- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.461
Günaydın Canlarım..
Bir çay alıp gelecem, Çok uykusuzum, İklim cadısı yine sabaha kadar esir aldı beni..
Buzzzz gibi bir sabahtan günaydınhiç sevmiyorum soğuğu
Fatmacım düşüp kalkmaları normal artık yapabileceğin bişey yok,dün Kero da elini mutfak dolabına sıkıştırdı,ondan önceki gün de bisikletine tırmanmaya çalışırken bisiklet bunun üstüne düştü Kero da kafa üstü yere tabi, diğer konu ne oldu, aynı demişsin, yani sadece küsseniz sorun değil bikaç güne barışırsınız,olur böyle durumlar sakın çok sıkma canını.
Fatmacım, yaşadıkların gerçekten üzücü ama bu süreç geçecek emin ol, benzerlerini bizde yaşadık, sen çizgini bozma ve herşeye aynı şekilde devam et, eşine biraz zaman ver, o şimdi olanları ve kendisini sorguluyordur, bir bakacaksın ki eski düzene kavuşmuşsunuz, evet yıpratıcı bir süreç ama geçecek ben eminim.. Dualarım seninle ve Selinle arkadaşım..
Aylincim, dün zymafluor aldım, bu sabah bir tane verdim İklime, sen tükrükle daha iyi emilim oluyor demiştin ya dün, İklimin ağzına verdim bir tane ve tükürmeden ağzında eritti, doğru yapmış mıyım, devam sütünün içine katamam heralde değil mi, ağzında eritmediği zamanlar suda eriterek vereyim mi sence..?
Dün akşam eve giderken Bim e uğradım birde, dün bahsettiğiniz oyuncaktan son bir tane kalmış hemen aldım, eve götürdüm önce ilgisini çekmedi İklim hanımın, sonra ses ve ışık olayına gıcık oldu ağladı, daha sonra ise elinden düşürmedi sıpa, halkaları tek tek çıkarıp geri dizebiliyor, inşallah bir süre bu oyuncakla oyalanır..
Birşey daha soracam Hasret in Cery e verdiği şurup Sipraktin miydi, hatırlayan var mı aranızda, birde onu deneyecem ben İklime, artık dayanamıyorum, haftalardır uykusuzum..
Ve son olarak, bugün moralim biraz daha yerinde, uykusuzluğuma rağmen :)))
Günaydın,
Doruk'a 100 cc iyi geceler çayı içirdim zorla, sonra da Fatma gibi beşik ve yastıklarla bariyer yaparak yanıma yatırdım, (babasının yastıklarını da yere attım), hem çayın hem de yanımda olmanın etkisiyle sadece iki defa uyandı, ben de biraz topladım kendimi.
Bu arada gece uyutmadan önce emzirdim, uyumadı, ayağımda salladım, uyumadı, sürekli kucağıma gelmek istiyor, aldım, oturdum yatağa, başını omzuma koydu, sarıldı sımsıkı, ben kalıp yine kuduracak diye beklerken hareket kesildi, anladım uyuduğunu ama hiç bozmadım keyfini. 15 dk falan öyle uyudu, sonra boynu ağrımasın diye yatırayım dedim, yüzünü çevirdim ki mışıl mışıl uyuyor ve yüzünde kocamaaan bir gülümseme var. Yatırdım, öptüm, güldü, elini elimin üzerine koydu ve öyle kaldıMucizem...
Fatmacım, yaşadıkların gerçekten üzücü ama bu süreç geçecek emin ol, benzerlerini bizde yaşadık, sen çizgini bozma ve herşeye aynı şekilde devam et, eşine biraz zaman ver, o şimdi olanları ve kendisini sorguluyordur, bir bakacaksın ki eski düzene kavuşmuşsunuz, evet yıpratıcı bir süreç ama geçecek ben eminim.. Dualarım seninle ve Selinle arkadaşım..
Aylincim, dün zymafluor aldım, bu sabah bir tane verdim İklime, sen tükrükle daha iyi emilim oluyor demiştin ya dün, İklimin ağzına verdim bir tane ve tükürmeden ağzında eritti, doğru yapmış mıyım, devam sütünün içine katamam heralde değil mi, ağzında eritmediği zamanlar suda eriterek vereyim mi sence..?
Dün akşam eve giderken Bim e uğradım birde, dün bahsettiğiniz oyuncaktan son bir tane kalmış hemen aldım, eve götürdüm önce ilgisini çekmedi İklim hanımın, sonra ses ve ışık olayına gıcık oldu ağladı, daha sonra ise elinden düşürmedi sıpa, halkaları tek tek çıkarıp geri dizebiliyor, inşallah bir süre bu oyuncakla oyalanır..
