2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Ayfercim, Hilalin uyku düzeni bozulmaz inşallah, çok şanslısın valla, arada ağlayıp dönmesine şükret, keşke İklimde öyle olsa, başkalarına, babasına bile, benim kız da gitmiyor, yapışık vaziyetteyiz bizde, paçamda sürekli, ama o hali çok hoşuma gidiyor..

Offff içim öfke dolu benim yaa, iğrenç bir yeni yıl gecesi ve sinir harbi içinde bir hafta sonu geçirdim, hiç mutlu değilim, depresyona mı girdim acaba..?

Doruk'u anlatmışsın resmen...

Ayfercim, maaşallah Hilal'ime, üzmüyor annesini, hep böyle devam eder umarım, aman değişmesin huyu, bizim zıpırlara benzemesin...

Doruk biraz gidiyor, ama 5 dk sonra bana atlıyor resmen, alınca bir de sımsıkı sarılıp pıt pıt sırtıma vuruyor, ara sıra da öpüyor. Dün akşam çok kızdım ama çok seviyorum sıpayı yaaa

Burcu, Gülşana yazdım gerçi ama gözden kaçabilir tekrar yazayım, şurubun adı Unadix-1

Gördüm canım, teşekkürler.. Gülşan bi sorsun bakalım, ne diyecek doktor, ben de merak ettim.

Offff içim öfke dolu benim yaa, iğrenç bir yeni yıl gecesi ve sinir harbi içinde bir hafta sonu geçirdim, hiç mutlu değilim, depresyona mı girdim acaba..?

Hehe, evet, ben de, herkesten nefret ediyorum, eve dönmek bile istemiyorum, yılbaşı gecesi de rezaletti, hafta sonu da... Çalışmayı sevmeyen ben, pzt günü gelse de işe gitsem diye bekledim iki gün boyunca, gidişatım hiç iyi değil, benden her türlü deliliği bekleyebilirsiniz bu günlerde...

alla alla çok enteresan polardan pifamalar war onları giydir bari cadı kuzuya sıkıya gelemio demekki hanfendi:)

maşş hilalciğe. ayfer içimizi bi serinletip tekrar endişe düşürüyosun:)) hayırlısı olsun canım:)

nie ki nooldu koca kişisinemi öfkelisin kimseyi takmicaksın anacım. görüyosun heppiiimmiiizz ayyyynııyızz

burcu olağanüstü bi durum yok dimi canım nefretinin sebebi kavga fln olmadı inş dimi.

şunuda yazıyım gidiorm. kahvaltıda bugğün tereyağını erittim mısır ununu kavurdum üstüne süt döktüm mama gibi pişirdim üstüne peynir ezdim ekledim. haşladığım yumurtayıda karıştırdım bi güzel yedi kuzucum aklınızda olsunnn

Hımm iyi fikir denenebilir zaten aynı şeyleri yemekten çok bunaldılar,ben 2 akşamdır muhallebi yerine içine ekmek doğranmış tarhana çorbası veriyorum muhallebiden daha severek yiyor,bundan sonra bende değişikliklere gidicem ama mutfaktan çıkamıyorum bu sefer de

Valla şu aralar herşey batıyor Mervecim, temeli uykusuzluk ve yorgunluk tabi ama evin kalabalığına, kocamın evdekilerin dibinden ayrılmamasına da deli oluyorum. Zaten konuşmuyorum kendisiyle...

Güzel fikir... Ben de bunun benzerini omlet olarak yapıyorum, yumurta sarısı, az un, beyaz peynir, terayağı, seviyor Doruk...

Valla keşke ben de dönmeseydim Doruk'u uyuttuktan sonra...
Arıyorum arıyorum, sürünürken de arıyordum zaten de, şimdi bir versiyon üste çıktı, üşenmeyip mutfağa gidip ordaki çekmeceleri açıyor.

