2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cold mix bizde var selin ondan nefret ediyor kullanamıyorum ,,, sana göndereyim istersen gerçekten ,,,

iyi dileklerin ve tavsiylerin için çok saol şimdilik beklemedeyim,,,

sadece psikologdan randevu aldım gideceğim şu sinirlerime hakim oalmam durumum için iyi geleceğini düşünüyorum ,,

maşşalah doruk paşayaaa ,,,

bu arada ailesi için bile olsa sen de dikaktli ol bu kadar yorma adamcağızı ,,, senden böyle bi durum yazmanı asla beklemem ona göre ,, mevlam korusun ,,,,

Sağol Fatoş teyzesi...
Söz veremem valla Fatmacım, bizde de durum hiç parlak değil, bugün 3. gün ve ben konuşmuyorum, içimden gelmiyor, eve beton gibi bir suratla giriyorum, sadece Doruk'a gülüyorum, zıtlaştıkları an hırlıyorum, kısacası terör estiriyorum. Eşim düzeltmek için uğraşıyor ama buz kestim sanki.

He bi sen eksiktin koca ile küsenler ekibinde...
Hay Allah, yok yere olmuş resmen, sıkma canını Seyhancım...

Günaydın...
Bizim doktor çok çok çok karşı Sipraktin vb ilaçlara...

GÜNAYDIN anneler
BURCUCUM anacım çok yükleniyosun adama ona da yazık üzüldüm bak adamcağız için naapsın ailesi onlarda kovamaz ya idare ediver cuma gideceklerdi sanırım dimi
FATMA canım bizim evliliğimizde çok sık yaşanan tartışmalar tabi hiç bu kadar ileri gitmedi hakaret etmez yada el kaldırmaz ama aynı soğuk savaş bizdede olur eşinin sitemi benim eşiminkiyle aynı ne yapsam yaranamıyorum der durur halbuki bizim tarafımızdan bakınca biraz daha çaba gösterebilirler gibi geliyor umarım bi an önce düzelir aranız düzeleceğine eminim de çabucak olmasını dilerim
YASEMİN moralinin ii olmasına sevindim de neden bozuktu bak onu bilmiyorum:26:
AYFERCİM hakkınızda hayırlısı olsun her şerde bir hayır vardır umarım hilalinle uzun mutlu sağlıklı bir ömrün olur açıkçası ben eşini de anlıyorum eminim çok üzülüyordur ama varolan ailesini korumaya en ii şekilde yaşatmaya çalışıyor biz kadınlar biraz daha duygusal düşünüyoruz sanırım bazen kendimizi sevdiğimiz adamlara dayamalıyız hiçbişey düşünmeden sadece onların bizi koruması için ...

Son düzenleme:
fatmacım benim eşimi anlatmışsın resmen tanıştığımız günden beri birtek hafta sonunu ayrı geçirmedik asla bensiz birşey yapmaz günde sayısız kez arar bişey istiyormuyum sorar bana anlatır herşeyi danışır sadece ailesinin yanına ne zaman gideceğimizi sormaz danışmaz ve maalesef bütün tatilimizi orada geçiririz(bak yine sinirlendim)
aynı şekilde ne yemek arar ne ütü hatta hafta sonu kalkar kahvaltıyı hazırlar evi toparlar bulaşıkları kaldırır makinaya yerleştirir çamaşır varsa toplar katlar serhanla beceremediği için fazla ilgilenemez sadece oynar ve biberon mamasını içirir
bunun yanı sıra olumsuz taraflarıda mevcut tabii

ya eşin belki içinde biriktirdi bazı yaşananları birden patlayı verdi sakinleşince normale döner merak etme çünkü anlattıklarına bakılırsa sakin bi yapısı var gibi üzülme canım düzelir oluruna bırak eşine zaman tanı biraz

burcu belki bana düşmez ama yanlış yapıyorsun ,,, sen böyle tepki vererek eşini kırıyorsun sevginizi yıpratıyorsun insanın seçme şansı olmayan ve değiştiremediği tek şey akrabalarıdır,, hangi anne babanın evladı olacağını sen belirleyemezsin,,, eşin sana karşı belkide bu topiğin en iyi aile babası ,,, bi düşün senin ailen bu şekidle sizde kalmak durumunda kalsa eşin ne tepki verir tavırları ne olur sende ona göre davran biraz,,,

anlıyorum seni çok zor ama inan aynı hataları bende yaptım ,,, yılda birkez gördüğü ailesi yılda birkez 15 gün bizde kalıyor , tatilimizi onlarla geçiriyoruz diye yok onu dediler buna karıştılar diye ismailin burnundan getirdim birgün iyi birgün kötü olduk onlar varken,,, ve şimdi durum ortada erkekler çok sabırlıdır ama patlarlarsa sonrası çok zor oluyor dikakt et canım lütfen,,, çok üzülürüm çünki

