2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bence koca kişisi ile barışırsan rahatlayacaksın azıcık. neticede onun suçu olmadığını biliyosun yaşananların ve o nedenle onla küs olmak seni daha çok üzüyor bence:82:

evet şekerim devam ediyor, kıskanma sen de çok özelsin,seni de seviyoruz

ya mama sandalyesi için ben de aynı şeyi söylicem sanırım Şeymacım, pek duracağını sanmıyorum onda. Hatta biz aldık veri 1 hafta sonra geri gönderdim, hiç durmak istemedi üstünde. ama bilmiyorum senin oğluşun huyunu suyunu tabi

Evet, çok komik oluyor evin içinde tırtıl gibi gezmesi, benim de çok hoşuma gidiyor aslında :)

Doruk emeklemeden önce çok uslu bir bebekti, hiç peşinde koşmazdım ben, hayret bi kaç günde nasıl yoruldum ! Şaşırdın galiba kimden bahsettiğimizi, Selin değil bu, Doruk, emeklemeden de düz duvara tırmanıyordu, şimdi de tırmanıyor, hızı arttı sadece :)

şu yoğurt çorbasını terbiyeli olarak nasıl yapıyorsunuz?daha önce sormuştum ama çok eskilerde kaldı,bir kenara yazmadığım için unuttum.belirteyim,Alp içecek.

Yazgı kestir rahat edersin,boyat değişiklik olur.
Fatma nutkum tutuldu,ama ne yazık ki olabiliyor aşırılıklar kavgada da sevgide de, kim haksızdı bilmiyorum ama son noktada ikiniz de haksız duruma gelmişsiniz,eşinden el kaldırmasını beklemezdim en çok ona şaşırdım,tek kavgayla evlilik bitmez yıpratma kendini sadece bir daha böyle olmayacağına söz verin barıştığınızda ve bir daha bu olayın konusunu bile açmayın.

Evet Fatma gelmişş, eminim herkes dün benim yaşadığım şoku yaşıyodur şimdi, hiç beklenmedik bişeydi. dün bi msj geldi fatmadan biz boşanıyoruz sanırım diye, ne olduğunu anlayamadım, en son eğlenceye gidecekken bırakmıştık onları Ama inşallah anladığım kadarıyla düzeliyor durum, ben eşinin yaptığı yanlışın farkına vardığını düşünüyorum. son davranışları bunu gösteriyor inşallah

Mervecim, benim eşim de çok yarım eder, çok anlayışlıdır, zaten bu yüzden bu kadar koydu sanırım anası geldiğinden beri gösterdiği ilgisizlik...

Yakışır canıma herşey, kestir...

Fatma, resmen okuduklarıma inanamıyorum, şoktayım... Merak ettiğimiz kadar varmış. Olanlar çok kötü, bizim bildiğimiz sevginize aşkınıza hiç yakışmayacak şeyler ve bir anlık sinirle yaşanmış olduğunu umuyorum. Seni kutlarım, çok büyük olgunluk göstermişsin, zon dönemlerdeki gerginliklerden yoruldu sanırım eşin, derhal aklını başına almasını diliyorum. Biraz zaman ver ona ve sakın evini terk etmeye kalkma, Allah korusun ama hiç bir şey düzelmese bile, gitmesi gereken kendidir, kucağında çocukla kadın evden gitmez, bunu sakın unutma !

Haklısın sanırsam, düşünücem...

Güzel sözleriniz icin hepinize tsk ederim.

Fatmacim kötü bir gün gecirmissin...bi kac gün öncesine kadar bizde hemen hemen ayni durumda
oildugumuz icin seni cok iyi anliyorum...Insanin kafasi darmadagin oluyor, cocugunla bile istedigin gibi
ilgilenemiyorsun o halde...
Insallah sizdede durumlar düzelir, hersey yoluna girer...
bende belki bu kadar kolay barismazdim normalde ama Tugra var, artik herseyi onlara göre yasamamiz lazim

Kerem sürünerek gitmediği yerlere emekledikten sonra gitmeye başladı hatta karanlıkta mutfağa gidip dolaba tırmanıp kapağını açıyor, o yüzden yaramazlığı şiddetlenecek diyorum haaaala

şu yoğurt çorbasını terbiyeli olarak nasıl yapıyorsunuz?daha önce sormuştum ama çok eskilerde kaldı,bir kenara yazmadığım için unuttum.belirteyim,Alp içecek.

Kendime yapıyorum diye yazmadığın iyi oldu cevap vermezdik tencereye yoğurt 1 kaşık un 1 yumurta sarısı atıyosun çırpıyosun su ekliyosun ocakta çırpmaya devam kaynayıncaya kadar,ben yarısı su yarısı tavuk suyu koyuyorum ,gerisi aynen normal yoğurt çorbası işte

Dün bunu ben de söyleyecektim ama iş bu raddeye gelmez inş. diye söylemedim açıkçası. Ama kesinlikle katılıyorum, o evden gitmesi gereken kişi o olur Allah korusun öyle bi durumda:88:

cevap vermemekten değil de tarifi ona göre verelim diye belirtmiş olmasın arkadaşım
evet cnm ayrıca tarif yazmaya gerek yok sanırım, ben artık yoğurt çorbasını da kendi çorbamızdan veriyorum, doğal olarak içinde yumurta akı oluyor ama zaten bi tencere çorbada etkilemiyo onu. yoğurdun kesilmemesi için tencerede pişen pirince eklemeden önce biraz sıcak su katıp ılıt yoğurdu

