- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.241
ii seneler aylinitooo:))
bu arada benim kızım artık resmen oynuo:) bileklerini kıvırtıo alkışlar kafa sallamalar. allah kaç diyorum biir yapıo parmağıyla baban gelsin duur dur söyleyeyim seni biiir bir diyorum sol işaret parmagıyla sağ elinin parmaklarına tek tek dokunuo. kumandayla kanalları değiştirio tv nin kumandasını werdiğim zaman istemio uydununkini istiyo ondan değiştiğini bilio sıpa:) fırçasıyla saçını taramaya çalışıo. gözlerini kısarak gülüo cilve yapıo.. iç içe geçen ve kule olan küplerden aldım onları üstüste diziyorum tek tek devirmeden alıp elime werio.. henüz üst üste dizemio. tam yemelik oldu artık tamm.
Evet Mervecim emziriyorum ben ama benimki uzun zamandır çok sertleşmiyor zaten, Eymen sık sık emiyor ve pek yemek yemiyor(
Cnm ben az evvel bi arkadaşımdan kötü bi haber aldım cnm sıkıldı, kaçayım şimdilik, öptüm herkesi
Mervecim, ben sabah tayfasındanım, bu akşam bir bakayım dedim topiğe sana tekmil verildiğini gördüm, bende vereyim bari eksik kalmayım :))) Bu arada senin zillinin o biiirrr bir yapan parmaklarını yerim, şirin şey, maşallah...
Yasemin,1977, Ankara
Saygılar...
tşk ederiz yasemin teyzesi... Ewet canım tekmil alıyorumOlmadı böle kimse uğramıyo cık cık Yasemininde vizesi tamamdır .. Kıymet,meral,hasret,aylin,şeyma,yasemin ..tekmilden önce gelenlerde war yeni yıldan sonra meselaa ata'nın annesi(adı gitti wala şimdi heh şebnemdi sanrım ) gdztk sonraa bi kaç arkadaşım daha onlarında vizesi tamamdır..
Yarın artıkım ben yokken efenim burcudan esinden sonraa fatmadan aklıma gelenler şimdilik bunlar dierlerindende söylersiniz bundan sonra hafta sonu en az! Bi kere siteye uğrama şartı getirilmiştir nokta!!
günaydın kızlar
yeni yıla uykusuz girdim o günden beri uykusuzum
mert dün gece bizi esir aldı gece 3e kadar ağladı burnu tıkanmış,burnunu temizledim bu seferde korkudan ağladı,kıyamam ona çok üzüldüm haline okadar çok ağladı kikoynumda hıçkıra hıçkıra ağladı iç çeke çeke uykuya daldı, bende kıyamadım haline öyle kucağımda 1 saat falan birlikte uyumuşuz,sonra yatağına koydum ,ben geldim işe hala uyuyomuş,yoruldu tabi gece ölürüm ben ona
Oyyy kıyamam ona ben, öyle sokulup sakinleşmiyorlar mı, ölüyorum ben de...
Yeni yıla girerken Doruk'u emziriyordum. Yeni yıla girmeden 1 sat önce, girdikten 1 saat sonra, 3 saat sonra, 4,5 saat sonra, hep Doruk'u emziriyordum. Her uyandığından emmek istiyor ve ben delirmek üzereyim. Dün gece çok direndim emzirmemek için, resmen katıldı, hiç bu kadar çok ağlamamıştı sanırım. Dayanamayıp emzirdim tabi, o da hep içini çekti emerken, çok üzüldüm... Ama çok uyanıyor yaaa
aslında haftaiçide iki dk durup cıkıyorum haftasonu kızım babasıyla oynuo bende daha rahat giriorm bi baba girio nete bi ben. kızım yerde oynarken buraya giremiyorum haftaiçi. ona haksızlık ediomuşum gibi gelio.:)çünkü herkes işyerinden girio zaten bebiklerinin yanında değiller ama ben öle deel:)onlar bebikleriyle oynarken haftasonu girmio bende hafta içi az giriorm alla allabende temizlik yaptım 2 den 4 bucua kadar sil süpür toz tuvaletler derken epey yoruldum kızım şimdi çorba içti yarım alabalık yedi 9 a dogru yıkayıp hoop uyutmayı üdşünüyorum. meral sen hala emziriosun dimi canım. süt durumun nasıl benim azalıyorda. yani eskisi gibi şişmio artık. gece ben birini sağar dierini emzirirdim şimdi anca doluo:S gerçi benim cadı geçen iki ay hep yoğun süt akar ya o bittimi çekiliodu haliyle salgıyı yawaşlattı şimdi ise emmek istio off.
