- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.361
bizim burası mahrumiyet bölgesi ya ondan bulamıyorum galibaEvet gülşan artık blenderdan vazgeç,ben meyve püresi de yapmıyorum ısırarak yediriyorum tabi bazen yaptığım hoşaflar ve hazır kavanoz püreleri hariç.Çorbalarındaki tavuk,somon,kıyma parçalarını da yiyor ve aynı şekilde arkadaşımın kızı da 3 yaşında annesi hala yesin diye blenderdan geçiyor aman dikkat!
Eline ben de vermiyorum çünkü bi ısırıp atıyor,mama sandalyesindeyse ekmek falan veriyorum o kadar geri kalanları benim elimden yiyor.
Yoğurt yemiyor bu ara ben de bugün yoğurt çorbası yaptım bi de kayısılı danino koydum beslenmesine,ay sürekli yaratıcılık ve çeşit gerekiyor mutfakta yoruldum valla,akşam da tavuk suyuna pilav yapayım bi de fırın tavuk var ondan yediririm güzel yerse de muhallebi vermem.
Bu arada Ben de milupanın sütlü tahıllı,sütlü bisküvili vs olanlarından kullanıyorum ama bizim burda bolca var rahat bulunuyor.:44:
inşallah bize düşkün olduğu günler yakındır çünkü ben çok kıskanıyorum bu durumubende aynı şeyi soruyorum hep ata bana ne zaman düşkün olucak diye hep anneanneye gidiyo akşamları asla ben uyutamıyorum yıkıyo ortalığı anneanneye doğru ağlıyo onun kucağına gittiği andan susuyo ve uyku moduna geçiyo
bakalım ilerde ne olucak
iş çıkışı bakayım bendeAklımdayken yazayım, biri bi link vermişti burda vak vak halkalar mı ne, fisher price. onun hemen hemen aynısı,farklı bi marka ile bim'lerde var bu hafta. hatta bu müzik te çalıyo,diğerinde müzik yok, tepesine güzeller güzeli ördek yerine ayıcık oturmuş:)) 9tl idi sanırım
Herkesin yeni yili kutlu ve mutlu olsun...
Sanirim cogunuz yeni yila pek iyi girememissiniz
Yeni yil iyi güzelde....2010 güzeldi bee, ömrümün en güzel senesiydi Tugrami verdi bana...
Bizde hersey yolunda esimle baristik, özür diledi...
Tostosumda iyi cok sükür keyfi yerinde...
Buda Tostosumun yeni yilin ilk sabahindaki keyifli anlarindan biri umarim bütün kardeslerininde
ömür boyu yüzleri güler
mama sandalyesi için biraz geciktin galiba alışması zor olabilir ama büyük rahatlık benim için,mertte seviyo mama sandalyesinde yemeyislm millet
yeni yılınızı kutlarım tekrar
biz yeni yıla oğlumla uyuyarak girdik, onu uyutmaya gidip yanında uyumuşum sonra babamız bizi öpüp yeniyılımızı kutladıama yeniyıla naıl girrsen öyle geçer yalan deniz o gece iyi uyumuştu ama iki gecedir uyumuyor yine 5. diş yolda ve çok zorluyor.
