- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.321
Aklımdayken yazayım, biri bi link vermişti burda vak vak halkalar mı ne, fisher price. onun hemen hemen aynısı,farklı bi marka ile bim'lerde var bu hafta. hatta bu müzik te çalıyo,diğerinde müzik yok, tepesine güzeller güzeli ördek yerine ayıcık oturmuş:)) 9tl idi sanırım
Haber vermeden kaybolduğu için ceza verecez mi, hastane işi olduğu için af mı edecez ?
Ben vermiştim bi kere o linki, artık biri mi olduk sizin için Meral Hanım
okudum.genel olarak depresif ruh hali,mart kızlarının marifetleri,ek gıda konuları hakim.
Alp üst dişlerini çıkarıyor.çııkması çok yakın sanırım,çok şiş ve beyaz damakları.hala burnu akıyor ve öksürüyor.ama bunu dışında gayet iyi,hasta gibi değil yani.yarın kontrolümüz var,idrar testi tekrarlanacak.yılbaşı gecesi arkadaşlardaydık ve üçümüzde hastaydık.oğluşum kucağımda uyuyarak girdi yeni yıla.cumartesi ve pazar eşim evdeydi,çok güzel vakit geçirdik.bizden böyle.gerçi selam verdim kimse almamış ama neyse
okudum.genel olarak depresif ruh hali,mart kızlarının marifetleri,ek gıda konuları hakim.
Alp üst dişlerini çıkarıyor.çııkması çok yakın sanırım,çok şiş ve beyaz damakları.hala burnu akıyor ve öksürüyor.ama bunu dışında gayet iyi,hasta gibi değil yani.yarın kontrolümüz var,idrar testi tekrarlanacak.yılbaşı gecesi arkadaşlardaydık ve üçümüzde hastaydık.oğluşum kucağımda uyuyarak girdi yeni yıla.cumartesi ve pazar eşim evdeydi,çok güzel vakit geçirdik.bizden böyle.gerçi selam verdim kimse almamış ama neyse
yok yazık ceza vermeyelimm
ay güzelim ben pek aktif değilim bu sabah yoksam alırdım kesin, pekçok konuya cvp yetiştiremiyorum bile. Aleyküm selam tatlım, haftasonunu iyi geçirmiş biri olması da sevindirici
Hoşgeldin minik kuşum
Mart kızlarının marifetlerini anlatmayın diyoruz ama dinlemiyorlarşaka bi yana arkadaşlar alınmayın sakın.(ama yine de erkek anneleri olarak içimiz buruk okuyoruz )
Yeni yıla hepimiz süper girmişiz anlaşılan aman ne hoşşş
yok yazık ceza vermeyelimm
ay çok pardon cnm benim yaa, ne yapayım hatırlayamadım kimin verdiğini bi an. Eet sen birisin benim için ama çok özel biri
ay güzelim ben pek aktif değilim bu sabah yoksam alırdım kesin, pekçok konuya cvp yetiştiremiyorum bile. Aleyküm selam tatlım, haftasonunu iyi geçirmiş biri olması da sevindirici
şimdilik çok öptümm
Herkesin yeni yili kutlu ve mutlu olsun...
Sanirim cogunuz yeni yila pek iyi girememissiniz
Yeni yil iyi güzelde....2010 güzeldi bee, ömrümün en güzel senesiydi Tugrami verdi bana...
Bizde hersey yolunda esimle baristik, özür diledi...
Tostosumda iyi cok sükür keyfi yerinde...
Buda Tostosumun yeni yilin ilk sabahindaki keyifli anlarindan biri umarim bütün kardeslerininde
ömür boyu yüzleri güler
biliyorum canım benim.
benim haftasonum gayet iyiydi yani,çok şükür.
Alp i ilkkez babannesine bırkıp alışverişe gittik.2 saat falan.tabi benim aklım ondaydı ama yavrum biz gittikten sonra uyumuş,biz gelmeden 5 dk. önce uyanmış.bu hafta içide bir akşam eşimle kaplıcaya kaçacağız 1-2 saat.
hoşbulduk canikom.
yok sakın alınmasınlar.bir gerçek var tabi kıskanıyoruz erkek anaları olarak.ama yapcak bişey yok,pipililer tembe maalesef.maşallah kızlara
hele benim pipili hepten tembel.hala emeklemiyor
tamamdır şeymada vize almıştır efemm o nası oluo ya izmir çanakkale urfa:))
kızlaaar bişey soracam herkesten katılım bekliyorum
bebişlerinize çorbayı,yemekleri tanelimi yediriyosunuz,yoksa blendırdan geçirip yada çatalla ezerekmi veriyosunuz?
ben çorbaları(şehriyeli tavuk mesela) yoğurtla taneli veriyorum biraz zorlanıyo yerken,sebzeleri falanda blendırdan geçirip içine taneli olsun diye pirinç falan koyuyorum öyle yeririyorum,dolma içini falan yoğurtla yiyebiliyo. elimle bölüp hiçbişey yedirmedim,çünkü elimle verdiğim ekmek balık falan tükürülmek yoluyla yenmiyor,siz nası yediriyosunuz yemekleri merak ettim:26:
kestane kebap acele cevap
hayret susmuşsunuz
Yemeğe gittim, haber vermedim size, cezama razıyım..
Hiç keyfim yok, kafamda kötü kötü düşünceler geziyor, ben en iyisi tıp oynayım, içim çok daraldı..
Ben görmedim, gözümü depresyon bürümüş olacak :)
Alp'ime kolay gelsin, inşallah tahlilleri de temiz çıkar... Hafta sonunuzun iyi geçmesine de sevindim, hep böyle haberler ver bundan sonra...
Aman emeklemesin bea, herşey daha zor oluyor...
Yemeğe gittim, haber vermedim size, cezama razıyım..
Hiç keyfim yok, kafamda kötü kötü düşünceler geziyor, ben en iyisi tıp oynayım, içim çok daraldı..
Tamam vermeyelim...
Ayy utandırdın beni Meral yaw, sen de benim için öylesin canımmm
Aman emeklemesin bea, herşey daha zor oluyor...
hoşbulduk canikom.
yok sakın alınmasınlar.bir gerçek var tabi kıskanıyoruz erkek anaları olarak.ama yapcak bişey yok,pipililer tembel maalesef.maşallah kızlara
hele benim pipili hepten tembel.hala emeklemiyor
benimki ağzına verilenleri yemeye çalışıyor, çok sertse ya ağzında tutuyor ya bütün yutuyor geçen gün bezinde ayıklanmış çekirdek buldum bütün yutunca bütün çıkarmışpüre yapma artık kesinlikle sebzeleri yutabileceği büyüklükte böl yutamazsa tükürsün zamanla alışır çğnemeye. benimki de elinde bir şey yemiyor yaw verdiğimi hemen bırakıveriyor yere, bu hafta mama sandalyesi alıyorum umarım yemesine biraz katkısı olur bizimle masaya oturmasının
Aklımdayken yazayım, biri bi link vermişti burda vak vak halkalar mı ne, fisher price. onun hemen hemen aynısı,farklı bi marka ile bim'lerde var bu hafta. hatta bu müzik te çalıyo,diğerinde müzik yok, tepesine güzeller güzeli ördek yerine ayıcık oturmuş:)) 9tl idi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?