- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.341
Yemek yedim, şirkettekilerle iki laf ettim, bi kahve içtim geldim. Çok sıkılıyorum, içimden hç bir şey gelmiyor, kocayla küs olunca daha da sıkılıyorum ama barışmak da istemiyorum. Allahım ben niye böyle psikopatım yaa :37:
İlan-ı aşklar bu haftada devam ediyor
Doruk alt tarafı bikaç gündür emekliyor ne çabuk yoruldun anacım
Biraz geç kalmışsın sanki mama sandalyesi için,Kerem artık üstünden aşağı atlama çalışmaları yapıyor ve 5 dk bile sandalyede durmuyor inşallah deniz oturur
başüstüne aplacım
ayy emeklesin yaa.ben istiyorum bıdır bıdır gezsin.ben koşarım peşinde nolcek
neden?yapma böyle yasemin cim yaa.iyiydin ne oldu şimdi?
zeliha cım oğluna maşallah,çok tatlı.eşinle düzelmenizede sevindim.
İlan-ı aşklar bu haftada devam ediyor
Doruk alt tarafı bikaç gündür emekliyor ne çabuk yoruldun anacım
Hayret Alp ten erken emekleme, erken yürüme ve koşma rekorları beklerdim halbuki,Kero sehpanın üstüne tırmanma,masanın üstüne elini atarak üzerindekileri elleme çalışmaları bile yapıyor,senin oğlanın kudurganlığı benimkine geçti zannımca (bkz.facebook)
Biraz geç kalmışsın sanki mama sandalyesi için,Kerem artık üstünden aşağı atlama çalışmaları yapıyor ve 5 dk bile sandalyede durmuyor inşallah deniz oturur
burcucum bende sen gibi olurum ona küssem içim sıkılır küsmesem dışım:) ama haklısın. küsmeyerek kendini rahatlatıp burnundan getirerekde amacına ulaşabilirsin. ayıp etmiş hakkaten benim kocam uykusuz kalıyım hemen uyanınca alır gider. gece çok uyanıyım çok mu yordun sen bugün anneni fln der. yoruldun artık bi otur boşwer yemeyiz bişey kirli dursun fln der saolsun. sende yapma bişey. laf sok sürekli yada benimkine damardan konuşma daha iyi gelir. doruu al baban beni sewmio ben uykusuzluktan ölüorum senle oynamıo fln de. ne bilim işte.. ama küsme kendini yıpratıosun bak..
beni gören,bilen,güzelliğimle büyülenen arkadaşlar
ben saçımı kestirmeye karar verdim galiba,sanırım,zannedersem,belki vs.
ben hep uzun saç kullandım.saçımı istediğimden fazla kesen kuaför salonlarında ağır tahribata sebep oldum.diyorumki omuz hizama kadar böyle çok katlı bir kesim yaptırsam nasıl olur?aslında rengiylede oynamak istiyordum ama ben saçımı hiç boyamıyorum,kendi rengi.o sebeple vazgeçtim.fikirlerinizi bekliyorum:94:
direk konuya dalayım mı ??
iyi değilim annemelrdeyim annem endoskopi için gtti teyzemle gitmeye karar verdi yengemin işi çıktığı için selinde uyudu ben kaldım evde ,,, yanlızım,,,
yılbaşı eğlencemiz çok güzel geçti,,, tam bize göre bir eğlenceydi ,, gece selin annemde idi biz sabah 5 gibi geldik selin çıakrmamk için ben annemde kaldım eşim eve gitti
ertesisabah selini doktora götürdük tahlilini verdik ,ordan da oyuncakçıya gittik seline çok güzel oyuncaklar aldık ,,, çok keyifli iki gün geçti yanii,,, ama ben 3 saatlik uykuyla aykata idim,,,
yattım selin kalktı ,,, eşimle sıradan bilindik bir yardım etsen ne olur tartışması yaşadık tartışma büyüdü büyüdü çok fena bir hal aldı eşim ilkkez bana küfretti hemde ağıza alınmayacak ve sürekli oalrak,,, el kaldırdı o anki tepkiyle be ona vurdumoff bunalrı yazarken bile çok utanıyorum
sabah evi terk etti gidferkende akşam seni burada görmeyeceğim defol git dedi,, mesaj attım hoşçakal belliki bir gecelik bir olay değil bu yaşanan dün gecenin özrü yok ama geçmişi kabarık , dediğin gibi belkide tedavi olmam gerek ben ne kadar hasta ruhlu isem sende öyle olmalısın yazdım
eşimden şu cevap geldi sana olan sevgim tammane bitti kalan kırıntılar artık beni mulu etmiyor elveda ,,,
aradım tekrar çünki içimde hem verdiğin yanlış tepkini hemde seline olan hasssasiyetimin etkisi vardı sanırım ,,
bu böyle olmaz ,,, dedim
bedne sana artık koca olmaz dedi,,,
peki kabul ama seline şartları olgunalştırmadan ben gidemem ,, ne annemin evinde ne senin annenin evinde bu çocuk eksik kalır,,, tüm grurumuhiçe sayarak sana yalvarıyorum akşam bu kapıdan içeri selini babası olarak girmeye devam et,,, sonrasında ben zaten düzenlemelerimi yapıp gideceğim dedim,,,
kusura bakmayın çok fena haldeyim aslında çok akrmaşığım yazdıkalrımdan da anlaşılıyordurr,,,
meralin okuamsına gerk yok çünki olup biten ibiliyor dün akşam onu aradım ...