dün gece uyumamak için direndi kuzu oynadık bizde tepindik debelendik en sonunda kucağıma tırmandı başını göğsüme koydu emziği elinde taktı ağzına tabi ters taktı ben düzelttim öylesine şarkı mırıldanıyordum uyutayım mı seni dedim bir baktım uyumuş yatağına bıraktım uyandı yanıma aldım yine göğsüme yattı eli saçlarımda yanıma indirmek istedim inmedi saçlarımı sıkı sıkı tuttu ve uyuduk dahadoğrusu o uyudu ama muhteşem bir geceydi kokusu burnumda mama için uyandığında gözünü açtı kucağımda olduğunu farkedince gülümsedi ben mama yapmaya giderken arkamdan ağladı mest etti beni büyüledi

sağol fatmacım seni zahmete sokmayalım elbet buluruz bi şekilde düşünmen yeter

tavsiye ne haddime canımcım hayırlısı arada oluyor işte ne yapıcan psikolog iyi fikir objektif bir gözün dinlemesi iyi gelir sana

burcucum hiç üzülmüyorum saat 11 gibi arar hiçbişey olmamış gibi canım gülüm der bende acik daha naz yaparım akşama normale döneriz tabii bu arada özür diler

Cidden mi? Ben de geleyim, grup indirimi yapsınlar. Kesinlikle çok ihtiyacım olduğunu düşünüyorum.

[B]Esincim, benim tepkim ailesi ile ilgili değil be canım. Evet destek oluyor ama bazen öyle birşey yapıyor ki, o güne kadar tüm yaptıkları çöpe gidiyor işte. Haftasonu aralıksız sergilediği saçmalıklar gibi... Sadece ailesi burda olunca sinirime sinir bindiği için konuşmama süresi uzuyor.[/B]

ayfer hakkınızda hayırlısı canım, aileyi kurmak kadar korumakta çok önemli,eşinin haklı bir sebebi varki istemiyor bu bebeği,yinede üzülüyorum minik fasulyenizin hayattan koparılmasına
fatma biz anneler bazen bencil olabiliyoruz,kendimden örnek vereyim;
mertin ve benim kahvaltımı kamil hazırlar, kendisi kahvaltı etmeden işe gider; akşam o geldikten sonra yemeği yaparım o merte bakarken,haftalık temizliği yaparken evi o süpürür,gerisini ben yaparım,merti birlikte yıkarız,hafta sonları sabah merti alıp oyalar ben uyurum biriki saat daha... daha yazayımmı sizi kızdırmayım en iyisi ve yazmayım.... sözüm oki tüm bunlara rağmen ben çok yorgunum diye dır dır eder dururum,adam eve gelince bilgisayarı eline alamaz mertle oynamak zorunda kalır,çünkü ben yorgunum der tv başına otururum yinede şikayet etmez kocam, iş yerindekiler dalga geçer ev işi,yemek ,temizlik kamilden sorulur diye. güler geçer arkadaşlarına,benim bu yaptığım tam bir bencillik sadece gece uyumadığım için ondan daha çok yorgunum aslında bi gün benimkide çok fena patlayacak ama bakalım ne zaman,ben hiçbirşeyine laf etmem aslında ama yinede iyi dayanıyo benimki. senin eşinde yorulmuş ve patlamış artık ve son zamanlarda annesinede çok laf etmiştin hatırlarsan o yüzden şuanki tavrını çok doğru buluyorum senin,yani alttan alman iyi olmuş demek istiyorum, çünkü eşin biraz kendine gelince biraz sorumluluklarından kurtulunca sana karşı yaptığı ayıbı farkedecektir ve özür dileyecektir, ama bence patlama noktasına onu bu bencilliğimiz getirmiş olabilir asla eşinin yaptıklarını haklı çıkarmaz bu dediklerim, ama erkek olarak iyi dayanıyolar,benim tanıdığım hiç bir erkek eşine bu denli yardımcı olmuyo çünkü, senin eşinde benimki gibi fatma hakkını yemeyelim bence
burcu benim dr gerekince ilaç alsın der aslında,ama uykuymuş,yemekmiş bunlar ilaçlık durumlar değil der, banada mantıklı gelir dedikleri
yasemin evet senin yüzünden fırça yedim cahil oldum ama uykusuzluk zor ve seni çok iyi anlıyorum 1 haftadır uyumuyorum gerçekten zombi gibiyim şuan,başım çatlıyo ve o dr erkek ne anlar halimizden zaten ilacın adını söylediğimde duymadım dedi,bitkisel şuruplardan olabilir diye tahminde bulundu,ama yinede önermedi:26:

bak seninki benimkinden ço kdha iyiymiş biizmki ev işelrine elini sürmez ,,, ama sevmiyorum yapmayı sen yapacak birini bul ben ödemesini yapayım olamz mı ne sen yorul ne ben der ... diii ...

Meral niye konuşmuyon, geçmişi mi okuyon yoksa..?

meral ya geçmişten çıakmadı yada eymeni uyutamadı gel canım yaa çabuk gelll,,,,

bak senin doktorda benim gibi düşünüyor aferim ona sevdim o adamı :)

Çok üzüldüm... Allah hakkınızda hayırlısını versin, pişman etmesin, başka da bişey diyemeyeceğim... Allah yardımcın olsun arkadaşım.

