2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Fulyacım, Yasemin'in bi ayva yaprağı suyu tarifi vardı, öksürüğe balgama çok iyi geliyormuş, hatırlayan bi arkadaş tarifini verirse işe yarar belki Metin'de de... Ben herşeyi unuttuğum gibi, bunu nereye kopyaladığmı da unuttum da...

ipin ucu kaçtı mı hepten kaçıyo cidden yaw
yani Yazgı o kadar koruyayım ben seni senin vereceğin cvp bu mudur, aşkolsunn

Yağ konusuna gelince ben de her çeşidinden veriyorum, kendine özel pişen şeyleri tabi zeytinyağı ve tereyağı kullanarak yapıyorum

başka ne vardı walla unuttum

EBRU genelde zeytinyağı ile pişiyor yemekler bizde.zeytinyağı eşimin kendi zeytinlerinden olduğundan bol bulamaç yani.kaynanam kızartmayı bile onla yapar.

şimdi gördüm eymen iyiymiş çok sevindim canımm
mutlu canım sizede çok geçmiş olsun
bende serhana ilk arabam alayım diyorum yürüteci sevmiyor çünkü kullanabilirmiyiz acaba oyun halısınada bisürü para verdik yürütecede yüzlerine bile bakmadı doğru dürüst

yalnız ilk aldığımızda yüzüne bakmamıştı onu söölemeyi unuttum canım

esin afiyet bal şeker olsun kuzuma
burcuuum canım benim ben sana şevkat gösteririm gel kollarıma anacım:127::132:

ben kaçıyorum kızlaaar,bakıcımız dr a gidecek,bende merti kontrole götürcem unutmazsam şu uyku düzenleyen şurubu soracam:44:
hepinizi öptüm

Gel hadi gel, öp elimi

Ayy birbirinizi benden korumanıza gerek yok ayol, tamam psikopatım ama size bişi yapmam...

ben kaçıyorum kızlaaar,bakıcımız dr a gidecek,bende merti kontrole götürcem unutmazsam şu uyku düzenleyen şurubu soracam:44:
hepinizi öptüm

Sor sor unutma, hepimize lazım... Hadi öptüm, hayırlı haberler al...

tamam tamam,okuma sen ben senin yerinede cevap vermiş olayım ozaman,olur mu?

Ben zeytinyağını da kavururum ki :26:
Kerem de emeklemeye başladığından beri oyuncaklarıyla 1 dk falan ilgilenip sonra dönüp totosunu fişlere kablolara mutfak dolaplarına yöneliyor,bakıcıda da hemen telefona koşup tuşlara basıyormuş,oyuncakların yüzüne bakmıyor portmantoya gidiyor diyor kadın,salon oyuncak dolu o gitti dolaptan cam kavanoz aldı yerde yuvarlaya yuvarlaya oynadı,galiba benim artık yaramaz bi oğlum var zıçtık

Fulyacım sana da Metine de geçmiş olsun cnm

hepinizi öptüm

hadi bakalım güzel haberlerle dön inşallah cnm. walla ben 9.ay bitiminde kontrole götürmedim pıtırcığımı:26:

Gel hadi gel, öp elimi

Ayy birbirinizi benden korumanıza gerek yok ayol, tamam psikopatım ama size bişi yapmam...

öyle mi diyosun tamam o zaman:)) yok be anam senin neren psikopat, psikopat görmemişsin sen

tamam tamam,okuma sen ben senin yerinede cevap vermiş olayım ozaman,olur mu?

iyi iyi hadi affettim okuyorum zaten cnm, tek mesajı bile es geçmiyorum(çook uzun ve karışık yazılmadığı sürece) ama cvp yetiştiremiyorum bazen

Arkadaşlar zeytinyağı da kavrulur elbette, ya nasıl yapıcaz ki yemekleri

Naturel zeytinyağları çoğunlukla salatalarda ve soslarda çiğ tüketim için; riviera her tür soğuk ve sıcak yemekler; rafine zeytinyağları ise kızartmalar için önerilir. Zeytinyağının, ısıtıldığında yararlı özelliklerini kaybettiği sanısı tümüyle yanlıştır. Buna ek olarak zeytinyağının kritik ısısı (ısıtılan yağda mavimsi dumanın çıktığı ve yağda sağlığa zararlı öğelerin oluştuğu ısı) 210 C'tır ki bu da, azami kızartma ısısı olan 180 C'nin bir hayli üzerindedir.

sagol yaabunuda dikkate almam gerekio çünki ilk gördüğü an ilgilenmediği arabasıyla hala muattap olmuyor maalesef..ilgilenecegi günü bekliorum araada gönlüm olsun diye bi iki oynar gibi yapıo arabayla sagolsun

zeytinyagı tencerede kızdırıldıgı takdirde oksit bi madde oluşturuyo bu da yagın özelliğine yitrmesine neden oluyo diye biliorum aşkım..
bunların hepsi anlaşmalı takılıyo herhal nollcek bu halimizz nerde alengrli bişe var başlarındalar:44
:

Bakıyorum da sen bu yemek konularında bayağı gurusun geçen gün aklıma ne geldi biliyo musun dedim ki "bende 29 yaşındayım Meralde ama Meralin koskoca çocuğu var, bu kız kaç yaşında evlendi ki bi de çocuk yaptı ,ayrıca ne acelesi vardı"

bak bunu bilmiodum yani rivieranın kızartmalar için kullanıldıgını..bişey daha öyyyyrendim
bu yag konusunu soracam dr a..

Hehe, evet, öyle görünüyor...

seviyorum seni

şimdi bu Aylin kıskanır.Aylin hanım sizide seviyorum,tamam tamam

Ben de seni :)

Bi yemek kitabı yazıver

hiç işte ne acelem vardı ben de bilmiyorum, koca kafalı Meral Ama Furkana bakınca da mutlu oluyorum yaw, ne güzel genç yaşta yetişkin oğlum olcak
Diğer bilgiyi ise google dan yazdım şekerüm:)) siz öyle deyince şaşırdım bi bakayım dedim de o yazıyı buldum bana ait değil:))

bak bunu bilmiodum yani rivieranın kızartmalar için kullanıldıgını..bişey daha öyyyyrendim
bu yag konusunu soracam dr a..

Rica ederim cnmcım

Bi yemek kitabı yazıver

yukarda açıklamayı yaptım, yoksa yapmasa mıydım yaw

ha ha..iyide merolayn ın yemek kitabı alacak olan kitlelerin zaaaayıfff cılızzzzzz ve kilo almak isteyen grup olması gerekiyo..aksi takdirde düşünemiyorum sonucu..

he walla, hiç öyle az kalorili sebze yemeği tarifleri veremem:86:
Merolayn ismini de ilginç buldum, hımmmsss güzel güzel:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…