eşim gece gelmeyeceğini dağıtmak istediğini felan söylemişti ,,, sarho şgelrise diye korktum ne yapacağımı bilemedim akıl istedim ondan ii biz konuşurken eşim aradı 7 gibiydi beş dakşkaya evdeyim dedi gayet normal geldi yattı uyudu ,, hiç birşey konuşmadı sıradan dargınlıkalrımzıdaki tepkielri verdi,, sabah işe gitmem için o aradı uyandırmak istedi ,, göğüslerimdeki yara için doktora gitmemi felan söyeldi,,
offf hasret geliyor aklıma
cengize benzedi sanırım biizm ki ,,, hasret seni kınamadım hiç inan ama eğer aklımdan öyle şeyler geçtiysede hakkını helal et,,, gereçekten karmaşık davranızşar çok yoruyor mahfediyor insanı ,,,
bence koca kişisi ile barışırsan rahatlayacaksın azıcık. neticede onun suçu olmadığını biliyosun yaşananların ve o nedenle onla küs olmak seni daha çok üzüyor bence:82:
evet şekerim devam ediyor, kıskanma sen de çok özelsin,seni de seviyoruz
ya mama sandalyesi için ben de aynı şeyi söylicem sanırım Şeymacım, pek duracağını sanmıyorum onda. Hatta biz aldık veri 1 hafta sonra geri gönderdim, hiç durmak istemedi üstünde. ama bilmiyorum senin oğluşun huyunu suyunu tabi
Doruk emeklemeden önce çok uslu bir bebekti, hiç peşinde koşmazdım ben, hayret bi kaç günde nasıl yoruldum ! Şaşırdın galiba kimden bahsettiğimizi, Selin değil bu, Doruk, emeklemeden de düz duvara tırmanıyordu, şimdi de tırmanıyor, hızı arttı sadece :)
şu yoğurt çorbasını terbiyeli olarak nasıl yapıyorsunuz?daha önce sormuştum ama çok eskilerde kaldı,bir kenara yazmadığım için unuttum.belirteyim,Alp içecek.
Fatma, resmen okuduklarıma inanamıyorum, şoktayım... Merak ettiğimiz kadar varmış. Olanlar çok kötü, bizim bildiğimiz sevginize aşkınıza hiç yakışmayacak şeyler ve bir anlık sinirle yaşanmış olduğunu umuyorum. Seni kutlarım, çok büyük olgunluk göstermişsin, zon dönemlerdeki gerginliklerden yoruldu sanırım eşin, derhal aklını başına almasını diliyorum. Biraz zaman ver ona ve sakın evini terk etmeye kalkma, Allah korusun ama hiç bir şey düzelmese bile, gitmesi gereken kendidir, kucağında çocukla kadın evden gitmez, bunu sakın unutma !
Kendime yapıyorum diye yazmadığın iyi oldu cevap vermezdiktencereye yoğurt 1 kaşık un 1 yumurta sarısı atıyosun çırpıyosun su ekliyosun ocakta çırpmaya devam kaynayıncaya kadar,ben yarısı su yarısı tavuk suyu koyuyorum ,gerisi aynen normal yoğurt çorbası işte
Dün bunu ben de söyleyecektim ama iş bu raddeye gelmez inş. diye söylemedim açıkçası. Ama kesinlikle katılıyorum, o evden gitmesi gereken kişi o olur Allah korusun öyle bi durumda:88:
Yazgı kestir rahat edersin,boyat değişiklik olur.