Ben günlerdir ağlıyorum arkadaşım artık dayanamıyorum ne yapayım....Hilal için varım artık o benim neşe kaynağımOnunla olunca herşeyi unutuyorum ama yalnız kaldığımda korkularımı dile getiremiyorum evde ve susuyorum ona bile cevap zor veriyorum [/QUOTE],

hilale daha sıkı sıkı sarıl olur mu :)

ayfer canım çok üzüldüm ki seni düşünemiyorum hayırlısı olsun hakkınızda söylenecek pek bişey de yok aslında Allah yardımcın olsun

hmm ben yine onlar bağlantılı bi tartışma olduğunu düşündüm ama olsun bea ii senin kocan severim keratayı yazık adama çok üstüne gitme topiğin en mülayim kocalarından mesela eserin kolunu kessen o kada araba kullanıp beni sizinle buluşmaya getirmezdi ama seninki yaptı biraz ii taraflarını görelim kocaların acıyalım insaf edelim

Esin'e yazdım, oku sen de :)
Bizim konumuz ayların yılların birikimi Fatmacım, gerçekten belki benim destek almam lazım, boşver, herşey olacağına varır.

Muhteşem bir şey işte o, tam bizim gibiymişsiniz siz de, bütün gece öyle kalabilirdim...

E sorun yok o zaman :)

Kamil amirim, beyimin birkaç versiyon üzeriymiş, benim kocam ki çok yardımcıdır, o bile bu kadarını yapmaz. Allah nazardan saklasın

Sen böyle sevgi kelebeği olduğuna göre Eser'le iyisiniz anlaşılan, maaşallah...
Bırakın beni kendi halime, kafamı karıştırmayın, şimdi Meral de gelecek, dün o kadar lafından sonra barışmadığımı öğrenince bi sürü şey yazacak, offf, kararlığımı bozmayın bea

Seyhancım, eşlerimiz neden böyleler anlamıyorum, akşama kadar bizler bakar ilgileniriz, akşam eve gelip ahkam kesmeye kalkarlar.. Benim eşimse tam tersi bebek bakımından hiç anlamaz, hiç fikri yoktur, araştırmaz, okumaz, duymaz ama süper ahkam keser, tabi cevabını alır oturur :)))
Bu arada koskoca Ankara da Cold Mix i bende bulamıyorum, netten mi alsam acaba..?

Sipraktin vermeyecem, netten de araştırdım, yavruma bunu yapamam, vicdanım el vermiyor.. Hele hele doktorumuz duysa beni topa koyar, zaten adımı ''depresif anne'' koydu, iyice diline düşerim...
Hipp in rezeneli tahıllı gece mamasını aldım, bu gece de onu deneyeyim bakalım..

Esincim, günaydın.. Benim sorunumda eşimle malesef, 3 haftadır süren bir gerginlik var aramızda, ondan kaynaklanan sorunlar, dün akşam bir nebze de olsa kendine gelmiş, bende artık ona göre davranıyorum, bu sabah daha iyi idi aramız, önümüzdeki günler ne göstrerir bilemiyorum, atlatılamayacak bir sorun değil ama işte eşim büyüttü biraz, bende sinirlerime hakim olmakta zorlandım, eşimle ilgili bir problem ama eve çok ters bir şekilde yansıtıyor malesef, yoksa evliliğimizde yada aramızda başka bir problem yok..

oohh mevlam bozmasın :)

arkadaşlar aile huzuru en az uyku kadar önemli ,, bozmayın lütfen şuan içinde bulunduğum durumu hislerimi hala kelimelere dökemedim ,,, çok zor lütfen birazcık incilerimizi döküverelim bişicik olmaz,,, sonra uğraşmaktansa başta fedakarlık yapmak lazım ,,, düşünsenize ben şimdi boşanırsam selin bana demiyecekmi anne sen elinden geleni yaptın mı diye ?? bu sebeplerden mi yani boşandınız ,,,

aynen canım aldı cevabını oturdu ,
benimsulu kule uyandı öptüm herkesii

iidir senin kocan iidir hade bi daha ararsa daha yumuşak konuş aşkım deme ama canım diebilirsin eko hiç deme
ya insanın canını çok sıkıyor evdeki gerginlik biliyorum ama düzelmesine sevindim topicteki tüm hatunlarda gergin cinsinden
Yürü be Esin kim tutar seni demek kendimizi sevdiğimiz adamın kollarına bırakalım, Eser le aran iyi galiba
çok mu belli oluyo

bi arkadaş hatırlattı
ne kötüdür insanın aklıyla yüreği arasında çaresiz kalması,
ne kötüdür an kadar yakın bir asır kadar uzak olması
ve bilir misin ne acıdır bildiğini anlatamaması;
ben deyip susması, sen deyip ağlamaklı kalması... NAZIM HİKMET

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…