Her akşam değişik bi yemek ve her akşam değişik bir muhallebi veriyorum, sadece kahvaltıyı çok çeşitlendiremiyorum, yoksa bir gün yediğini ertesi gün yedirmiyorum zati... Ama yine de etraftan (!) eleştirecek bişiler buluyorlar :84:

herkese günaydın

bu sabah atayı zorla uyandırdım saat 8:30 da çünkü gecen haftadan beri uyku düzeni alt üst olmuştu gece 1 lerde yatıp öğlende kalkıyordu bende bu sabah erken kaldırdım bakalım bu akşam ne olacak

merveye tekmil mi veriyoz ben kaçırmışım; gülşan 1980 ankara burdayım ama sadece hafta içi 08:00-15:30 arası girebiliyorum
ayfer güzel haberler bekliyoruz canım senden
yasemin ve burcu hooop nooluyoz canım nefretle başlamayın bu haftaya tüm gıcıklar evde kaldı burda neşe,sevinç mutluluk huzur,paylaşım var:103:

kızlar günaydın izleyebilecek olanlar kanal d doktorum programını izlesinler nörolog sabiha hm. konuk çok önemli bilgiler veriyo

Neyi eleştirdiler de sen gıcık oldun burcu? Muhallebiyi ben de çeşitlendiriyordum ama nolursa olsun sütlü tatlı o yüzden sıkıldı sanırım,kahvaltıda omlet ve mervenin kuymağını deneyeyim bari.

bu arada iyi yıllar iyi haftalar güzel bir gün olur inşallah kızlar

serhan beyden fırsat buldukca yazarım bende okuyorum ama tek tek cvp yazamıyorum pc nin üstüne çıkıyo benimki yazsamda ya siliniyo yaa geçmişe dönüyoruz yeniden uçup gidiyo yazdıklarım ama okuyorum aklımda kalanlarada cvp yazıyorum arada

Günaydın Şebnem...
Hadi olumlu sonuç verir inşallah. Noldu bu bebelerin uyku düzenine böyle ya, hepsi bi cins oldular...

Sevgi pıtırcığı amirim

bende tekmil vermeyi unutmuşum 1978 istanbul

buarada ata yine uyudu :))

Nasıl, öyle kendi kendine mi uyudu?

Neyi eleştirdiler de sen gıcık oldun burcu? Muhallebiyi ben de çeşitlendiriyordum ama nolursa olsun sütlü tatlı o yüzden sıkıldı sanırım,kahvaltıda omlet ve mervenin kuymağını deneyeyim bari.

Doruk muhallebiyi seviyor... Bu aralar yemek konusunda problemimiz yok o geçen haftalarki iştahsızlık diştenmiş demek ki...
Herşeyi Aylin herşeyi... Giydirdiğim pijamanın renginden, yemek yedirdiğim kaşığın boyutuna kadar her konuda muhalefet edecek birşeyler buluyorlar. Konuşmak için konuşuyorlar herhalde ama insan hiç mi olumlu bişey söylemez? Kırmızı pijamayı niye 31 Aralık'ta giydirmemişim de 1 Ocak'ta giydirmişim! Laf mı şimdi bu? Off liste yapmayacam, yapsam tuvalet kağıdına falan yazmam lazım, aç aç oku...

Burcu kocalar öle anacım ewlenene kadar ben ailemden çok farklıyım onlar gibi diilim nutukları ewlendikten sonra pek bi aileci oluyorlar o yüzden bi cılgınlık yapma zira hepsi öle. sende kendi dünyana kağanacağına hayatına devam etsene yorgunsan git uyu gece uykusuzluğunda dorugu al göğsüne uyu bari.. hiç ii bişi diil ama hiç olmazsa uyursun hafta sonu o kadar adam war werseydin dorugu uyuyamazmıydın. konuşmamazlık yapma yaa kötüye gitmeyin aaa.

gülşan ewde net yok mu. wala bilmem haftasonu tekmil werecek herkes

aylin tarhana muhallebiden hem daha tok tutar hemde daha vitaminli melike muhallebiyi hiç bi zmn yemedi böö die başlio hemen tarhanayı oda çok sevio değişik tat arıolar sıpacıklar
Ata'ya bak nasıda uyumuş geri:)) sıpa yaa karışamazsın anne dio sanırım şebnem:))

günaydın anelleeeerrrr yeni yıla depresif girmişiz olmeyo bööle
şahsen saat 9,30 itibariyle kuuzunun uykusu geldi biz kaçar dedik ve kaçtık 11,30 itibariyle ailecek uyuyorduk ve ve ve ve ve bu gece 9 da yattı 7,30 a kadar deliksiz uyudusanırım yeni yıla uyuyarak girmek işe yaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…