Birşey daha soracam Hasret in Cery e verdiği şurup Sipraktin miydi, hatırlayan var mı aranızda, birde onu deneyecem ben İklime, artık dayanamıyorum, haftalardır uykusuzum..
Günaydın canlarım;
Ne diyeceğimi bilmiyorum Fatmacım olanları görünce üzüldüm ve sabah sabah ağlattın beni...Az mı Şafak saymadık onun için burda bu kadar çabuk mu bıkmış daha neler bekliyor hayatımızda bebeklerimiz daha çok küçük ama bunları da yaşamaya hakları yok sanki biz dünyaya getirdik onları sadece....Nefret ediyorum böyle erkek milletinden...
Benim durumumda son noktayı koydum artık Perşembe gidiyoruz artık ve ona SON SÖZÜMÜ de söyledim...Günahı senin boynuna dedim benim içim kan ağlaya ağlaya gidicem benim psikolojim ne olacak hiç düşünmedin dedim....Hilal'e kardeş düşünmüyorum bundan sonra da asla olmaz dedim...Bu mübarek aylarda yaşadığım sıkıntım inşallah yuvamızı bozmaz dedim.Ama sen ailene bile demedin belki onlar destek olurlardı dedim ama yok Sen kızkardeşinin bile ağzına baktın dedim.Ya konuştun ya konuşmadın ama ikinizin düşünceleri de aynı ve benim aileme müdahale etmeye hakkı da yok dedim...Ablam bile çok üzüldü dedim.En büyük ablam bilse çok üzülürdü dedim ....Maaşını aldın tamam Perşembe gidiyoruz dedim....Hiç birşey demedi sadece Randevunu al dedi...Başladım ağlamaya hala kararlısın tamam dedim....
Ben eşimden baba olma yönünde Hilal'e olan bağlılığını biliyorum ama ne var ki çok erken diye istemiyor maddi manevi yönünü düşünüyor bana göre onun Prim usulu maaşıyla olmaz zaten geçinemeyiz..Ama ilerde de Hilal'e kardeş düşünmüyor ona da söyledim...
tekirdağdaki o buuuzzzz gibi hava eşimin suratında ve davranışlarında da esiyor,, o kadar kararlı görünüyorki anlatamam ,,,
akşam giriyor içeri selin benim kucağımda ise ona bile bakmıyor , bıraktığımda seviyor selini , yemeği tabağa koyup getirdim salonda öyle yemeyi sever yorgunum diye masada fazla yiyemez ,,, yedi ikinci bir tabak daha kalkıp kendi aldı sonra tabağını hiç ses etmeden mutfak tezgahına bıraktı oturdu ,,, ne bileyim öyle uzun uzun anlatmayayım şimdi ama durum hep bu şekilde geçiyor ,,, benim çabalarım var ortada görünen ,,, başka bi gelişme yok bu sabah uyandırmak için aramadı mesela ,,, saati kurup yanıma bırakmış sadece ,,, garip oldum alışmıştım her sabah sesiyle uyanmayatabi kırgınlığım hatta kızgınlığım hala devame diyor bi yandan da
Günaydın,
Doruk'a 100 cc iyi geceler çayı içirdim zorla, sonra da Fatma gibi beşik ve yastıklarla bariyer yaparak yanıma yatırdım, (babasının yastıklarını da yere attım), hem çayın hem de yanımda olmanın etkisiyle sadece iki defa uyandı, ben de biraz topladım kendimi.
Bu arada gece uyutmadan önce emzirdim, uyumadı, ayağımda salladım, uyumadı, sürekli kucağıma gelmek istiyor, aldım, oturdum yatağa, başını omzuma koydu, sarıldı sımsıkı, ben kalıp yine kuduracak diye beklerken hareket kesildi, anladım uyuduğunu ama hiç bozmadım keyfini. 15 dk falan öyle uyudu, sonra boynu ağrımasın diye yatırayım dedim, yüzünü çevirdim ki mışıl mışıl uyuyor ve yüzünde kocamaaan bir gülümseme var. Yatırdım, öptüm, güldü, elini elimin üzerine koydu ve öyle kaldıMucizem...
Günaydın canlarım;
Ne diyeceğimi bilmiyorum Fatmacım olanları görünce üzüldüm ve sabah sabah ağlattın beni...Az mı Şafak saymadık onun için burda bu kadar çabuk mu bıkmış daha neler bekliyor hayatımızda bebeklerimiz daha çok küçük ama bunları da yaşamaya hakları yok sanki biz dünyaya getirdik onları sadece....Nefret ediyorum böyle erkek milletinden...
