2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay vazgeçtim Yazgıcım madem kocan sevmiyor, sen de pişmanlık yaşayabilirsin boşver kesme, sadece model değişikliği yap o zaman, boyatmaktan da çekinme bence karamel iyi gider

bunu düşüneceğim:44:sağol şekerim.

iyi olmanıza çok sevindim.ohh sonunda,çok şükür
ayy ben çok karasızım yaa:44:.

sen beni mahvettin bugün,ben ne dediğimi biliyor muyum?:122:
ama ben şu sıra gıcık olmuyorum kocişime,seviyorum onu:98:

herşey düzelecek Allah ın izniyle fatma cım.içini ferah tut.moralini düzeltmeye çalış.kötü düşündükçe kötüyü çağırır insan.

ayy bilemiyorum yanii

E Meral, bu deliye yol gösterdin ya, ne diyeyim sana ben

:104:birde deli ha,öyle mi?ben düşünemiyor muyum yani,peki:95:

bağlantım kesildi,tüm alıntılarım gitti. yeni baştan yazamayacağımdan lütfen hepsine cvp vermiş olmamın kabul edilmesini talep ediyorum

şimdi bi soru
artık kendi yemeklerimizden verioruz okey fakat zeytinyagımı kullanıosunuz yemeklerinize..

Çorbası ve kahvaltısı özel hazırlandığı için tereyağı ve zeytinyağı kullanılıyor. Ben bizim yemekleri de çoğu zaman zyağı ile yapıyorum ama mısır özü koyduysam onu da veriyorum.

Meral yazmadan önce, görmedim dememiş miydin sen bana? O yazdı, sonra böyle oldu, yaşlısın dedin. Ayy zaten kocamla küsüm, oğlum tarafından uyutulmayarak tartaklanmışım, regl olmuşum, bi şefkat gösterenim yok, ne bahtsız kadınım ben be...

bağlantım kesildi,tüm alıntılarım gitti. yeni baştan yazamayacağımdan lütfen hepsine cvp vermiş olmamın kabul edilmesini talep ediyorum

yok öyle birşey.dön geri,yaz hepsine cevap.yok öyle ayrıcalık kimseye,kaytarma lütfen

gerçi bugün benim yanımda olduğun için biraz tolerans gösterilebilir.bir kısmını oku ozaman.sadece benle ilgili olanları mesela

canım benimki yaramaz toplarla kendisi oynamaya başladı çok seviyo,kendi çalıştırıyo ,topları kemiriyo yan yatırıp topları fırlatıyo oraya buraya sonra tekrar alıp getiriyo atıyo çalıştırıyo,top delikten çıkmasın diye elini koyuyo sonra çekiyo top fırlayınca tekrar kapatıyo,vida yerleriyle oynuyo... çok anlattım galiba ayrıca 4 aydır devamlı oynuyo pili daha bitmedi duracell. ben geçen hafta oyuncaklarından sıkılmıştır diye değiştireyim dedim kaldırdım,yeni oyuncaklar çıkardım ama o gidip yaramaz topları bulup çıkardı yine
bende aktivite masası almayı düşünüyorum bu hafta öneriyomusunuz arkadaşlar

bence saçını kestirme böyle güzelsin zaten,değişikliği kendine yeni kıyafet alarak yap

canım dualarımız seninle,inşallah akşama iyi haberlerini alırız,mutlaka haber ver bizede

geçmiş olsun canım

teşekkür ederim canım

Amin hepimizin inşallah teşekkür ederim canım

teşekkür ederim canım hepimiz kuzularımızla hep iyi oluruz inşallah
pınar uzun zamandır iyileştik mesajını yazmanı bekliyoruz çok sevindik

şimdi bi soru
artık kendi yemeklerimizden verioruz okey fakat zeytinyagımı kullanıosunuz yemeklerinize..
ayçiçek yağı yada zeytinyağı kullanıyorum ben,yemeğe göre değişiyo yani,et yemeklerine ve pilavlara ayçiçek,sebze yemeklerine zeytinyağı koyuyorum.

FATMA olan bitene çok üzüldüm, erkeler bazen üzerlerindeki sorumluluğu kadınlar kadar çabuk benimseyemiyor sebebi de açık çalışmayan anne çocukları bütün ev işini annenin yapmasına alışık olduğundan kendine yakıştıramıyor ve sonucunda bizim ihtiyacımız olan desteği istememiz onlara dırıdırmış gibi görünüyor (eşinin aile yapısı hakkında tam fikrim yok sadece tahminle yola çıkıyorum) sabrını ve fedakarlığını tebrik ediyorum ben "git diyeceğine hemen şimdi sen defol git" der koparıdım ipleri. ama sen bana uyma (ki uymamışsın) zira benim öfkem keskin sirke misali. umarım yaptığının farkına varıp o da senin gibi mantıklı davranmaya başlar

başüstüne aplacım
ayy emeklesin yaa.ben istiyorum bıdır bıdır gezsin.ben koşarım peşinde nolcek

sen alışmışsın canavaryusunun temposuna fazlasını istiyosun artık sabret canım benim o gün de gelir ve dediklerine pişman olursun

karame güzel renk patlıcan moru ya da koyu kızıl da yakışır bence sana, ayrıca omuz hizası kısa değil toplasan toplanır bıraksan omuzlarına dökülür korkutma kendini. kurutma işkencesinin süresi kısalacak her şeyden önce

ben de boyatacağım 10-15 güne kadar inşqllah ama kızılla sarı balyaj arasında kaldım :26:

