- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.441
kızlar lazanya yapıyorum ilk defa..ne kadar süre haşlanacak bu suda.makarna gibi yumuşayana kadarmı bilen varmı?
çok sağol meralcim.iyiyim.şükür düzeldik biraz.en azından ishali durdu çok şükür..sen nasılsın canım...küçük ve büyük beyler nasıllar?
selam anne bacılar
kızım hasta ve huysuz ağzının içi savaş alanı gibi. benimse noktalama işareti kullanacak halim bile yok. yavrum öksürükten uyyamıyor ve ağzına lokma bile koymuyor.
selam anne bacılar
kızım hasta ve huysuz ağzının içi savaş alanı gibi. benimse noktalama işareti kullanacak halim bile yok. yavrum öksürükten uyyamıyor ve ağzına lokma bile koymuyor.
valla şebnemcim bende uykusundandır veya diştendr deyip dr a götrmemiştim..aylık kontrolunde anladı dr umuz kulak iltihabı oldugunu...ihmal etmekızlar kaç gündür ata kulağıyla uğraşıyor kulağını parçaladı valla kanatmış kulagının içini dişten mi acaba bilgisi olan varmı?
neoldu elvinime bakiiim..bebegim benim ıhlamur cok az zencefil elma kabugu dene..en azından yumuşatr bogazları..ilaç kullanıomusun bu arada?selam anne bacılar
çıks çıks topiği iyi takip etmesen böle olur işte, bi de 100.000inci mesajda olcekmiş:76:
fisher price vak ak halkalar yaz google'a HEMEN HEMEN AYNISI, FARKLI Bİ MARKA İLE GELMİŞ BİME, ÜSTELİK BU MÜZİKLİ VE 9 KÜSÜR LİRA
canım olanları okudukçaçok üzüldüm.. nazarmı değdi anlamadım, kocan nasıl o cümleleri sarfedebildi sana inanamıyorum...iki gündür seline sürekli ağlayan gözlerle bakıyorum ,, eşimden duyduklarım benide çok şaşırttı ,, ve ben kendime çok şaşırıyorum sinirlerime hakim olamayıp nasıl öyle bir tepki verdim elin kaldırdı bana vurmazdı ben enden ona vurdum ,,, ama gözlerindeki kin ağzından çıkanlar sanki akrşımdaki kişi eşimd eğildi de bi başkası idi ,,,benim sevdiğim adam yoktu karşımda ,,saat gecenin üçü bana evden defol git diyor pazartesi ilk işim avukata gitmek diyor,,, ve tek sorun benin söylenmelerim miş ,, artık bıkmış sürekli herşeyden rahatsız olmam onu yormuş,,, kaç gündür göğüslerim acıyor diyorum uykusuzume emziremiyorum beni gördükçe emmek için ağlıyor ne olur biraz uykunu bölüp sen baksan kavga buydu yabni,,,
ne düşünüyo r şuan bilmiyorum ama eğer hala tavrında devam ederse ben yeni bir düzen kurmaya başlayacağım kendime şuan tek düşündüğüm selin,,, onun mutlu bir yuvada büyümesi idi tek hayalim ,,,
valla şebnemcim bende uykusundandır veya diştendr deyip dr a götrmemiştim..aylık kontrolunde anladı dr umuz kulak iltihabı oldugunu...ihmal etme
neoldu elvinime bakiiim..bebegim benim ıhlamur cok az zencefil elma kabugu dene..en azından yumuşatr bogazları..ilaç kullanıomusun bu arada?
vaoooww..buna bi bakiiim..tabe kaldıysa..
way wayyyy mafya babasından ewlat sahibi olacak hee.. kesin oğlu olurbuarada esra erol da hamileymiş :)) kendi programında açıkladı temmuz annesi olacakmış:))
bööle konuşup konuşup yazalım sabah tayfası kırk saat okusun okusun bitiremesin yaaa nerdesinizzz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?