Benim durumumda son noktayı koydum artık Perşembe gidiyoruz artık ve ona SON SÖZÜMÜ de söyledim...Günahı senin boynuna dedim benim içim kan ağlaya ağlaya gidicem benim psikolojim ne olacak hiç düşünmedin dedim....Hilal'e kardeş düşünmüyorum bundan sonra da asla olmaz dedim...Bu mübarek aylarda yaşadığım sıkıntım inşallah yuvamızı bozmaz dedim.Ama sen ailene bile demedin belki onlar destek olurlardı dedim ama yok Sen kızkardeşinin bile ağzına baktın dedim.Ya konuştun ya konuşmadın ama ikinizin düşünceleri de aynı ve benim aileme müdahale etmeye hakkı da yok dedim...Ablam bile çok üzüldü dedim.En büyük ablam bilse çok üzülürdü dedim ....Maaşını aldın tamam Perşembe gidiyoruz dedim....Hiç birşey demedi sadece Randevunu al dedi...Başladım ağlamaya hala kararlısın tamam dedim....
Ben eşimden baba olma yönünde Hilal'e olan bağlılığını biliyorum ama ne var ki çok erken diye istemiyor maddi manevi yönünü düşünüyor bana göre onun Prim usulu maaşıyla olmaz zaten geçinemeyiz..Ama ilerde de Hilal'e kardeş düşünmüyor ona da söyledim...
Fatmacım, özellikle sizinki gibi bir evlilikte, bu olanları kabullenmek zor elbette ama patlama büyük olunca, geri adım atmak kolay olmayabilir eşin için, biraz zaman ver ona. Evinin düzenini bozma, yemeğini önüne koy, ütüsünü yap, sakinliğini hanımlığını koru... Herşey düzelecek, ben bütün kalbimle inanıyorum ve inan ki dua ediyorum.
dün morlain neden bozuktu ,, yada nyese boşver bugün iyi olman güzel :) ya çok fena biliyorum ama biraz sabredin öyle şuruplarla felan uyutmayın ya sonra tetikleyen bişi olmadan uyumayan bi bebek olur sa ,,, saçma mı düşünüyorum ??
herşeyin düzeleceğine bende inanıyorum mevlam yardımcımız olsun yok çizgimi bozdum bazı şeyleri değiştirdim :) örneğin dün ilk kez ona kahve yaptım birde kendime ben aldım balkonda çok hafif bir sigara eşliğinde içtim oda içerde içmiş :) bardak yine tezgahın üstüne özenle bırakılmıştı :)
üzülmemek çok zor gerçekten ,,,
burcum günaydın ,,
sanırım dönem dönem bu bebekelrin huyları ,, selinde dün gece kudurdu kudurdu yatakta oynadık sonra kapıya bakıp gel gel diyince babsını çağırdım sanırı msnei istiyor diye ben çıktım onlada oynadılar baktım saat 9 u geçiyor çok geç oldu ver dedim uyutayım o saatten sonra işkence başaldı resmen eşimde bende elli deneme yaptık en son sıpa kucağımda ağzında memem bir eli ile arkamdan sarılmış belimi okşayarak uyudu
Şu anlattıklarını eşim her tartışmamızda yapar,bana küstüyse dünyaya da küser Kerem e de,annesi bile diyor ki ben sizin tartıştığınızı anlıyorum ali herşeyden elini eteğini çekiyor, aynı İsmail gibi elimden yemez,bana dokunmamaya yüzyüze gelmemeye özen gösterir,tek kelime etmez vs. tatlım hiç üzülme ve sakın barışmak için uğraşma,bekle siniri geçsin zaten ilk adım yine ondan gelecek.
Allahım roman gibi yazmışsın sabah sabah gözlerim doldubende dün Kero yu uyuttuktan sonra yatağına koymadan önce koydum göğsüme baktım baktım baktım,sen nasıl bişeysin dedim,öptüm alnından kokladım koydum yatağına...
Aman yuttu mu emdi mi diye o kadar dikkat kesilmene gerek yok,3 yaşına kadar kullanılacak daha o,tükürük emilimini arttırıyor ama direk yutarsa da hiç etkisi olmaz diye bişey yoktur.
