2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

okudum.genel olarak depresif ruh hali,mart kızlarının marifetleri,ek gıda konuları hakim.

Alp üst dişlerini çıkarıyor.çııkması çok yakın sanırım,çok şiş ve beyaz damakları.hala burnu akıyor ve öksürüyor.ama bunu dışında gayet iyi,hasta gibi değil yani.yarın kontrolümüz var,idrar testi tekrarlanacak.yılbaşı gecesi arkadaşlardaydık ve üçümüzde hastaydık.oğluşum kucağımda uyuyarak girdi yeni yıla.cumartesi ve pazar eşim evdeydi,çok güzel vakit geçirdik.bizden böyle.gerçi selam verdim kimse almamış ama neyse

Buna güldüm işte
Burası sabahtan beri yağmurlu,bu hafta da hava kötü olacakmış,hafta içi birgün Kocaeli ne gidecektim zor olacak :44:

Haber vermeden kaybolduğu için ceza verecez mi, hastane işi olduğu için af mı edecez ?

yok yazık ceza vermeyelimm

Ben vermiştim bi kere o linki, artık biri mi olduk sizin için Meral Hanım

ay çok pardon cnm benim yaa, ne yapayım hatırlayamadım kimin verdiğini bi an. Eet sen birisin benim için ama çok özel biri

ay güzelim ben pek aktif değilim bu sabah yoksam alırdım kesin, pekçok konuya cvp yetiştiremiyorum bile. Aleyküm selam tatlım, haftasonunu iyi geçirmiş biri olması da sevindirici

Hoşgeldin minik kuşum
Mart kızlarının marifetlerini anlatmayın diyoruz ama dinlemiyorlar şaka bi yana arkadaşlar alınmayın sakın.(ama yine de erkek anneleri olarak içimiz buruk okuyoruz )
Yeni yıla hepimiz süper girmişiz anlaşılan aman ne hoşşş

Herkesin yeni yili kutlu ve mutlu olsun...
Sanirim cogunuz yeni yila pek iyi girememissiniz
Yeni yil iyi güzelde....2010 güzeldi bee, ömrümün en güzel senesiydi Tugrami verdi bana...

Bizde hersey yolunda esimle baristik, özür diledi...
Tostosumda iyi cok sükür keyfi yerinde...

Buda Tostosumun yeni yilin ilk sabahindaki keyifli anlarindan biri umarim bütün kardeslerininde
ömür boyu yüzleri güler

yok yazık ceza vermeyelimm

ay güzelim ben pek aktif değilim bu sabah yoksam alırdım kesin, pekçok konuya cvp yetiştiremiyorum bile. Aleyküm selam tatlım, haftasonunu iyi geçirmiş biri olması da sevindirici

biliyorum canım benim.
benim haftasonum gayet iyiydi yani,çok şükür.
Alp i ilkkez babannesine bırakıp alışverişe gittik.2 saat falan.tabi benim aklım ondaydı ama yavrum biz gittikten sonra uyumuş,biz gelmeden 5 dk. önce uyanmış.bu hafta içide bir akşam eşimle kaplıcaya kaçacağız 1-2 saat.

hoşbulduk canikom.
yok sakın alınmasınlar.bir gerçek var tabi kıskanıyoruz erkek anaları olarak.ama yapcak bişey yok,pipililer tembel maalesef.maşallah kızlara
hele benim pipili hepten tembel.hala emeklemiyor

Son düzenleme:

Ben görmedim, gözümü depresyon bürümüş olacak :)
Alp'ime kolay gelsin, inşallah tahlilleri de temiz çıkar... Hafta sonunuzun iyi geçmesine de sevindim, hep böyle haberler ver bundan sonra...

Tamam vermeyelim...
Ayy utandırdın beni Meral yaw, sen de benim için öylesin canımmm

şimdilik çok öptümm

Seyhancım, değerli bilgiler için teşekkürler...

