2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben yine hastalandım daha iyleşememiştim bile ağzım yüzüm akıyo boğazım ağrıyo öksürüyorum öföföföföfö

Günaydın kızlarrr destan gibi mesajlar yazılmış olaylar konular ciddi sanırım. okuyamicam babam geldi dayanamadı torununa özlemiş:) bende çalışcaktım iş ayarlamıştık çok iyi olcaktı benim için. ama eşim istemio dün epey konuştuk bazı sebeplerde war. bende tamam dedim o yüzden bugün biraz buruğum. allahım bana başka kapılar açsın inşş. görüşmek üzere fatmacım bi seni okuyabildim dün kocan sanırım saman alevli bi tip gelmşi etmiş akşam. umarım düzelirsiniz sende gurur kibir yapacak bi tip değilsin mantıklı akıllı bi kadınsın. umarım doğru karar werirsin. görüşürüzzz...

Günaydinlar herkese...
bu aralar bu Kocalarin cogu biraz sasirmis durumda galiba.
Biz annelerinde uykusuzlukdan felan sinirleri bozuk. Insallah hepimiz icin hersey daha güzel olur.

Sabaha karsi cok kötü bir rüya gördüm, etkisinden kurtulmak istiyorum ama unutamiyorum.
Rüyamda (Allah korusun ) Tugra ölmüs ve üstünden bayagi bir zaman gecmis oluyor.
Bende birseyler yaparken sürekli onu ve yaptiklari seyleri hatirliyorum ve hickira hickira aglamaya basliyorum.
Birde hamileyim ve emin degilim ama galiba yine erkekdi cinsiyeti. Hareketlerini tekmelerini felan hissediyorum ama bu Tugramin yerini tutamaz o baskaydi kimse onun gibi olamaz felan diyip yine agliyorum ve o bebegi kabullenemiyorum.

offff anlatamiyorum bile dogru düzgün, cok kötüydü

aman nazar deymesin beyime çok daha fazlasını yapar,hatta ben istemeden kendi rüşünür canımıniçi o yüzden ne isterse yaparım ben onun için

bilmiyorduk yasemincim ama anlatmadınki, neyse düzelir inşallah bian önce
bizde onu diyoruz canım, hiç yere evliliğini bozma,biraz sabredersen eşin hatasını anlayacaktır zaten,ama bu dönemde seninde ona yardımcı olman lazım,hatasını anlaması için yani. sen nekadar olgun davranırsan o okadar çok utanacaktır yaptıklarından,bunu unutma selin için ve kendin için yapacaksın gurursuzluk olarak düşünme sakın,sonuçta sen eşini seviyorsun ve düzelebilecek bir sorun yaşıyorsunuz,ve tabi en önemlisi ikinizinde düşünmesi gereken biri var selin herşey onun için zaten
Yürü be Esin kim tutar seni demek kendimizi sevdiğimiz adamın kollarına bırakalım, Eser le aran iyi galiba
esin eseri seviyooooooo seviyooooooo

Günaydın canım, işe başlayacak olmana sevinmiştim ama başlamıyormuşsun, vardır bunda da bir hayır, Rabbim sana başka kapılar açacaktır eminim, hepimize güzel kapılar açsın daha doğrusu, bugün pek bi iyimser oldum nedense :)))

Annem aradı, evde kimse yokmuş, uzuuuun bir vaaz çekti, kocanla barışacaksın, bu akşam ve bundan sonraki akşamlar eve güleryüzle geleceksin, yoksa hakkımı helal etmem dedi. Tepkilerinde çoğu zaman haklısın ama bu halin en başta sana zarar, kendini hasta ediyorsun falan filan falan filan dedi... Naptınız, annemi mi arayıp fişeklediniz bea

bencede olmalısın cunku şu an burdaki herkesin buna çok iytiyacı war:)) amin canım inşş ne kadar istediğimi rabbim biliyor. 3 günlük heyecanı bana yetti zaten bi tık kalmıştı olmasına ama... neyse...

aktivite masası almak istiyorum ama 2 çeşidi var hangisini alayım iki kat fiyat farkı var kullananlardan fikir bekliyorum:26:

canım çok kötü bir kabus görmüşsün ama iyiye yoralım hemen,rüyada ölü görmek ferahlıktır,sıkıntıların bitip yerine yeni güzel günlerin geleceğine işaret bi rüya görmüşsün,hayırlara gelsin inşallah Rabbim tuğraya uzun ömürler versin inşallah

Ay bu sefer ben yetişemiyorum konuşmalarınıza çalışmaktan. Kocaların iyi yönlerini anlatmışsınız ya eşimi tekrar boşayasım geldi eşim beni sever sadece onun haricinde hiçbir şeye yardım etmez,keroyu da sever sadece hiçbirşeyini yapamaz,insan olarak iyidir koca olarak at çöpe hepiniz oturun şu anlattığınız kocaların ayaklarını yıkayın suyunu için ben bi koşu boşayıp geliyorum

Ayva yaprağı kaynat, Cemy ile birlikte sende iç..