ii seneler aylinitooo:))
bu arada benim kızım artık resmen oynuo:) bileklerini kıvırtıo alkışlar kafa sallamalar. allah kaç diyorum biir yapıo parmağıyla baban gelsin duur dur söyleyeyim seni biiir bir diyorum sol işaret parmagıyla sağ elinin parmaklarına tek tek dokunuo. kumandayla kanalları değiştirio tv nin kumandasını werdiğim zaman istemio uydununkini istiyo ondan değiştiğini bilio sıpa:) fırçasıyla saçını taramaya çalışıo. gözlerini kısarak gülüo cilve yapıo.. iç içe geçen ve kule olan küplerden aldım onları üstüste diziyorum tek tek devirmeden alıp elime werio.. henüz üst üste dizemio. tam yemelik oldu artık tamm.
Günaydın, iyi haftalar ve tekrar mutlu yıllar,
Tekmil vermek için biraz geç kaldım ama Merve bana bir torpil geçer artık, Burcu, 1980, İstanbul, benim nöbetim 8:00-16:00 komutanım...
Mutlu yıllar dedim demesine de, benim için mutluluk olan tek şeyin canım oğlumun dün itibariyle 10 aylık olmasıdır, gerisi nefret, bu da böyle biline...
günaydın kızlar
mert dün gece bizi esir aldı gece 3e kadar ağladı burnu tıkanmış,burnunu temizledim bu seferde korkudan ağladı,kıyamam ona çok üzüldüm haline okadar çok ağladı kikoynumda hıçkıra hıçkıra ağladı iç çeke çeke uykuya daldı, bende kıyamadım haline öyle kucağımda 1 saat falan birlikte uyumuşuz,sonra yatağına koydum ,ben geldim işe hala uyuyomuş,yoruldu tabi gece ölürüm ben ona
Günaydın Arkadaşlar..
Doruk kuzusunun 10. ayını kutlarım, yaşlarına ne kadar da az kaldı yaaa, Rabbim evlatlarımıza sağlık versin, Burcucum 'gerisi nefret'' kısmına can-ı gönülden katılıyorum..
Gülşancım, niye öyle yaptı ki Mert kuzusu, oyy kıyamam yaa, diş mi çıkaracak acaba, hasta falan olmasında yavrum, bugün sende uykusuzluktan sallanır durursun artık sarhoş gibi, geçen hafta ben öyleydim, hoş bugünde var biraz uykusuzluk ama yinede 3 saat deliksiz uyudum, keyfini çıkarayım bari..
Günaydın Arkadaşlar..
Doruk kuzusunun 10. ayını kutlarım, yaşlarına ne kadar da az kaldı yaaa, Rabbim evlatlarımıza sağlık versin, Burcucum 'gerisi nefret'' kısmına can-ı gönülden katılıyorum..
Gülşancım, niye öyle yaptı ki Mert kuzusu, oyy kıyamam yaa, diş mi çıkaracak acaba, hasta falan olmasında yavrum, bugün sende uykusuzluktan sallanır durursun artık sarhoş gibi, geçen hafta ben öyleydim, hoş bugünde var biraz uykusuzluk ama yinede 3 saat deliksiz uyudum, keyfini çıkarayım bari..