Aranızın düzelmiş olmasına çok sevidim... Keyifli kuzuya da maaşallah

Aman emeklemesin bea, herşey daha zor oluyor...

slm millet
yeni yılınızı kutlarım tekrar
biz yeni yıla oğlumla uyuyarak girdik, onu uyutmaya gidip yanında uyumuşum sonra babamız bizi öpüp yeniyılımızı kutladı ama yeniyıla naıl girrsen öyle geçer yalan deniz o gece iyi uyumuştu ama iki gecedir uyumuyor yine 5. diş yolda ve çok zorluyor.

yasemin bebişine maşallah bırak çıkmasın dişleri, çektiği acıyı ve çaresizliği görsen keşke hiç çıkmasaydı dersin, benim yeğenim 14 aylık çıkarmaya başladı ve gayet kolay çıkardı, dişsiz insan olmadığına ve kızın bu kadar güzel yemek yediğine göre hiç sıkıntıya gerek yok

tamamdır şeymada vize almıştır efemm o nası oluo ya izmir çanakkale urfa:))

ya benim doğum yeri izmir, bekarlık kütüğü çanakkale, şimdi urfadayım evlilik sonrası kütüğümse mardin kızıltepe ben de aklıma ne geldiyse yazdım tekmile, memur çocuğuydum memur oldum memleketsizim

benimki ağzına verilenleri yemeye çalışıyor, çok sertse ya ağzında tutuyor ya bütün yutuyor geçen gün bezinde ayıklanmış çekirdek buldum bütün yutunca bütün çıkarmış püre yapma artık kesinlikle sebzeleri yutabileceği büyüklükte böl yutamazsa tükürsün zamanla alışır çğnemeye. benimki de elinde bir şey yemiyor yaw verdiğimi hemen bırakıveriyor yere, bu hafta mama sandalyesi alıyorum umarım yemesine biraz katkısı olur bizimle masaya oturmasının

Yemeğe gittim, haber vermedim size, cezama razıyım..
Hiç keyfim yok, kafamda kötü kötü düşünceler geziyor, ben en iyisi tıp oynayım, içim çok daraldı..

hayret susmuşsunuz

öğle arası, millet karnını doyurmakla meşgul sanırım:)) benim de Eyo şimdi uyudu

Hiç keyfim yok, kafamda kötü kötü düşünceler geziyor, ben en iyisi tıp oynayım, içim çok daraldı..

sana ceza yok cnm, ne oldu böyle birden Yasemincim yaa, daralmasın için. regl dönemin yakınsa ondandır belki:26:

Zelihacım sorunların çözülmesine çok sevindim cnm, inşallah tekrar etmez aynı hadiseler. Kuzuna da kocaman maşallah, çok şeker

Yemek yedim, şirkettekilerle iki laf ettim, bi kahve içtim geldim. Çok sıkılıyorum, içimden hç bir şey gelmiyor, kocayla küs olunca daha da sıkılıyorum ama barışmak da istemiyorum. Allahım ben niye böyle psikopatım yaa :37:

başüstüne aplacım
ayy emeklesin yaa.ben istiyorum bıdır bıdır gezsin.ben koşarım peşinde nolcek

neden?yapma böyle yasemin cim yaa.iyiydin ne oldu şimdi?

zeliha cım oğluna maşallah,çok tatlı.eşinle düzelmenizede sevindim.

Tamam vermeyelim...
Ayy utandırdın beni Meral yaw, sen de benim için öylesin canımmm

Aman emeklemesin bea, herşey daha zor oluyor...

İlan-ı aşklar bu haftada devam ediyor
Doruk alt tarafı bikaç gündür emekliyor ne çabuk yoruldun anacım

hoşbulduk canikom.
yok sakın alınmasınlar.bir gerçek var tabi kıskanıyoruz erkek anaları olarak.ama yapcak bişey yok,pipililer tembel maalesef.maşallah kızlara
hele benim pipili hepten tembel.hala emeklemiyor

Hayret Alp ten erken emekleme, erken yürüme ve koşma rekorları beklerdim halbuki,Kero sehpanın üstüne tırmanma,masanın üstüne elini atarak üzerindekileri elleme çalışmaları bile yapıyor,senin oğlanın kudurganlığı benimkine geçti zannımca (bkz.facebook)

Biraz geç kalmışsın sanki mama sandalyesi için,Kerem artık üstünden aşağı atlama çalışmaları yapıyor ve 5 dk bile sandalyede durmuyor inşallah deniz oturur

bitmemiştir inşş bugün hemen babamızı yollayalım bim'e..

