- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.401
sağol canımdeneyeyimbalgam var peditus içmiyor dedim 2 yaş altı bebeklerde kullanılmayan şurup vermiş zaten hi beğenmedim boyunu ölçüver dedimonu bile yapmadı misafiriz kartım yok dedimgıcık bi doktormuş
yalnız ilk aldığımızda yüzüne bakmamıştı onu söölemeyi unuttum canımkankiler thanks cöğaplar için..
ayciciek yagı kullanıorum yemeklere zeytinyagı agır gelio..fakat yagmura yaptgım zaman soganları yagda kavurmak istiyorum ee zeytinyagı da yemege sonradan ilave edilmesi gerekiyo..bu yuzden kafa karışıklıgım..
bu arada gülşan demekki bu toplar eglenceli he bunu düşünücem bukadar ayrıntılı anlatman işime yaradı dogrusu..cünki yagmur tüm oyuncaklardan sıkıldı hepsi 2 ay önceki oyuncakları..artık cocugum oynayacak bişeyler bulamıo canı sıkılıo ve mızır mızır
ben korkundan ne dediğimi biliyor muyum?öyle demek zorunda kaldım yine üzme beni diye.sonra baktım MERAL CİM arkamda.bende savunayım dedim kendimi.
hayır,bu şekilde kurtulamazsın.sen bana göster şefkat bende sana
olabilirama kocam bu fikrimi duyunca eminim saçlarımı kazıtmama bile razı gelir
evet ben alıştım Alp imin kıpırcan lığına.iki gün hasta olup durulsa içim eziliyor.bu kıpırcanlığa yinede emeklemiyor ama dengeyi kursa koşacak,buna çok gönüllü.bu kesim işini kuaförle değerlendireceğim:86:
ipin ucu kaçtı mı hepten kaçıyo cidden yaw
yani Yazgı o kadar koruyayım ben seni senin vereceğin cvp bu mudur, aşkolsunn
Yağ konusuna gelince ben de her çeşidinden veriyorum, kendine özel pişen şeyleri tabi zeytinyağı ve tereyağı kullanarak yapıyorum
başka ne vardı walla unuttum
yalnız ilk aldığımızda yüzüne bakmamıştı onu söölemeyi unuttum canım
esin afiyet bal şeker olsun kuzuma
burcuuum canım benim ben sana şevkat gösteririm gel kollarıma anacım:127::132:
ben kaçıyorum kızlaaar,bakıcımız dr a gidecek,bende merti kontrole götürcem unutmazsam şu uyku düzenleyen şurubu soracam:44:
hepinizi öptüm
ipin ucu kaçtı mı hepten kaçıyo cidden yaw
yani Yazgı o kadar koruyayım ben seni senin vereceğin cvp bu mudur, aşkolsunn
Yağ konusuna gelince ben de her çeşidinden veriyorum, kendine özel pişen şeyleri tabi zeytinyağı ve tereyağı kullanarak yapıyorum
başka ne vardı walla unuttum
kankiler thanks cöğaplar için..
ayciciek yagı kullanıorum yemeklere zeytinyagı agır gelio..fakat yagmura yaptgım zaman soganları yagda kavurmak istiyorum ee zeytinyagı da yemege sonradan ilave edilmesi gerekiyo..bu yuzden kafa karışıklıgım..
bu arada gülşan demekki bu toplar eglenceli he bunu düşünücem bukadar ayrıntılı anlatman işime yaradı dogrusu..cünki yagmur tüm oyuncaklardan sıkıldı hepsi 2 ay önceki oyuncakları..artık cocugum oynayacak bişeyler bulamıo canı sıkılıo ve mızır mızır
ben kaçıyorum kızlaaar,bakıcımız dr a gidecek,bende merti kontrole götürcem unutmazsam şu uyku düzenleyen şurubu soracam:44:
hepinizi öptüm
Gel hadi gel, öp elimi
Ayy birbirinizi benden korumanıza gerek yok ayol, tamam psikopatım ama size bişi yapmam...
tamam tamam,okuma sen ben senin yerinede cevap vermiş olayım ozaman,olur mu?