Saö meselesine gelince, ben de aynen senin gibi uzun yıllardır uzun saçlıydım şimdi kısa kestim. walla rahatım böyle, ama bazen uzun saçları da aramıyor değilim:26: yardımcı olamadım sanırım:78:

fatma çok şaşırdım.kimse yanlış anlamasın,üzerine alınmasın.bu tarz sert kavgalar topikte gördüğüm iki üç evlilik dışında yaşanmaz diye düşünüyordum.ama olabiliyor bazen işte.sen çok ama çok yapıcı davranmışsın,tebrik etmeliyim.kendimi düşünemiyorum bile.eşin belkide genel olarak yorgun fatma.belki bazı şeyler bunalttı onu,zorlanıyor şu sıralar.sorunları olduğu kesin.önemli olan mümkünse bu dönemi beraberce aşabilmeniz.ama birsüre uzak kalmak ikinizede iyi gelecekse bence olmalı,neden olması? buda kaldığınız yerden devam edebilmeniz için size iyi gelmez mi?diliyorum biran önce gittiği yolun yol olmadığını anlar ve aklını başına alır.

Dün bunu ben de söyleyecektim ama iş bu raddeye gelmez inş. diye söylemedim açıkçası. Ama kesinlikle katılıyorum, o evden gitmesi gereken kişi o olur Allah korusun öyle bi durumda:88:

Bence de o raddeye gelmeyecek, gelmemeli, hepimiz az çok biliyoruz Fatma'nın eşini, çok düzgün bir adam normalde, ama erkek nihayetinde, büyük hatalar yapabiliyor, düzeleceğine inanıyorum ben. Allah öyle gün göstermesin ama yine de söylemeden duramadım.

iki gündür seline sürekli ağlayan gözlerle bakıyorum ,, eşimden duyduklarım benide çok şaşırttı ,, ve ben kendime çok şaşırıyorum sinirlerime hakim olamayıp nasıl öyle bir tepki verdim elin kaldırdı bana vurmazdı ben enden ona vurdum ,,, ama gözlerindeki kin ağzından çıkanlar sanki akrşımdaki kişi eşimd eğildi de bi başkası idi ,,,benim sevdiğim adam yoktu karşımda ,,saat gecenin üçü bana evden defol git diyor pazartesi ilk işim avukata gitmek diyor,,, ve tek sorun benin söylenmelerim miş ,, artık bıkmış sürekli herşeyden rahatsız olmam onu yormuş,,, kaç gündür göğüslerim acıyor diyorum uykusuzume emziremiyorum beni gördükçe emmek için ağlıyor ne olur biraz uykunu bölüp sen baksan kavga buydu yabni,,,

ne düşünüyo r şuan bilmiyorum ama eğer hala tavrında devam ederse ben yeni bir düzen kurmaya başlayacağım kendime şuan tek düşündüğüm selin,,, onun mutlu bir yuvada büyümesi idi tek hayalim ,,,

Fatmacım hiç karamsar olma cnm, eşinin aklı başına geldi bence. düşünsene sabah sana akşama geldiğimde evde olmayacaksın diyor, ama akşam geliyor bişi konuşmuyor. Selinle ilgilenip uyutuyor. sabah ta seni arayıp uyandırıyor, hatta annenle hastaneye gideceğini öğrendiğinde sen de göğüs uçların için doktora görün diyor. anlamış yanlışını bence, şimdi zamana bırak yavaş yavaş toparlayacaksınız inş.

hadi ordan belirttimki tarifi ona göre verin diye.mesela bak yumurta sarısı demişsin,belirtmesem sende bunu belirtmeyecektin
teşekkür ederim güzel bayan

hıhh yaşa meral cim.sen olmasan halim yaman
teşekkür ederim tarif için.
saç konusuna gelince,evet yardımcı olamadın,ayrıca vazgeçmem için bir adım attın

Fatmacım seni çok iyi anlıyorum ama sakin ol,herkes evliliğinde saçma sapan şeyler yaşayabiliyor, boşanmak o kadar kolay değil tatlım hele çocukla hele severken, eşin muhtemelen sorun yaşıyor işinde ya da ailesiyle yani bişeylerden bunalmış hıncını senden çıkarmış, bu onu haklı kılar mı kesinlikle hayır ama erkek milleti işte en iyisine kibrit suyu demişler.Vıdı vıdı yapmayan kadın yok,aklı başında olan bencil olmayan erkek yok,doğa kanunu bu.
Bugün ya da yarın senden özür dileyecektir ve ben bir daha böyle olayların sizin evliliğinizde yaşanmayacağına çok eminim...

Fatmacım, Meral'e katılıyorum, herşey düzelecek, kalbini ferah tut, ağlama, dualarım seninle, Selin mutlu bir yuvada büyüyecek inşallah...

1 tencereye 1 yumurta beyazını koyunca ne kadarını alpcik içecek ki, ayrıca alpe diye belirtmesen ben 1 yumurta derdim sen 1 yumurta sarısı koyardın,sarışın mısın kızım beee ama bak aklıma geldi istersen sarışın ol ben kestirdim rahat ettim sen de kestir diyorum halennn

yok yok vazgeçme cnm,arada değişiklik yapmak iyidir aslında. sen de uzun zamandır uzun saçlıysan senin için de eşin için de güzel bi değişiklik olabilir yeni bi model, hatta farklı bi renk

Yazgı Hanım, ben de kestir dedim, canım dedim, yakışır dedim, bi cevap alamadım, yaşlandım diye kaale almıyor musun beni artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…