2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar lazanya yapıyorum ilk defa..ne kadar süre haşlanacak bu suda.makarna gibi yumuşayana kadarmı bilen varmı?

kızlar sizi de boş bırakmaya gelmiyo, yarım saat face e bakayım dedim kimse iki laf etmemiş

Cnm ben hiç yapmadım lazanya ama kolay dizebilmek için biraz daha diri kalması lazım sanki:26: bi google da baksana tariflere

çok sağol meralcim.iyiyim.şükür düzeldik biraz.en azından ishali durdu çok şükür..sen nasılsın canım...küçük ve büyük beyler nasıllar?

Hadi bakalım Allah iyilik versin cnm. Biz de iyiyiz hamdolsun, küçük bey uyuyo şimdi, büyük bey de 10 dakikaya kadar gelir okuldan:))

selam anne bacılar
kızım hasta ve huysuz ağzının içi savaş alanı gibi. benimse noktalama işareti kullanacak halim bile yok. yavrum öksürükten uyyamıyor ve ağzına lokma bile koymuyor.

selam anne bacılar
kızım hasta ve huysuz ağzının içi savaş alanı gibi. benimse noktalama işareti kullanacak halim bile yok. yavrum öksürükten uyyamıyor ve ağzına lokma bile koymuyor.

çok geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum benim kızım daha yeni düzeldi çok zor günler geçirdik sabahlara kadar uyumadık günde altı kez hava taktım [ventolin]yemedi emmedi çok zayıfladı ama çok şükür şimdi iyi yoruluyoruz üzülüyoruz ama geçiyor

canımcım ço geçmiş olsun.biz de yeni yeni atlatıyoruz...darısı size

selam anne bacılar

geçmiş olsun canım zor bir durum eğer prenses izin verirse onun ağzını karbonatlı suyla silmeye çalış evet zor bir şey yapmaya çalış

kızlar kaç gündür ata kulağıyla uğraşıyor kulağını parçaladı valla kanatmış kulagının içini dişten mi acaba bilgisi olan varmı?
valla şebnemcim bende uykusundandır veya diştendr deyip dr a götrmemiştim..aylık kontrolunde anladı dr umuz kulak iltihabı oldugunu...ihmal etme

selam anne bacılar
neoldu elvinime bakiiim..bebegim benim ıhlamur cok az zencefil elma kabugu dene..en azından yumuşatr bogazları..ilaç kullanıomusun bu arada?

vaoooww..buna bi bakiiim..tabe kaldıysa..

canım olanları okudukçaçok üzüldüm.. nazarmı değdi anlamadım, kocan nasıl o cümleleri sarfedebildi sana inanamıyorum...

cengize neresini benzettin onu anlayamadım küfür yönünü herhalde, başka benzerlik göremedim ben okuduklarımdan.. çünkü cengiz bana asla 1 gün olsun seni sewmiyorum, benden koca olmaz sana, seni görmek istemiyorum defol git ewden falan demedi!!!!!!!!
zaten bana bunlardan birini söylese ben durmazdım! bunu çok ciddiyim yapardım! sonra sürünüp geri geleceğini bilirdim çünkü o hatalı olan, bu cümleler ağır çok ağır!!

selin için gururmu hiçe saydım diyorsun, selin daha çok küçük babası ewe gelmese günlerce yokluğunu hissedermi bilmem! zaten babasıda o kadar ayrı kalmaz kalamaz!!! daha çok küçük bişeyler daha kolay olur aksine,
dilerim düzelir özür diler (gerçi özür dilesede olanları unutturamayacak ama dilerim yaptığının büyük biryanlış olduğunu anlar we pişmanlığını, sewgisinidile getirir) çünkü arada o kırıntı desede ben sewgi olduğuna kannat getryorum, bu kadar kolay olmamalı yıkıp gitmek..
ama seni gerçekten istemiyorsada sakın ona yamanmış durumuna düşme kaybeden o olacak sen değil

onu arayıp yalwarırım gel demekle bence hata yapmışsın, ben gidemem bu ewden benimde emeğim war senin eşyalarını hazırlayayım sen akşam al bawulunu git demen yeterli olurdu bence ona!
zira annemin ewine çocuğum kucağımda gidip senin yaptıklarını anlatırsam bir daha ne bu ewe ne sana dönüşüm olmaz! diyecektin.. zor ama böyle olmalıydı..
şimdi ne yapmayı düşünüyorsun canım..

yaaa ihmal etmeyeyim bariii belkide ondan geceleri ağlıyo offf offf

günaydın sabah tayfası :)

nasılsınız ? bizde herşey aynı,,, selin gece uyumuyor , gündüzde yapışık ikiz gibi sürekli peşimde dolanıyoruz ,,,

gecede yatağın içinde geziyor malum daha çok yer açıldı ona ... yatağın bi kenarı beşiğine beşiğide duvara dayalı şimdi diğer taraftan düşmesinden korkuyorum iki komidini yatağın yanına koydum üzerinede yorgan serdim yastıklarlada bariyer yaptım inşalalh bi kaza yaşamayız ,,, :26:

birde sinirlendiğinde kendini geri doğru atmaya başladı ağlayarak geri atıyor ve iki kez tutamadığım için kafası yine vurdu yere çok üzülüyorum bu çocuğun hali ne olacak diye

bu sabah kimsenin bişey yazası yok sanırım ,,, lütfen çok konuşun çok anlatın bende hersöylenene atlayayım ,,, başka türlü geçmez bugünn,,,

Buzzzz gibi bir sabahtan günaydın hiç sevmiyorum soğuğu
Fatmacım düşüp kalkmaları normal artık yapabileceğin bişey yok,dün Kero da elini mutfak dolabına sıkıştırdı,ondan önceki gün de bisikletine tırmanmaya çalışırken bisiklet bunun üstüne düştü Kero da kafa üstü yere tabi, diğer konu ne oldu, aynı demişsin, yani sadece küsseniz sorun değil bikaç güne barışırsınız,olur böyle durumlar sakın çok sıkma canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…