yasemin bebişine maşallah bırak çıkmasın dişleri, çektiği acıyı ve çaresizliği görsen keşke hiç çıkmasaydı dersin, benim yeğenim 14 aylık çıkarmaya başladı ve gayet kolay çıkardı, dişsiz insan olmadığına ve kızın bu kadar güzel yemek yediğine göre hiç sıkıntıya gerek yok
ya benim doğum yeri izmir, bekarlık kütüğü çanakkale, şimdi urfadayımevlilik sonrası kütüğümse mardin kızıltepe ben de aklıma ne geldiyse yazdım tekmile, memur çocuğuydum memur oldum memleketsizim
benimki ağzına verilenleri yemeye çalışıyor, çok sertse ya ağzında tutuyor ya bütün yutuyor geçen gün bezinde ayıklanmış çekirdek buldum bütün yutunca bütün çıkarmışpüre yapma artık kesinlikle sebzeleri yutabileceği büyüklükte böl yutamazsa tükürsün zamanla alışır çğnemeye. benimki de elinde bir şey yemiyor yaw verdiğimi hemen bırakıveriyor yere, bu hafta mama sandalyesi alıyorum umarım yemesine biraz katkısı olur bizimle masaya oturmasının
katılıyorum dediklerine. benimde içim sızlar küs olunca tadım olmaz hiç,hep bişeyler yarım kalırburcucum bende sen gibi olurum ona küssem içim sıkılır küsmesem dışım:) ama haklısın. küsmeyerek kendini rahatlatıp burnundan getirerekde amacına ulaşabilirsin. ayıp etmiş hakkaten benim kocam uykusuz kalıyım hemen uyanınca alır gider. gece çok uyanıyım çok mu yordun sen bugün anneni fln der. yoruldun artık bi otur boşwer yemeyiz bişey kirli dursun fln der saolsun. sende yapma bişey. laf sok sürekli yada benimkine damardan konuşma daha iyi gelir. doruu al baban beni sewmio ben uykusuzluktan ölüorum senle oynamıo fln de. ne bilim işte.. ama küsme kendini yıpratıosun bak..
ben tam selam yazdım öğlen çıkmadan önce ,patron geldi sayfayı kapattım sonrada eve gidince bööyyleee iştebeni gören,bilen,güzelliğimle büyülenen arkadaşlar
ben saçımı kestirmeye karar verdim galiba,sanırım,zannedersem,belki vs.
ben hep uzun saç kullandım.saçımı istediğimden fazla kesen kuaför salonlarında ağır tahribata sebep oldum.diyorumki omuz hizama kadar böyle çok katlı bir kesim yaptırsam nasıl olur?aslında rengiylede oynamak istiyordum ama ben saçımı hiç boyamıyorum,kendi rengi.o sebeple vazgeçtim.fikirlerinizi bekliyorum:94:
direk konuya dalayım mı ??
iyi değilim annemelrdeyim annem endoskopi için gtti teyzemle gitmeye karar verdi yengemin işi çıktığı için selinde uyudu ben kaldım evde ,,, yanlızım,,,
yılbaşı eğlencemiz çok güzel geçti,,, tam bize göre bir eğlenceydi ,, gece selin annemde idi biz sabah 5 gibi geldik selin çıakrmamk için ben annemde kaldım eşim eve gitti
ertesisabah selini doktora götürdük tahlilini verdik ,ordan da oyuncakçıya gittik seline çok güzel oyuncaklar aldık ,,, çok keyifli iki gün geçti yanii,,, ama ben 3 saatlik uykuyla aykata idim,,,
yattım selin kalktı ,,, eşimle sıradan bilindik bir yardım etsen ne olur tartışması yaşadık tartışma büyüdü büyüdü çok fena bir hal aldı eşim ilkkez bana küfretti hemde ağıza alınmayacak ve sürekli oalrak,,, el kaldırdı o anki tepkiyle be ona vurdumoff bunalrı yazarken bile çok utanıyorum
sabah evi terk etti gidferkende akşam seni burada görmeyeceğim defol git dedi,, mesaj attım hoşçakal belliki bir gecelik bir olay değil bu yaşanan dün gecenin özrü yok ama geçmişi kabarık , dediğin gibi belkide tedavi olmam gerek ben ne kadar hasta ruhlu isem sende öyle olmalısın yazdım
eşimden şu cevap geldi sana olan sevgim tammane bitti kalan kırıntılar artık beni mulu etmiyor elveda ,,,
aradım tekrar çünki içimde hem verdiğin yanlış tepkini hemde seline olan hasssasiyetimin etkisi vardı sanırım ,,
bu böyle olmaz ,,, dedim
bedne sana artık koca olmaz dedi,,,
peki kabul ama seline şartları olgunalştırmadan ben gidemem ,, ne annemin evinde ne senin annenin evinde bu çocuk eksik kalır,,, tüm grurumuhiçe sayarak sana yalvarıyorum akşam bu kapıdan içeri selini babası olarak girmeye devam et,,, sonrasında ben zaten düzenlemelerimi yapıp gideceğim dedim,,,
kusura bakmayın çok fena haldeyim aslında çok akrmaşığım yazdıkalrımdan da anlaşılıyordurr,,,
meralin okuamsına gerk yok çünki olup biten ibiliyor dün akşam onu aradım ...
