankara
Saygılar...

tşk ederiz yasemin teyzesi... ewet canım tekmil alıyorum olmadı böle kimse uğramıyo cık cık yasemininde vizesi tamamdır.. kıymet,meral,hasret,aylin,şeyma,yasemin ..tekmilden önce gelenlerde war yeni yıldan sonra meselaa Ata'nın annesi(adı gitti wala şimdi heh şebnemdi sanrım) gdztk sonraa bi kaç arkadaşım daha onlarında vizesi tamamdır..
yarın artıkım ben yokken efenim burcudan esinden sonraa fatmadan aklıma gelenler şimdilik bunlar dierlerindende söylersiniz BUNDAN SONRA hafta sonu en az! bi kere siteye uğrama şartı getirilmiştir nokta!!

[sıze="2"]herkese hayırlı mutlu yılar diliyorum
klavyen bozuk dokununca pc kapanıyo
bende kayınçolardan yazıyorum.
Sizleri çok çok seviyore.

bende vereyim tekmilimi:=))
nimet 1985
istanbul
[/sıze]

Günaydın, iyi haftalar ve tekrar mutlu yıllar,

Tekmil vermek için biraz geç kaldım ama Merve bana bir torpil geçer artık, Burcu, 1980, İstanbul, benim nöbetim 8:00-16:00 komutanım...

Mutlu yıllar dedim demesine de, benim için mutluluk olan tek şeyin canım oğlumun dün itibariyle 10 aylık olmasıdır, gerisi nefret, bu da böyle biline...

günaydın kızlar
yeni yıla uykusuz girdim o günden beri uykusuzum
mert dün gece bizi esir aldı gece 3e kadar ağladı burnu tıkanmış,burnunu temizledim bu seferde korkudan ağladı,kıyamam ona çok üzüldüm haline okadar çok ağladı ki koynumda hıçkıra hıçkıra ağladı iç çeke çeke uykuya daldı, bende kıyamadım haline öyle kucağımda 1 saat falan birlikte uyumuşuz,sonra yatağına koydum ,ben geldim işe hala uyuyomuş,yoruldu tabi gece ölürüm ben ona

Oyyy kıyamam ona ben, öyle sokulup sakinleşmiyorlar mı, ölüyorum ben de...

Yeni yıla girerken Doruk'u emziriyordum. Yeni yıla girmeden 1 sat önce, girdikten 1 saat sonra, 3 saat sonra, 4,5 saat sonra, hep Doruk'u emziriyordum. Her uyandığından emmek istiyor ve ben delirmek üzereyim. Dün gece çok direndim emzirmemek için, resmen katıldı, hiç bu kadar çok ağlamamıştı sanırım. Dayanamayıp emzirdim tabi, o da hep içini çekti emerken, çok üzüldüm... Ama çok uyanıyor yaaa

Günaydın Arkadaşlar..

Doruk kuzusunun 10. ayını kutlarım, yaşlarına ne kadar da az kaldı yaaa, Rabbim evlatlarımıza sağlık versin, Burcucum 'gerisi nefret'' kısmına can-ı gönülden katılıyorum..

Gülşancım, niye öyle yaptı ki Mert kuzusu, oyy kıyamam yaa, diş mi çıkaracak acaba, hasta falan olmasında yavrum, bugün sende uykusuzluktan sallanır durursun artık sarhoş gibi, geçen hafta ben öyleydim, hoş bugünde var biraz uykusuzluk ama yinede 3 saat deliksiz uyudum, keyfini çıkarayım bari..

bir haftadır uyumuyorum
mertte geceleri azıttı iyice 10kez kalkıyor emzirmezsem 10dak sonra yine kalkıyor:26: neden böyle oldular acaba anlamıyorum negüzel çorap olayından sonra gece 2 kez kalkmaya başlamıştı,2 hafta rahat etmiştim şimdi acısını çıkarıyor aradım meleği kahvaltısını yapmış oynuyormuş yaramaz

Günaydın sabah tayfasıııı
Geçen yılı Merve nin süt derdiyle tamamladım,bu yıla da Merve nin sütüm azalıyor lafıyla başlıyorum yandım demek ki yine 1 sene Merve süt süt süt diyecek Hani bir de sütüm var yok diye stres yaparsan gider diyorduk ya ne kadar yalan olduğunu sevgili arkadaşımız kanıtladı

Yaaa bende 2010 mart kızlarının maharetlerini yazmayı yasaklamıştım ama yaaa bizimki dün lamba nerde deyince dönüp lambaya baktı, ne kadar zeki oğlumuz var diye ne sevinmiştik

Ben de yeni yıla uyuyarak girdim yoksa çıldırabilirdim olsun tek tesellim bu sene çok uyuyacağım (çok iyi niyetli kişi aylin)

Üfff yazık kuzuya,niye korktu da ağladı onu anlamadım.