şimdi bi soru

margarin hariç her yağdan kullanıyorum.

MAMA SANDALYESİNE GELİNCE: arkadaşlar geç kaldım biliyorum ama kocamı ikna edemedim daha erken dedi durdu bakalım ne olacak umarım işe yarar

aman da aman Burcucum güzel arkadaşım sana yaşlı diyenler utansın, bizler yaş aldıkça şarap gibi olan hatunlarız (hemen de kendimi katarım),kocan köle olsun sana,senden daha iyisini mi bulacak,anasının gideceği ve yine dizlerinin dibine döneceği günler çok yakında merak etme sen,Doruk için söyleyecek bişey bulamadım,meme emdikçe zulümlüğü tutacak geceleri ama dünyalar tatlısı o oğlana kavuşmak için uğraştığın günleri düşün ve sağlığına şükret...

sağol canımdeneyeyimbalgam var peditus içmiyor dedim 2 yaş altı bebeklerde kullanılmayan şurup vermiş zaten hi beğenmedim boyunu ölçüver dedimonu bile yapmadı misafiriz kartım yok dedimgıcık bi doktormuş

selam anneler geldim ve gidiyorum ama yazmadan edemedim FATMACIM çok üzüldüm tartışmanıza ama inan düzelecek kendimden biliyorum ki her evlilikte oluyor böyle patlama anları siz çok seviyorsunuz birbirinizi ve bu dönemde geçiverecek keşke hiç yaşanmasa ama olmuyor biriyle kim olursa olsun aynı evde yaşamak zor
GÜLŞAN ben herşeyi taneli yediriyorumtavuğu elimde iice tiftikliyor öyle veriyorum keyifle yiyor artık hasta olmadığı sürece hiçbişeyi blenderdan geçirmiyorum

ZELİHA aranızın düzelmesine çok sevindim gülen yüzlü güzel kuzuya da bayıldım
unuttuğum bişey yoktur umarım sevgiler öpücükler bu anne dörtyola gider

Son düzenleme:
Konudan koptum, bodoslama dalıyorum..
Fulya çok geçmiş olsun Metine ve sana acil şifalar diliyorum..
Pınarcım, Eymenin ve senin iyi olmanıza çok sevindim, günün mutlu haberi olsun bu..

kankiler thanks cöğaplar için..
ayciciek yagı kullanıorum yemeklere zeytinyagı agır gelio..fakat yagmura yaptgım zaman soganları yagda kavurmak istiyorum ee zeytinyagı da yemege sonradan ilave edilmesi gerekiyo..bu yuzden kafa karışıklıgım..
bu arada gülşan demekki bu toplar eglenceli he bunu düşünücem bukadar ayrıntılı anlatman işime yaradı dogrusu..cünki yagmur tüm oyuncaklardan sıkıldı hepsi 2 ay önceki oyuncakları..artık cocugum oynayacak bişeyler bulamıo canı sıkılıo ve mızır mızır

EBRUUUU ben zeytinyağı kullanıyorum (dedemlerin yaptığı) eserin köyden aldığı treyağı yada fındık yağı bu arada ben tüm yemeklerimi çok az yağla pişiiririm yani o da az yağlı yiyor

Fulya, çok geçmiş olsun ikinize de...

Seviyom seni
Ama hala domuz gibiyim, çok kötü huyum var, bi kere arıza çıkardım mı düzelmem çok uzun sürüyor.

ben korkundan ne dediğimi biliyor muyum?öyle demek zorunda kaldım yine üzme beni diye.sonra baktım MERAL CİM arkamda.bende savunayım dedim kendimi.
hayır,bu şekilde kurtulamazsın.sen bana göster şefkat bende sana

bence saçını kestirme böyle güzelsin zaten,değişikliği kendine yeni kıyafet alarak yap

olabilirama kocam bu fikrimi duyunca eminim saçlarımı kazıtmama bile razı gelir

evet ben alıştım Alp imin kıpırcan lığına.iki gün hasta olup durulsa içim eziliyor.bu kıpırcanlığa yinede emeklemiyor ama dengeyi kursa koşacak,buna çok gönüllü.bu kesim işini kuaförle değerlendireceğim:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…