- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.381
Ay vazgeçtim Yazgıcım madem kocan sevmiyor, sen de pişmanlık yaşayabilirsin boşver kesme, sadece model değişikliği yap o zaman, boyatmaktan da çekinme bence karamel iyi gider
Merhaba canlar
Biz ana-oğul cumartesi gününden beri iyiyiz şükürler olsun...
Eymen ayağımda uyuyor
Geçmişe gidemedim ama son konulara baktım...
Fatma canım bence ikinizinde gergin bir anına denk gelmiş ve sen sonrasında olumlu adımlar atmışsın...
Eşininde gösterdiği davranışlar olumlu yönde...
Herşey düzelir inşallah.. zaman her şeyin ilacı...
Yazgcığım saçlarını kestir bence rahat edersin hem yaza kadar uzamış olur
Boya, gölge, röfle bana da hiç yakışmıyor, ben de saçlarımın doğal rengini bozmuyorum. Ama kestirmekte sakınca yok...
Hee ne yaşlanması demiyorsun yani, yaşlansan nolur diyosun, oldu o zaman
Kocaya gıcığım ya, madem sevmiyor inadına kestir o zaman
canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkürler,,, bende yakıştıramıyorumbize bu durumu ama yapacak bişi olmuyor işte yaşanıyormuş demekki,,, olumlu şeyler olursa yine gier yazarım ,,, aslında bunuda hiç yazmayacaktım ama yinede insan rahatlıyor ,şte,,,bana çok dua edin olur mu,,, şimdi çıkıyorum olumlu şeyler olura girer yazarım,,, diğer türlüsnü çok paylaşmak gelmiyor içimden sakın yanlış anlamayın :)(((
selam aşklar...
FATMA cım okudum ve üzüldüm fakat hiç utanıp sıkılmana gerk yok inan hepimizin zaman zaman yaşadıgı şeyler bunlar..konu ne bilmiyorum ama ne olursa olsun başn dik dur..eminim hatasını anlayacaktır hele kide deger verip saygı duyuyorsa...ki evlilik bi çırpıda bitrilcek kadar kolay degil..
YAZGI bende dogumdan bu yana 9 aydr sac keestricem ama bi türlü kıyamıorum rapunzel gibimm olsun istiyorum fekat gercekten bakımı zor..ama sana yakışır olay bitiminde pişmnanlık duymayacaksan tabee
E Meral, bu deliye yol gösterdin ya, ne diyeyim sana ben
şimdi bi soru
artık kendi yemeklerimizden verioruz okey fakat zeytinyagımı kullanıosunuz yemeklerinize..
bu arada mutlu ve pınar gecmiş olsun kızlar....
bu arada mutlu ve pınar gecmiş olsun kızlar....
sağ ol canım
mutlucuğum çok geçmiş olsun kuzunun göğsüne 1 çay kaşığı balla biraz karabiber karıştır sür ve üzerine sıcak mendil koy
eymenin öksürüğüne iyi geliyordu
uyandı kuzum şim pcyi kapatır rahatlar :2:
şimdi bi soru
artık kendi yemeklerimizden verioruz okey fakat zeytinyagımı kullanıosunuz yemeklerinize..
bunu düşüneceğim:44:sağol şekerim.
iyi olmanıza çok sevindim.ohh sonunda,çok şükür
ayy ben çok karasızım yaa:44:.
sen beni mahvettin bugün,ben ne dediğimi biliyor muyum?:122:
ama ben şu sıra gıcık olmuyorum kocişime,seviyorum onu:98:
herşey düzelecek Allah ın izniyle fatma cım.içini ferah tut.moralini düzeltmeye çalış.kötü düşündükçe kötüyü çağırır insan.
ayy bilemiyorum yanii
:104:birde deli ha,öyle mi?ben düşünemiyor muyum yani,peki:95:
bağlantım kesildi,tüm alıntılarım gitti. yeni baştan yazamayacağımdan lütfen hepsine cvp vermiş olmamın kabul edilmesini talep ediyorum
canım benimki yaramaz toplarla kendisi oynamaya başladı çok seviyo,kendi çalıştırıyo ,topları kemiriyo yan yatırıp topları fırlatıyo oraya buraya sonra tekrar alıp getiriyo atıyo çalıştırıyo,top delikten çıkmasın diye elini koyuyo sonra çekiyo top fırlayınca tekrar kapatıyo,vida yerleriyle oynuyo... çok anlattım galibaTugraya Playskool Yaramaz Toplar almayi düsünüyorum...
Evlerinde olanlar...Bebekleriniz oynuyormu onunla?
Cuma günü Tugraya Chicconun Aktivite Masasini ve yürüyen havlayan köpek aldik...