Biizmki de 3 gibi sürekli yer değiştirdi yatakta ama girmediği pozisyon yok ve kendini uyandırıyor, bir ara cinnet geçiricem herhalde dedim,sallıyorum pışpışlıyorum uyuyor yatağa koyuyorum anında uyanıyor, en son pışpışlayıp yatağa koyma merasiminden sonra üstünü örtmeden onu öylece bırakıp su içmeye kalktım geldiğimde uyumuştu, meğerse yorganı istemiyormuş, 2 penye battaniye örttüm sabaha kadar uyanmadı.Bunu belki sizinkilerde de faydalı olur diye ayrıntılı anlattım annişler.Az örtün bakalım bu gece yine çok uyanacaklar mı?

günaydın canım geç kalacan sandım yine kesecektim cezanı
alt köpek dişinin yanındaki diş azı dişimi oluyo bilmiyorum o kabarmış eli hep orda gerilere kadar sokuyo elini,ama gece burnu tıkanmıştı ondan ağladı yavrum. diğer geceler dişten olabilir ama:26:
aslında ben sıcaktan dolayı uyuyamadığını düşünüyorum,kavgadan sonra kaloriferleri bi yakıyolar pencere açıyoz evde vur dedik öldürdüler,burdakiler beynini aldırmış ben sabahları da yakın akşamlarıda dedim,akşamları evi hamam yapıyolar resmen,dün akşam salon 27 dereceydi
doruğumun 10. ayı kutlu olsun burcu

Sağol Yasemincim, amin... Anlaşılan hafta sonu senin için de zor geçmiş :)

Üst dişler krizine girdiğinden beri, yani nerdeyse 1,5 aydır böyle Gülşancım... Bazen ayağımda sallıyordum, artık onu da kabul etmiyor, mutlaka emmek istiyor. E öyle gürül gürül sütüm de yok ki, bütün gece neyi emiyor bilmiyorum. Napmak lazım onu da bilmiyorum, bu hafta doktora gidicez kontrole, ona söyleyecem, o da bırak ağlasın diyecek, ben de onu yapamıcam, böyle bi kısır döngüde, uykusuzluktan cinnet geçirmek üzere kalakalıcam...

burnu tıkanınca korkuyo bizimkisi nefes alamıycam zannediyo galiba ondan ağlıyo teyzesi
aynı merti anlatıyosun aylin,mertte gece beşiğin içinde dört dönüyo yastık ayaklarınını altına geliyo bazen ben merti bir haftadır pikeyle yatırıyorum ona rağmen gece üstünden atıyo ev çok sıcak galiba:44: ben yorganla yatıyorum ama:26:
bencede kız anneleri kızlarının maharetlerini anlatmasın depresyona giriyorum burda vakit bulursam bende mert beyin maharetlerini yazcam bugün,ama önce şu haftasonu gerçekleşen asayiş olaylarını yazayım patrona:126:

Benim İklime verdiğim uyku düzenleyici şurup bir nebze de olsa işe yaradı, artık geceleri sadece 2 kere uyanıyor, bunun dışında çorap testi ve oda sıcaklığını düşürme testim devam ediyor, üzerine bende sadece polar battaniye yada peluş battaniye örtüyorum ama benim kız ısrarla üstü açık yatmak istiyor, uyku tulumunu ise hiçbir şekilde giymek istemiyor...