Fatma nutkum tutuldu,ama ne yazık ki olabiliyor aşırılıklar kavgada da sevgide de, kim haksızdı bilmiyorum ama son noktada ikiniz de haksız duruma gelmişsiniz,eşinden el kaldırmasını beklemezdim en çok ona şaşırdım,tek kavgayla evlilik bitmez yıpratma kendini sadece bir daha böyle olmayacağına söz verin barıştığınızda ve bir daha bu olayın konusunu bile açmayın.
Evet Fatma gelmişş, eminim herkes dün benim yaşadığım şoku yaşıyodur şimdi, hiç beklenmedik bişeydi. dün bi msj geldi fatmadan biz boşanıyoruz sanırım diye, ne olduğunu anlayamadım, en son eğlenceye gidecekken bırakmıştık onlarıAma inşallah anladığım kadarıyla düzeliyor durum, ben eşinin yaptığı yanlışın farkına vardığını düşünüyorum. son davranışları bunu gösteriyor inşallah
Mervecim, benim eşim de çok yarım eder, çok anlayışlıdır, zaten bu yüzden bu kadar koydu sanırım anası geldiğinden beri gösterdiği ilgisizlik...
Yakışır canıma herşey, kestir...
Fatma, resmen okuduklarıma inanamıyorum, şoktayım... Merak ettiğimiz kadar varmış. Olanlar çok kötü, bizim bildiğimiz sevginize aşkınıza hiç yakışmayacak şeyler ve bir anlık sinirle yaşanmış olduğunu umuyorum. Seni kutlarım, çok büyük olgunluk göstermişsin, zon dönemlerdeki gerginliklerden yoruldu sanırım eşin, derhal aklını başına almasını diliyorum. Biraz zaman ver ona ve sakın evini terk etmeye kalkma, Allah korusun ama hiç bir şey düzelmese bile, gitmesi gereken kendidir, kucağında çocukla kadın evden gitmez, bunu sakın unutma !
Haklısın sanırsam, düşünücem...
Güzel sözleriniz icin hepinize tsk ederim.
Fatmacim kötü bir gün gecirmissin...bi kac gün öncesine kadar bizde hemen hemen ayni durumda
oildugumuz icin seni cok iyi anliyorum...Insanin kafasi darmadagin oluyor, cocugunla bile istedigin gibi
ilgilenemiyorsun o halde...
Insallah sizdede durumlar düzelir, hersey yoluna girer...
bende belki bu kadar kolay barismazdim normalde ama Tugra var, artik herseyi onlara göre yasamamiz lazim
Kendime yapıyorum diye yazmadığın iyi oldu cevap vermezdiktencereye yoğurt 1 kaşık un 1 yumurta sarısı atıyosun çırpıyosun su ekliyosun ocakta çırpmaya devam kaynayıncaya kadar,ben yarısı su yarısı tavuk suyu koyuyorum ,gerisi aynen normal yoğurt çorbası işte
cevap vermemekten değil de tarifi ona göre verelim diye belirtmiş olmasın arkadaşım
evet cnm ayrıca tarif yazmaya gerek yok sanırım, ben artık yoğurt çorbasını da kendi çorbamızdan veriyorum, doğal olarak içinde yumurta akı oluyor ama zaten bi tencere çorbada etkilemiyo onu. yoğurdun kesilmemesi için tencerede pişen pirince eklemeden önce biraz sıcak su katıp ılıt yoğurdu
Saö meselesine gelince, ben de aynen senin gibi uzun yıllardır uzun saçlıydım şimdi kısa kestim. walla rahatım böyle, ama bazen uzun saçları da aramıyor değilim:26: yardımcı olamadım sanırım:78:
hadi ordanbelirttimki tarifi ona göre verin diye.mesela bak yumurta sarısı demişsin,belirtmesem sende bunu belirtmeyecektin
teşekkür ederim güzel bayan
hıhh yaşa meral cim.sen olmasan halim yaman
teşekkür ederim tarif için.
saç konusuna gelince,evet yardımcı olamadın,ayrıca vazgeçmem için bir adım attın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?