Akşam bende koşa koşa o oyuncağı aldım,ben diziyorum oğlum bi tepik atıp hepsini yıkıyor,ooof of bunda bile kız erkek farkı var işte,yine de bayağı ilgilendi,müzikli oluşu hoşuna gitti,halkalarla dişlerini kaşıdı bolca.
günaydın canlar
fatma dualarımız seninle canımakılsız kocanın aklı başına geldiğinde senin hafızandan bu yaptıklarını silebilmek için ağzıyla kuş tutkaya çalışacak emin olabilirsin canım seni üzgün görmek istemiyoruz, düşünmemeye çalış olurmu şimdilik
yasemin bende her zamanki gibi uykusuzum
aylin bugün burası bile soğuk orayı düşünemiyorum
burcu dünkü sorularından birine bi türlü cevap yazamadım dün,unutmadım ama cevaplıyacam,mertin beslenme miktarı ve saatlerini yazacam sana
dün merti kontrole götürdüm:
11.200gr ve 79cm olmuş
görünürde dişi yommuş en erken 1 aya çıkar yenisi dedi. ama yerleşirken dişler ağrı yapabilir,ağrı dayanılmaz olursa yarım ölçek calpol yada yarım fitil verirsin dedi.
uyku düzenleyici şurubu sordum,adını duymadım dedi. ama genel olarak alerji ilaçları olan uyku düzenleyici şurupların bebeklerde kullanılması uygun değil dedi,benim çocuklarımda uyku sorunu çekti ben hiçbirine vermeyi düşünmedim dedi,bu ilaçları tavsiye eden drların hiçbiri kendi çocuğuna kullanmaz,ilaç firmalarından komisyonunu almak için yazarlar diye ağır bir eleştiride bulundu,ayrıca bu şurupların yan etkilerinden biri de bebeklerde kalp ritmini bozmaya kadar gidebiliyomuş,kesinlikle kullanmayın diyo,banada kızdı (arkadaşım kullanıyo dedim) sen cahil bir insanmısın kulaktan dolma ilaç tavsiyesi alıyosun diyedr bizim eniştenin üniversiteden ev arkadaşı,yani tanıdık bide fırça yedim adamdan
Sizin doktor da bizimki gibi desene, o da kesinlikle ilaç vermiyor.
günaydın canlar
fatma dualarımız seninle canımakılsız kocanın aklı başına geldiğinde senin hafızandan bu yaptıklarını silebilmek için ağzıyla kuş tutkaya çalışacak emin olabilirsin canım seni üzgün görmek istemiyoruz, düşünmemeye çalış olurmu şimdilik
yasemin bende her zamanki gibi uykusuzum
aylin bugün burası bile soğuk orayı düşünemiyorum
burcu dünkü sorularından birine bi türlü cevap yazamadım dün,unutmadım ama cevaplıyacam,mertin beslenme miktarı ve saatlerini yazacam sana
dün merti kontrole götürdüm:
11.200gr ve 79cm olmuş
görünürde dişi yommuş en erken 1 aya çıkar yenisi dedi. ama yerleşirken dişler ağrı yapabilir,ağrı dayanılmaz olursa yarım ölçek calpol yada yarım fitil verirsin dedi.
uyku düzenleyici şurubu sordum,adını duymadım dedi. ama genel olarak alerji ilaçları olan uyku düzenleyici şurupların bebeklerde kullanılması uygun değil dedi,benim çocuklarımda uyku sorunu çekti ben hiçbirine vermeyi düşünmedim dedi,bu ilaçları tavsiye eden drların hiçbiri kendi çocuğuna kullanmaz,ilaç firmalarından komisyonunu almak için yazarlar diye ağır bir eleştiride bulundu,ayrıca bu şurupların yan etkilerinden biri de bebeklerde kalp ritmini bozmaya kadar gidebiliyomuş,kesinlikle kullanmayın diyo,banada kızdı (arkadaşım kullanıyo dedim) sen cahil bir insanmısın kulaktan dolma ilaç tavsiyesi alıyosun diyedr bizim eniştenin üniversiteden ev arkadaşı,yani tanıdık bide fırça yedim adamdan
aslında hep kendi açımızdan bakıyoruz,, dün düşündüm ;
eşim ;
her sabah bizi hiç rahatsız etmeden giyinir çıkarken ikimizede bi öpücük kondurup çıakr hiç sorun etmez kıyafetleri ütülenmemiş , en sevdiği gömleği yıkanmmış yada kahvaltısı hazırlanmamış ,, çok istemesine rağmen eşi uyanıp onu uğurlammış farke tmez bozmaz bizi öper öyle çıakr ,,
serviste beni uyandırmadan uyumaz,,, indiğinde kahvaltısını yapmadan ilk işi beni aramk olur,,, öğleye akdar bi daha arar ,, öğle yemeği içni arar ,, akşama kadar arar topalntıya girecekse haber veriri emrka etme diye
