- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.261
Gülşancım, şurubun adı Unadix-1, sor bakalım doktora ne diyecek, ben bizim doktora sormadan verdim, çok bunalmıştım artık, sizin doktorun ne diyeceğini merak ediyorum..
Merve, her çeşit uyku tulumu mevcut evde, giydirmeye çalışırken ağlayıp, itekliyor, uyuduktan sonra giydirmek istersem bu seferde uyanıp yine ağlıyor, uykusu hepten açılıyor, ne yapacağımı şaşırdım bende artık, bunalımdayım resmen..
Günaydın ve İyi haftalar iYİ SENELER CANLARIM;
Herkes iyidir umarım biz iyiyiz çok şükür Hilal kuzumun biraz huysuzluğu var ama onun yanında neşesi hala devam ediyor.Gece yatmaları uyku düzeninde bir problem yok ama ara ara ağlayarak dönüp dolanıyor üstüne bişey örtmemi istemiyor ....2 gün ve Cuma günü de yapışık ikiz gibiydik kimseye gitmek istemiyor özellikle kayınvalide eşimin anneannesine gitmedi ama tek başına oyunlar oynadı....
Kendi durumum içinde hala belirsiz sanırım bu hafta içi doktora gidicez sanırım((Daha konuşmadık bile ....
Ben işlerime döneyim ara ara bakarım yine
Yoklama Yapılmış sanırım
Ayfer 1979 İstanbul.....Ara ara kaçar ben ...
Günaydın Ayfercim, Hilalin uyku düzeni bozulmaz inşallah, çok şanslısın valla, arada ağlayıp dönmesine şükret, keşke İklimde öyle olsa, başkalarına, babasına bile, benim kız da gitmiyor, yapışık vaziyetteyiz bizde, paçamda sürekli, ama o hali çok hoşuma gidiyor..
Burcu, Gülşana yazdım gerçi ama gözden kaçabilir tekrar yazayım, şurubun adı Unadix-1
Offff içim öfke dolu benim yaa, iğrenç bir yeni yıl gecesi ve sinir harbi içinde bir hafta sonu geçirdim, hiç mutlu değilim, depresyona mı girdim acaba..?
Gülşancım, şurubun adı Unadix-1, sor bakalım doktora ne diyecek, ben bizim doktora sormadan verdim, çok bunalmıştım artık, sizin doktorun ne diyeceğini merak ediyorum..
Merve, her çeşit uyku tulumu mevcut evde, giydirmeye çalışırken ağlayıp, itekliyor, uyuduktan sonra giydirmek istersem bu seferde uyanıp yine ağlıyor, uykusu hepten açılıyor, ne yapacağımı şaşırdım bende artık, bunalımdayım resmen..
Herkes iyidir umarım biz iyiyiz çok şükür Hilal kuzumun biraz huysuzluğu var ama onun yanında neşesi hala devam ediyor.Gece yatmaları uyku düzeninde bir problem yok ama ara ara ağlayarak dönüp dolanıyor üstüne bişey örtmemi istemiyor ....2 gün ve Cuma günü de yapışık ikiz gibiydik kimseye gitmek istemiyor özellikle kayınvalide eşimin anneannesine gitmedi ama tek başına oyunlar oynadı....
Kendi durumum içinde hala belirsiz sanırım bu hafta içi doktora gidicez sanırım((Daha konuşmadık bile ....
Yoklama Yapılmış sanırım
Offff içim öfke dolu benim yaa, iğrenç bir yeni yıl gecesi ve sinir harbi içinde bir hafta sonu geçirdim, hiç mutlu değilim, depresyona mı girdim acaba..?
Doruk da hiç üstünü örtmek istemiyor, kalorifer sönene kadar ince battaniye örtüyorum, sonra yorgan, dur bu gece onu da örtmeyeyim.
Dediğini yaptın yattın yani, sevindim, ben yatamadım, hatta yatamadığım gibi ziftlendikleri sofrayı toplamak da bana düştü.
evet Kerem i uyutma bahanesiyle gittim odaya orda da uyuyakaldım (!)En kötü yılbaşı gecemdi diyebilirim
Doruk un da 10. ayı ve emeklemesi önce vatanına milletine sonra anasına babasına hayırlı uğurlu olsun. :81: ama sana diyim emeklemediği günleri çok arayacaksın,bizimki ellenmedik nokta, elini sokmaya çalışmadığı priz, açmadğı çekmece ve dolap kapağı bırakmadı evde.
