- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.501
ben yine hastalandım daha iyleşememiştim bile ağzım yüzüm akıyo boğazım ağrıyo öksürüyorum öföföföföfö
aman nazar deymesin beyimeEsin'e yazdım, oku sen de :)
Bizim konumuz ayların yılların birikimi Fatmacım, gerçekten belki benim destek almam lazım, boşver, herşey olacağına varır.
Muhteşem bir şey işte o, tam bizim gibiymişsiniz siz de, bütün gece öyle kalabilirdim...
E sorun yok o zaman :)
Kamil amirim, beyimin birkaç versiyon üzeriymiş, benim kocam ki çok yardımcıdır, o bile bu kadarını yapmaz. Allah nazardan saklasın
bilmiyorduk yasemincim ama anlatmadınki, neyse düzelir inşallah bian önceSeyhancım, eşlerimiz neden böyleler anlamıyorum, akşama kadar bizler bakar ilgileniriz, akşam eve gelip ahkam kesmeye kalkarlar.. Benim eşimse tam tersi bebek bakımından hiç anlamaz, hiç fikri yoktur, araştırmaz, okumaz, duymaz ama süper ahkam keser, tabi cevabını alır oturur :)))
Bu arada koskoca Ankara da Cold Mix i bende bulamıyorum, netten mi alsam acaba..?
Sipraktin vermeyecem, netten de araştırdım, yavruma bunu yapamam, vicdanım el vermiyor.. Hele hele doktorumuz duysa beni topa koyar, zaten adımı ''depresif anne'' koydu, iyice diline düşerim...
Hipp in rezeneli tahıllı gece mamasını aldım, bu gece de onu deneyeyim bakalım..
Esincim, günaydın.. Benim sorunumda eşimle malesef, 3 haftadır süren bir gerginlik var aramızda, ondan kaynaklanan sorunlar, dün akşam bir nebze de olsa kendine gelmiş, bende artık ona göre davranıyorum, bu sabah daha iyi idi aramız, önümüzdeki günler ne göstrerir bilemiyorum, atlatılamayacak bir sorun değil ama işte eşim büyüttü biraz, bende sinirlerime hakim olmakta zorlandım, eşimle ilgili bir problem ama eve çok ters bir şekilde yansıtıyor malesef, yoksa evliliğimizde yada aramızda başka bir problem yok..
bizde onu diyoruz canım, hiç yere evliliğini bozma,biraz sabredersen eşin hatasını anlayacaktır zaten,ama bu dönemde seninde ona yardımcı olman lazım,hatasını anlaması için yani. sen nekadar olgun davranırsan o okadar çok utanacaktır yaptıklarından,bunu unutmaoohh mevlam bozmasın :)
arkadaşlar aile huzuru en az uyku kadar önemli ,, bozmayın lütfen şuan içinde bulunduğum durumu hislerimi hala kelimelere dökemedim ,,, çok zor lütfen birazcık incilerimizi döküverelim bişicik olmaz,,, sonra uğraşmaktansa başta fedakarlık yapmak lazım ,,, düşünsenize ben şimdi boşanırsam selin bana demiyecekmi anne sen elinden geleni yaptın mı diye ?? bu sebeplerden mi yani boşandınız ,,,
Yürü be Esin kim tutar senidemek kendimizi sevdiğimiz adamın kollarına bırakalım, Eser le aran iyi galiba
Günaydın kızlarrr destan gibi mesajlar yazılmış olaylar konular ciddi sanırım. okuyamicam babam geldi dayanamadı torununa özlemiş:) bende çalışcaktım iş ayarlamıştık çok iyi olcaktı benim için. ama eşim istemio dün epey konuştuk bazı sebeplerde war. bende tamam dedim o yüzden bugün biraz buruğum. allahım bana başka kapılar açsın inşş. görüşmek üzere fatmacım bi seni okuyabildim dün kocan sanırım saman alevli bi tip gelmşi etmiş akşam. umarım düzelirsiniz sende gurur kibir yapacak bi tip değilsin mantıklı akıllı bi kadınsın. umarım doğru karar werirsin. görüşürüzzz...
Günaydın canım, işe başlayacak olmana sevinmiştim ama başlamıyormuşsun, vardır bunda da bir hayır, Rabbim sana başka kapılar açacaktır eminim, hepimize güzel kapılar açsın daha doğrusu, bugün pek bi iyimser oldum nedense :)))
Günaydinlar herkese...
bu aralar bu Kocalarin cogu biraz sasirmis durumda galiba.
Biz annelerinde uykusuzlukdan felan sinirleri bozuk. Insallah hepimiz icin hersey daha güzel olur.
Sabaha karsi cok kötü bir rüya gördüm, etkisinden kurtulmak istiyorum ama unutamiyorum.
Rüyamda (Allah korusun) Tugra ölmüs ve üstünden bayagi bir zaman gecmis oluyor.
Bende birseyler yaparken sürekli onu ve yaptiklari seyleri hatirliyorum ve hickira hickira aglamaya basliyorum.
