2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Fatmacım, sende yeni yıla kötü başlayanlardansın, eşinle aranızdaki ilişkiye ve saygı ve sevgiye hayrandım, çok şaşırdım doğrusu ama şuna inanıyorum hemde yürekten, bunu unutacaksınız ve eskisinden daha güçlü bağlarla bağlanacaksınız, eşinde sende medenice konuşup sorunu ortadan hiç açılmamak üzere kaldırın.. Ve kesinlikle evi terkeden sen olma, kovsa bile gitme..

bizim burası mahrumiyet bölgesi ya ondan bulamıyorum galiba
blendırdan bugün itibarıyla vazgeçiyorum:18:

inşallah bize düşkün olduğu günler yakındır çünkü ben çok kıskanıyorum bu durumu

iş çıkışı bakayım bende

maaşallah kuzuya,çok tatlı canım bugünün en güzel haberi buydu çok sevindim aranızın düzelmesine

mama sandalyesi için biraz geciktin galiba alışması zor olabilir ama büyük rahatlık benim için,mertte seviyo mama sandalyesinde yemeyi

katılıyorum dediklerine. benimde içim sızlar küs olunca tadım olmaz hiç,hep bişeyler yarım kalır

ben tam selam yazdım öğlen çıkmadan önce ,patron geldi sayfayı kapattım sonrada eve gidince bööyyleee işte:78:

canım ne diyeceğimi şaşırdım şimdi,birbirini böyle seven iki insan nasıl olurda böyle birdenbire harcar sevgisini ailesini aklım almıyor çok üzüldüm inan,keşke elimden bişey gelse bence selinin hastalığı falan yoruldunuz herşey üstüste geldi bunaldınız ikinizde,erkekler hastane işlerinde falan daha bi stres oluyor,zora gelemiyolar,kızıp bağırıyolar sonrada pişman oluyolar, ihşallah aklı başına gelir,sende en doğrusunu yapmışsın biri aptallık edince diğerinin aklı selim davranması gerekir,selini alıp biriki gün annene gitseydin ikinci gün sürünerek gelirdi peşinden inan,ama sakın evini bırakıp biryere gitme,oda öyle demek istememiştir,dese bile gidecek biri varsa oda kendidir zaten,kızınıdamı düşünmüyo hiç

Tugraya Playskool Yaramaz Toplar almayi düsünüyorum...
Evlerinde olanlar...Bebekleriniz oynuyormu onunla?

Cuma günü Tugraya Chicconun Aktivite Masasini ve yürüyen havlayan köpek aldik...
Bayildi ikisinede...en cokda Aktivite Masasina...herseyden 5 dk.da sIkIlan cocuk, onunla uzun süre oyalaniyor kendi kendine...tavsiye ederim

Merhaba canlar
Biz ana-oğul cumartesi gününden beri iyiyiz şükürler olsun...

Eymen ayağımda uyuyor
Geçmişe gidemedim ama son konulara baktım...

Fatma canım bence ikinizinde gergin bir anına denk gelmiş ve sen sonrasında olumlu adımlar atmışsın...
Eşininde gösterdiği davranışlar olumlu yönde...
Herşey düzelir inşallah.. zaman her şeyin ilacı...

Yazgcığım saçlarını kestir bence rahat edersin hem yaza kadar uzamış olur

bana bak Aylin hanım,beni kudurtmayasan:95:
hayır sarışın sensin.ama senin sarışınlık arada tutuyor
ayrıcada benim için sarı saç fikri çoookkkk uzak.ben saçlarımı 4 senedir boyamıyorum,ama öncesinde röfleyi denemiştim ve sonuç,sulukule li gibiydim.sarı değilde aklım karamelde,ama hiç cesaretim yok.doğal halime çok alıştım.

yok yok vazgeçme cnm,arada değişiklik yapmak iyidir aslında. sen de uzun zamandır uzun saçlıysan senin için de eşin için de güzel bi değişiklik olabilir yeni bi model, hatta farklı bi renk

kocam kısa saçı hiç sevmez.eğer beni o bırakıyorsa kuaföre tanıdığı için kuaförümü peşin peşin söyler kısa kesme sakın diye.bende zaten kısa kestirip sonra kesin pişma olur,sinir yaparım:78:

Yazgı Hanım, ben de kestir dedim, canım dedim, yakışır dedim, bi cevap alamadım, yaşlandım diye kaale almıyor musun beni artık...

şekerim görmedim,olurmu beaa.sen yaşlansan nolur,her halin yeter senin:82:.
fatma nın yazdıklarını okudum,şaşkınlıktan gözümden kaçmış.