cumartesi cinnet geçirdim ben zaten gece hiç uyumamıştı benide uyutmadı sabahta uyumamak için direndi çok fena bağırdım ağladı bi 15 dakika o ağladıkça daha çok bağırdım sus diye ama susmadığı gibi ağlamanın şiddetide artı,kendime geldim sonra napıyorum ben diye emzirdim kucağımda salladım öptüm içini çeke çeke uyudu kucağımda elimi sımsıkı tuttu bırakmadı ,çok kızdım kendime bidaha ne yaparsa yapsın asla bağırmıycam ona söz verdim kendi kendime ama tam bir haftadır uyumuyorum çok fena hastalanacam ozaman ne olacak bilmiyorum

yasemin şu uyku düzenleyici şurubun adını versene bugün kontrole gitcez dr a sorayam bide onu deneyelim olmazsa:26:

hafta sonu tekmil werilecek burcu onu bunu bilmem hıh. benim içinde canım kızımm.. doruk paşam kocaman adam oldu artık yaa maşş

kuzum yaa nası temizledin öle annesi yaa burun aspiratörü yok mu ağlatmışsın oğlumuzu. neyse geçmiştir inşş

:)))) Aylin seviyorum seni yaaa.. benim kızımda assla ama aslla örttürmüyor üstünü o yorgan yada penye battaniye hepsi açılasıya yatağın dokunulmadık kısmı kalmıor bizde tulum giyerek çözüm bulduk üstü paso açık yatıo umarmı üşümüodur. aa benim kızım lambayı gösteremio bak aylin. demekki keremito daha zekiii yerim onun bakışlarını beenn.

tulumu nası giymek istemio yaa ne bilio onun tulum olduğunu . çok mu kalın rahatsız mı edio acaba. dönemiosa içindeyken ondan istemio olabilir. başka bi tulum denesen?

Günaydın ve İyi haftalar iYİ SENELER CANLARIM;
Herkes iyidir umarım biz iyiyiz çok şükür Hilal kuzumun biraz huysuzluğu var ama onun yanında neşesi hala devam ediyor.Gece yatmaları uyku düzeninde bir problem yok ama ara ara ağlayarak dönüp dolanıyor üstüne bişey örtmemi istemiyor ....2 gün ve Cuma günü de yapışık ikiz gibiydik kimseye gitmek istemiyor özellikle kayınvalide eşimin anneannesine gitmedi ama tek başına oyunlar oynadı....

Kendi durumum içinde hala belirsiz sanırım bu hafta içi doktora gidicez sanırım((Daha konuşmadık bile ....
Ben işlerime döneyim ara ara bakarım yine

Yoklama Yapılmış sanırım
Ayfer 1979 İstanbul.....Ara ara kaçar ben ...

Gülşancım, şurubun adı Unadix-1, sor bakalım doktora ne diyecek, ben bizim doktora sormadan verdim, çok bunalmıştım artık, sizin doktorun ne diyeceğini merak ediyorum..

Merve, her çeşit uyku tulumu mevcut evde, giydirmeye çalışırken ağlayıp, itekliyor, uyuduktan sonra giydirmek istersem bu seferde uyanıp yine ağlıyor, uykusu hepten açılıyor, ne yapacağımı şaşırdım bende artık, bunalımdayım resmen..

Doruk da hiç üstünü örtmek istemiyor, kalorifer sönene kadar ince battaniye örtüyorum, sonra yorgan, dur bu gece onu da örtmeyeyim.

Dediğini yaptın yattın yani, sevindim, ben yatamadım, hatta yatamadığım gibi ziftlendikleri sofrayı toplamak da bana düştü.

Sağol Gülşan teyzesi

Ben de yazayım dicem ama kız analarından biri gölgede bırakacak şeyler anlatacak, gıcık olucam yine... Bu arada kazık kadar olmuş oğlum nihayet emekliyor

Yasemin, sevabına bana da söyle şu şurubun adını... Doruk da tulum giymiyor, kıyameti koparıyor giydirirken, becerip giydirebilirsem çıtçıtı fermuarı açıp çekiştiriyor çıkar diye...

Gülşan, oluyor bazen, uykusuzluk deliye çeviriyor insanı. Ben her gece öpe koklaya uyutuyorum her uyandığında... Hiç kızmıyorum, söylenmiyorum. Ama dün babasına ve geri kalanlarına çok sinirliydim, çok da uykusuzdum. Bu da nasıl ağlıyor, etini koparıyorum sanki 2 defa yatağa fırlattım resmen, az bişi de bağırdım. Tam dediğin gibi daha çok ağlamaya başladı, bir de nasıl bakıyor yüzüme acıklı acıklı... Aldım sarıldım, öptüm, şarkı söyledim, bi yandan zırladım, öyle uyudu memede... Offff, biraz uyumam lazım, yoksa önümüzdeki geceler de tekrarı olacak bu sahnelerin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…