çıkarken ben çıkıyorum diyer arar gelirken bişi lazım mı diye arar ,,, yani tüm dünyası aslıdna hep bizdik ,,,
akşam ne yemek var neden hazır değil diye sğrımaz üzülme yumurta kırar yeriz der geçer ,,, selinle ilgilenir yediri uyutur ,,, bi gece ilgilenmez,,, uykudan asla ayılmaz,,
haftasnunu hep biizmle geçirir arkadaşalrı erkek erkeğe eğlenelim dediğinde siz gidin ben evli barklı adamım eşim var çocuğum var derdi dalga geçerek onlarla ve bensiz bir yere gitemzdi ,, düşün sizin geldiğiniz gün bile bir eyre gitmedi hep evin yakınlarıdaydı,,, merallere gtitiğim gün evde benim çıkmamı bekeldi ben arayında evden kalktı geldi beni aldı süpriz planlar yaptı ,,
yani ne bileyim bunları yaşayacak bir durumumuz yoktu bizim ,,, çok üzülüyorum ,,, ya kusura bakmayın bu günün mevzusuda bu olmasın isterim ama içi doluyor bir dokunuyorsunuz bin akıyor dilimden
Burcucum, Doruk un dün gece daha iyi uyuyup seni dinlendirmiş olmasına sevindim, darısı başıma diyorum.. Çıldırmak üzereyim artık, annem bile pes etti, ki çok sabırlı bir kadındır kendisi..
Fatmacım, dün değil 3 haftadır moralim bozuk aslında, hep olumlu tarafından bakıp moralimi bozmamaya gayret gösterdim ama birikti birikti ve patlamalar başladı diyeyim, sebebi eşimdir, bakalım önümüzdeki günler ne getirecek ne götürecek..
Ayfercim, Rabbim hayırlısı ne ise onu yaşatsın sana ve Hilalime, sen elinden geleni yaptın, sonuçta bu bebeği dünyaya tek başına getirip, tek başına büyütemezsin, illaki eşinin desteği lazımdı ama o da bunu istemedi, kendince haklı sebepleri var demek ki, bozma moralini, psikolojik açıdan düşününce zor bir durum, yine de Hilal için güçlü olmak zorundasın, ama bundan sonrası için lütfen dikkatli olsun eşinde, seni bir daha böyle zor durumlara sokmasın, bu konuyuda iyice konuş eşinle bence, bunları sana söylemek benim haddim değil belki ama istemiyorsa kendi korunsun ama sağlam bir yöntemle..
İlahi Gülşan yaa, güldürdün beni, demek fırça yedin doktordan :))
Dün adını yazdığım şurup, nettende araştırabilirsiniz, tamamen bitkisel bir şurup, büyüklerin içtiği passiflora var ya onun bebekler için olanı, zaten içinde passiflora var, yoksa bende öyle her duyduğumu vermiyorum, beni de yanlış anlamayın burda sakın, bizim doktora sorsam eminim bir ton fırça da ben yerim, o yüzden hiç sormadım ona, ben uykusuzluktan çıldırma noktasına gelmiş bulunmaktayım, sadece bir gece deliksiz uyku için şu an birçok şeyi feda edebilirim inanın...
Burcucum, iyi geceler çayı benim kıza vız gelir tırız gider, su niyetine içer zilli onu, denemiştim bir ara ama malesef...
Aylin, Keremin ayağıyla oyuncağa tepik atmasına çok güldüm, İklimde eliyle devirmeyi seviyor bu tür şeyleri, ama Kerem gözümün önünde canlandı şimdi, yerim ben onu yaa, akşam eve gidince benim içinde öp o minik yanaklarından..
Bu yazdıklarını ben de çok düşünürüm, çünkü benim eşim de seninkine çok benzer. En büyük kusuru ailesidir desem yeridir :)
Büyük ihtimalle o akşam yaşanan, eşinin o eleştirileri hak etmediğini düşünerek yaşadığı bir patlamaydı. Çünkü ona göre o sana çok büyük destek veriyor ve sen hala memnun değilsin... Bir erkek için olabilecek en fena şeylerden biri.
Sağol Yasemincim, darısı başına inşallah...
İyi geceler çayı her gece verince Doruk'ta da işe yaramıyor ama haftada bir falan verince uyutuyor enteresan bir şekilde...
Bu arada Doruk o halkaları doğru sıralama ile ve bir defada dizebiliyyor, ben de her seferinde yiyorum pompik ellerini :)
Meral niye konuşmuyon, geçmişi mi okuyon yoksa..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?