Bayildi ikisinede...en cokda Aktivite Masasina...herseyden 5 dk.da sIkIlan cocuk, onunla uzun süre oyalaniyor kendi kendine...tavsiye ederim
bence saçını kestirme böyle güzelsin zaten,değişikliği kendine yeni kıyafet alarak yapbana bak Aylin hanım,beni kudurtmayasan:95:
hayır sarışın sensin.ama senin sarışınlık arada tutuyor
ayrıcada benim için sarı saç fikri çoookkkk uzak.ben saçlarımı 4 senedir boyamıyorum,ama öncesinde röfleyi denemiştim ve sonuç,sulukule li gibiydim.sarı değilde aklım karamelde,ama hiç cesaretim yok.doğal halime çok alıştım.
kocam kısa saçı hiç sevmez.eğer beni o bırakıyorsa kuaföre tanıdığı için kuaförümü peşin peşin söyler kısa kesme sakın diye.bende zaten kısa kestirip sonra kesin pişma olur,sinir yaparım:78:
şekerim görmedim,olurmu beaa.sen yaşlansan nolur,her halin yeter senin:82:.
fatma nın yazdıklarını okudum,şaşkınlıktan gözümden kaçmış.
canım dualarımız seninle,inşallah akşama iyi haberlerini alırız,mutlaka haber ver bizedecanlarım hepinize ayrı ayrı teşekkürler,,, bende yakıştıramıyorumbize bu durumu ama yapacak bişi olmuyor işte yaşanıyormuş demekki,,, olumlu şeyler olursa yine gier yazarım ,,, aslında bunuda hiç yazmayacaktım ama yinede insan rahatlıyor ,şte,,,bana çok dua edin olur mu,,, şimdi çıkıyorum olumlu şeyler olura girer yazarım,,, diğer türlüsnü çok paylaşmak gelmiyor içimden sakın yanlış anlamayın :)(((
geçmiş olsun canımmerhaba herkesin yeni yılını kutlarım
biz yeni yıla hastalıklarla girdik oğlumla ikimizde hastayız boğazlar fena kızarmış antibiyotik başlandı çok öksürüyor bendede artı grip var bizde dün zonguldaktan döndük ilk defa oğlumla otobüse bindim ama çok zor oluyor hem daracık hemde çocuk durmuyor zaten hastalanalı bişey yemez olsu emiyor uyuyor tepemizde gezdirip duruyoruz.
pınar uzun zamandır iyileştik mesajını yazmanı bekliyoruz çok sevindik
teşekkür ederim canım
Amin hepimizin inşallah teşekkür ederim canım
teşekkür ederim canım hepimiz kuzularımızla hep iyi oluruz inşallah
ayçiçek yağı yada zeytinyağı kullanıyorum ben,yemeğe göre değişiyo yani,et yemeklerine ve pilavlara ayçiçek,sebze yemeklerine zeytinyağı koyuyorum.şimdi bi soru
başüstüne aplacım
ayy emeklesin yaa.ben istiyorum bıdır bıdır gezsin.ben koşarım peşinde nolcek
beni gören,bilen,güzelliğimle büyülenen arkadaşlar
ben saçımı kestirmeye karar verdim galiba,sanırım,zannedersem,belki vs.
ben hep uzun saç kullandım.saçımı istediğimden fazla kesen kuaför salonlarında ağır tahribata sebep oldum.diyorumki omuz hizama kadar böyle çok katlı bir kesim yaptırsam nasıl olur?aslında rengiylede oynamak istiyordum ama ben saçımı hiç boyamıyorum,kendi rengi.o sebeple vazgeçtim.fikirlerinizi bekliyorum:94:
şimdi bi soru
sağ ol canım
mutlucuğum çok geçmiş olsun kuzunun göğsüne 1 çay kaşığı balla biraz karabiber karıştır sür ve üzerine sıcak mendil koy
eymenin öksürüğüne iyi geliyordu
uyandı kuzum şim pcyi kapatır rahatlar :2:
aman da aman Burcucum güzel arkadaşım sana yaşlı diyenler utansın, bizler yaş aldıkça şarap gibi olan hatunlarız (hemen de kendimi katarım),kocan köle olsun sana,senden daha iyisini mi bulacak,anasının gideceği ve yine dizlerinin dibine döneceği günler çok yakında merak etme sen,Doruk için söyleyecek bişey bulamadım,meme emdikçe zulümlüğü tutacak geceleri ama dünyalar tatlısı o oğlana kavuşmak için uğraştığın günleri düşün ve sağlığına şükret...
Meral yazmadan önce, görmedim dememiş miydin sen bana? O yazdı, sonra böyle oldu, yaşlısın dedin. Ayy zaten kocamla küsüm, oğlum tarafından uyutulmayarak tartaklanmışım, regl olmuşum, bi şefkat gösterenim yok, ne bahtsız kadınım ben be...
bence saçını kestirme böyle güzelsin zaten,değişikliği kendine yeni kıyafet alarak yap
sen alışmışsın canavaryusunun temposuna fazlasını istiyosun artık sabret canım benim o gün de gelir ve dediklerine pişman olursun
karame güzel renk patlıcan moru ya da koyu kızıl da yakışır bence sana, ayrıca omuz hizası kısa değil toplasan toplanır bıraksan omuzlarına dökülür korkutma kendini. kurutma işkencesinin süresi kısalacak her şeyden önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?