bir haftadır uyumuyorum
mertte geceleri azıttı iyice 10kez kalkıyor emzirmezsem 10dak sonra yine kalkıyor:26: neden böyle oldular acaba anlamıyorum negüzel çorap olayından sonra gece 2 kez kalkmaya başlamıştı,2 hafta rahat etmiştim şimdi acısını çıkarıyoraradım meleği kahvaltısını yapmış oynuyormuş yaramaz
Günaydın sabah tayfasıııı
Geçen yılı Merve nin süt derdiyle tamamladım,bu yıla da Merve nin sütüm azalıyor lafıyla başlıyorum yandım demek ki yine 1 sene Merve süt süt süt diyecekHani bir de sütüm var yok diye stres yaparsan gider diyorduk ya ne kadar yalan olduğunu sevgili arkadaşımız kanıtladı
Yaaa bende 2010 mart kızlarının maharetlerini yazmayı yasaklamıştım ama yaaabizimki dün lamba nerde deyince dönüp lambaya baktı, ne kadar zeki oğlumuz var diye ne sevinmiştik
Ben de yeni yıla uyuyarak girdim yoksa çıldırabilirdimolsun tek tesellim bu sene çok uyuyacağım (çok iyi niyetli kişi aylin)
Üfff yazık kuzuya,niye korktu da ağladı onu anlamadım.
Biizmki de 3 gibi sürekli yer değiştirdi yatakta ama girmediği pozisyon yok ve kendini uyandırıyor, bir ara cinnet geçiricem herhalde dedim,sallıyorum pışpışlıyorum uyuyor yatağa koyuyorum anında uyanıyor, en son pışpışlayıp yatağa koyma merasiminden sonra üstünü örtmeden onu öylece bırakıp su içmeye kalktım geldiğimde uyumuştu, meğerse yorganı istemiyormuş, 2 penye battaniye örttüm sabaha kadar uyanmadı.Bunu belki sizinkilerde de faydalı olur diye ayrıntılı anlattım annişler.Az örtün bakalım bu gece yine çok uyanacaklar mı?
cumartesi cinnet geçirdim ben zaten gece hiç uyumamıştı benide uyutmadı sabahta uyumamak için direndi çok fena bağırdım ağladı bi 15 dakika o ağladıkça daha çok bağırdım sus diye ama susmadığı gibi ağlamanın şiddetide artı,kendime geldim sonra napıyorum ben diye emzirdim kucağımda salladım öptüm içini çeke çeke uyudu kucağımda elimi sımsıkı tuttu bırakmadı ,çok kızdım kendime bidaha ne yaparsa yapsın asla bağırmıycam ona söz verdim kendi kendimeSağol Yasemincim, amin... Anlaşılan hafta sonu senin için de zor geçmiş :)
Üst dişler krizine girdiğinden beri, yani nerdeyse 1,5 aydır böyle Gülşancım... Bazen ayağımda sallıyordum, artık onu da kabul etmiyor, mutlaka emmek istiyor. E öyle gürül gürül sütüm de yok ki, bütün gece neyi emiyor bilmiyorum. Napmak lazım onu da bilmiyorum, bu hafta doktora gidicez kontrole, ona söyleyecem, o da bırak ağlasın diyecek, ben de onu yapamıcam, böyle bi kısır döngüde, uykusuzluktan cinnet geçirmek üzere kalakalıcam...
Benim İklime verdiğim uyku düzenleyici şurup bir nebze de olsa işe yaradı, artık geceleri sadece 2 kere uyanıyor, bunun dışında çorap testi ve oda sıcaklığını düşürme testim devam ediyor, üzerine bende sadece polar battaniye yada peluş battaniye örtüyorum ama benim kız ısrarla üstü açık yatmak istiyor, uyku tulumunu ise hiçbir şekilde giymek istemiyor...
Günaydın, iyi haftalar ve tekrar mutlu yıllar,
Tekmil vermek için biraz geç kaldım ama Merve bana bir torpil geçer artık, Burcu, 1980, İstanbul, benim nöbetim 8:00-16:00 komutanım...