Birde hamileyim ve emin degilim ama galiba yine erkekdi cinsiyeti. Hareketlerini tekmelerini felan hissediyorum ama bu Tugramin yerini tutamaz o baskaydi kimse onun gibi olamaz felan diyip yine agliyorum ve o bebegi kabullenemiyorum.
offff anlatamiyorum bile dogru düzgün, cok kötüydü
aktivite masası almak istiyorum ama 2 çeşidi var hangisini alayım iki kat fiyat farkı var kullananlardan fikir bekliyorum:26:
Ayva yaprağı kaynat, Cemy ile birlikte sende iç..
Günaydın kızlarrr destan gibi mesajlar yazılmış olaylar konular ciddi sanırım. okuyamicam babam geldi dayanamadı torununa özlemiş:) bende çalışcaktım iş ayarlamıştık çok iyi olcaktı benim için. ama eşim istemio dün epey konuştuk bazı sebeplerde war. bende tamam dedim o yüzden bugün biraz buruğum. allahım bana başka kapılar açsın inşş. görüşmek üzere fatmacım bi seni okuyabildim dün kocan sanırım saman alevli bi tip gelmşi etmiş akşam. umarım düzelirsiniz sende gurur kibir yapacak bi tip değilsin mantıklı akıllı bi kadınsın. umarım doğru karar werirsin. görüşürüzzz...
ben yine hastalandım daha iyleşememiştim bile ağzım yüzüm akıyo boğazım ağrıyo öksürüyorum öföföföföfö
bi arkadaş hatırlattı
ne kötüdür insanın aklıyla yüreği arasında çaresiz kalması,
ne kötüdür an kadar yakın bir asır kadar uzak olması
ve bilir misin ne acıdır bildiğini anlatamaması;
ben deyip susması, sen deyip ağlamaklı kalması... NAZIM HİKMET
Ayva yaprağı kaynat, Cemy ile birlikte sende iç..
Günaydinlar herkese...
Biz annelerinde uykusuzlukdan felan sinirleri bozuk. Insallah hepimiz icin hersey daha güzel olur.
Sabaha karsi cok kötü bir rüya gördüm, etkisinden kurtulmak istiyorum ama unutamiyorum.
Bende birseyler yaparken sürekli onu ve yaptiklari seyleri hatirliyorum ve hickira hickira aglamaya basliyorum.
Birde hamileyim ve emin degilim ama galiba yine erkekdi cinsiyeti. Hareketlerini tekmelerini felan hissediyorum ama bu Tugramin yerini tutamaz o baskaydi kimse onun gibi olamaz felan diyip yine agliyorum ve o bebegi kabullenemiyorum.
aman nazar deymesin beyimeçok daha fazlasını yapar,hatta ben istemeden kendi rüşünür canımıniçi o yüzden ne isterse yaparım ben onun için
Günaydın canım, işe başlayacak olmana sevinmiştim ama başlamıyormuşsun, vardır bunda da bir hayır, Rabbim sana başka kapılar açacaktır eminim, hepimize güzel kapılar açsın daha doğrusu, bugün pek bi iyimser oldum nedense :)))
canım çok kötü bir kabus görmüşsün ama iyiye yoralım hemen,rüyada ölü görmek ferahlıktır,sıkıntıların bitip yerine yeni güzel günlerin geleceğine işaret bi rüya görmüşsün,hayırlara gelsin inşallahRabbim tuğraya uzun ömürler versin inşallah
Annem aradı, evde kimse yokmuş, uzuuuun bir vaaz çekti, kocanla barışacaksın, bu akşam ve bundan sonraki akşamlar eve güleryüzle geleceksin, yoksa hakkımı helal etmem dedi. Tepkilerinde çoğu zaman haklısın ama bu halin en başta sana zarar, kendini hasta ediyorsun falan filan falan filan dedi... Naptınız, annemi mi arayıp fişeklediniz bea
Günaydinlar herkese...
bizde onu diyoruz canım, hiç yere evliliğini bozma,biraz sabredersen eşin hatasını anlayacaktır zaten,ama bu dönemde seninde ona yardımcı olman lazım,hatasını anlaması için yani. sen nekadar olgun davranırsan o okadar çok utanacaktır yaptıklarından,bunu unutmaselin için ve kendin için yapacaksın gurursuzluk olarak düşünme sakın,sonuçta sen eşini seviyorsun ve düzelebilecek bir sorun yaşıyorsunuz,ve tabi en önemlisi ikinizinde düşünmesi gereken biri var selin herşey onun için zaten
Ay bu sefer ben yetişemiyorum konuşmalarınıza çalışmaktan. Kocaların iyi yönlerini anlatmışsınız ya eşimi tekrar boşayasım geldieşim beni sever sadece onun haricinde hiçbir şeye yardım etmez,keroyu da sever sadece hiçbirşeyini yapamaz,insan olarak iyidir koca olarak at çöpe hepiniz oturun şu anlattığınız kocaların ayaklarını yıkayın suyunu için ben bi koşu boşayıp geliyorum
aktivite masası almak istiyorum ama 2 çeşidi var hangisini alayım iki kat fiyat farkı var kullananlardan fikir bekliyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?