Biraz daha konuşmasan laf atacaktım artık sana da:) iyi olmanıza çok sevindim cnm, geçmişler olsun

Ay vazgeçtim Yazgıcım madem kocan sevmiyor, sen de pişmanlık yaşayabilirsin boşver kesme, sadece model değişikliği yap o zaman, boyatmaktan da çekinme bence karamel iyi gider

yaramaz topları cok seviyoruz biz alkıslıyoruz calıstıgında ama ondanda cok cabuk sıkılıyoruz

ben tam selam yazdım öğlen çıkmadan önce ,patron geldi sayfayı kapattım sonrada eve gidince bööyyleee işte:78:

tamam,affedildin,geçebilirsin,birdaha olmasın ama:78:

ne var yani sen onun selamını görmemiştin o da bunu görmemiş, Alla Alla:76:

MERA MERAL MERALharikasın
BURCU hanım,burcu hanım sen benim selamımı alma sonra bana tavır yap.
halbuki ben o selamı nasıl saf,nasıl temiz,nasıl içten,güzel duygularla vermiştim.
ama sen,sen neyaptın?benim zavallı selamımı almadın.duygularımın katili olduniçim parçalandı,dağıldım

Son düzenleme:

Yaramaz toplar var, ilk çıkardığımda anlamadı kaldırdım, 1-2 güne yeniden çıkarıcam. Ama severek oynayan çok bebik var canım. Aktivite masasını hsonu bulamadım, bugün gelmiş Joker'e, arayıp haber verdiler, bi terslik olmazsa gidip alıcam.

Pınarcım çok sevindim iyi olmanıza, Allah ikinizin de sağlığını daim etsin...

Boya, gölge, röfle bana da hiç yakışmıyor, ben de saçlarımın doğal rengini bozmuyorum. Ama kestirmekte sakınca yok...

Hee ne yaşlanması demiyorsun yani, yaşlansan nolur diyosun, oldu o zaman

Ay vazgeçtim Yazgıcım madem kocan sevmiyor, sen de pişmanlık yaşayabilirsin boşver kesme, sadece model değişikliği yap o zaman, boyatmaktan da çekinme bence karamel iyi gider

Kocaya gıcığım ya, madem sevmiyor inadına kestir o zaman

Offf fena dağıttı beni Fatma'nın yazdıkları, geyik yapıyorum da, aklım duman...

canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkürler,,, bende yakıştıramıyorumbize bu durumu ama yapacak bişi olmuyor işte yaşanıyormuş demekki,,, olumlu şeyler olursa yine gier yazarım ,,, aslında bunuda hiç yazmayacaktım ama yinede insan rahatlıyor ,şte,,,bana çok dua edin olur mu,,, şimdi çıkıyorum olumlu şeyler olura girer yazarım,,, diğer türlüsnü çok paylaşmak gelmiyor içimden sakın yanlış anlamayın :)(((

selam aşklar...
FATMA cım okudum ve üzüldüm fakat hiç utanıp sıkılmana gerk yok inan hepimizin zaman zaman yaşadıgı şeyler bunlar..konu ne bilmiyorum ama ne olursa olsun başn dik dur..eminim hatasını anlayacaktır hele kide deger verip saygı duyuyorsa...ki evlilik bi çırpıda bitrilcek kadar kolay degil..

bu arada gecmişe herzamanki gibi bakamıorum..
catla patla arkadaşım..bu playskool arabadan pekte haz etmedi şu an için mamur..toplardaha eglenceli vegeliştirici gibi..parayı bulursam bende düşünüyorum.:))
YAZGI bende dogumdan bu yana 9 aydr sac keestricem ama bi türlü kıyamıorum rapunzel gibimm olsun istiyorum fekat gercekten bakımı zor..ama sana yakışır olay bitiminde pişmnanlık duymayacaksan tabee

Merhaba canlar
Biz ana-oğul cumartesi gününden beri iyiyiz şükürler olsun...

sonunda duymak istediğimiz haber :81: bir daha hep iyi olursunuz inşallah

E Meral, bu deliye yol gösterdin ya, ne diyeyim sana ben

Fatmacım herşey yoluna girecek Allahınm izniyle, seni çok seviyoruz ve hepimiz inanıyoruz neşeyle aramıza döneceğine hayırlısıyla

merhaba herkesin yeni yılını kutlarım
biz yeni yıla hastalıklarla girdik oğlumla ikimizde hastayız boğazlar fena kızarmış antibiyotik başlandı çok öksürüyor bendede artı grip var bizde dün zonguldaktan döndük ilk defa oğlumla otobüse bindim ama çok zor oluyor hem daracık hemde çocuk durmuyor zaten hastalanalı bişey yemez olsu emiyor uyuyor tepemizde gezdirip duruyoruz.

Biraz daha konuşmasan laf atacaktım artık sana da:) iyi olmanıza çok sevindim cnm, geçmişler olsun

teşekkür ederim canım

Pınarcım çok sevindim iyi olmanıza, Allah ikinizin de sağlığını daim etsin
...

Amin hepimizin inşallah teşekkür ederim canım

teşekkür ederim canım hepimiz kuzularımızla hep iyi oluruz inşallah

Fatmacım, sen nasıl iyi hissedeceksen öyle yap... Ama benim aklım sende kalır, en azından birimize arada bir haber ver. Dualarım seninle, Allah yardımcın olsun, iyi olacak arkadaşım, lütfen sağduyulu davranmaya devam et...

Ben de sarışın oluyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…