hep içiyorum zaten işyerine de getirdim çay niyetine içiyorum ama nafile yataklara düşmeden iflah olmicam
BURCU düşün artık annen acımış adamın haline bak donuyla inatlaşan misali olma sende
GÜLŞAN VE AYLİN hanımlar ivet bu ara kocamın başına bişiler düştü bende sevgi kelebeği tadındayım mokumu balta kesmio iki gündür

ona öyle bir guru yaprım öyle bir kibirlenirim ki aklı şaşar izimi kaybettirir aratırım aslında ama ,, birincisi kendimde gördüğüm önemli hataalr var ,, yaptığım büyük bi yanlıştı mesela ona vurmak ,,, çok acı,, ve ne olursa olsun gözümü karartamayacağım bir kızım var biraz daha zaman herşey daha iyi oalcak inanıyorum bu doktorda bana iyi gelecek,,,

ben yine hastalandım daha iyleşememiştim bile ağzım yüzüm akıyo boğazım ağrıyo öksürüyorum öföföföföfö

canım geçmiş olsun,,,

çok güzelmiş not ettim ismaile gödnersem mi acep

Ayva yaprağı kaynat, Cemy ile birlikte sende iç..

bende aldım ayva yaprağını eşim çok öksürüyordu ona akynatacaktım belki akşam yaparım bilemiyorum ,,,

canım çok kötü bir rüya imiş rüyaalr tersine çıakr ,,, sende çok kısa süre önce yaşadın gergin bir dönem çok şükür bitti gitti ama etkisi insan beyninde öyle kolay silinmiyor onadandır rahat olmaya çalış biraz,,,

aman nazar deymesin beyime çok daha fazlasını yapar,hatta ben istemeden kendi rüşünür canımıniçi o yüzden ne isterse yaparım ben onun için

ya geçen burcu evlilik için içimden hiç bişi yapmak gelmiyor dediğinde sen değilmiydin benimde diyen,, bak seni döverim komser felan dinlemem döverim :) bundan sonra kamil enişteye hürmette kusur etmeyeceksin

eşinden dir şekerim :):)

Insallah canim cok tsk ederim...resmen bir kabusdu evet
Allah hepimizinkinede uzun ömürler versin insallah

Günaydın Zeliha;
Gördüğün rüya ile Tuğranın ömrünü uzatmışsın, Tuğra ilk göz ağrın olduğu için başka bir bebeğin onun yerini tutamacağını düşünüyorsun, bilinç altında bunlar var, canını sıkma, Rabbim meleklerimizi kourusn ve bizlere bağışlasın.. Bu arada dün Tuğranın resmini gördüm ama yazamadım bir türlü, çok tatlı maşallah, yerim ben onu, öp benim için küçük prensi..

Gülşancım, eşimin kendiyle ilgili problemleri var ve bana kötü yansıtıyor bu durumu, burada yazıp başınızı şişirmeyim dedim, bu hakkımı kaynanamı çekiştirerek kullanmayı tercih ediyorum, hahahhaha..

Kaynana demişken aklıma geldi, sevgili anneciğim, sabah beni aradı, ''saat 11:07 de ay tutulması olacakmış dilek dile'' dedi, size de yazacaktım ama unuttum, neyse ben hepimizin yerine dua edip, evlerimize huzur ve sağlık istedim Rabbimden..

:78: ben aradım
şaka bi yana anneler böyle işte ama kaynanalar böyle değil ekonun annesi hayatta oğluna böyle bişey demezdi mesela bence anneni dinle,hayat tecrübesi bi yana seni en çok o mutlu görmek ister,kadınıda üzüyosun bu tavırlarınla demekki kamil annemin yanında küs olsak bile belli etmemeye çalışır üzülmesin diye sende anneni ve kendini üzmemek için yap en azından,hade bakalım emoyu ara
burcu hadi ekoyu ara
burcu hadi ekoyu ara
(yahşi cazibedeki simge kaçmış içime)

Canım cidden çok fena bir kabusmuş, Allah hayırlara çıkarsın. Ölü diri getirir derler Zelihacım, kalbini ferah tut, sımsıkı sarıl Tuğra'ya, Rabbim ona ve tüm bebelerimize uzun sağlıklı ömür nasip etsin...

Katılıyorum.

Allah iyiliğini versin senin, acayip güldüm, gülüyorum ve uzun bi süre gülücem

kocaların ii yönü düşüneyim hmmmmmmm yok benimkinin bi moka yaradığı yok bak yine sinirlendim yaptığım yemeği beğenmez neden hergün çamaşır yıkıyosun die kızar ki onun çamaşırları bunlar gel otur der neden şunu pişirmedin der otur dedin derim neden yetişemiyosun der sonrada ben senden bişi beklemiyorum der gece uyanmaz es kaza ayda bir kez gece bebeğe bakarsa sürekli ben sana .çok yardım ediyorum die gezer bi dk bebeğe bak mama yapıp geleyim derim bırak git o bakar başının çaresine der tv izler dün bebek kafasını yere vurdu avaz avaz ağlıyo o tv nin sesini duymak için açıyo o tarafa bakmıyo bile sinirlirlidir ota boka bağırır sürekli sinirli gezer giydiğimi beğenmez taktığımı beyenmez herşeyime bi laf etmeden uyuyamaz zaman zaman sevgisinden de şüphe ederim ha ii taraflarıda var ama çok çok az
bende mi boşasam naapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…