Gel hadi gel, öp elimi
sagol yaayalnız ilk aldığımızda yüzüne bakmamıştı onu söölemeyi unuttum canım
esin afiyet bal şeker olsun kuzuma
burcuuum canım benim ben sana şevkat gösteririm gel kollarıma anacım:127::132:
Ben zeytinyağını da kavururum ki :26:
Kerem de emeklemeye başladığından beri oyuncaklarıyla 1 dk falan ilgilenip sonra dönüp totosunu fişlere kablolara mutfak dolaplarına yöneliyor,bakıcıda da hemen telefona koşup tuşlara basıyormuş,oyuncakların yüzüne bakmıyor portmantoya gidiyor diyor kadın,salon oyuncak dolu o gitti dolaptan cam kavanoz aldı yerde yuvarlaya yuvarlaya oynadı,galiba benim artık yaramaz bi oğlum var zıçtık
Arkadaşlar zeytinyağı da kavrulur elbette, ya nasıl yapıcaz ki yemekleri
Naturel zeytinyağları çoğunlukla salatalarda ve soslarda çiğ tüketim için; riviera her tür soğuk ve sıcak yemekler; rafine zeytinyağları ise kızartmalar için önerilir. Zeytinyağının, ısıtıldığında yararlı özelliklerini kaybettiği sanısı tümüyle yanlıştır. Buna ek olarak zeytinyağının kritik ısısı (ısıtılan yağda mavimsi dumanın çıktığı ve yağda sağlığa zararlı öğelerin oluştuğu ısı) 210 C'tır ki bu da, azami kızartma ısısı olan 180 C'nin bir hayli üzerindedir.
Naturel zeytinyağları çoğunlukla salatalarda ve soslarda çiğ tüketim için; riviera her tür soğuk ve sıcak yemekler; rafine zeytinyağları ise kızartmalar için önerilir. Zeytinyağının, ısıtıldığında yararlı özelliklerini kaybettiği sanısı tümüyle yanlıştır. Buna ek olarak zeytinyağının kritik ısısı (ısıtılan yağda mavimsi dumanın çıktığı ve yağda sağlığa zararlı öğelerin oluştuğu ısı) 210 C'tır ki bu da, azami kızartma ısısı olan 180 C'nin bir hayli üzerindedir.
Ben zeytinyağını da kavururum ki :26:
Kerem de emeklemeye başladığından beri oyuncaklarıyla 1 dk falan ilgilenip sonra dönüp totosunu fişlere kablolara mutfak dolaplarına yöneliyor,bakıcıda da hemen telefona koşup tuşlara basıyormuş,oyuncakların yüzüne bakmıyor portmantoya gidiyor diyor kadın,salon oyuncak dolu o gitti dolaptan cam kavanoz aldı yerde yuvarlaya yuvarlaya oynadı,galiba benim artık yaramaz bi oğlum var zıçtık
Fulyacım sana da Metine de geçmiş olsun cnm
hadi bakalım güzel haberlerle dön inşallah cnm. walla ben 9.ay bitiminde kontrole götürmedim pıtırcığımı:26:
öyle mi diyosun tamam o zaman:)) yok be anam senin neren psikopat, psikopat görmemişsin sen
iyi iyi hadi affettimokuyorum zaten cnm, tek mesajı bile es geçmiyorum(çook uzun ve karışık yazılmadığı sürece ) ama cvp yetiştiremiyorum bazen
seviyorum seni
şimdi bu Aylin kıskanır.Aylin hanım sizide seviyorum,tamam tamam
Bakıyorum da sen bu yemek konularında bayağı gurusungeçen gün aklıma ne geldi biliyo musun dedim ki "bende 29 yaşındayım Meralde ama Meralin koskoca çocuğu var, bu kız kaç yaşında evlendi ki bi de çocuk yaptı ,ayrıca ne acelesi vardı"
bak bunu bilmiodum yani rivieranın kızartmalar için kullanıldıgını..bişey daha öyyyyrendim
bu yag konusunu soracam dr a..
Bi yemek kitabı yazıver
Hehe, evet, öyle görünüyor...
Bi yemek kitabı yazıver
ha ha..iyide merolayn ın yemek kitabı alacak olan kitlelerin zaaaayıfff cılızzzzzz ve kilo almak isteyen grup olması gerekiyo..aksi takdirde düşünemiyorum sonucu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?