burcucum bende sen gibi olurum ona küssem içim sıkılır küsmesem dışım:) ama haklısın. küsmeyerek kendini rahatlatıp burnundan getirerekde amacına ulaşabilirsin. ayıp etmiş hakkaten benim kocam uykusuz kalıyım hemen uyanınca alır gider. gece çok uyanıyım çok mu yordun sen bugün anneni fln der. yoruldun artık bi otur boşwer yemeyiz bişey kirli dursun fln der saolsun. sende yapma bişey. laf sok sürekli yada benimkine damardan konuşma daha iyi gelir. doruu al baban beni sewmio ben uykusuzluktan ölüorum senle oynamıo fln de. ne bilim işte.. ama küsme kendini yıpratıosun bak..

beni gören,bilen,güzelliğimle büyülenen arkadaşlar
ben saçımı kestirmeye karar verdim galiba,sanırım,zannedersem,belki vs.

ben hep uzun saç kullandım.saçımı istediğimden fazla kesen kuaför salonlarında ağır tahribata sebep oldum.diyorumki omuz hizama kadar böyle çok katlı bir kesim yaptırsam nasıl olur?aslında rengiylede oynamak istiyordum ama ben saçımı hiç boyamıyorum,kendi rengi.o sebeple vazgeçtim.fikirlerinizi bekliyorum:94:

Son düzenleme:
direk konuya dalayım mı ??

iyi değilim annemelrdeyim annem endoskopi için gtti teyzemle gitmeye karar verdi yengemin işi çıktığı için selinde uyudu ben kaldım evde ,,, yanlızım,,,

yılbaşı eğlencemiz çok güzel geçti,,, tam bize göre bir eğlenceydi ,, gece selin annemde idi biz sabah 5 gibi geldik selin çıakrmamk için ben annemde kaldım eşim eve gitti
ertesisabah selini doktora götürdük tahlilini verdik ,ordan da oyuncakçıya gittik seline çok güzel oyuncaklar aldık ,,, çok keyifli iki gün geçti yanii,,, ama ben 3 saatlik uykuyla aykata idim,,,

yattım selin kalktı ,,, eşimle sıradan bilindik bir yardım etsen ne olur tartışması yaşadık tartışma büyüdü büyüdü çok fena bir hal aldı eşim ilkkez bana küfretti hemde ağıza alınmayacak ve sürekli oalrak,,, el kaldırdı o anki tepkiyle be ona vurdum off bunalrı yazarken bile çok utanıyorum

sabah evi terk etti gidferkende akşam seni burada görmeyeceğim defol git dedi,, mesaj attım hoşçakal belliki bir gecelik bir olay değil bu yaşanan dün gecenin özrü yok ama geçmişi kabarık , dediğin gibi belkide tedavi olmam gerek ben ne kadar hasta ruhlu isem sende öyle olmalısın yazdım

eşimden şu cevap geldi sana olan sevgim tammane bitti kalan kırıntılar artık beni mulu etmiyor elveda ,,,

aradım tekrar çünki içimde hem verdiğin yanlış tepkini hemde seline olan hasssasiyetimin etkisi vardı sanırım ,,

bu böyle olmaz ,,, dedim

bedne sana artık koca olmaz dedi,,,

peki kabul ama seline şartları olgunalştırmadan ben gidemem ,, ne annemin evinde ne senin annenin evinde bu çocuk eksik kalır,,, tüm grurumuhiçe sayarak sana yalvarıyorum akşam bu kapıdan içeri selini babası olarak girmeye devam et,,, sonrasında ben zaten düzenlemelerimi yapıp gideceğim dedim,,,

kusura bakmayın çok fena haldeyim aslında çok akrmaşığım yazdıkalrımdan da anlaşılıyordurr,,,

meralin okuamsına gerk yok çünki olup biten ibiliyor dün akşam onu aradım ...

eşim gece gelmeyeceğini dağıtmak istediğini felan söylemişti ,,, sarho şgelrise diye korktum ne yapacağımı bilemedim akıl istedim ondan ii biz konuşurken eşim aradı 7 gibiydi beş dakşkaya evdeyim dedi gayet normal geldi yattı uyudu ,, hiç birşey konuşmadı sıradan dargınlıkalrımzıdaki tepkielri verdi,, sabah işe gitmem için o aradı uyandırmak istedi ,, göğüslerimdeki yara için doktora gitmemi felan söyeldi,,

offf hasret geliyor aklıma

cengize benzedi sanırım biizm ki ,,, hasret seni kınamadım hiç inan ama eğer aklımdan öyle şeyler geçtiysede hakkını helal et,,, gereçekten karmaşık davranızşar çok yoruyor mahfediyor insanı ,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…