eşim gece gelmeyeceğini dağıtmak istediğini felan söylemişti ,,, sarho şgelrise diye korktum ne yapacağımı bilemedim akıl istedim ondan ii biz konuşurken eşim aradı 7 gibiydi beş dakşkaya evdeyim dedi gayet normal geldi yattı uyudu ,, hiç birşey konuşmadı sıradan dargınlıkalrımzıdaki tepkielri verdi,, sabah işe gitmem için o aradı uyandırmak istedi ,, göğüslerimdeki yara için doktora gitmemi felan söyeldi,,
offf hasret geliyor aklıma
cengize benzedi sanırım biizm ki ,,, hasret seni kınamadım hiç inan ama eğer aklımdan öyle şeyler geçtiysede hakkını helal et,,, gereçekten karmaşık davranızşar çok yoruyor mahfediyor insanı ,,,
Yazgı Hanım, ben de kestir dedim, canım dedim, yakışır dedim, bi cevap alamadım, yaşlandım diye kaale almıyor musun beni artık...
1 tencereye 1 yumurta beyazını koyunca ne kadarını alpcik içecek ki, ayrıca alpe diye belirtmesen ben 1 yumurta derdim sen 1 yumurta sarısı koyardın,sarışın mısın kızım beeeama bak aklıma geldi istersen sarışın ol ben kestirdim rahat ettim sen de kestir diyorum halennn
yok yok vazgeçme cnm,arada değişiklik yapmak iyidir aslında. sen de uzun zamandır uzun saçlıysan senin için de eşin için de güzel bi değişiklik olabilir yeni bi model, hatta farklı bi renk
Yazgı Hanım, ben de kestir dedim, canım dedim, yakışır dedim, bi cevap alamadım, yaşlandım diye kaale almıyor musun beni artık...
Merhaba canlar
Biz ana-oğul cumartesi gününden beri iyiyiz şükürler olsun...
Eymen ayağımda uyuyor
Geçmişe gidemedim ama son konulara baktım...
Fatma canım bence ikinizinde gergin bir anına denk gelmiş ve sen sonrasında olumlu adımlar atmışsın...
Eşininde gösterdiği davranışlar olumlu yönde...
Herşey düzelir inşallah.. zaman her şeyin ilacı...
Yazgcığım saçlarını kestir bence rahat edersin hem yaza kadar uzamış olur
ne var yani sen onun selamını görmemiştin o da bunu görmemiş, Alla Alla:76:
Tugraya Playskool Yaramaz Toplar almayi düsünüyorum...
Evlerinde olanlar...Bebekleriniz oynuyormu onunla?
Cuma günü Tugraya Chicconun Aktivite Masasini ve yürüyen havlayan köpek aldik...
Bayildi ikisinede...en cokda Aktivite Masasina...herseyden 5 dk.da sIkIlan cocuk, onunla uzun süre oyalaniyor kendi kendine...tavsiye ederim
ben tam selam yazdım öğlen çıkmadan önce ,patron geldi sayfayı kapattım sonrada eve gidince bööyyleee işte:78:
ne var yani sen onun selamını görmemiştin o da bunu görmemiş, Alla Alla:76:
Tugraya Playskool Yaramaz Toplar almayi düsünüyorum...
Evlerinde olanlar...Bebekleriniz oynuyormu onunla?
Cuma günü Tugraya Chicconun Aktivite Masasini ve yürüyen havlayan köpek aldik...
Bayildi ikisinede...en cokda Aktivite Masasina...herseyden 5 dk.da sIkIlan cocuk, onunla uzun süre oyalaniyor kendi kendine...tavsiye ederim
Merhaba canlar
Eymen ayağımda uyuyor
Geçmişe gidemedim ama son konulara baktım...