Yoklama Yapılmış sanırım
Aynı Kero işte birden ağlamaya başlıyor uykusunda ordan oraya dönüyor bir türlü istediği pozisyonu bulamıyor ve üstünü örttürmüyor, ay bunların hepsi aynı anda aynı şeyi yapıyor
Relaxxx Yasemin,içimizde en umut dolu,iyimser sensin,ne depresyonu olabilemez.
şunuda yazıyım gidiorm. kahvaltıda bugğün tereyağını erittim mısır ununu kavurdum üstüne süt döktüm mama gibi pişirdim üstüne peynir ezdim ekledim. haşladığım yumurtayıda karıştırdım bi güzel yedi kuzucum aklınızda olsunnn
alla alla çok enteresan polardan pifamalar war onları giydir bari cadı kuzuya sıkıya gelemio demekki hanfendi:)
maşş hilalciğe. ayfer içimizi bi serinletip tekrar endişe düşürüyosun:)) hayırlısı olsun canım:)
nie ki nooldu koca kişisinemi öfkelisin kimseyi takmicaksın anacım. görüyosun heppiiimmiiizz ayyyynııyızz
burcu olağanüstü bi durum yok dimi canım nefretinin sebebi kavga fln olmadı inş dimi.
şunuda yazıyım gidiorm. kahvaltıda bugğün tereyağını erittim mısır ununu kavurdum üstüne süt döktüm mama gibi pişirdim üstüne peynir ezdim ekledim. haşladığım yumurtayıda karıştırdım bi güzel yedi kuzucum aklınızda olsunnn
evet Kerem i uyutma bahanesiyle gittim odaya orda da uyuyakaldım (!)En kötü yılbaşı gecemdi diyebilirim
Doruk un da 10. ayı ve emeklemesi önce vatanına milletine sonra anasına babasına hayırlı uğurlu olsun. :81: ama sana diyim emeklemediği günleri çok arayacaksın,bizimki ellenmedik nokta, elini sokmaya çalışmadığı priz, açmadğı çekmece ve dolap kapağı bırakmadı evde.
Aynı Kero işte birden ağlamaya başlıyor uykusunda ordan oraya dönüyor bir türlü istediği pozisyonu bulamıyor ve üstünü örttürmüyor, ay bunların hepsi aynı anda aynı şeyi yapıyor
Relaxxx Yasemin,içimizde en umut dolu,iyimser sensin,ne depresyonu olabilemez.
Hımm iyi fikir denenebilirzaten aynı şeyleri yemekten çok bunaldılar,ben 2 akşamdır muhallebi yerine içine ekmek doğranmış tarhana çorbası veriyorum muhallebiden daha severek yiyor,bundan sonra bende değişikliklere gidicem ama mutfaktan çıkamıyorum bu sefer de
kızlar günaydın izleyebilecek olanlar kanal d doktorum programını izlesinler nörolog sabiha hm. Konuk çok önemli bilgiler veriyo
herkese günaydın
bu sabah atayı zorla uyandırdım saat 8:30 da çünkü gecen haftadan beri uyku düzeni alt üst olmuştu gece 1 lerde yatıp öğlende kalkıyordu bende bu sabah erken kaldırdım bakalım bu akşam ne olacak
merveye tekmil mi veriyoz ben kaçırmışım; gülşan 1980 ankara burdayımama sadece hafta içi 08:00-15:30 arası girebiliyorum
ayfer güzel haberler bekliyoruz canım senden
yasemin ve burcuhooop nooluyoz canım nefretle başlamayın bu haftaya tüm gıcıklar evde kaldı burda neşe,sevinç mutluluk huzur,paylaşım var:103:
bende tekmil vermeyi unutmuşum 1978 istanbul
buarada ata yine uyudu :))
Neyi eleştirdiler de sen gıcık oldun burcu? Muhallebiyi ben de çeşitlendiriyordum ama nolursa olsun sütlü tatlı o yüzden sıkıldı sanırım,kahvaltıda omlet ve mervenin kuymağını deneyeyim bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?