- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.421
mamur metal olan her şeyi agzında gevelemeye bayılıyo..sizlerdede var mı bvu durum yoksa benim kız metalcimi olucak:18:
mamur metal olan her şeyi agzında gevelemeye bayılıyo..sizlerdede var mı bvu durum yoksa benim kız metalcimi olucak:18:
Kocam bugün ikinci kez aradı, nasılsın, çok uykusuz musun, servisten indiğin yerden alayım mı seni falan dedi. Hiç yüz vermedim. İçimden gelmedi. Görmek de istemiyorum zaten. Ne onu ne sülalesini...
Kocam bugün ikinci kez aradı, nasılsın, çok uykusuz musun, servisten indiğin yerden alayım mı seni falan dedi. Hiç yüz vermedim. İçimden gelmedi. Görmek de istemiyorum zaten. Ne onu ne sülalesini...
kaşık boş olucak he bu da güzelEymende de var cnm o, metal ve plastik hastalığı. kaşık verince eline kemirip duruyo, ama kaşık boş olcak tabi:97:
Doruk cd kemirmeyi seviyor bu aralar :)
yapıyorlar yapıyorlar sonra da hiç kendileri yapmamış gibi davranıyorlar,benim de yılbaşında 12 yi en az 4-5 defa uyuyarak karşılamış olan kocam ilk defa ben uyudum diye bana küstü,çok güldüm kendisine sen de Eko'ya gül
iyi yapmamışsın be Burcucum, yazık adama( hem sen de bu şekilde mutsuz oluyosun baksana, bence diğerlerinin günahını kocana yüklemeyi bırak, böylesi ikiniz için de yıpratıcı oluyor
Eymende de var cnm o, metal ve plastik hastalığı. kaşık verince eline kemirip duruyo, ama kaşık boş olcak tabi:97:
kaşık boş olucak he bu da güzel
ay evet tüm cd ler dvd kapakları paramparca maalesef..
Aaa, kendisinden haz etmediğim zamanlarda Eko dediğimi nerden biliyorsun sen bea? Aylinsin di mi cidden, ispatla :18:
wayy topiğimizde msj sayısı 96488 olmuş:)) 100.000inci mesajı ben yazarım inş.:86:
meral teyzemizin yazısından sonra bim e gidip ataya o oyuncağı aldım şimdilik keyifle oynuyor halkaları çıkarıyor ama takmaya gelince sinirleniyo atıyo hepsini
buarada geçmişi okurken nutkun tutuldu fatmanın yazısını okurken ne diyeceğimi ne yazmam gerektiğini bilemedim geçmişte yaşadığım günler ve kavgalar aklıma geldi onu çok iyi anlıyorum umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer selin kuzum mutlu ve huzurlu bir yuvada annesive babası ile büyür
tabiii fatmayı okuduktan sonra bütün okuduklarım silindi aklımdan
yazgı ben saç konusunda tereddütsüz kestir derim çünkü ben kafama her estiğinde rengini değiştirir ve kestiririm :))
meral teyzemizin yazısından sonra bim e gidip ataya o oyuncağı aldım şimdilik keyifle oynuyor halkaları çıkarıyor ama takmaya gelince sinirleniyo atıyo hepsini
buarada geçmişi okurken nutkun tutuldu fatmanın yazısını okurken ne diyeceğimi ne yazmam gerektiğini bilemedim geçmişte yaşadığım günler ve kavgalar aklıma geldi onu çok iyi anlıyorum umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer selin kuzum mutlu ve huzurlu bir yuvada annesive babası ile büyür
tabiii fatmayı okuduktan sonra bütün okuduklarım silindi aklımdan
yazgı ben saç konusunda tereddütsüz kestir derim çünkü ben kafama her estiğinde rengini değiştirir ve kestiririm :))
o sayfanın içinde bende olucam takipteyim:82:
bi dk bi dk ne varmış bimde??
slm dostlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?