Fatma canım bence ikinizinde gergin bir anına denk gelmiş ve sen sonrasında olumlu adımlar atmışsın...
Eşininde gösterdiği davranışlar olumlu yönde...
Herşey düzelir inşallah.. zaman her şeyin ilacı...
Yazgcığım saçlarını kestir bence rahat edersin hem yaza kadar uzamış olur
bana bak Aylin hanım,beni kudurtmayasan:95:
hayır sarışın sensin.ama senin sarışınlık arada tutuyor
ayrıcada benim için sarı saç fikri çoookkkk uzak.ben saçlarımı 4 senedir boyamıyorum,ama öncesinde röfleyi denemiştim ve sonuç,sulukule li gibiydim.sarı değilde aklım karamelde,ama hiç cesaretim yok.doğal halime çok alıştım.
kocam kısa saçı hiç sevmez.eğer beni o bırakıyorsa kuaföre tanıdığı için kuaförümü peşin peşin söyler kısa kesme sakın diye.bende zaten kısa kestirip sonra kesin pişma olur,sinir yaparım:78:
şekerim görmedim,olurmu beaa.sen yaşlansan nolur,her halin yeter senin:82:.
fatma nın yazdıklarını okudum,şaşkınlıktan gözümden kaçmış.
Ay vazgeçtim Yazgıcım madem kocan sevmiyor, sen de pişmanlık yaşayabilirsin boşver kesme, sadece model değişikliği yap o zaman, boyatmaktan da çekinme bence karamel iyi gider
Merhaba canlar
bana bak Aylin hanım,beni kudurtmayasan:95:
hayır sarışın sensin.ama senin sarışınlık arada tutuyor
ayrıcada benim için sarı saç fikri çoookkkk uzak.ben saçlarımı 4 senedir boyamıyorum,ama öncesinde röfleyi denemiştim ve sonuç,sulukule li gibiydim.sarı değilde aklım karamelde,ama hiç cesaretim yok.doğal halime çok alıştım.
evet sarışın benim ve arada tutuyor ben inkar etmiyorum ki :86: sende de doğal sarışınlık var sen de inkar etme
Karamel demişsin de karamel diye kuaföre gidenler hep 5 karış suratla ve turuncu çıkıyor onu da hatırlatırım
kocam kısa saçı hiç sevmez.eğer beni o bırakıyorsa kuaföre tanıdığı için kuaförümü peşin peşin söyler kısa kesme sakın diye.bende zaten kısa kestirip sonra kesin pişma olur,sinir yaparım:78:
şekerim görmedim,olurmu beaa.sen yaşlansan nolur,her halin yeter senin:82:.
fatma nın yazdıklarını okudum,şaşkınlıktan gözümden kaçmış.
tamam,affedildin,geçebilirsin,birdaha olmasın ama:78:
MERA MERAL MERALharikasın
BURCU hanım,burcu hanım sen benim selamımı alma sonra bana tavır yap.
halbuki ben o selamı nasıl saf,nasıl temiz,nasıl içten,güzel duygularla vermiştim.
ama sen,sen neyaptın?benim zavallı selamımı almadın.duygularımın katili oldun
Biraz daha konuşmasan laf atacaktım artık sana da:) iyi olmanıza çok sevindim cnm, geçmişler olsun
Pınarcım çok sevindim iyi olmanıza, Allah ikinizin de sağlığını daim etsin...
sonunda duymak istediğimiz haber :81: bir daha hep iyi olursunuz inşallah
canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkürler,,, bende yakıştıramıyorumbize bu durumu ama yapacak bişi olmuyor işte yaşanıyormuş demekki,,, olumlu şeyler olursa yine gier yazarım ,,, aslında bunuda hiç yazmayacaktım ama yinede insan rahatlıyor ,şte,,,bana çok dua edin olur mu,,, şimdi çıkıyorum olumlu şeyler olura girer yazarım,,, diğer türlüsnü çok paylaşmak gelmiyor içimden sakın yanlış anlamayın :)(((
sonunda duymak istediğimiz haber :81: bir daha hep iyi olursunuz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?