Mutlu yıllar dedim demesine de, benim için mutluluk olan tek şeyin canım oğlumun dün itibariyle 10 aylık olmasıdır, gerisi nefret, bu da böyle biline...
günaydın kızlar
Geçen yılı Merve nin süt derdiyle tamamladım,bu yıla da Merve nin sütüm azalıyor lafıyla başlıyorum yandım demek ki yine 1 sene Merve süt süt süt diyecekHani bir de sütüm var yok diye stres yaparsan gider diyorduk ya ne kadar yalan olduğunu sevgili arkadaşımız kanıtladı
Yaaa bende 2010 mart kızlarının maharetlerini yazmayı yasaklamıştım ama yaaabizimki dün lamba nerde deyince dönüp lambaya baktı, ne kadar zeki oğlumuz var diye ne sevinmiştik
Ben de yeni yıla uyuyarak girdim yoksa çıldırabilirdimolsun tek tesellim bu sene çok uyuyacağım (çok iyi niyetli kişi aylin)
Biizmki de 3 gibi sürekli yer değiştirdi yatakta ama girmediği pozisyon yok ve kendini uyandırıyor, bir ara cinnet geçiricem herhalde dedim,sallıyorum pışpışlıyorum uyuyor yatağa koyuyorum anında uyanıyor, en son pışpışlayıp yatağa koyma merasiminden sonra üstünü örtmeden onu öylece bırakıp su içmeye kalktım geldiğimde uyumuştu, meğerse yorganı istemiyormuş, 2 penye battaniye örttüm sabaha kadar uyanmadı.Bunu belki sizinkilerde de faydalı olur diye ayrıntılı anlattım annişler.Az örtün bakalım bu gece yine çok uyanacaklar mı?
Benim İklime verdiğim uyku düzenleyici şurup bir nebze de olsa işe yaradı, artık geceleri sadece 2 kere uyanıyor, bunun dışında çorap testi ve oda sıcaklığını düşürme testim devam ediyor, üzerine bende sadece polar battaniye yada peluş battaniye örtüyorum ama benim kız ısrarla üstü açık yatmak istiyor, uyku tulumunu ise hiçbir şekilde giymek istemiyor...
günaydın canımgeç kalacan sandım yine kesecektim cezanı
alt köpek dişinin yanındaki diş azı dişimi oluyo bilmiyorum o kabarmış eli hep orda gerilere kadar sokuyo elini,ama gece burnu tıkanmıştı ondan ağladı yavrum. diğer geceler dişten olabilir ama:26:
aslında ben sıcaktan dolayı uyuyamadığını düşünüyorum,kavgadan sonra kaloriferleri bi yakıyolar pencere açıyoz evdevur dedik öldürdüler,burdakiler beynini aldırmış ben sabahları da yakın akşamlarıda dedim,akşamları evi hamam yapıyolar resmen,dün akşam salon 27 dereceydi
doruğumun 10. ayı kutlu olsun burcu
burnu tıkanınca korkuyo bizimkisi nefes alamıycam zannediyo galiba ondan ağlıyo teyzesi
aynı merti anlatıyosun aylin,mertte gece beşiğin içinde dört dönüyo yastık ayaklarınını altına geliyo bazenben merti bir haftadır pikeyle yatırıyorum ona rağmen gece üstünden atıyo ev çok sıcak galiba:44: ben yorganla yatıyorum ama:26:
bencede kız anneleri kızlarının maharetlerini anlatmasın depresyona giriyorum burdavakit bulursam bende mert beyin maharetlerini yazcam bugün,ama önce şu haftasonu gerçekleşen asayiş olaylarını yazayım patrona:126:
cumartesi cinnet geçirdim ben zaten gece hiç uyumamıştı benide uyutmadı sabahta uyumamak için direndi çok fena bağırdım ağladı bi 15 dakika o ağladıkça daha çok bağırdım sus diye ama susmadığı gibi ağlamanın şiddetide artı,kendime geldim sonra napıyorum ben diye emzirdim kucağımda salladım öptüm içini çeke çeke uyudu kucağımda elimi sımsıkı tuttu bırakmadı ,çok kızdım kendime bidaha ne yaparsa yapsın asla bağırmıycam ona söz verdim kendi kendimeama tam bir haftadır uyumuyorum çok fena hastalanacam ozaman ne olacak bilmiyorum
yasemin şu uyku düzenleyici şurubun adını versene bugün kontrole gitcez dr a sorayam bide onu deneyelim olmazsa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?